DRESS CREPE SOFEA JADE GREEN BROWN

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS CREPE YANG SOPAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Diperbuat daripada material crepe yang tidak mudah berkedut, selesa dan tidak melekap di badan. Material ini juga ringan serta tidak panas.
* Nilai tambah yang kami tawarkan ialah jahitan sulam yang kemas dan menarik pada bahagian lengan dress.
* Kemasan zip di bahagian hadapan dress bagi memudahkan anda menyusukan si comel.
* Kemasan zip di bahagian lengan dress (mesra wudhu’)
* Terdapat dalam 4 pilihan warna yang sangat menarik dan sukar dilepaskan. Pilihan berbaloi dengan harga yang ditawarkan.
===================================
SOFEA EXCLUSIVE DRESS (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

TUNIC AISHA ITALIAN CREPE GREEN PETRONAS

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Aisha diperbuat daripada material Italian crepe yang terkini, tidak mudah renyuk, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggun) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Tunic Aisha sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Aisha adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang berbutang. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati
=====================================
AISHA TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

SHAWL EXTRA WIDE DANEEN AZRAQ

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Daneen extra wide kami didatangkan dengan ukuran labuh XXL bagi lapisan luar (outer) dan saiz XL bagi lapisan dalam (inner). Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 10 warna yang memukau. Pilihan warna floral yang fresh dan cukup sweet!
* Anda nak tahu, instant shawl Daneen kami ni diperbuat daripada material printed chiffon (outer) dan daripada moss chiffon untuk innernya. Selain dari ia merupakan pilihan yang cantik, ia juga sangat selesa dan tidak panas… maklumlah sekarang musim panasnya memang membuatkan kita cepat berpeluh
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL DANEEN EXTRA WIDE 
============================ Read More →

SHAWL DOUBLE LOOP INARA XXL ITP2X11
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON SAIZ XXL YANG, SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Shawl dua muka (double loop) yang sangat mudah dipakai – hanya sarung & sarung lagi, PINLESS! 
* Dijahit dengan soft awning cotton yang mudah dibentuk dan tidak melekap.
* Gabungan COTTON dan CHIFFON – bahagian cotton direka lebih labuh agar dapat berfungsi sebagai inner neck untuk menutup bahagian leher. 2 dalam 1!
* Labuh depan dan belakang yang tidak perlu anda risaukan kerana kami pastikan cukup labuh sesuai pemakaian saiz XXL (labuh belakang 36 – 38 inci). Untuk info, ketinggian model 153 cm ya  
* Terdapat 9 warna pilihan yang sangat cantik. 
* Pilihan tepat untuk tampil bergaya namun kekal santun dan memelihara aurat dengan sempurna. Dapatkan segera sebelum kehabisan. 
===================================
SHAWL INSTANT DOUBLE LOOP CHIFFON + COTTON INARA (SAIZ XXL) – BATCH II
============================

Read More →

WARDA DOUBLE LOOP BEIGE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL KOREAN LYCRA YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Shawl double loop Warda menggunakan material Korean lycra (berkualiti) yang lembut, sejuk, tidak jarang, ironless, mudah dibentuk dan selesa.
* Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Pilihan corak floral yang sangat menawan dan terkini. Dengan jahitan yang kemas, anda pasti tampil lebih berkeyakinan.
* Ukuran shawl Warda kami ialah 2.0m x 0.75m, kelabuhan yang sesuai dengan Cik Puan yang mementingkan kesantunan dan kesopanan.
* Kami tawarkan 10 warna yang eksklusif buat anda.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP WARDA (2.0m X 0.75M)
============================ Read More →

AREEJ TUNIC ASTERKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Fluer Areej diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, ironless, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Kelebihan Areej Tunic yang menjadikan sangat berbaloi ialah padanan (attached) floral cardigan daripada chiffon yang sangat eksklusif, menawan dan cantik. Serius my dearies :)
* Tunic Areej sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Areej adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang longgar. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Tercari-cari Tunic dengan poket? Kami nak beritahu yang Tunic Areej kami dilengkapi poket (tersorok) di kiri dan kanan. Senanglah nak simpan barang kecil yang berharga kan?
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati :)
=====================================
AREEJ FLUER TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA RIBENA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Husna Extra kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.85m. Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 13 warna yang memukau. Dah lah nama warnanya pun looks delicious. Eh…
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA (2.0 m x 0.85 m)
============================ Read More →

AMEL TUNIC MOSS CREPE PROMO 1

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Amel diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, ironless, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Flare Tunic bermaksud potongan bawahnya yang beralun dan semestinya longgar. Siapa yang tak mahu Tunic yang cukup memenuhi citarasa ni kan?
* Tunic Amel sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Amel adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang longgar. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Tercari-cari Tunic dengan poket? Kami nak beritahu yang Tunic Amel kami dilengkapi poket (tersorok) di kiri dan kanan. Senanglah nak simpan barang kecil yang berharga kan?
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati :)
=====================================
AMEL FLARE TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

ELENA HI LOW TUNIC PASTEL PINK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Elena diperbuat daripada material como crepe yang terkini, ironless, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh dan mempunyai belahan di kedua-dua belah kanan dan kiri.
* Hi-low Tunic bermaksud potongan di bahagian belakang adalah sedikit labuh berbanding bahagian hadapan. Sangat sweet tau :)
* Untuk anda yang mencari Tunic dengan poket, Tunic kami mempunyai poket (tersembunyi) di kiri dan kanan baju. Sesuai untuk anda menyimpan barang kecil dan berharga.
* Untuk itu, ia sesuai dipadankan bersama seluar panjang ataupun skirt sama ada untuk ke pejabat, sekolah, kuliah, santai atau bersiar-siar. Pilih sahaja dari 5 pilihan warna hebat yang kami tawarkan.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan dengan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
=====================================
ELENA HI-LOW TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

TUDUNG LYCRA CHIFFON ZHAFIRA KOD IEL01

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG LYCRA CHIFFON YANG ELEGAN DAN TERKINI
===================================
* Tudung Zhafira saiz L adalah padanan material lycra dan chiffon (2 layer) dengan menampilkan corak dan warna yang terkini dan manis-manis
* Hadir dalam 10 warna dan corak pilihan. Cepat-cepat beritahu kami kod pilihan hati :)
* Labuh depan 18.5 – 20 inci, kelabuhan yang sesuai agar aurat anda terjaga rapi.
* Awning dari cotton yang mudah terbentuk dan mudah dijaga.
* Pilihan berkualiti yang berbaloi dengan wang anda.
=====================================
TUDUNG LYCRA CHIFFON ZHAFIRA (SAIZ L)
============================ Read More →

SHAWL HUSNA BIASA STRAWBERRY

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Husna kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.75m. Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 8 warna yang memukau. Dah lah nama warnanya pun looks delicious. Eh…
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA (2.0 m x 0.75 m)
============================ Read More →

TSHIRT COTTON MUSLIMAH KOD HB48P

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN T-SHIRT MUSLIMAH COTTON YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Blouse ini diperbuat material cotton teteron yang berkualiti. Jadi ia tidak mengecut walaupun selepas dibasuh, selesa dan tidak mudah luntur warna.
* Lengan loose dan leher bulat.
* Corak stripe yang unik dan sporty. Cantik dan sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar panjang khususnya untuk keluar bersiar-siar, hari keluarga, riadah, hari sukan mahupun berusrah.
* Warna belakang baju seperti dalam gambar yang disediakan.
* Terdapat dalam saiz XS – 3XL. Waah…banyaknya pilihan
* Terdapat 6 warna pilihan yang sangat cantik.
=====================================
T-SHIRT COTTON MUSLIMAH (KOD HB48)
=================================== Read More →

testimoni de laila

Kepakaran kami adalah menyediakan busana Muslimah yang santun, elegan, selesa dan berkualiti.

Semoga anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.

Kami kongsikan testimoni pelanggan kami yang membeli blouse De Laila. Jemput lihat-lihat ya :)

SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON NAJIDA INPL17

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Najida yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Najida menggunakan bubble chiffon, material ini lebih tebal, kukuh, tidak licin dan lebih bertekstur berbanding chiffon biasa.
* Kelabuhan bahagian depan antara 19-20 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 17 warna pilihan yang sangat menarik.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON NAJIDA (SAIZ L)
============================ Read More →

BAJU KURUNG MODEN LYCRA RABIYA RB004

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG SANTUN DAN MENARIK
===================================
* Hadir dalam 6 warna dan corak yang menawan kalbu. Sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Terdapat dalam saiz S hingga 3XL, waahh!!! Potongan skirt pula adalah kembang lepas dengan kemasan getah di pinggang. Potongan skirt kembang ini tentunya memudahkan pergerakan anda
* Kemasan leher bulat dan zip dibahagian hadapan baju. Sesuai untuk mommies yang ingin tampil menawan sekalipun masih menyusukan si manja. Bahagian pergelangan baju pula elastik untuk bukaan mudah sewaktu berwudhu’
* Material baju dan skirt adalah lycra berkualiti tinggi, sederhana tebal dan tidak melekap di badan (tidak berbentuk jika anda memilih saiz yang tepat) serta tidak mudah renyuk. Ini tentunya dapat menjimatkan masa menggosok  anda setiap hari
=====================================
BAJU KURUNG MODEN LYCRA RABIYA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

BAJU KURUNG PAHANG VIDA VISTANA 304

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG COTTON LAVINZI YANG ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Material baju adalah Lavinzi cotton yang berkualiti tinggi. Sangat lembut, flowy dan “nampak terjatuh”/ kemas.
* Material kain pula adalah sutera crepe printed corak songket Sarawak yang sangat “in” pada masa ini. Materialnya juga lembut dan flowy.
* Potongan kain koleksi ini disempurnakan dengan lipat depan (susun kain batik).
* Diilhamkan dengan potongan baju kurung Pahang yang santun, anggun dan ayu.
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Hadir dalam saiz XS hingga XXL.
* Harga jualan kami termasuk kos pos bagi Semenanjung Malaysia, dan tambahan RM5 sahaja untuk pengeposan ke Sabah/Sarawak​
===================================
BAJU KURUNG PAHANG VIDA VAGANZA (VV301 – VV305)
============================ Read More →

BAJU KURUNG AVIDA AV100

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG COTTON LAVINZI YANG ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Material baju adalah Lavinzi cotton yang berkualiti tinggi. Sangat lembut, flowy dan “nampak terjatuh”/ kemas.
* Material kain pula adalah cotton Prada printed bercorak yang lembut dan flowy. Coraknya pula selari dengan trend fesyen terkini.
* Potongan kain koleksi ini disempurnakan dengan lipat depan (susun kain batik).
* Diilhamkan dengan potongan baju kurung biasa.
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Hadir dalam saiz XS hingga XL.
* Harga jualan kami termasuk kos pos bagi Semenanjung Malaysia, dan tambahan RM5 sahaja untuk pengeposan ke Sabah/Sarawak​
===================================
BAJU KURUNG AVIDA VISTANA (AV100 & AV200)
============================ Read More →

TUNIC LYCRA WT100D

MATERIAL LYCRA, POKET DI KIRI & KANAN

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic (kod WT100) adalah variasi Tunic yang diperbuat daripada material yang pelbagai (diperincikan pada setiap gambar). Apa yang penting, material yang kami gunakan melalui pemilihan yang ketat agar anda menikmati baju yang selesa, santun dan terkini.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh dan mempunyai belahan di kedua-dua belah kanan dan kiri.
* Untuk anda yang mencari Tunic dengan poket, Tunic kami mempunyai poket (tersembunyi) di kiri dan kanan baju. Sesuai untuk anda menyimpan barang kecil dan berharga.
* Untuk itu, ia sesuai dipadankan bersama seluar panjang ataupun skirt sama ada untuk ke pejabat, sekolah, kuliah, santai atau bersiar-siar. Pilih sahaja dari 3 pilihan warna hebat yang kami tawarkan.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan round neck dan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
=====================================
TUNIC MUSLIMAH (MESRA PENYUSUAN) – (WT100D – WT100F)
=================================== Read More →

TSHIRT COTTON MUSLIMAH AZ300K

KOD: AZ300K, PRINTED WHITE PINK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN T-SHIRT MUSLIMAH COTTON YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* T-shirt Azraa diperbuat daripada 100% cotton. Jadi pemakaian akan terasa lembut dan selesa.
*Ia juga sesuai dipadankan bersama seluar panjang ataupun skirt sama ada untuk ke pejabat, sekolah, kuliah, santai atau bersiar-siar. Pilih sahaja dari 11 pilihan warna hebat yang kami tawarkan.
* Ingin mendapatkan tshirt dengan poket? Tshirt Azraa kami mempunyai poket di sebelah kanan (tersorok). Memudahkan anda menyimpan barangan peribadi dengan selamat.
* Koleksi Azraa ini juga mesra penyusuan (dengan round neck dan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan t-shirt)
=====================================
T-SHIRT COTTON AZRAA (MESRA PENYUSUAN) – (KOD AZ300D – AZ300N)
=================================== Read More →

TSHIRT COTTON MUSLIMAH KOD HB47M

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN T-SHIRT MUSLIMAH COTTON YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Blouse ini diperbuat material cotton teteron yang berkualiti. Jadi ia tidak mengecut walaupun selepas dibasuh, selesa dan tidak mudah luntur warna.
* Lengan grip sleeve dan leher bulat.
* Corak stripe yang unik dan sporty. Cantik dan sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar panjang khususnya untuk keluar bersiar-siar, hari keluarga, riadah, hari sukan mahupun berusrah.
* Warna belakang baju seperti dalam gambar yang disediakan.
* Terdapat dalam saiz XS – 3XL. Waah…banyaknya pilihan
* Terdapat 7 warna pilihan yang sangat cantik.
=====================================
T-SHIRT COTTON MUSLIMAH (KOD HB47)
=================================== Read More →

BLOUSE MOSS CREPE DE LAILA KOD PROMO

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG SANTUN DAN ELEGAN
===================================
* Diperbuat daripada material moss crepe tebal, tidak mudah renyuk, tidak perlu digosok langsung dan tidak melekap. Sangat berbaloi dengan wang anda.
* Bagi yang pernah memiliki blouse Yahaira, blouse De Laila kami menggunakan material yang sama. Anda pasti jatuh hati kali kedua :)
* Sesuai untuk ibu yang menyusukan kerana ada zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan.
* Potongan labuh melepasi punggung. Mengekalkan identiti penuh kesantunan dan keanggunan
* Bahagian lengan blouse ini dihiasi diamond yang memukau. Juga mudah disinsing untuk memudahkan anda berwudhu’
* Terdapat dalam saiz XS hingga 3XL. Pasti ada yang saiz yang sesuai dengan Cik Puan :)
* Sesuai digayakan bersama palazzo mahupun skirt. Penampilan yang sempurna untuk ke kelas, sekolah, pejabat, majlis keraian, santai mahupun ke majlis ilmu
* Terdapat dalam 5 pilihan warna yang sukar dilepaskan.
* Harga yang ditawarkan untuk semua nilai di atas hanya RM75 termasuk kos pos ke seluruh Malaysia! Dapatkan segera sebelum kehabisan stok.
=====================================
BLOUSE DE LAILA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

BLOUSE MOSS CREPE WA198M

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG SANTUN DAN ELEGAN
===================================
* Diperbuat daripada material moss crepe yang ringan, tidak jarang, selesa, sejuk dan tidak mudah renyuk.
* Terdapat dalam saiz S/M dan L/XL sahaja.
* Potongannya pula labuh melepasi punggung. Lengan baju elastic, memudahkan keperluan berwudhu’.
* Boleh digayakan sama ada dengan seluar mahupun skirt. Sesuai untuk ke pejabat dan juga bersantai. Yang paling menarik ada 6 warna pilihan yang sukar dilepaskan.
=====================================
BLOUSE BASIC PLAIN CREPE (KOD WA198)
============================ Read More →

TUDUNG LYCRA CHIFFON 3 LAYER HAYFA BERDAGU SAIZ L EHDL07

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG LYCRA CHIFFON SIMPLE, SANTUN DAN BERKUALITI

===================================
* Koleksi tudung material lycra chiffon saiz L anda terhad?
* Mahu tudung untuk digayakan dengan busana bercorak?
* Susahnya nak jumpa tudung saiz L yang berdagu?
===================================

TUDUNG LYCRA CHIFFON 3 LAYERS SOFT AWNING BERDAGU HAYFA (SAIZ L) Read More →

TUDUNG LYCRA CHIFFON HAYFA SAIZ XXL EHS2X14

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG LYCRA CHIFFON YANG SIMPLE, SANTUN DAN BERKUALITI
===================================
* Sukar mendapatkan tudung labuh yang cantik?
* Koleksi tudung material lycra chiffon saiz XXL anda terhad?
* Mahu tudung untuk digayakan dengan busana bercorak?
* Berminat mendapatkan tudung berkualiti yang berbaloi dengan harga?
* Kami ada 20 warna piilihan lycra chiffon saiz XXL yang santun dan elegan
* Mempunyai lapisan chiffon yang memberi ilusi yang lebih sopan kepada anda (menjadikan nampak tidak melekap). Apatah lagi ada kemasan “batu diamond” menyerlahkan lagi keanggunan anda.
===================================
TUDUNG LYCRA CHIFFON HAYFA SAIZ XXL (KOD EHS2X 01 -20)
============================ Read More →

TUDUNG LYCRA CHIFFON HAYFA SAIZ XL EHSX10

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG LYCRA CHIFFON YANG SIMPLE, SANTUN DAN BERKUALITI
===================================
* Sukar mendapatkan tudung labuh yang cantik?
* Koleksi tudung material lycra chiffon saiz XL anda terhad?
* Mahu tudung untuk digayakan dengan busana bercorak?
* Berminat mendapatkan tudung berkualiti yang berbaloi dengan harga?
* Kami ada 20 warna piilihan lycra chiffon saiz XL yang santun dan elegan
* Mempunyai lapisan chiffon yang memberi ilusi yang lebih sopan kepada anda (menjadikan nampak tidak melekap). Apatah lagi ada kemasan “batu diamond” menyerlahkan lagi keanggunan anda.
===================================
TUDUNG LYCRA CHIFFON HAYFA SAIZ XL (KOD EHSX 01 -20) – ALL SOLD OUT –
============================ Read More →