ELENA HI LOW TUNIC PASTEL PINK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Elena diperbuat daripada material como crepe yang terkini, ironless, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh dan mempunyai belahan di kedua-dua belah kanan dan kiri.
* Hi-low Tunic bermaksud potongan di bahagian belakang adalah sedikit labuh berbanding bahagian hadapan. Sangat sweet tau :)
* Untuk anda yang mencari Tunic dengan poket, Tunic kami mempunyai poket (tersembunyi) di kiri dan kanan baju. Sesuai untuk anda menyimpan barang kecil dan berharga.
* Untuk itu, ia sesuai dipadankan bersama seluar panjang ataupun skirt sama ada untuk ke pejabat, sekolah, kuliah, santai atau bersiar-siar. Pilih sahaja dari 5 pilihan warna hebat yang kami tawarkan.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan dengan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
=====================================
ELENA HI-LOW TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

TUDUNG LYCRA CHIFFON ZHAFIRA KOD IEL01

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG LYCRA CHIFFON YANG ELEGAN DAN TERKINI
===================================
* Tudung Zhafira saiz L adalah padanan material lycra dan chiffon (2 layer) dengan menampilkan corak dan warna yang terkini dan manis-manis
* Hadir dalam 10 warna dan corak pilihan. Cepat-cepat beritahu kami kod pilihan hati :)
* Labuh depan 18.5 – 20 inci, kelabuhan yang sesuai agar aurat anda terjaga rapi.
* Awning dari cotton yang mudah terbentuk dan mudah dijaga.
* Pilihan berkualiti yang berbaloi dengan wang anda.
=====================================
TUDUNG LYCRA CHIFFON ZHAFIRA (SAIZ L)
============================ Read More →

SHAWL HUSNA BIASA STRAWBERRY

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Husna kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.75m. Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 8 warna yang memukau. Dah lah nama warnanya pun looks delicious. Eh…
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA (2.0 m x 0.75 m)
============================ Read More →

TSHIRT COTTON MUSLIMAH KOD HB48P

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN T-SHIRT MUSLIMAH COTTON YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Blouse ini diperbuat material cotton teteron yang berkualiti. Jadi ia tidak mengecut walaupun selepas dibasuh, selesa dan tidak mudah luntur warna.
* Lengan loose dan leher bulat.
* Corak stripe yang unik dan sporty. Cantik dan sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar panjang khususnya untuk keluar bersiar-siar, hari keluarga, riadah, hari sukan mahupun berusrah.
* Warna belakang baju seperti dalam gambar yang disediakan.
* Terdapat dalam saiz XS – 3XL. Waah…banyaknya pilihan
* Terdapat 6 warna pilihan yang sangat cantik.
=====================================
T-SHIRT COTTON MUSLIMAH (KOD HB48)
=================================== Read More →