INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA RIBENA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Husna Extra kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.85m. Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 13 warna yang memukau. Dah lah nama warnanya pun looks delicious. Eh…
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA (2.0 m x 0.85 m)
============================ Read More →

AMEL TUNIC MOSS CREPE PROMO 1

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Amel diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, ironless, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Flare Tunic bermaksud potongan bawahnya yang beralun dan semestinya longgar. Siapa yang tak mahu Tunic yang cukup memenuhi citarasa ni kan?
* Tunic Amel sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Amel adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang longgar. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Tercari-cari Tunic dengan poket? Kami nak beritahu yang Tunic Amel kami dilengkapi poket (tersorok) di kiri dan kanan. Senanglah nak simpan barang kecil yang berharga kan?
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati :)
=====================================
AMEL FLARE TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →