TUDUNG CHIFFON SAIZ L NUFA EICL20

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG MOSS CREPE & CHIFFON YANG ELEGAN DAN SANTUN
===================================
* Tudung crepe chiffon Nufa saiz L hadir dengan 20 warna pilihan yang sukar dilepaskan.
* Diperbuat daripada gabungan material moss crepe dan chiffon yang elegan dan santun. Dihiasi dengan “batu permata” di sekeliling tudung yang menambah kemasan agar anda tampil menawan.
* Labuh depan 18-19 inci, kelabuhan yang sesuai agar aurat anda terjaga rapi.
* Awning corduroy (soft awning) yang dijahit kemas dan berkualiti.
* Pilihan berkualiti yang berbaloi dengan wang anda.
=====================================
TUDUNG CREPE CHIFFON NUFA SAIZ L (EICL01 – EICL20)
============================ Read More →

BAJU KURUNG TRADISIONAL FIRA AYUNI FAS303

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG POLYCREPE YANG ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Diperbuat daripada polycrepe yang selesa dan lembut. Ditambah nilai dengan corak songket (cetakan/printed) yang sangat “in” dan rich sesuai dengan inspirasi warna dan design 2016.
* Diilhamkan dengan potongan pesak gantung (baju kurung Pahang) yang santun, selesa, ayu dan anggun.
* Potongan kain koleksi ini disempurnakan dengan lipat susun tepi.
* Hadir dalam saiz XS hingga XL sahaja (tiada saiz 2XL untuk koleksi ini).
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Pilihan yang sangat berbaloi dengan wang anda.
* Harga jualan kami termasuk kos pos bagi Semenanjung Malaysia, dan tambahan RM5 sahaja untuk pengeposan ke Sabah/Sarawak
===================================
BAJU KURUNG PAHANG POLYCREPE FIRA AYUNI (FAS301 – FAS305)
============================ Read More →

TELEKUNG KANAK KANAK RASPBERRY 4

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TELEKUNG LYCRA YANG SELESA DAN CANTIK BUAT SI COMEL
===================================
* Si comel anda dah mula nak bersolat tapi belum ada telekung yang sesuai?
* Si comel dah mula bercakap tentang nak telekung yang cantik di matanya tapi anda belum jumpa seperti yang dia mahukan?
* Mahu menghadiahkan telekung baru untuk si comel tersayang?
* Mahu si comel beribadah dengan sempurna dan aurat terjaga rapi?
* Mencari telekung dengan rekaan yang sangat sweet?
* Telekung  kami diperbuat daripada material lycra yang berkualiti dengan hiasan renda yang dijahit kemas
* Sesuai sebagai material lycra, ia memerlukan penjagaan minumum kerana susah berkedut dan selesa dipakai.
* Memudahkan si comel anda beribadah dengan selesa sekalipun dalam jangka waktu yang lama .
===================================
TELEKUNG LYCRA RENDA KANAK-KANAK
============================ Read More →

TSHIRT COTTON KANAK KANAK HKJ01P

KHUSUS CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN T-SHIRT COTTON YANG SANTUN DAN BERKUALITI UNTUK SI COMEL TERSAYANG
===================================
* Puan telah lama mencari t-shirt berkualiti buat si comel?
* Si comel Puan dah mula meminta baju yang sopan dan solehah tapi Puan sukar mendapatkannya?
* Mahu mendapatkan tshirt diperbuat daripada material berkualiti yang serap peluh dan tidak panas?
* Si comel Puan mahu tampil santai namun masih mahu kelihatan bergaya?
* Masih tercari-cari tshirt berkualiti yang tidak mengecut dan warna tidak mudah pudar (lusuh). Biasanya si comel kan lebih lasak meneroka?
* Kami ada apa yang Puan cari. Koleksi yang berkualiti, terkini dan sangat cantik pada harga yang sangat berpatutan.
* Gembirakan hati si comel Puan hari ini dengan penampilan yang sopan dan sweet.
* Hubungi kami segera untuk tahu status stok dan tempahan ya.
=====================================
T-SHIRT COTTON KANAK-KANAK (KOD HKJ)
============================ Read More →

BAJU KURUNG LYCRA MEDINA 3 MD46

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG SANTUN DAN TERKINI
===================================
* Telah direstock sebanyak 3 kali disebabkan sambutan yang sangat hebat. Batch kali ini (ke 3) hadir dengan 13 warna dan corak yang menawan kalbu (stok sangat terhad). Sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Rekaan baju (top) adalah A-cut (potongan A), jadi tidak menampakkan bentuk tubuh (pastikan anda menyemak ukuran yang tepat)
* Terdapat dalam saiz S hingga 3XL, waahh!!!. Potongan skirt loose (kembang kebawah) ini tentunya memudahkan pergerakan anda
* Kemasan leher selak (mesra penyusuan). Sesuai untuk mommies yang ingin tampil menawan sekalipun masih menyusukan si manja. Bahagian pergelangan baju elastik untuk bukaan yang praktikal dan mudah sewaktu berwudhu’
* Material baju dan skirt adalah lycra berkualiti tinggi (premium quality) yang setanding harganya, lembut, selesa (tidak panas), tebal dan tidak melekap di badan (tidak berbentuk jika anda memilih saiz yang tepat) serta tidak mudah renyuk. Ini tentunya dapat menjimatkan masa menggosok anda setiap hari
=====================================
BAJU KURUNG MODEN LYCRA MEDINA III (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

CHIFFON SKIRT 1

BLUE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SKIRT MUSLIMAH YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Skirt floral chiifon (full lining) yang selesa dan elegan.
* Sesuai digayakan bersama blouse/tunic/tshirt plain dengan warna sedondon.
* Memelihara kesantunan kerana full lining sepenuhnya.
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, pilihan yang sangat bijak!
* Saiz pinggang standard (satu saiz sahaja) iaitu 22-36 inci.
* Labuh skirt standard (satu ukuran sahaja) iaitu 40 inci
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian.
=====================================
FLORAL CHIFFON SKIRT (FULL LINING)
=================================== Read More →

JANNA LACEY TRICERA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Janna Lacey diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, ironless, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Kelebihan Janna yang menjadikan sangat berbaloi ialah kombinasi dua warna yang sangat sweet dengan padanan lace yang menambah seri
* Janna sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Janna adalah pilihan yang sangat bijak.
* Janna juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang longgar. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Tercari-cari tunic dengan poket? Kami nak beritahu yang Janna dilengkapi poket (tersorok) di kiri dan kanan. Senanglah nak simpan barang kecil yang berharga kan?
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Janna juga mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati :)
=====================================
JANNA LACEY TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
===================================
Read More →

PALAZZO HANNAH ASH GREY

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN PALAZZO CREPE YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Palazzo ini diperbuat como crepe yang berkualiti tinggi, tidak jarang, sangat selesa dan senang digosok (minimum ironing). Material ini juga mudah terbentuk selepas digosok, jadi senang kelihatan kemas dan elegan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah labuh blouse longgar. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM79 sehelai, tidak termasuk kos pos. Pilihan yang sangat berbaloi dengan kualitinya.
* Bahagian pinggang (separuh) dijahit dengan getah yang sangat memeri dan tidak mudah loose (menggeleber).
* Sesuai digayakan ketika bersantai, ke pejabat, membeli belah ataupun ke kelas. Santun dan manis
* 3 warna pilihan yang sukar dilepaskan.
===================================
PALAZZO COMO CREPE HANNAH
============================ Read More →

DRESS KAMILA NAVY BLUE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Dress Kamila diperbuat daripada sutera Thai dengan hiasan lace dokoh yang dijahit kemas di bahagian hadapan dress.
* Material sutera Thai adalah sangat selesa dipakai, tidak panas, lembut, memenuhi penampilan gaya yang anggun dan santun. Ia juga mudah dibasuh dan mudah digosok. Fabric yang mewah ini menjelaskan kenapa batch pertama habis terjual dalam tempoh 15 jam sahaja!
* Diinspirasikan dengan potongan princess yang memukau. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Sesuai digayakan tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar atau aktiviti santai.
* Bukaan berbutang di bahagian lengan yang memudahkan anda berwudhu (wudhu friendly)
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, dress ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian.
=====================================
DRESS KAMILA II (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

LE HANA CARDIGAN GREY 1

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN CARDIGAN YANG SANTUN, MODEN & ELEGAN
===================================
* Le Hana cardigan diperbuat daripada material wolly crepe yang terkini, tahan lasak, selesa, tidak jarang, sangat stretchable (memeri) dan less ironing (perlu digosok minima sahaja) serta tidak melekat di badan.
* Sesuai sebagai cardigan, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggung), potongan elegan dengan elemen butang yang eksklusif menjadikan anda bukan saja tampil bergaya namun cukup santun.
* Le Hana cardigan sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Le Hana cardigan adalah pilihan yang sangat bijak.
* Cardigan ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan berzip. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, cardigan kami ini juga mesra penyusuan.
* Nilai tambah seterusnya ialah poket yang dijahit kemas (tersembunyi) di kiri dan kanan cardigan.
=====================================
LE HANA CARDIGAN (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

TUDUNG DENIM MECCA DJX14

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG DENIM BERDAGU YANG SANTUN DAN BERKUALITI
===================================
* Sukar mendapatkan tudung labuh yang cantik?
* Koleksi tudung denim berdagu saiz XL anda terhad?
* Mahu tudung untuk digayakan dengan busana bercorak?
* Berminat mendapatkan tudung berkualiti yang berbaloi dengan harga?
* Kami ada 16 warna pilihan saiz XL yang santun dan elegan
* Material denim yang selesa, tidak melekap, ironless (menjimatkan masa dan elektrik), design simple namun elegan dan solat-ready.
===================================
TUDUNG DENIM BERDAGU MECCA SAIZ XL (KOD DJX01 – DJX16)
============================
Read More →

BAJU KURUNG MODEN LYCRA NAJWA SM58

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG SANTUN DAN TERKINI
===================================
* Hadir dalam 33++ warna dan corak yang menawan kalbu (stok sangat terhad). Sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Rekaan baju (top) adalah longgar (loose cut), jadi tidak menampakkan bentuk tubuh (pastikan anda menyemak ukuran yang tepat)
* Terdapat dalam saiz S hingga 3XL, waahh!!!. Potongan skirt loose mermaid (kembang kebawah) ini tentunya memudahkan pergerakan anda
* Kemasan leher berbutang (mesra penyusuan). Sesuai untuk mommies yang ingin tampil menawan sekalipun masih menyusukan si manja. Bahagian pergelangan baju berbutang untuk bukaan yang praktikal dan mudah sewaktu berwudhu’
* Material baju dan skirt adalah lycra berkualiti tinggi (premium quality) yang setanding harganya, lembut, selesa (tidak panas), tebal dan tidak melekap di badan (tidak berbentuk jika anda memilih saiz yang tepat) serta tidak mudah renyuk. Ini tentunya dapat menjimatkan masa menggosok anda setiap hari
=====================================
BAJU KURUNG MODEN LYCRA NAJWA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

RR2 CHIFFON SPONGE PEACH PUFF

Assalamualaikum Cik Puan semua.

Terima kasih kami ucapkan atas kepercayaan, kerjasama dan baik budi Cik Puan semua.

Berinspirasikan kepercayaan anda terhadap kami, maka kesungguhan dan komitmen terus kami pertingkatkan demi memberi yang lebih baik buat anda.

In syaAllah kami akan mulai menawarkan pilihan busana telekung yang berkualiti, terkini dan sangat cantik.

Batch pertama adalah material chiffon yang terdiri daripada 9 warna pilihan (yang sangat lembut dan cantik) . Stay tuned ya :)

TUDUNG DENIM CHIFFON WARDAH KOD JWFL44

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG DENIM CHIFFON YANG ELEGAN DAN SANTUN
===================================
* Tudung denim chiffon Wardah floral saiz L hadir dengan 15 warna pilihan yang sukar dilepaskan.
* Diperbuat daripada gabungan material denim dan chiffon yang elegan dan santun. Dihiasi dengan “floral timbul” yang menambah kemasan agar anda tampil menawan.
* Labuh depan 19-21 inci, kelabuhan yang sesuai agar aurat anda terjaga rapi.
* Awning dari denim (hard awning) yang berkualiti.
* Pilihan berkualiti yang berbaloi dengan wang anda.
=====================================
TUDUNG DENIM CHIFFON FLORAL WARDAH SAIZ L (JWFL30-JWFL45)
============================ Read More →

TUDUNG DENIM CHIFFON WARDAH KOD JWFX35

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG DENIM CHIFFON YANG ELEGAN DAN SANTUN
===================================
* Tudung denim chiffon Wardah floral saiz XL hadir dengan 15 warna pilihan yang sukar dilepaskan.
* Diperbuat daripada gabungan material denim dan chiffon yang elegan dan santun. Dihiasi dengan “floral timbul” yang menambah kemasan agar anda tampil menawan.
* Labuh depan 23-24.5 inci, kelabuhan yang sesuai agar aurat anda terjaga rapi.
* Awning dari denim (hard awning) yang berkualiti.
* Pilihan berkualiti yang berbaloi dengan wang anda.
=====================================
TUDUNG DENIM CHIFFON FLORAL WARDAH SAIZ XL (JWFX30-JWFX45) – ALL SOLD OUT – 
============================ Read More →

Kami could not thank you all enough! Kepercayaan anda adalah asas penting strategi perniagaan kami. Terima kasih atas kepercayaan, kerjasama dan baik budi Cik Puan semua.

We love you all!

TESTIMONI HUSNA

TESTIMONI PELANGGAN KAMI YANG BARU MENERIMA SHAWL HUSNA (EXTRA WIDE) – FEBRUARI 2016 :)

TESTIMONI PALAZZO

TESTIMONI PELANGGAN KAMI YANG MENDAPATKAN PALAZZO GREY – FEBRUARI 2016 :)

teaser wardah

Berita baik untuk Cik Puan semua yang manis-manis, kami telah restock koleksi floral Wardah II. Akan hadir dalam saiz L dan XL.

Grab cepat-cepat tau…sebab last time, ramai yang kecewa sbb tak sempat nak dapatkannya :)

In syaAllah kami akan update di web esok (13 Feb 2016) ya. Stay tuned dearies!

BAJU KURUNG RABIYA RB026

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG SANTUN DAN MENARIK
===================================
* Cik Puan yang dikasihi semua, dengan sukacitanya kami telah restock Rabiya (sekarang dah jadi Rabiya II). Salah satu sebab kenapa kami restock ialah sambutannya yang hangat dan meeltopss tau! :)
* Hadir dalam 14 warna dan corak yang menawan kalbu. Sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Terdapat dalam saiz S hingga 3XL, waahh!!! Potongan skirt pula adalah kembang lepas dengan kemasan getah di pinggang. Potongan skirt kembang ini tentunya memudahkan pergerakan anda
* Kemasan leher bulat dan zip dibahagian hadapan baju. Sesuai untuk mommies yang ingin tampil menawan sekalipun masih menyusukan si manja. Bahagian pergelangan baju pula elastik untuk bukaan mudah sewaktu berwudhu’
* Material baju dan skirt adalah lycra berkualiti tinggi, sederhana tebal dan tidak melekap di badan (tidak berbentuk jika anda memilih saiz yang tepat) serta tidak mudah renyuk. Ini tentunya dapat menjimatkan masa menggosok anda setiap hari
=====================================
BAJU KURUNG MODEN LYCRA RABIYA II (MESRA PENYUSUAN)
============================

Read More →

ADAWIYAH EGYPTION PRINT ADW PROMO

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS YANG EKSKLUSIF DAN SANTUN
===================================
* Dress ini diperbuat daripada satin inspirasi paisley printed Egyptian motif yang eksklusif, mewah, berkualiti, terkini, lembut, mudah digosok dan selesa. Pasti ramai yang sukakan?
* Potongan A (A cut) yang selesa
* Mesra penyusuan (zip dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Mesra wudhu’ (dijahit sedikit kembang)
* Terdapat lapisan kain (inner) di bahagian dalam
* Pilihan saiz bermula dari S hingga XXL.
* Nilai yang berbaloi untuk wang anda
* Hadir dalam 6 warna terbaru yang mewah dan eksklusif. Sesuai digayakan ke pejabat, kuliah, kelas, keraian atau majlis istimewa.
* Dan lagi… harga yang kami tawarkan termasuk kos pos. Ya anda bakal menjimatkan masa, duit petrol, tol dan parking. Siapa yang tidak mahu jimatkan wang kan?
=====================================
DRESS PAISLEY PRINTED EGYPTIAN ADAWIYAH (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

DRESS KAMELIA BLACK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS YANG ANGGUN DAN SANTUN
===================================
* Dress ini diperbuat daripada material moss crepe dan sutera Thailand (Thai silk) yang terkini, berkualiti, lembut dan selesa.  Pasti ramai yang sukakan?
* Potongan princess yang beralun dan santun
* Mesra penyusuan (zip dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Mesra wudhu’ (dijahit sedikit kembang)
* Terdapat poket yang memudahkan anda memudahkan anda menyimpan barang kecil yang berharga
* Pilihan saiz bermula dari S hingga XXL. Waahh… rugi tak pilih ni.
* Nilai yang berbaloi untuk wanda anda
* Hadir dalam 4 warna terbaru yang menarik. Sangat sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Dan lagi… harga yang kami tawarkan termasuk kos pos. Ya anda bakal menjimatkan masa, duit petrol, tol dan parking. Siapa yang tidak mahu jimatkan wang kan?
=====================================
DRESS KAMELIA (MESRA PENYUSUAN) 
============================ Read More →

DRESS CREPE EL VIDA PROMO 1

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS YANG ANGGUN DAN SANTUN
===================================
* Dress ini diperbuat daripada material polycrepe (ringan) yang lembut, tidak jarang, tidak mudah mengecut, mudah kering (apabila dibasuh), senang dibasuh dan tidak mudah pudar. Pasti ramai yang sukakan?
* Potongan A (A cut) yang selesa dan santun
* Mesra penyusuan (zip dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Mesra wudhu’ (zip dijahit kemas di bahagian lengan)
* Terdapat poket yang memudahkan anda memudahkan anda menyimpan barang kecil yang berharga
* Pilihan saiz bermula dari S hingga 3XL. Waahh… rugi tak pilih ni.
* Nilai yang berbaloi untuk wanda anda :)
* Hadir dalam 6 warna terbaru yang menarik. Sangat sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Dan lagi… harga yang kami tawarkan termasuk kos pos. Ya anda bakal menjimatkan masa, duit petrol, tol dan parking. Siapa yang tidak mahu jimatkan wang kan?
=====================================
DRESS EL VIDA (MESRA PENYUSUAN) 
============================ Read More →

TSHIRT COTTON MUSLIMAH KOD HS20H

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN T-SHIRT MUSLIMAH COTTON YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Blouse ini diperbuat material cotton teteron yang berkualiti. Jadi ia tidak mengecut walaupun selepas dibasuh, selesa dan tidak mudah luntur warna.
* Lengan bergetah dan leher bulat.
* Corak floral yang sweet. Cantik dan sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar panjang khususnya untuk keluar bersiar-siar, hari keluarga, riadah, hari sukan mahupun berusrah.
* Warna belakang baju seperti dalam gambar yang disediakan.
* Terdapat dalam saiz XS – 3XL. Waah…banyaknya pilihan
* Terdapat 8 warna pilihan yang sangat cantik.
=====================================
T-SHIRT COTTON MUSLIMAH FLORAL (KOD HS20)
=================================== Read More →