SHAWL PRINTED CHIFFON LABUH ADENA FULLKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN PRINTED SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Berita baikkkk!!! Adena 2.0 sudah restock. Semasa Adena 1.0 dulu, ramai yang kecewa sebab tak sempat grab tau.
* Kami bawakan 14 warna dan corak yang sangat sweet, memukau dan umpph!
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah Shawl Adena 2.0 kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.75m. Cukup labuh dan santun.
* Anda nak tahu maksud duo double loop? Begini, Adena 2.0 bahagian luar dijahit terus dengan tudung di bahagian dalam. Jadi ia seolah-olah duo (dua tudung) tapi double loop tak perlu pin-pin bagai cuma sarung dan betul-betulkan sahaja. Yang paling best ia lebih santun kerana tidak lagi jarang! Awesome kan? Video pun kami ada sertakan tau.
* Anda nak tahu, instant Shawl Adena 2.0 kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang lebih tebal dan bertekstur (inner). Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Manakala bahagian luar shawl pula diperbuat daripada printed chiffon yang lebih nipis menjadikan anda sentiasa selesa, tidak panas dan anggun.
* Adik kakak yang tak sabar nak grab, boleh terus hubungi kami. Jika nak lagi jimat, boleh juga share pembelian minimum 3 helai, dan boleh terus dapat harga RM53 sehelai (harga asal RM59 sehelai). Kata sharing is caring kaaannss …
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
DUO DOUBLE LOOP ADENA 2.0 (2.0 m x 0.75 m)
============================ Read More →