TUDUNG CHIFFON LAYER RAYA 2016 LABUH SAIZ XL EFPX17

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG LAYER CHIFFON DAN MOSS CREPE YANG BERKUALITI DAN ELEGAN
==================================
* Susah mendapatkan tudung labuh yang cantik, elegan dan berkualiti? Kami akan bantu anda :)
* Tudung Aina diperbuat daripada material chiffon dan moss crepe (2 layer yang tebal dan tidak jarang). Jadi, ia sangat sesuai dengan kesantunan anda yang mahu kelihatan elegan namun tetap ingin menutup aurat dengan sempurna.
* Koleksi ini juga hadir dengan 20 warna pilihan yang sukar dilepaskan.
* Labuh hadapan 21 – 22 inci, cukup labuh namun tampil bergaya.
* Terdapat pilihan pembelian sehelai atau combo. Penjimatan berbaloi.
===================================
TUDUNG LAYER CHIFFON DAN MOSS CREPE AINA (SAIZ XL)
============================ Read More →

BAJU KURUNG MODEN RAYA LCYRA RABIYA KOD RB36A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG SANTUN DAN MENARIK
===================================
* Cik Puan yang dikasihi semua, dengan sukacitanya kami telah restock Rabiya (sekarang dah jadi Rabiya III). Salah satu sebab kenapa kami restock ialah sambutannya yang hangat dan meletopss tau!
* Hadir dalam 3 warna dan corak yang menawan kalbu. Sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Terdapat dalam saiz S hingga 3XL, waahh!!! Potongan skirt pula adalah kembang lepas dengan kemasan getah di pinggang. Potongan skirt kembang ini tentunya memudahkan pergerakan anda
* Kemasan leher bulat dan zip dibahagian hadapan baju. Sesuai untuk mommies yang ingin tampil menawan sekalipun masih menyusukan si manja. Bahagian pergelangan baju pula elastik untuk bukaan mudah sewaktu berwudhu’
* Material baju dan skirt adalah lycra berkualiti tinggi, sederhana tebal dan tidak melekap di badan (tidak berbentuk jika anda memilih saiz yang tepat) serta tidak mudah renyuk. Ini tentunya dapat menjimatkan masa menggosok anda setiap hari
=====================================
BAJU KURUNG MODEN LYCRA RABIYA III (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

DRESS RAYA MUSLIMAH WARDA MOSS CREPE WDH INTRO
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS PRINTED MOSS CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Warda diperbuat daripada material printed moss crepe yang terkini, lembut, tidak mudah berkedut (minimum ironing), tebal dan tidak melekap di badan (jika mendapatkan saiz yang tepat).
* Material moss crepe, sebagaimana lazimnya, tidak pernah mengecewakan dalam menyerlahkan citarasa elegan Cik Puan.
* Nilai tambah kepada dress ini ialah ia dihiasi corak floral dengan kombinasi warna yang lembut dan feminin.
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas malah ke majlis keraian.
* 4 colour hot yang sangat menikam kalbu dengan potongan princess. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Potongan “flowy” dan princess cutting. Memberikan ilusi lebih slim.
* Terdapat dalam dua pilihan saiz S hingga XL sahaja
* Harga sehelai hanya RM149 termauk kos pos ke seluruh Malaysia. Tidak perlu pening lagi fikirkan kos pos :)
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS PRINTED MOSS CREPE WARDA (MESRA PENYUSUAN)
=========================

Read More →

BLOUSE MUSLIMAH LARA LCYRA CREPE LR12 B

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH & SKIRT HANNA YANG SANTUN DAN ELEGAN
===================================
BLOUSE LYCRA CREPE LARAA 2
* Diperbuat daripada material lycra crepe yang tebal dan tidak melekap di badan serta sangat selesa.
* Cuff getah yang memudahkan berwudhu’.
* Sesuai untuk ibu yang menyusukan kerana ada zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan.
* Potongan baju berbentuk A (A-cutting) dan labuh baju melepasi punggung. Mementingkan kesantunan anda sebagai Muslimah.
* Terdapat poket di bahagian kiri dan kanan hadapan baju. Membolehkan anda menyimpan barang-barang penting kecil yang berharga.
* Terdapat dalam saiz SS hingga 3XL. Waahhh..banyaknya pilihan!
* Boleh digayakan sama ada dengan seluar mahupun skirt. Sesuai untuk ke pejabat dan juga bersantai.
* Terdapat dalam 10 warna pilihan yang sukar dilepaskan. Yang paling hebat, harga kami termasuk kos pos ke seluruh Malaysia! (RM75 ke SM dan RM78 ke SS). Penjimatan yang sangat hebat
****************************************
SKIRT LCYRA CREPE HANNA
* Skirt Hanna diperbuat daripda material lycra crepe
* Kemasan getah di sekeliling pinggang (rujuk gambar yang disedikan)
* Terdapat dalam saiz S, L dan 2XL (rujuk jadual ukuran yang disertakan)
* Hanya terdapat dalam warna hitam sahaja
=====================================
BLOUSE LYCRA CREPE LARAA 2 (NURSING FRIENDLY) & SKIRT LCYRA CREPE HANNA
============================ Read More →

TSHIRT COTTON MUSLIMAH HB52B
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN T-SHIRT MUSLIMAH COTTON YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* T-shirt ini diperbuat material cotton teteron yang berkualiti. Jadi ia tidak mengecut walaupun selepas dibasuh, selesa dan tidak mudah luntur warna.
* Lengan longgar (loose) dan leher bulat.
* Corak stripe yang sweet. Cantik dan sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar panjang khususnya untuk keluar bersiar-siar, hari keluarga, riadah, hari sukan mahupun berusrah.
* Warna belakang baju seperti dalam gambar yang disediakan.
* Terdapat dalam saiz S – 5XL. Waah…banyaknya pilihan
* Terdapat 5 warna pilihan yang sangat cantik.
=====================================
T-SHIRT COTTON MUSLIMAH STRIPE (KOD HB52) ~ ALL SOLD OUT ~
===================================

Read More →

BLOUSE COMO CREPE DARISA KOD IMP04
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG SANTUN, MODEN & ELEGAN
===================================
* Blouse Darisa diperbuat daripada material como crepe yang berkualiti tinggi, terkini dan selesa.
* Sesuai sebagai blouse pilihan Muslimah, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun. Lebih utama, ia juga disempurnakan dengan potongan longgar (loose cut).
* Blouse Darisa sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Darisa adalah pilihan yang sangat bijak.
* Darisa juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan bercekak (grip sleeve). Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Darisa juga mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati
* Hanya RM60 sehelai (pembelian runcit). Kami tawarkan juga nilai lebih berbaloi dengan pembelian kombo (2 helai, jadi RM55 sehelai) atau pembelian kombo (3 helai, jadi RM50 sehelai). Harga belum termasuk kos pos.
=====================================
BLOUSE DARISA (MESRA PENYUSUAN)
===================================

Read More →

SHAWL DENIM DOUBLE LOOP MINA SAIZ XL DMX02

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP MOSS CREPE SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Mina yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Mina menggunakan material moss crepe yang lebih tebal, kukuh, tidak licin dan lebih bertekstur. Manakala awning nya pula daripada denim cotton yang mudah dibentuk.
* Kelabuhan bahagian depan antara 22-23 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik.
* Dengan harga hanya RM37 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE MINA (SAIZ XL)
============================ Read More →

SHAWL DENIM DOUBLE LOOP MINA DML01

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP MOSS CREPE SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Mina yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Mina menggunakan material moss crepe yang lebih tebal, kukuh, tidak licin dan lebih bertekstur. Manakala awning nya pula daripada denim cotton yang mudah dibentuk.
* Kelabuhan bahagian depan antara 19-20 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik.
* Dengan harga hanya RM37 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE MINA (SAIZ L)
============================ Read More →

BAJU KURUNG MODEN LYCRA ZULFA KOD SZ007A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Material baju adalah kain lycra Korea (berkualiti tinggi) yang tebal, elok terjatuh, tidak melekap dan tidak jarang, lembut dan selesa serta memerlukan minimal ironing sahaja.
* Nilai tambah koleksi ini ialah pilihan warna dan kombinasi corak yang sangat cantik dan menawan hati..pasti menyerlahkan penampilan yang santun dan memukau.
* Berita baik untuk mommies kerana koleksi ini juga mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan baju (mesra penyusuan)
* Pilihan 15 warna yang elegan dan special rich untuk 2016!
* Potongan kain koleksi ini disempurnakan dengan kembang lepas (selesa bergerak).
* Diilhamkan dengan potongan baju moden yang santun, anggun dan ayu.
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Hadir dalam saiz XS hingga 3XL.
* Harga jualan asal RM129 sepasang (belum termasuk kos pos).
===================================
BAJU KURUNG MODEN ZULFA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

SHAWL PRINTED CHIFFON LABUH ADENA FULLKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN PRINTED SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Berita baikkkk!!! Adena 2.0 sudah restock. Semasa Adena 1.0 dulu, ramai yang kecewa sebab tak sempat grab tau.
* Kami bawakan 14 warna dan corak yang sangat sweet, memukau dan umpph!
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah Shawl Adena 2.0 kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.75m. Cukup labuh dan santun.
* Anda nak tahu maksud duo double loop? Begini, Adena 2.0 bahagian luar dijahit terus dengan tudung di bahagian dalam. Jadi ia seolah-olah duo (dua tudung) tapi double loop tak perlu pin-pin bagai cuma sarung dan betul-betulkan sahaja. Yang paling best ia lebih santun kerana tidak lagi jarang! Awesome kan? Video pun kami ada sertakan tau.
* Anda nak tahu, instant Shawl Adena 2.0 kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang lebih tebal dan bertekstur (inner). Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Manakala bahagian luar shawl pula diperbuat daripada printed chiffon yang lebih nipis menjadikan anda sentiasa selesa, tidak panas dan anggun.
* Adik kakak yang tak sabar nak grab, boleh terus hubungi kami. Jika nak lagi jimat, boleh juga share pembelian minimum 3 helai, dan boleh terus dapat harga RM53 sehelai (harga asal RM59 sehelai). Kata sharing is caring kaaannss …
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
DUO DOUBLE LOOP ADENA 2.0 (2.0 m x 0.75 m)
============================ Read More →