BAJU KURUNG RAYA 2016 SEDONDON VINTAGE 03

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG PAHANG SEDONDON CORAK PELIKAT YANG SANTUN DAN TERKINI
===================================
* Baju kurung Pahang sedondon Vintage Love to Love sedondon adalah koleksi terkini kami yang menawarkan padanan baju plain dihiasi dokoh dan kain bercorak pelikat.
* Fabrik baju adalah 100% cotton yang berkualiti tinggi. Fabrik ini sangat selesa, lembut dan tidak panas. Nilai tambah koleksi ini ialah hiasan dokoh (ironed) yang terkini dan sangat “in” dengan 2016. Potongan baju adalah baju kurung Pahang yang mementingkan kesantunan dan nilai elegan.
* Manakala fabrik kain pula pelikat benang 5000 ke atas yang berkualiti tinggi. Material ini juga lembut, selesa dan mampu menyerlahkan nilai eksklusif. Potongan kain disempurnakan dengan selisih depan/ lipat kain batik)
* Terdapat dalam saiz S hingga XXL, waahh!!!.
* Jaminan jahitan yang kemas dan berkualiti bertaraf butik demi keselesaan anda. Pilihan yang sangat berbaloi dengan wang anda.
* Pilihan yang tepat untuk digayakan ke pejabat, kelas mahupun ke majlis keraian dan rumah terbuka. Tampil sedondon juga menambahkan keceriaan.
=====================================
BAJU KURUNG PAHANG SEDONDON CORAK PELIKAT VINTAGE 
============================ Read More →

BAJU KEBAYA RAYA 2016 ELBA EB08

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KEBAYA ELBA YANG SANTUN DAN TERKINI
===================================
* Baju kebaya esklusif Elba adalah koleksi kebaya kali yang julung-julung kami tawarkan. Kebaya ini disempurnakan dengan potongan longgar dan selesa.
* Fabrik koleksi Elba ini adalah cotton linen (tidak keras dan agak licin). Ia juga sangat selesa, mudah digosok (minimal ironing) serta tidak panas.
* Potongan kain pula disempurnakan dengan selisih depan/ lipat kain batik. Getah di pinggang (separuh).
* Terdapat dalam saiz S hingga XXL, waahh!!!.
* Pilihan warna pastel dan klasik yang menampilkan kemewahan dan nilai elegan. Brooch tidak disertakan.
* Pilihan yang tepat untuk digayakan ke pejabat, kelas mahupun ke majlis keraian dan rumah terbuka. Tampil sedondon juga menambahkan keceriaan.
=====================================
BAJU KEBAYA COTTON LINEN ELBA
============================ Read More →

TUDUNG CHIFFON CREPE RAYA LABUH XXL ZARA EV2X58

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG CHIFFON BERDAGU SAIZ XXL YANG ANGGUN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda selalu kecewa bila mahu dapatkan tudung labuh (XXL) tapi biasanya tidak menarik? Dah lama mencari tudung chiffon yang anggun dengan soft awning?
* Berkenan dengan tudung chiffon (berdagu dan soft awning) sebab senang nak dirikan solat?
* Asyik-asyik pakai tudung yang sama? Baju dah ada tapi belum ada tudung yang match?
* Masa first batch dulu tak sempat nak grab warna yang berkenan di hati?
* Dapatkan antara koleksi best selling kami Zara yang memperincikan material chiffon yang terkini dan berkualiti.
* Dengan kelabuhan hadapan (23.5 – 25 inci), anda pasti tampil santun dan anggun.
* Hadir dengan 20 warna yang sangat sweet.
=====================================
TUDUNG CHIFFON ZARA II (SAIZ XXLL) (KOD EV2X41 – EV2X60)
============================ Read More →

TUDUNG CHIFFON CREPE RAYA LABUH XL ZARA EVX49

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG CHIFFON SAIZ XL YANG ANGGUN DAN BERKUALITI
===================================
* Dah lama mencari tudung chiffon labuh yang anggun dengan soft awning?
* Asyik menggayakan tudung yang sama setiap hari?
* Anda telah lama mencari tudung design yang cantik begini?
* Masa first batch dulu tak sempat nak grab warna yang berkenan di hati?
* Dapatkan antara koleksi best selling kami Zara yang memperincikan material chiffon yang terkini dan berkualiti.
* Dengan kelabuhan hadapan (20 – 22 inci), anda pasti tampil santun dan anggun.
* Hadir dengan 20 warna yang sangat sweet.
=====================================
TUDUNG CHIFFON ZARA II (SAIZ XL) (KOD EVX41 – EVX60) – ALL SOLD OUT –
============================ Read More →

TUDUNG CHIFFON CREPE RAYA LABUH L ZARA EVL60

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG CHIFFON SAIZ L YANG ANGGUN DAN BERKUALITI
===================================
* Dah lama mencari tudung chiffon yang anggun dengan soft awning?
* Asyik menggayakan tudung yang sama setiap hari?
* Anda telah lama mencari tudung design yang cantik begini?
* Masa first batch dulu tak sempat nak grab warna yang berkenan di hati?
* Dapatkan antara koleksi best selling kami Zara yang memperincikan material chiffon yang terkini dan berkualiti.
* Dengan kelabuhan hadapan (17 – 19 inci), anda pasti tampil santun dan anggun.
* Hadir dengan 20 warna yang sangat sweet.
=====================================
TUDUNG CHIFFON ZARA II (SAIZ L) (KOD EVL41 – EVL60)
============================ Read More →

BAJU KURUNG RAYA 2016 BELEZZA AMOR SBA14 A

SAIZ SS SAHAJA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG SONGKET BELLEZA AMOR YANG SANTUN DAN TERKINI
===================================
* Baju kurung Songket Belezza Amor adalah koleksi terkini kami yang menawarkan padanan baju plain dihiasi dokoh dan kain printed songket becorak moden abstrak. Motif coraknya sangat memukau dan eksklusif.
* Fabrik baju adalah Valentino Soluna (Gred A) yang berkualiti tinggi. Fabrik ini sangat selesa, lembut dan memerlukan minimal ironing. Nilai tambah koleksi ini ialah hiasan dokoh (ironed) yang terkini dan sangat “in” dengan 2016. Potongan baju adalah baju kurung biasa yang mementingkan keselesaaan dan kesantunan.
* Manakala fabrik kain pula sutera crepe printed songket yang berkualiti tinggi dengan corak moden abstrak. Material ini juga lembut, selesa dan mampu menyerlahkan nilai eksklusif. Potongan kain disempurnakan dengan selisih depan/ lipat kain batik)
* Terdapat dalam saiz S hingga XXL, waahh!!!.
* Jaminan jahitan yang kemas dan berkualiti bertaraf butik demi keselesaan anda. Pilihan yang sangat berbaloi dengan wang anda.
* Pilihan yang tepat untuk digayakan ke pejabat, kelas mahupun ke majlis keraian dan rumah terbuka. Tampil sedondon juga menambahkan keceriaan.
=====================================
BAJU KURUNG BELEZZA AMOR (EKSKLUSIF)
============================ Read More →

BAJU KURUNG RAYA SEDONDON BELLA B5 A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN POLY CREPE SEDONDON UNTUK IBU & SI COMEL
===================================
* Mahu dapatkan baju kurung moden sedondon dengan si puteri pada hari lebaran?
* Telah lama mencari rekaan begini namun belum berjumpa?
* Biasanya mencari baju si ibu dan anak perempuan lebih leceh dari mencari baju melayu Cik Abang? Dah beli yang ibu dan si anak perempuan, senanglah nak mencari yang sedonodon seisi keluarga?
* Harga tak masuk akal? Ya hanya RM130 sepasang bagi baju ibu dan RM70 sepasang bagi baju si comel
* Nak bergaya tapi masih menyusukan baby? Baju Bella untuk si ibu dijahit dengan zip tersembunyi (nursing friendly)
* Memerlukan baju yang berkualiti, selesa, tahan lasak dan menawan? Koleksi Bella adalah pilihan yang tepat.
===================================
BAJU KURUNG MODEN SEDONDON BELLA
============================ Read More →

BAJU KURUNG MODEN RAYA CREPE IRIS SI861 A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN CREPE YANG SANTUN DAN TERKINI
===================================
* Baju kurung Iris adalah koleksi terkini kami yang menawarkan corak bunga “poeny” terkini yang berwarna lembut. Keindahan coraknya sangat memukau dan eksklusif. Kami juga boleh menjamin kualiti jahitan koleksi ini setaraf jaminan jahitan butik.
* Fabrik baju adalah Korean crepe yang berkualiti tinggi. Fabrik ini sangat selesa, lembut dan memerlukan minimal ironing. Potongan baju disempurnakan dengan jahitan zip di bahagian belakang dan “dat” untuk menyerlahkan keayuan si pemakai. Mungkin Cik Puan nak tahu perlu pakai inner tak? Ok .. materialnya adalah benang padat, jadi ia tidak jarang sehingga memerlukan inner. Tapi jika hendak digayakan dengan inner sekalipun, tiada masalah. Malah lebih baik lagi.
* Manakala fabrik kain pula adalah heavy “ZARRA” yang flowy, lembut dan “terjatuh” (tidak melekap). Material ini juga lembut, selesa dan mampu menyerlahkan nilai eksklusif.
* Terdapat dalam saiz S hingga XXL, waahh!!!.
* Pilihan yang sangat berbaloi dengan wang anda.
* Pilihan yang tepat untuk digayakan ke pejabat, kelas mahupun ke majlis keraian dan rumah terbuka. Tampil sedondon juga menambahkan keceriaan.
=====================================
BAJU KURUNG MODEN IRIS
============================ Read More →

SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON ADENA PINK EXORA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN PRINTED SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Berita baikkkk!!! Adena 3.0 sudah restock. Semasa Adena 2.0 dulu, ramai yang kecewa sebab tak sempat grab tau.
* Kami bawakan 14 warna dan corak yang sangat sweet, memukau dan umpph!
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah Shawl Adena 3.0 kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.75m. Cukup labuh dan santun.
* Anda nak tahu maksud duo double loop? Begini, Adena 3.0 bahagian luar dijahit terus dengan tudung di bahagian dalam. Jadi ia seolah-olah duo (dua tudung) tapi double loop tak perlu pin-pin bagai cuma sarung dan betul-betulkan sahaja. Yang paling best ia lebih santun kerana tidak lagi jarang! Awesome kan? Video pun kami ada sertakan tau.
* Anda nak tahu, instant Shawl Adena 3.0 kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang lebih tebal dan bertekstur (inner). Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya
* Manakala bahagian luar shawl pula diperbuat daripada printed chiffon yang lebih nipis menjadikan anda sentiasa selesa, tidak panas dan anggun.
* Adik kakak yang tak sabar nak grab, boleh terus hubungi kami. Jika nak lagi jimat, boleh juga share pembelian minimum 3 helai, dan boleh terus dapat harga RM53 sehelai (harga asal RM59 sehelai). Kata sharing is caring kaaannss …
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
DUO DOUBLE LOOP ADENA 3.0 (2.0 m x 0.75 m)
============================ Read More →

TELEKUNG AL KAUTHAR SALE CINTA AGUNG A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TELEKUNG CHIFFON YANG BERKUALITI, SELESA DAN CANTIK
===================================
* Koleksi telekung anda telah usang? Sedangkan Ramadhan semakin menghampiri?
* Mahu menghadiahkan telekung baru untuk isteri atau ibu tersayang?
* Mahu beribadah dengan sempurna dan aurat terjaga rapi?
* Mencari telekung dengan rekaan yang eksklusif?
* Telekung koleksi Cinta Agung kami diperbuat daripada material embroided English cotton (yang diimport) untuk kedua-dua telekung dan kainnya. Oo ya sulamannya adalah di bahagian hadapan telekung (seperti sulaman ala kebaya). Cantik sangat tau… Material ini semestinya menjamin keselesaan dan nilai eksklusifnya. Nilai tambah yang kami tawarkan untuk anda ialah kemasan renda English cotton yang berkualiti (pada hujung/kaki telekung). Malah, telekung kami dijahit dengan 2 lapisan (hingga paras pinggang) menjadikan anda tidak langsung memerlukan inner.
* Bagi menjamin kualiti yang tinggi dan nilai eksklusif, telekung kami dijahit dijahit oleh tukang jahit tempatan. Semata-mata menjamin kualiti terbaik untuk anda.
* Dengan kelebihan yang kami tawarkan ini, kami yakin anda beribadah dengan selesa sekalipun dalam jangka waktu yang lama (contohnya sewaktu tarawih di bulan Ramadhan).
===================================
TELEKUNG EMBROIDED ENGLISH COTTON KOLEKSI CINTA AGUNG – SALE!!!- 
============================ Read More →

BLOUSE MUSLIMAH RAYA MOSS CREPE LEESDA SD003H

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Blouse Leesda diperbuat daripada material moss crepe (sederhana tebal) yang terkini, tidak mudah renyuk, tebal, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai blouse Muslimah, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggung) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Blouse Leesda sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, blouse Leesda adalah pilihan yang sangat bijak.
* Blouse ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan berzip. Jadi, ia solat-ready!
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Leesda kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Pembelian yang sangat berbaloi :)
=====================================
BLOUSE LEESDA (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

BLOUSE MUSLIMAH FARHA MOSS CREPE SD001D

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Blouse Farha diperbuat daripada material light moss crepe yang terkini, tidak mudah renyuk, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai blouse Muslimah, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggung) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Blouse Farha sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, blouse Farha adalah pilihan yang sangat bijak.
* Blouse ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan berzip. Jadi, ia solat-ready!
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Farha kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Pembelian yang sangat berbaloi :)
=====================================
BLOUSE FARHA (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

DRESS RAYA SEDONDON IRIS PLOY CREPE IR2 B

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS SEDONDON UNTUK IBU & SI COMEL
===================================
* Mahu dapatkan dress sedondon dengan si puteri pada hari lebaran?
* Telah lama mencari rekaan begini namun belum berjumpa? Nanti masa Ramadhan boleh fokuskan beribadah sahaja sebab pencarian baju raya selesai?
* Biasanya mencari baju si ibu dan anak perempuan lebih cerewet dari mencari baju melayu Cik Abang? Dah beli yang ibu dan si anak perempuan, senanglah nak mencari yang sedondon seisi keluarga?
* Fabrik dress si ibu dan si comel adalah poly crepe. Material ini selesa, tahan lasak, tidak panas, ringan, tidak jarang dan mudah digosok.
* Nilai tambah dress ini adalah padanan ‘patch’ colour blocking yang sangat “in” dengan 2016. block warna senada. Anda pasti tampil bergaya.
* Dress si ibu terdapat dalam saiz S hingga XXL. Manakala untuk si comel pula hadir dalam saiz 6 – 12.
* Terdapat zip yang dijahit kemas pada lengan dress (wudhu’ friendly).
* Nak bergaya tapi masih menyusukan baby? Dress Iris untuk si ibu dijahit dengan zip tersembunyi (nursing friendly).
* Piihan berbaloi untuk tampil elegan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Bahkan tampil sedondon bersama sanak saudara pasti menambah keceriaan!
===================================
DRESS IRIS SEDONDON IBU DAN ANAK
============================ Read More →

BLOUSE MOSS CREPE DIANDRA DR002 B

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG SANTUN, MODEN & ELEGAN
===================================
* Blouse Diandra diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, ironless (minimal ironing), selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai blouse pilihan Muslimah, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Kelebihan Diandra yang menjadikan sangat berbaloi ialah seleksi warna mewah yang sangat sweet
* Blouse Diandra sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Diandra adalah pilihan yang sangat bijak.
* Diandra juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan berzip. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Tercari-cari blouse dengan poket? Kami nak beritahu yang Diandra dilengkapi poket di kiri dan kanan. Senanglah nak simpan barang kecil yang berharga kan?
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Diandra juga mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati
=====================================
DIANDRA MOSS CREPE BLOUSE (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

BLOUSE MUSLIMAH RAYA ZUHAA CHOCOLATE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Tunic Zuhaa menggunakan material como crepe yang selesa, tidak jarang, tidak melekap, mesra cucian mesin dan elegan.
* Nilai tambah koleksi ini ialah potongan curvy yang memberikan imej elegan dan kontemporari. Ia juga sangat cantik dan menawan hati.
* Pilihan 8 warna yang elegan dan special rich untuk 2016!
* Zip yang dijahit kemas untuk penyusuan (mesra penyusuan)
* Potongan lengan loose (mesra wudhu’)
* Sesuai digayakan ke usrah, membeli belah, bersantai, kelas atau gayakan sahaja ke pejabat.
* Terdapat dalam saiz S/M dan L/XL sahaja
* Pembelian berbaloi, hanya RM89 (belum termasuk kos pos)
===================================
TUNIC MUSLIMAH ZUHAA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

BLOUSE MUSLIMAH RAYA AISHA OLIVE GREEN

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Aisha diperbuat daripada material Italian crepe (high quality) yang terkini, tidak mudah renyuk, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggung) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Tunic Aisha sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Aisha adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang berbutang. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati
=====================================
AISHA TUNIC II (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

BAJU KURUNG MODEN RAYA 2016 ELLIQA SWEET GREEN

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN SUTERA YANG SANTUN DAN TERKINI
===================================
* Baju kurung Elliqa pilihan berbaloi untuk anda melangkah yakin dengan aura menawan. Top (baju) boleh sahaja digayakan dengan seluar lalu ia menjadi blouse!
* Rekaan baju (top) dengan 3 dokoh yang memukau agar anda tampil anggun dan jelita.
* Fabrik baju dan kain adalah Thai silk (sutera Thai) yang berkualiti tinggi. Material ini juga sangat selesa dipakai, lembut, terkini dan menyerlahkan nilai eksklusif.
* Terdapat dalam saiz S hingga XL, waahh!!!.
* Berita baik untuk mommies yang masih menyusukan, terdapat butang di bahagian hadapan baju untuk memudahkan penyusuan. Manakala zip dijaht kemas di lengan baju bagi memudahkan anda berwudhu. Pendek kata, nursing friendly dan wudhu friendly!
* Pilihan yang tepat untuk digayakan ke pejabat, kelas mahupun ke majlis keraian dan rumah terbuka. Tampil sedondon juga menambahkan keceriaan.
=====================================
BAJU KURUNG MODEN ELLIQA (FIRST SERIES) – MESRA PENYUSUAN
============================ Read More →

BAJU KURUNG RAYA 2016 SATIN SNA 772 C

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN SUTERA YANG SANTUN DAN TERKINI
===================================
* Baju kurung moden Love beads series mempunyai auranya yang tersendiri. Menampilkan gaya versatile dan elegan membuatkan anda melangkah penuh yakin bila menggayakannya. Sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Rekaan baju (top) dengan beads yang memukau. Terdapat zip dan dat yang dijahit kemas di bahagian belakang baju agar anda tampil anggun dan jelita.
* Fabrik baju dan kain adalah Roberto Cavalli silk yang berkualiti tinggi. Material ini juga sangat selesa dipakai, lembut, terkini dan menyerlahkan nilai eksklusif.
* Terdapat dalam saiz S hingga 2XL, waahh!!!.
* Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang). Pastikan juga anda menyemak ukuran dengan tepat. Bila dapat baju yang kemas terletak, anda pun happy kan?’
* Pilihan yang tepat untuk digayakan ke pejabat, kelas mahupun ke majlis keraian dan rumah terbuka. Tampil sedondon juga menambahkan keceriaan.
=====================================
BAJU KURUNG MODEN LOVE BEADS SERIES (KOD SNA771 – SNA775)
============================ Read More →

BAJU RAYA SEDONDON 2016 LYCRA RABIYA RB045 B

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN HIQH QUALITY LYCRA SEDONDON UNTUK IBU & SI COMEL
===================================
* Mahu dapatkan baju kurung moden sedondon dengan si puteri pada hari lebaran?
* Telah lama mencari rekaan begini namun belum berjumpa?
* Biasanya mencari baju si ibu dan anak perempuan lebih leceh dari mencari baju melayu Cik Abang? Dah beli yang ibu dan si anak perempuan, senanglah nak mencari yang sedondon seisi keluarga?
* Harga tak masuk akal? Ya hanya RM110 sepasang bagi baju ibu dan RM70 sepasang bagi baju si comel (telah termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia)
* Terfikir di hari lebaran nanti nak baju yang bergaya tapi tahan lasak? Rabiya adalah pilihan terbaik anda. Nak ke ruang tamu comel dan menyinsing lengan di dapur pun tiada masalah.
* Nak bergaya tapi masih menyusukan baby? Baju Rabiya untuk si ibu dijahit dengan zip tersembunyi (nursing friendly)
* Memerlukan baju yang minimal ironing? Ya dengan material high quality lycra, bukan sahaja kerja menggosok menjadi ringkas dan minimum bahkan selesa digayakan dan sangat “in” dengan 2016
===================================
BAJU KURUNG MODEN SEDONDON HIGH QUALITY LYCRA RABIYA
============================ Read More →

DRESS RAYA SEDONDON 2016 ADELIA JE038 C

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS SEDONDON UNTUK IBU & SI COMEL
===================================
* Mahu dapatkan dress sedondon dengan si puteri pada hari lebaran?
* Telah lama mencari rekaan begini namun belum berjumpa? Nanti masa Ramadhan boleh fokuskan beribadah sahaja sebab pencarian baju raya selesai?
* Biasanya mencari baju si ibu dan anak perempuan lebih cerewet dari mencari baju melayu Cik Abang? Dah beli yang ibu dan si anak perempuan, senanglah nak mencari yang sedondon seisi keluarga?
* Fabrik dress si ibu adalah fursan. Material ini selesa, tidak panas, tidak jarang dan mudah digosok.
* Fabrik dress si comel pula adalah lycra yang selesa dan tidak panas. Malah memerlukan minimal ironing sahaja.
* Nilai tambah dress ini adalah padanan ‘patch’ warna senada dan ‘bunga’ di baju si ibu dan si comel. Anda pasti tampil bergaya.
* Kedua-dua rekaan dress si ibu dan si comel adalah princess cutting agar Cik Puan tampil bergaya pada hari lebaran.
* Dress si ibu terdapat dalam saiz SS hingga XXXL. Manakala untuk si comel pula hadir dalam saiz 4 – 12.
* Harga tak masuk akal? Ya hanya RM110 sepasang bagi baju si ibu dan RM60 sepasang bagi baju si comel. Pilihan yang sangat berbaloi dengan wang anda. Harga kami telah termasuk kos pos ya.
* Nak bergaya tapi masih menyusukan baby? Dress Adelia untuk si ibu dijahit dengan zip tersembunyi (nursing friendly)
* Piihan berbaloi untuk tampil elegan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Bahkan tampil sedondon bersama sanak saudara pasti menambah keceriaan!
===================================
DRESS ADELIA SEDONDON IBU DAN ANAK
============================ Read More →

BAJU KURUNG PAHANG RAYA 2016 CENDERWASIH DARK PURPLE A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG PAHANG YANG ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Material baju adalah fabric Valentino Soluna yang berkualiti tinggi. Fabrik ini begitu eksklusif dengan kesan terjatuh yang elegan, selesa, terkini dan mudah digosok.
* Fabrik kain pula adalah cotton silk ‘printed songket’ berkualiti tinggi dengan corak moden abstrak.
* Koleksi ini disempurnakan dengan potongan kurung Pahang yang tak lapuk dek hujan dan tak lekang dek panas. Anda pasti tampil anggun dan berkeyakinan.
* Potongan kain koleksi ini disempurnakan dengan lipat depan (susun kain batik)
* Nilai tambah koleksi ini adalah dokoh (ironed) untuk menyerlahkan keayuan dan keanggunan Cik Puan sebaik menggayakannya.
* Kualiti jahitan yang kemas dan teliti bagi menjamin kepuasan hati Cik Puan.
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian. Padanan sedondon bersama teman dan saudara mara pasti menambah keceriaan!
* Hadir dalam saiz XS hingga XL.
* Harga jualan kami termasuk kos pos bagi Semenanjung Malaysia, dan tambahan RM5 sahaja untuk pengeposan ke Sabah/Sarawak
===================================
BAJU KURUNG PAHANG CENDERAWASIH CLASSIC
============================ Read More →

BAJU KURUNG PAHANG RAYA 2016 MSF702 C

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG COTTON YANG ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Material baju adalah kain cotton yang berkualiti tinggi. Sangat lembut, cantik, selesa, mudah dibasuh dan mudah digosok.
* Design bertemakan corak pelikat yang dihiasi jalur emas (printed). Membuatkan anda tampil berkeyakinan, santun dan elegan.
* Ringkas dan praktikal untuk digayakan. Koleksi yang tak lapuk dek hujan dan tak lekang dek panas.
* Pilihan 9 warna yang elegan dan special rich untuk 2016!
* Potongan kain koleksi ini disempurnakan dengan lipat depan (susun kain batik).
* Diilhamkan dengan potongan baju kurung Pahang yang santun, anggun dan ayu.
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian. Padanan sedondon bersama teman dan saudara mara pasti menambah keceriaan!
* Hadir dalam saiz XS hingga XL.
* Harga jualan kami termasuk kos pos bagi Semenanjung Malaysia, dan tambahan RM5 sahaja untuk pengeposan ke Sabah/Sarawak
===================================
BAJU KURUNG PAHANG MAS AYU SONGKET FIESTA
============================ Read More →

BAJU KURUNG RAYA 2016 SATIN MALAIKA DARK PURPLE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN SATIN YANG SANTUN DAN TERKINI
===================================
* Baju kurung moden Malaika mempunyai auranya yang tersendiri. Menampilkan gaya versatile dan elegan membuatkan anda melangkah penuh yakin bila menggayakannya. Sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Rekaan baju (top) dengan belahan yang cukup versatile. Potongan pergelangan tangan yang sedikit kembang. Tidak mahu padankan dengan kain? Ya…boleh sahaja digayakan ke pejabat dengan padanan seluar dan skirt.
* Material mitsubishi satin (berkualiti tinggi) dengan hiasan dokoh. Material ini juga sangat selesa dipakai, lembut, terkini, gloss dan menyerlahkan nilai eksklusif.
* Terdapat dalam saiz S hingga 2XL, waahh!!!.
* Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di baagian pinggang). Pastikan juga anda menyemak ukuran dengan tepat. Bila dapat baju yang kemas terletak, anda pun happy kan?’
* Pilihan yang tepat untuk digayakan ke pejabat, kelas mahupun ke majlis keraian dan rumah terbuka. Tampil sedondon juga menambahkan keceriaan.
=====================================
BAJU KURUNG MODEN SATIN MALAIKA
============================ Read More →

BAJU KURUNG SUTERA CREPE CETAKAN SONGKET SGV812

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG SUTERA CREPE YANG ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Diperbuat daripada sutera crepe (cetakan bercorak songket) yang sangat in pada masa kini. Tekstur material adalah sederhana licin, selesa, tidak panas dan ironless.
* Diilhamkan dengan potongan baju kurung biasa yang santun, selesa, ayu dan anggun.
* Potongan kain koleksi ini disempurnakan dengan lipat batik (susun depan).
* Hadir dalam saiz XS hingga XL.
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Pilihan yang sangat berbaloi dengan wang anda.
* Harga jualan kami termasuk kos pos bagi Semenanjung Malaysia, dan tambahan RM5 sahaja untuk pengeposan ke Sabah/Sarawak
===================================
BAJU KURUNG SUTERA CREPE (CETAKAN BERCORAK SONGKET)
============================ Read More →

BAJU KURUNG RAYA FISHTAIL KOD RF997 B

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG SANTUN DAN MENARIK
===================================
* Baju koleksi Rona Fishtail diperbuat daripada material Valentino Silk Solana (high quality) yang lembut, selesa dan terkini.
* Manakala kainnya pula diperbuat daripada material Galaxy Printed Silk yang berkualiti tinggi.
* Potongan baju kurung moden dengan “dart” di bahagian belakang baju.
* Potongan kainnya pula ialah kembang duyung.
* Terdapat dalam saiz SS hingga 2XL, waahh!!!
* Hadir dalam 9 warna dan corak yang sangat awesome.
* Sesuai digayakan untuk ke pejabat, kelas dan majlis keraian.
=====================================
BAJU KURUNG MODEN RONA FISHTAIL
============================ Read More →