TUNIC MUSLIMAH AISHA DARK BLUE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Aisha diperbuat daripada material Italian crepe (high quality) yang terkini, tidak mudah renyuk, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggung) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Tunic Aisha sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Aisha adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang berbutang. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati
=====================================
AISHA TUNIC III (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

DRESS LATEEFA FURSAN LC05 PURPLE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS FURSAN YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Lateefa (classic) diperbuat daripada material fursan yang berkualiti tinggi, terkini, serap peluh dan selesa.
* Nilai tambah kepada dress ini ialah ia kemasan lace pada lengan dress dan perhiasan dokoh yang minimal namun anggun.
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka.
* 5 colour hot dan rich yang sangat menikam kalbu. Classy!
* Mempunyai bukaan (selak) sepanjang 10 – 11 inci bagi memudahkan mommies menyusukan si manja. Bahagian bukaan ini pula terdapat lapisan inner yang membolehkan mommies menyusukan si manja dengan selesa walau di mana pun jua.
* Disempurnakan dengan potongan beralun dan longgar. Cantiknya!
* Cantik beralun apabila digayakan.
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM135 ke seluruh Malaysia (termasuk kos pos).
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS LATEEFA CLASSIC (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

BAJU KURUNG MODEN CREPE AZALEA MUSTARD

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Baju Kurung Moden Azalea diperbuat daripada crepe (berkualiti tinggi) yang terkini, lembut, sejuk dan tidak jarang. Pasti menyerlahkan kesantunan, elegan dan gaya eksklusif.
* Nilai tambah kepada koleksi ini ialah ia kemasan sulaman (stamped iron) dwi-tona yang menjadikan anda melangkah penuh keanggunan dan keyakinan.
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka.
* 6 colour hot dan rich yang sangat menikam kalbu. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan.
* Mesra wudhu’ (pergelangan tangan berzip)
* Disempurnakan dengan potongan baju kurung moden.
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM155 termasuk kos pos ke seluruh Malaysia.
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
BAJU KURUNG MODEN CREPE AZALEA (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

JUBAH SUTERA SOFEEYA SOFT GREEN

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS SUTERA YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Sofeeya diperbuat daripada material Italian silk (sutera Itali) yang terkini, lembut, sejuk, tidak jarang, memerlukan minimal ironing serta sangat selesa. Pasti menyerlahkan kesantunan, elegan dan gaya eksklusif.
* Nilai tambah kepada dress ini ialah ia pilihan warna dan corak yang sangat segar dan sweet.
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Malah, jika tampil sedondon pasti menambahkan keceriaan!
* 5 colour hot dan rich yang sangat menikam kalbu. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mesra wudhu’ (bukaan pergelangan tangan lebar)
* Cantik beralun apabila digayakan.
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM120 ke Semenanjung Malaysia dan RM125 ke Sabah/Sarawak.
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS SOFEEYA (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

BAJU KURUNG MODEN LYCRA RABIYA RB064 B

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG SANTUN DAN MENARIK
===================================
* Cik Puan yang dikasihi semua, dengan sukacitanya kami telah restock Rabiya (sekarang dah jadi Rabiya IV). Salah satu sebab kenapa kami restock ialah sambutannya yang hangat dan meletopss tau!
* Hadir dalam 3 warna dan corak yang menawan kalbu. Sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Terdapat dalam saiz S hingga 3XL, waahh!!! Potongan skirt pula adalah kembang lepas dengan kemasan getah di pinggang. Potongan skirt kembang ini tentunya memudahkan pergerakan anda
* Kemasan leher bulat dan zip dibahagian hadapan baju. Sesuai untuk mommies yang ingin tampil menawan sekalipun masih menyusukan si manja. Bahagian pergelangan baju pula elastik untuk bukaan mudah sewaktu berwudhu’
* Material baju dan skirt adalah lycra berkualiti tinggi, sederhana tebal dan tidak melekap di badan (tidak berbentuk jika anda memilih saiz yang tepat) serta tidak mudah renyuk. Ini tentunya dapat menjimatkan masa menggosok anda setiap hari
=====================================
BAJU KURUNG MODEN LYCRA RABIYA IV (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

BAJU KURUNG MODEN POLY CREPE EVA II KOD VA012

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN YANG TERKINI, ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Koleksi kurung moden Eva diperbuat daripada material poly crepe yang lembut dan tahan lasak. Material ini mendapat sambutan yang terlajak hangat sewaktu first batch.
* Dipadankan dengan corak dan warna yang sangat sweet, memukau dan fresh.
* Potongan baju kurung moden yang eksklusif.
* Pilihan 9 warna yang elegan dan special rich untuk 2016!
* Potongan kain koleksi ini disempurnakan dengan A-line (berbentuk A).
* Mesra penyusuan jadi sesuai digayakan ibu yang menyusukan si manja.
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Hadir dalam saiz S hingga 3XL.
* Harga jualan kami hanya RM119 sepasang termasuk kos pos ke seluruh Malaysia.
===================================
BAJU KURUNG MODEN EVA II (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

BAJU KURUNG MODEN ITALIAN CREPE NOOR PLUM

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN CREPE YANG ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Material baju adalah kain Italian crepe (berkualiti tinggi) yang sangat selesa dipakai, tidak jarang dan memerlukan minimal ironing. Berita baik untuk mommies menjimatkan masa dan elektrik setiap hari :)
* Nilai tambah koleksi ini ialah pilihan warna dan kombinasi corak yang sangat cantik dan menawan hati. Ia juga dihiasi dokoh (stamped ironed) yang menjadi trend yang sangat “in” sekarang :)
• Diilhamkan dengan potongan baju moden yang santun, anggun dan ayu. Terdapat padding (span) pada bahu baju dan kemasan zip di bahagian belakang baju
• Kain koleksi ini diilhamkan dengan potongan A. Cantik dan selesa.
* Pilihan 6 warna yang elegan dan special rich untuk 2016!
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Hadir dalam saiz S hingga XXL.
* Harga jualan asal RM149 sahaja termasuk kos pos ke seluruh Malaysia. Pilihan yang sangat berbaloi.
===================================
BAJU KURUNG MODEN ITALIAN CREPE NOOR I
============================ Read More →

SHAWL LABUH SAIZ XL BUSYRA MOSS CREPE IUPX07

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Busyra yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Busyra menggunakan material moss crepe yang selesa, lembut dan tidak jarang. Awning nya juga menggunakan material yang sama (moss crepe).
* Kelabuhan bahagian depan antara 23 – 25 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 10 warna pilihan yang sangat menarik. Koleksi ini adalah butterfly-cut ya…jadi ia agak tirus (lebih singkat di bahagian tepi).
* Dengan harga hanya RM60 sehelai (belum termasuk kos pos). Oooh… ya tawaran kombo pembelian 2 helai, harganya cuma RM55 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE DWI-TONE BUSYRA (SAIZ XL)
============================ Read More →

SHAWL LABUH SAIZ L BUSYRA MOSS CREPE IUPL09

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Busyra yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Busyra menggunakan material moss crepe yang selesa, lembut dan tidak jarang. Awning nya juga menggunakan material yang sama (moss crepe).
* Kelabuhan bahagian depan antara 20 – 21 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 10 warna pilihan yang sangat menarik. Koleksi ini adalah butterfly-cut ya…jadi ia agak tirus (lebih singkat di bahagian tepi).
* Dengan harga hanya RM56 sehelai (belum termasuk kos pos). Oooh… ya tawaran kombo pembelian 2 helai, harganya cuma RM50 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE DWI-TONE BUSYRA (SAIZ L)
============================ Read More →

TSHIRT COTTON KANAK KANAK HKJ07T

KHUSUS CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN T-SHIRT COTTON YANG SANTUN DAN BERKUALITI UNTUK SI COMEL TERSAYANG
===================================
* Puan telah lama mencari t-shirt berkualiti buat si comel?
* Si comel Puan dah mula meminta baju yang sopan dan solehah tapi Puan sukar mendapatkannya?
* Mahu mendapatkan tshirt diperbuat daripada material berkualiti yang serap peluh dan tidak panas?
* Si comel Puan mahu tampil santai namun masih mahu kelihatan bergaya?
* Masih tercari-cari tshirt berkualiti yang tidak mengecut dan warna tidak mudah pudar (lusuh). Biasanya si comel kan lebih lasak meneroka?
* Kami ada apa yang Puan cari. Koleksi yang berkualiti, terkini dan sangat cantik pada harga yang sangat berpatutan.
* Gembirakan hati si comel Puan hari ini dengan penampilan yang sopan dan sweet.
* Hubungi kami segera untuk tahu status stok dan tempahan ya.
=====================================
T-SHIRT COTTON KANAK-KANAK (KOD HKJ06 & HKJ07)
============================ Read More →

TSHIRT COTTON MUSLIMAH PREMIUM HES07M

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN T-SHIRT MUSLIMAH COTTON YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* T-shirt premium kami ini diperbuat material cotton yang berkualiti. Jadi ia tidak mengecut walaupun selepas dibasuh, selesa dan tidak mudah luntur warna.
* Lengan longgar (loose) dan leher bulat. Terdapat kemasan butang di bahagian hadapan t-shirt, jadi ia sesuai sangat untuk mommies yang masih menyusukan si manja. Mommies pun nak bergaya juga kan? Juga terdaoat 2 poket di bahagian hadapan t-shirt..bolehlah anda menyimpan barang kecil dan berharga dengan mudah dan selamat.
* Potongan yang elegan, selesa dan terkini. Anda pasti melangkah bergaya dan berkeyakinan. Cantik dan sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar panjang khususnya untuk keluar bersiar-siar, hari keluarga, riadah, hari sukan mahupun berusrah.
* Warna belakang baju seperti dalam gambar yang disediakan.
* Terdapat dalam saiz S – 3XL. Waah…banyaknya pilihan
* Terdapat 6 warna pilihan yang sangat cantik.
=====================================
T-SHIRT COTTON MUSLIMAH PREMIUM (KOD HES07)
=================================== Read More →

TSHIRT COTTON MUSLIMAH HB56U

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN T-SHIRT MUSLIMAH COTTON YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* T-shirt ini diperbuat material cotton teteron yang berkualiti. Jadi ia tidak mengecut walaupun selepas dibasuh, selesa dan tidak mudah luntur warna.
* Lengan longgar (loose) dan leher bulat.
* Corak awan larat yang sweet. Cantik dan sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar panjang khususnya untuk keluar bersiar-siar, hari keluarga, riadah, hari sukan mahupun berusrah.
* Warna belakang baju seperti dalam gambar yang disediakan.
* Terdapat dalam saiz S – 3XL. Waah…banyaknya pilihan
* Terdapat 6 warna pilihan yang sangat cantik.
=====================================
T-SHIRT COTTON MUSLIMAH (KOD HB56)
=================================== Read More →

Assalamualaikum…tengahari ni kami nak war-warkan koleksi kami t-shirt kami yang akan release esok, in syaAllah. Ada 3 setakat ini in syaAllah.
Bagi yang selalu terlepas tshirt Muslimah kami, silakan grab cepat-cepat nnt ya :)
Terima kasih – Sa’diah (admin)
1. Tshirt Muslimah (kod HB yang seterusnya) – kemungkinan besar tidak dibuka utk borong sbb stok terhad. Harga seperti biasa RM42 sehelai.
2. Tshirt Ellysha – premium kualiti. Harga runcit RM61.
3. Tshirt JUNIOR

teaser tshirt 1

1. Tshirt Muslimah (kod HB yang seterusnya) – kemungkinan besar tidak dibuka utk borong sbb stok terhad. Harga seperti biasa RM42 sehelai.

Read More →

BLOUSE DENIM MUSLMAH AMANDA BA002A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE DENIM YANG SANTUN & VERSATILE
===================================
* Blouse ini diperbuat cotton denim yang memerlukan minimal ironing, elegan, ranggi dan paling penting selesa! Denim juga pilihan yang versatile dan tak lapuk dek hujan dan tak lekang dek panas.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah labuh blouse melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM81 sehelai, termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia. Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Kemasan poket yang memudahkan anda menyimpan barang-barang kecil yang berharga.
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazo.
* Kemasan butang di bahagian yang lengan (memudahkan berwudhu’) dan butang sebagai hiasan.
* Terdapat dalam saiz XS – 2xL. Waah…banyaknya pilihan
* Dengan kemasan butang di bahagian hadapan, mommies yang menyusu juga boleh menggayakannya. Dapatkan sekarang warna dan corak pilihan yang sangat cantik.
===================================
BLOUSE DENIM AMANDA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

DRESS MOSS CREPE MYZA DUSTY PINK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS MOSS CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Myza diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, lembut, sejuk, tidak mudah renyuk, elok terletak, tebal serta sangat selesa. Moss crepe secara umumnya tidak pernah mengecewakan dalam menyerlahkan kesantunan, elegan dan gaya eksklusif. Sama seperti batch sebelumnya, batch kali ini juga mendapat sambutan yang sangat menggalakkan.
* Nilai tambah kepada dress ini ialah ia dihiasi kemasan lace dokoh yang sangat “in” dengan trend fesyen semasa.
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Malah, jika tampil sedondon pasti menambahkan keceriaan!
* 9 colour hot dan rich yang sangat menikam kalbu dengan potongan princess. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan, jadi ia mesra wudhu’.
* Design yang eksklusif dengan kombinasi warna menarik
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM115 sehelai termasuk kos pos ke seluruh Malaysia!
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS MYZA III (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

BAJU KURUNG MODEN LYCRA ZULFA SZ010H

XS SAHAJA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Material baju adalah kain lycra Korea (berkualiti tinggi) yang tebal, elok terjatuh, tidak melekap dan tidak jarang, lembut dan selesa serta tidak perlu digosok. Berita baik untuk mommies menjimatkan masa dan elektrik setiap hari :)
* Nilai tambah koleksi ini ialah pilihan warna dan kombinasi corak yang sangat cantik dan menawan hati..pasti menyerlahkan penampilan yang santun dan memukau (kedua-dua baju dan kain adalah bercorak – printed).
* Berita baik untuk mommies kerana koleksi ini juga mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan baju (mesra penyusuan). Manakala lengan baju adalah elastik (mesra wudhu’).
* Pilihan 60 warna yang elegan dan special rich untuk 2016!
* Potongan kain koleksi ini disempurnakan dengan kembang lepas (selesa bergerak). Getah di sekeliling pinggang kain.
* Diilhamkan dengan potongan baju moden yang santun, anggun dan ayu.
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Hadir dalam saiz XS hingga 3XL.
* Harga jualan asal RM136 sahaja termasuk kos pos ke Semenanjung dan RM138 termasuk kos pos ke Sabah/Sarawak. Pilihan yang sangat berbaloi.
===================================
BAJU KURUNG MODEN ZULFA III (MESRA PENYUSUAN) 
============================ Read More →

BAJU KURUNG MODEN LYCRA BUSHRA KOD SB010G

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG SANTUN DAN MENARIK
===================================
* Koleksi Bushra kini hadir dalam batch ke II. Kali ini ia hadir dalam 20++ warna dan corak yang menawan kalbu. Sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Terdapat dalam saiz XS hingga 3XL, waahh!!! Potongan skirt pula adalah kembang lepas dengan kemasan getah di pinggang. Potongan skirt kembang ini tentunya memudahkan pergerakan anda
* Kemasan leher bulat dan zip dibahagian hadapan baju. Sesuai untuk mommies yang ingin tampil menawan sekalipun masih menyusukan si manja. Bahagian pergelangan baju pula elastik untuk bukaan mudah sewaktu berwudhu’
* Material baju dan skirt adalah lycra berkualiti tinggi, tebal dan tidak melekap di badan (tidak berbentuk) serta tidak mudah renyuk. Seronoknya dapat jimatkan masa menggisk setiap hari!
=====================================
BAJU KURUNG MODEN LYCRA BUSHRA II (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

TUDUNG RAYA KANAK KANAK LYCRA EHK14BKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG CHIFFON BERKUALITI UNTUK SI COMEL
===================================
* Mencari tudung untuk si comel anda?
* Pening nak dapatkan tudung yang selesa untuk si comel?
* Mahu si comel kelihatan ceria dan bergaya ke rumah terbuka atau bersiar-siar?
* Nak tudung yang ringkas untuk si comel? Feel dengan anak-anak ni mestilah nak yang tak melecehkan.
* Tudung Hayfa (kanak-kanak) kami diperbuat daripada gabungan material lycra dan chiffon. Terdapat 20 warna yang in syaAllah salah satunya akan “bingo” dengan citarasa anda.
* Anak anda comel, anda pun mesti happy kan?
===================================
TUDUNG KANAK-KANAK HAYFA
============================ Read More →

SALAM EID UL FITRI SC

Terima kasih atas sokongan dan kepercayaan anda terhadap kami selama ini. In syaAllah Saeeda Collections akan terus komited menawarkan perkhidmatan dan busana berkualiti, terkini dan santun buat anda.

Sukacita kami juga telah mulai beroperasi hari ini… in syaAllah kami akan update koleksi terkini dari semasa ke semasa.

Dengan ingatan tulus ikhlas dari saya Sa’diah dan keluarga kecil kami.

Selamat Hari Raya!!! :)