blouse-muslimah-syintia-purple

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Blouse ini diperbuat cotton linen yang berkualiti, tidak panas, tidak jarang, lembut, ironless dan selesa digayakan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah labuh blouse longgar (loose cutting) melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM70 (SM) & RM75 (SS). Termasuk kos pos.
* Mewujudkan effect mewah dan kontemporari dengan pilihan warna polos yang elegan.
* Mesra wudhu dan mesra penyusuan.
* Pilihan hebat untuk digayakan ke pejabat, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian.
* Terdapat dalam saiz 44, 46 & 48. Mohon rujuk perincian ukuran yang kami sertakan di bawah.
* Pembelian berbaloi!:)
===================================
BLOUSE SYINTIA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

blouse-delisyah-dusty-blue

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Blouse ini diperbuat gabungan moss crepe (sederhana tebal) dan cotton yang tidak panas, tidak jarang, lembut, ironless dan selesa digayakan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah labuh blouse longgar (loose cutting) melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM67 (SM) & RM70 (SS). Termasuk kos pos.
* Mewujudkan effect mewah, elegan dan kontemporari dengan corak pua-kumbu yang eksklusif.
* Mesra wudhu.
* Pilihan hebat untuk digayakan ke pejabat, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian.
* Terdapat dalam saiz 48, 50 & 52. Mohon rujuk perincian ukuran yang kami sertakan di bawah.
* Pembelian berbaloi!:)
===================================
BLOUSE DELISYAH
============================ Read More →

lova-suit-lv

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SUIT MUSLIMAH YANG ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Lova adalah koleksi suit (sepasang) Muslimah pertama yang kami tawarkan. Koleksi elegan dan eksklusif ini in syaAllah tidak akan mengecewakan anda. Kenapa ya….? Jom kami kongsikan apa yang Lova tawarkan
* Lova menggunakan fabrik polycrepe (berkualiti tinggi) yang sejuk, selesa, tidak jarang, tahan lasak, mudah digosok dan tampak kemas serta professional. Material ini pilihan sempurna bagi Cik Puan yang mementingkan keselesaan, keanggunan, praktikaliti  dan kesantunan.
* Baju (top) mempunyai kemasan zip di bahagian hadapan (mesra penyusuan). Dan kemasan zip pada lengan baju (mesra wudhu).
* Seluar Lova pula disempurnakan dengan getah separuh (bahagian belakang), zip dan poket di sebelah kanan. Mudah dipakai dan praktikal.
* Pilihan 5 warna yang elegan dan special rich untuk 2016 (stok terhad).
* Hadir dalam saiz S, M, L, XL & XXL.
* Kualiti jahitan yang berkualiti.
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, keraian mahupun bersantai. Wajib ada dalam wardrobe anda
* Harga jualan kami hanya RM109 termasuk kos pos ke seluruh Malaysia. Pembelian super berbaloi?
===================================
LOVA SUIT II (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

jubah-sweet-eleanor-jse37

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS VISCOSE YANG BERKUALITI DAN ELEGAN
===================================
* Koleksi dress terkini kami adalah Sweet Eleanor yang sangat mementingkan kesopanan dan keselesaan.
* Tahukah anda dress ini diperbuat daripada Viscose yang sangat selesa, flowy dan elegan. Apatah lagi pilihan warna dan corak yang sangat sweet…sesuai dengan namanya :). Bukan itu saja, material ini juga tidak melekap di badan (elok terjatuh) dan tidak berkilat. Oleh kerana sambutannya yang hangat, kami restock koleksi ini buat kali ke dua.
* 15 colour hot yang sangat menikam kalbu. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mempunyai getah di bahagian pergelangan tangan, jadi ia mesra wudhu’.
* Terdapat poket comel di kanan jubah, memudahkan anda untuk menyimpan barang kecil yang berharga.
* Selalunya jumpa dress belum termasuk kos pos? OOhh tidak koleksi kami ini telah harganya telah termasuk kos pos tau.
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS SWEET ELEANOR II (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

blouse-lycra-muslimah-ameera-iya25

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE LYCRA YANG SANTUN, MODEN & ELEGAN
===================================
* Anda mencari blouse Muslimah yang labuh, santun dan bercorak? Koleksi Ameera mungkin yang anda sedang cari. Alhamdulillah disebabkan sambutan hangat yang kami terima, koleksi ini telah kami restock sebanyak empat kali
* Nilai tambah untuk blouse Ameera ialah potongan A (A-cut) yang memberikan kesan penampilan yang anggun dan santun, sekalipun badan anda mungkin agak berisi.
* Pening sebab asyik keluar dengan blouse yang sama? Kini tidak timbul lagi masalah kerana kami ada 10 corak dan warna pilihan yang sangat sweet.
* Menginginkan blouse yang memeri, tidak melekap dan ironless? Ya.. blouse Ameera diperbuat daripada material lycra berkualiti tinggi yang memenuhi pencarian yang diinginkan. Nak segera keluar pun dah tiada masalah kerana ia tidak perlu digosok.
* Nak hindari baju yang fussy (hand wash)? Ya.. blouse kami adalah mesra-cucian mesin. So easy!
* Blouse Ameera disempurnakan dengan leher bulat dan elastik cuff-sleeve yang memudahkan anda berwudhu’
* Blouse Ameera sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Ameera adalah pilihan yang sangat bijak.
* Ameera juga mesra-penyusuan ya mommies semua.
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati
=====================================
BLOUSE LYCRA A-CUT AMEERA IV (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

baju-kurung-pahang-courtois-ccc95-b

ADA: XS, S & XL SAHAJA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG PAHANG YANG ELEGAN, BERKUALITI DAN EKSKLUSIF
===================================
* Material baju adalah kain polos Valentino Soluna gred A yang berkualiti tinggi. Sangat lembut, elok terjatuh, tidak jarang, mewah, cantik dan selesa. Pengalaman jujur saya sendiri…material Valentino Soluna memang sangat puas hati…kebetulan Eid ul Fitri tempohari saya ada menggayakan material sama, koleksi sahaja berbeza :)
* Material kain pula adalah galaxy printed yang menggabungkan corak abstrak dan batik yang terang dan menyerlah.
* Nilai tambah koleksi ini ialah padanan dokoh (hot iron stamped) yang menyerlahkan penampilan yang santun dan memukau. Pengalaman saya juga, eloklah dibasuh menggunakan basuhan tangan kerana perincian dokoh adalah “fragile”. Biasanya baju cantik-cantik begini kita tidaklah pakai lasak hingga kotor kan? Basuhan tangan tu tandanya sayang baju :)
* Pilihan 13 warna yang elegan dan special rich untuk 2016 (stok terhad)!
* Potongan kain koleksi ini disempurnakan dengan lipat depan (selisih kain batik).
* Diilhamkan dengan potongan baju kurung Pahang yang santun, selesa dan anggun. Dijahit sempurna untuk kepuasan anda apabila menggayakannya.
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Hadir dalam saiz XS hingga XXL.
* Berapa RM untuk koleksi yang super hebat ini? Hanya RM150 (SM) dan RM155 (SS). Pembelian super berbaloi :)
===================================
BAJU KURUNG PAHANG CLASSIQUE COURTOIS COLLECTION
============================ Read More →

tudung-denim-chiffon-labuh-saiz-xl-jcx10

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG LAYER DENIM DAN CHIFFON YANG SANTUN, BERKUALITI & ELEGAN
==================================
* Memperkenalkan koleksi terbaru kami… tudung denim chiffon Jannah yang mungkin anda sedang cari.
*Nilai tambah koleksi ini adalah jahitan berlapis denim dan chiffon yang mewujudkan efek elegan dan menawan. Apatah lagi dengan padanan layer chiffon bercoral floral yang begitu sweet dan fresh.
* Disempurnakan dengan awning keras (hard awning) daripada denim yang memudahkan anda membentuk dan menggayakan tudung anda.
* Hadir dalam 20 warna yang memukau. Salah satu darinya mungkin “bingo” dengan pencarian anda.
* Dwi lapisan lycra dan chiffon yang memelihara kesantunan anda (tidak jarang) dan dalam masa yang sama menimbulkan efek penampilan yang elegan. .
* Labuh hadapan 21.5 -23.5 inci, cukup labuh namun tampil santun dan elegan.
* Berpa nilai untuk tudung berkualiti ini? Hanya RM65 sehelai (belum termasuk kos pos).
===================================
TUDUNG DENIM CHIFFON JANNAH (SAIZ XL)
============================ Read More →

tudung-denim-chiffon-labuh-saiz-l-jcl07

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG LAYER DENIM DAN CHIFFON YANG SANTUN, BERKUALITI & ELEGAN
==================================
* Memperkenalkan koleksi terbaru kami… tudung denim chiffon Jannah yang mungkin anda sedang cari.
*Nilai tambah koleksi ini adalah jahitan berlapis denim dan chiffon yang mewujudkan efek elegan dan menawan. Apatah lagi dengan padanan layer chiffon bercoral floral yang begitu sweet dan fresh.
* Disempurnakan dengan awning keras (hard awning) daripada denim yang memudahkan anda membentuk dan menggayakan tudung anda.
* Hadir dalam 20 warna yang memukau. Salah satu darinya mungkin “bingo” dengan pencarian anda.
* Dwi lapisan lycra dan chiffon yang memelihara kesantunan anda (tidak jarang) dan dalam masa yang sama menimbulkan efek penampilan yang elegan. .
* Labuh hadapan 18 -20.5 inci, cukup labuh namun tampil santun dan elegan.
* Berpa nilai untuk tudung berkualiti ini? Hanya RM60 sehelai (belum termasuk kos pos).
===================================
TUDUNG DENIM CHIFFON JANNAH (SAIZ L)
============================ Read More →

baju-kurung-melure-km09-a

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG YANG TERKNI, SANTUN DAN MENARIK
===================================
* Koleksi baju kurung Melure ini kami datangkan khusus untuk penggemar pilihan corak floral yang segar, eksklusif dan menawan.
*Koleksi ini diperbuat daripada material Indian cotton yang tahan lama, tahan lasak, tidak mengecut dan selesa (cuma agak sedikit nipis, jadi untuk kain, digalakkan memakai kain dalam ya dearies).
* Digalakkan cucian tangan kerana materialnya lembut. Nota: cucian mesin akan merosakkan material.
* Pilihan yang berbaloi. Kenapa? Kerana harganya cuma RM109 termasuk kos pos ke seluruh Malaysia. Alahaiii….ruginya kalau tak grab
* Hadir dalam 5 corak eksklusif. Manakala saiz pula adalah dari S hingga 3XL.
=====================================
BAJU KURUNG COTTON MELURE II
============================ Read More →

baju-kurung-moden-wardah-kod-wa01

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN MOTIF ABSTRAK YANG TERKINI, ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Koleksi kurung moden Wardah diperbuat daripada material royal silk  yang lembut, licin, selesa dan tidak jarang.
* Nilai tambah koleksi ini ialah pilihan motif abstrak yang menawan, terkini dan elegan.
* Potongan baju kurung moden yang eksklusif (loose cutting).
* Potongan kain koleksi ini disempurnakan dengan selisih depan (lipat kain batik).
* Pilihan 5 warna dan corak yang elegan dan special rich untuk 2016!
* Leher kurung berbentuk bulat dan ada kemasan zip di belakang baju untuk memudahkan pemakaian.
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Hadir dalam saiz XS, S, M, L, XL dan XXL.
* Harga jualan kami hanya RM110 (SM) dan RM115 (SS) sepasang termasuk kos pos. Penjimatan super berbaloi!
===================================
BAJU KURUNG MODEN WARDAH (KOD WA)
============================ Read More →

baju-kurung-moden-wardah-kod-wb04

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN MOTIF ABSTRAK YANG TERKINI, ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Koleksi kurung moden Wardah diperbuat daripada material royal silk  yang lembut, licin, selesa dan tidak jarang.
* Nilai tambah koleksi ini ialah pilihan motif abstrak yang menawan, terkini dan elegan.
* Potongan baju kurung moden yang eksklusif (loose cutting).
* Potongan kain koleksi ini disempurnakan dengan selisih depan (lipat kain batik).
* Pilihan 5 warna dan corak yang elegan dan special rich untuk 2016!
* Leher kurung berbentuk bulat dan ada kemasan zip di belakang baju untuk memudahkan pemakaian.
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Hadir dalam saiz XS, S, M, L, XL dan XXL.
* Harga jualan kami hanya RM110 (SM) dan RM115 (SS) sepasang termasuk kos pos. Penjimatan super berbaloi!
===================================
BAJU KURUNG MODEN WARDAH (KOD WB)
============================ Read More →

jubah-suri-hati-5

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN JUBAH POLOS YANG EKSKLUSIF, SANTUN & ELEGAN
===================================
* Jubah Suri Hati menggunakan hi-twill berkualiti tinggi yang selesa, tidak jarang, tidak melekap pada badan dan cantik beralun.
* Nilai tambah koleksi ini kemasan hiasan pada lengan jubah yang menaikkan seri anda ketika menggayakannya.
* Disempurnakan dengan potongan longgar yang patuh syariah.
* Kemasan zip di bahagian hadapan jadi ia mesra penyusuan.
* Kemasan zip pada lengan jubah jadi ia mesra wudhu.
* Hadir dalam saiz XS hingga XL. Memberikan anda lebih banyak pilihan.
* Pembelian berbaloi dengan nilai wang anda. Hanya RM160 (SM) dan RM165 (SS). Termasuk kos pos.
=====================================
JUBAH SURI HATI (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

tshirt-cotton-muslimah-hb61d

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN T-SHIRT MUSLIMAH COTTON YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* T-shirt ini diperbuat material cotton teteron yang berkualiti. Jadi ia tidak mengecut walaupun selepas dibasuh, selesa dan tidak mudah luntur warna. Yang pasti, kami tidak berkompromi dengan kualitinya. Sebab itu kebanyakan tshirt kami kod HB dab HBN laris/habis dalam tempoh 24 – 48 jam sahaja.
* Nilai tambah kepada koleksi ini ialah motif floral pada bahagian bawah tshirt. Pasti menyerlahkan lagi gaya moden nan santun.
* Lengan longgar (loose) dan leher petak.
* Cantik dan sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar panjang khususnya untuk keluar bersiar-siar, hari keluarga, riadah, hari sukan mahupun berusrah.
* Warna belakang baju seperti dalam gambar yang disediakan.
* Terdapat dalam saiz S – 3XL. Waah…banyaknya pilihan
* Terdapat 6 warna pilihan yang sangat cantik.
=====================================
T-SHIRT COTTON MUSLIMAH (KOD HB61)
=================================== Read More →

tshirt-cotton-muslimah-hb62v

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN T-SHIRT MUSLIMAH COTTON YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* T-shirt ini diperbuat material cotton teteron yang berkualiti. Jadi ia tidak mengecut walaupun selepas dibasuh, selesa dan tidak mudah luntur warna. Yang pasti, kami tidak berkompromi dengan kualitinya. Sebab itu kebanyakan tshirt kami kod HB dab HBN laris/habis dalam tempoh 24 – 48 jam sahaja.
* Nilai tambah kepada koleksi ini ialah motif abstrak pada bahagian bawah tshirt. Pasti menyerlahkan lagi gaya moden nan santun.
* Lengan longgar (loose) dan leher bulat.
* Cantik dan sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar panjang khususnya untuk keluar bersiar-siar, hari keluarga, riadah, hari sukan mahupun berusrah.
* Warna belakang baju seperti dalam gambar yang disediakan.
* Terdapat dalam saiz S – 3XL. Waah…banyaknya pilihan
* Terdapat 6 warna pilihan yang sangat cantik.
=====================================
T-SHIRT COTTON MUSLIMAH (KOD HB62)
=================================== Read More →

blouse-muslimah-moss-crepe-syakira-red

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Blouse ini diperbuat moss crepe (sederhana tebal) yang tidak panas, tidak jarang, lembut, ironless dan selesa digayakan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah labuh blouse longgar (loose cutting) melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM67 (SM) & RM70 (SS). Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Mewujudkan slim effect dengan kemasan stripe pada lengan blouse. Terdapat span padding pada bahu (mudahlah nak pin brooch jika mengenakan shawl).
* Mesra penyusuan (kemasan zip) dan mesra wudhu.
* Pilihan hebat untuk digayakan ke pejabat, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian.
* Terdapat dalam saiz S hingga XL. Mohon rujuk perincian ukuran yang kami sertakan di bawah.
* Pembelian berbaloi!:)
===================================
BLOUSE SYAKIRA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

baju-kurung-moden-batik-humaira-hm014

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN MOTIF BATIK YANG TERKINI, ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Koleksi kurung moden Humaira diperbuat daripada material heavy sateen yang berkualiti, tidak mudah renyuk, selesa, mudah digosok dan cantik beralun.
* Nilai tambah koleksi ini adalah motif batiknya yang sangat cantik, terkini dan menawan hati.
* Potongan baju kurung moden yang eksklusif (loose cutting).
* Manakala kainnya pula disempurnakan dengan lipat batik (selisih hadapan).
* Anda pasti tampil anggun, santun dan bergaya.
* Mesra penyusuan jadi sesuai digayakan ibu yang menyusukan si manja.
* Sesuai digayakan ke pejabat, sekolah, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Hadir dalam saiz S hingga XL.
* Harga jualan kami hanya RM100 (SM) & RM105 (SS) sepasang termasuk kos pos. Penjimatan super berbaloi!
===================================
BAJU KURUNG MODEN HUMAIRA
============================ Read More →

jubah-koshibo-saffa-f9

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN JUBAH POLOS YANG EKSKLUSIF, MODEN & ELEGAN
===================================
* Jubah Saffa menggunakan material heavy peach koshibo yang tidak melekap di badan, tidak jarang, selesa dan tidak panas.
* Nilai tambah koleksi ini kemasan stripe pada lengan jubah yang memberikan kesan moden & elegan.
* Disempurnakan dengan potongan A (kembang ke bawah).
* Kemasan zip di bahagian hadapan (mesra penyusuan).
* Kemasan lengan jubah yang longgar (mesra wudhu).
* Hadir dalam saiz XS hingga 5XL. Bila banyak saiz, lebih mudah untuk buat pilihan kan?
* Pembelian berbaloi dengan nilai wang anda. Hanya RM95 (SM) & RM100 (SS) termasuk kos pos.
=====================================
JUBAH SAFFA (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

jubah-yahaira-g9

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN JUBAH POLOS YANG EKSKLUSIF, MODEN & ELEGAN
===================================
* Jubah Yahaira menggunakan material heavy peach koshibo yang tidak melekap di badan, tidak jarang, selesa dan tidak panas.
* Nilai tambah koleksi ini jahitan cantuman berwarna kelabu pada lengan dan bahagian tepi jubah. Ia memberikan efek si pemakai menjadi lebih slim :)
* Disempurnakan dengan potongan princess yang flowy dan menawan.
* Kemasan zip di bahagian hadapan (mesra penyusuan).
* Kemasan lengan jubah yang longgar (mesra wudhu).
* Hadir dalam saiz XS hingga 5XL. Bila banyak saiz, lebih mudah untuk buat pilihan kan?
* Pembelian berbaloi dengan nilai wang anda. Hanya RM95 (SM) & RM100 (SS) termasuk kos pos.
=====================================
JUBAH YAHAIRA (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

blouse-muslimah-qaisara-q7

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Blouse Qaisara diperbuat daripada material heavy peach koshibo yang tidak melekap pada badan, tidak jarang dan selesa (tidak panas).
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan blouse yang longgar (loose cutting) .
* Labuh melebihi paras punggung. Begitu santun untuk digayakan.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Qaisara mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan (mesra penyusuan)
* Terdapat butang cuff pada bahagian hujung lengan yang praktikal untuk memudahkan anda berwudhu’.
* Pilihan tepat untuk ke sekolah, pejabat, kelas mahupun untuk bersantai
* Terdapat dalam saiz XS hingga 5XL..wahh banyaknya pilihan :)
* Hanya RM65 (SM) & RM70 (SS) sahaja termasuk kos pos.
===================================
BLOUSE QAISARA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

jubah-qaisara-limegreen

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN JUBAH POLOS YANG EKSKLUSIF, SANTUN & ELEGAN
===================================
* Jubah Qaisara menggunakan fabrik heavy peach koshibo yang tidak jarang, mudah digosok, selesa dan tidak melekap di badan.
* Nilai tambah koleksi ini kemasan jahitan rona kelabu pada lengan jubah dan poket. Menimbulkan impak moden dan elegan. Poket di kiri dan kanan jubah.
* Disempurnakan dengan potongan longgar yang patuh syariah.
* Kemasan golden zip (12 inci) di bahagian hadapan jadi ia mesra penyusuan.
* Kemasan golden zip (9 inci) pada lengan jubah jadi ia mesra wudhu.
* Hadir dalam saiz XS hingga XL. Memberikan anda lebih banyak pilihan.
* Pembelian berbaloi dengan nilai wang anda. Hanya RM110 (SM) dan RM115 (SS). Termasuk kos pos.
=====================================
JUBAH QAISARA (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

baju-kurung-moden-motif-ranting-black

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN MOTIF RANTING YANG TERKINI, SANTUN DAN MENARIK
===================================
* Koleksi baju kurung moden motif ranting kami datangkan khusus untuk penggemar corak ini yang sedang “in” sekarang.
* Hadir dalam 8 warna yang mewah, elegan dan menawan kalbu.
* Baju koleksi ini menggunakan fabrik Japanese cotton yang berkualiti tinggi dan selesa. Disebabkan kami menggunakan material 100% Japanese Cotton berkualiti tinggi, maka in syaAllah ia tidak jarang, sejuk, mudah digosok, tidak mudah renyuk, tidak kecut dan tidak berbulu selepas dibasuh. Warnanya juga tidak luntur dan tahan lasak. Baju koleksi ini disempurnakan dengan potongan kurung moden, ada datt di belakang baju (namun loose cut).
* Manakala kainnya pula disempurnakan dengan selisih depan (lipat kain batik). Pinggang kain jenis bergetah di kiri dan kanan dan kemasan zip pula di sebelah kiri.
* Sesuai digayakan untuk ke majlis rasmi, pejabat dan keraian.
* Hadir dalam saiz S, M, L dan XL. Stok sangat terhad :)
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM135 (SM) dan RM140 (SS). Termasuk kos pos. Pembelian super berbaloi.
=====================================
BAJU KURUNG MODEN MOTIF RANTING
============================ Read More →

baju-kurung-eva-va030-a

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN YANG TERKINI, ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Koleksi kurung moden Eva diperbuat daripada material poly crepe yang lembut dan tahan lasak. Material ini mendapat sambutan yang terlajak hangat sewaktu first batch dan second batch. In syaAllah batch kali ini juga bakal mendapat sambutan hangat (harga masih kekal…woww bestnya!)
* Dipadankan dengan corak dan warna yang sangat sweet, memukau dan fresh.
* Potongan baju kurung moden yang eksklusif (loose cutting)
* Pilihan 10 warna yang elegan dan special rich untuk 2016! Warna hangat dijangka akan cepat habis.
* Potongan kain koleksi ini disempurnakan dengan A-line (berbentuk A).
* Mesra penyusuan jadi sesuai digayakan ibu yang menyusukan si manja.
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Hadir dalam saiz S hingga 3XL.
* Harga jualan kami hanya RM119 sepasang termasuk kos pos ke seluruh Malaysia. Penjimatan super berbaloi!
===================================
BAJU KURUNG MODEN EVA III (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

blouse-muslimah-wardah-mulberry-purple

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN LONG TOP YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Long Top Wardah diperbuat moss crepe berkualiti yang ironless, tidak jarang, lembut dan selesa digayakan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan blouse yang longgar (loose cutting) dan labuh melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Berkonsepkan “street wear” yang sesuai digayakan hampir kemana sahaja. Potongan berbelah di hadapan pastinya menyerlahkan kelainan. Padankan sahaja dengan seluar, skirt mahupun jeans, anda sudah sedia melangkah keluar :)
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Wardah mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan (mesra penyusuan)
* Terdapat butang comel di bahagian hujung lengan yang praktikal untuk memudahkan anda berwudhu’.
* Ada poket di kanan dan kiri blouse.
* Stok terhad…disebabkan hal ini, kami hanya mengalu-alukan bayaran terus (no booking) ya.
* Pembelian berbaloi , wajib ada dalam wardrobe… stok sangat terhad. Hanya RM88 sahaja termasuk kos pos ke seluruh Malaysia.
===================================
LONG TOP WARDAH (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

baju-kurung-songket-shanna-dark-green

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG PAHANG PRINTED SONGKET YANG SANTUN DAN TERKINI
===================================
* Baju kurung Pahang Shanna adalah koleksi kami yang cantik dan berkualiti. Menampilkan padanan baju plain dipadankan dengan kain bercorak songket yang elegan.
* Fabrik baju adalah Dull Satin yang selesa, tidak jarang, elok terletak dan mudah digosok. Potongan baju adalah baju kurung Pahang (dengan pesak gantung).
* Manakala material kain pula adalah cotton printed dengan motif songket yang menawan. Manakala hujung lengan pula dipadankan dengan corak senada kain.
* Terdapat dalam saiz S hingga XL.
* Pilihan yang tepat untuk digayakan ke pejabat, kelas mahupun ke majlis keraian dan rumah terbuka. Tampil sedondon juga menambahkan keceriaan.
*  Pilihan yang sangat berbaloi dengan wang anda. Hanya RM100 (SM) dan RM105 (SS) termasuk kos pos.
=====================================
BAJU KURUNG PAHANG SHANNA
============================ Read More →

long-cardigan-tulip-gold-maroon-b

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN LONG CARDIGAN YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tulip Long Cardigan menggunakan material como crepe yang tidak jarang, selesa, mudah digosok dan tidak melekap pada badan.
* Nilai tambah koleksi ini adalah potongan yang labuh dan bergaya.
* Kemasan poket di kanan dan kiri cardigan.
* Perincian zip memberi anda 2 pilihan pemakaian.
* Perincian zip besi pada lengan yang mesra wudhu’
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazzo. Tampil kemas dan elegan.
* Pilihan tepat untuk digayakan sewaktu travel memandangkan anda mungkin memilih membawa pakaian yang minima. Pastinya cardigan boleh menjadi penyelamat
* Hanya RM119 termasuk kos pos ke seluruh Malaysia. Pembelian super berbaloi :)
===================================
TULIP  LONG CARDIGAN
============================ Read More →