INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA RIBENA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Husna Extra kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.85m. Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 13 warna yang memukau. Dah lah nama warnanya pun looks delicious. Eh…
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA (2.0 m x 0.85 m)
============================
* 13 warna pilihan yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================

====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Material: Chiffon Bubble (lebih tebal dan bertekstur)

Measurement: 2.0m X 0.85m
Level of Opaqueness (ketebalan): High

Harga runcit sehelai: RM59. Tidak termasuk kos pos.
Harga runcit sehelai: RM53 (bagi pembelian 3 helai). Tidak termasuk kos pos.

Mohon maklum jika anda membeli 5 helai, maka unit 1-3 harganya RM53 sehelai, tapi unit ke 4 dan 5 harganya menjadi RM59 sehelai. Namun, jika anda mahu menikmati juga harga RM53 sehelai, anda perlu membuat pembelian 6 helai :)

Please expect some differences from the measurements given

Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA DESCRIPTION

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA FULL

cotton candy-774x735

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA BAKLAVA

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA BLACK CURRENT

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA BLACK FOREST

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA BUBBLE GUM

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA BUBBLE TEA

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA CARAMEL

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA CARROT MILK

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA CHIA SEED

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA GUMMY BEAR

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA ICE CREAM

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA JELLY BEAN

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA LEMONADE
INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA MARSHMALLOW

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA OREO BLENDED

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA PEPPERMINT

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA PICKLE

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA SPIRULINA

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA STRAWBERRY

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA SYRUP

2 Thoughts on “INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA (2.0 m x 0.85 m)

  1. ANITA BINTI ABDUL RANI on March 10, 2016 at 1:10 am said:

    Salam sis
    Istant Shawl husna Extra masih banyak lagi? semua warna ada ke?

    • ishatun on March 11, 2016 at 8:41 am said:

      Salam .. Cik Puan Anita,

      Shawl Husna (extra wide) masih ada 5 warna berikut sahaja:
      1. lemonade
      2. cotton candy
      3. peppermint
      4. syrup
      5. strawberry

      Cik Puan berminat? Mohon hubungi kami terus di talian 010 2252540 (untuk tempahan)

      Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation