TUDUNG BERDAGU DENIM SAIZ XL RAUDAH RAUDHAH DGX33

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG DENIM BERDAGU YANG SANTUN DAN BERKUALITI
===================================
* Sukar mendapatkan tudung labuh yang cantik?
* Koleksi tudung denim berdagu saiz XL anda terhad?
* Mahu tudung untuk digayakan dengan busana bercorak?
* Berminat mendapatkan tudung berkualiti yang berbaloi dengan harga?
* Kami ada 20 warna pilihan saiz XL yang santun dan elegan
* Material denim yang selesa, tidak melekap, ironless (menjimatkan masa dan elektrik), design simple namun elegan dan solat-ready.
===================================
TUDUNG DENIM BERDAGU RAUDAH SAIZ XL (KOD DGX01 – DGX38)
============================ Read More →

SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA SALMON

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Dapatkan shawl terbaru kami Najla. Apa yang bestnya dengan Najla ni? Mari..kami nak kongsikan… hehe..
* Najla diperbuat daripada material moss crepe (light) yang berkualiti. Bagi warna yang gelap (dark) kami jamin memang tidak jarang langsung. Tapi bagi warna pastel (light)…kami syorkan Cik Puan gayakan dengan inner. Barulah syok bergaya secara patuh syarak. Kan?
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah Shawl Adena 3.0 kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.75m. Cukup labuh dan santun.
* Anda nak tahu maksud instant double loop? Jemput tonton video yang kami sertakan ya. Najla ni tak perlu pin-pin bagai cuma sarung dan betul-betulkan sahaja. Yang paling best ia material ni langsung tak perlu di iron…hai jimat lah masa nak berhias depan cermin kan? Encik Suami pun mesti suka ni :)
*  Adik kakak yang tak sabar nak grab, boleh terus hubungi kami. Jika nak lagi jimat, boleh juga share pembelian minimum 3 helai, dan boleh terus dapat harga RM66 sehelai (harga asal RM69 sehelai). Kata sharing is caring kaaannss
* Nota: image menampilkan photoshoot studio tanpa background bunga adalah Najla Plain. Manakala image photoshoot studio dengan background bunga adalah Najla Dokoh. Happy surfing!
===================================
NAJLA PLAIN DOUBLE LOOP & NAJLA DOKOH (2.0 m x 0.75 m)
============================ Read More →

TEASER REGINA V A TEASER REGINA V B

Assalamualaikum,

Berita baik buat semua peminat baju kurung moden lycra Regina, kami akan restock koleksi ini in syaAllah pada hari Selasa depan buat kali yang kelima. Ya…batch Regina V akan menemui anda, kali ini dengan 9 warna super special..super awesome.

Batch kali ini kami berjaya tawarkan material lycra yang lebih baik dan tebal berbanding batch sebelumnya.

Stay tuned ya dearies :)

BAJU KURUNG MODEN LYCRA NAJWA SM09 00117

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG SANTUN DAN TERKINI
===================================
* Koleksi Najwa III diperbuat daripada lycra (premium quality) yang tebal, elok terletak (tidak melekap), tidak mudah renyuk (malah tidak perlu digosok) dan selesa.
* Rekaan baju (top) adalah longgar (loose cut), jadi tidak menampakkan bentuk tubuh (pastikan anda menyemak ukuran yang tepat)
* Manakal potongan skirt loose mermaid (kembang kebawah) ini tentunya memudahkan pergerakan anda
* Kemasan leher berbutang (mesra penyusuan). Sesuai untuk mommies yang ingin tampil menawan sekalipun masih menyusukan si manja.
* Bahagian pergelangan baju berbutang untuk bukaan yang praktikal dan mudah sewaktu berwudhu’
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas dan majlis keraian mahupun bersantai.
=====================================
BAJU KURUNG MODEN LYCRA NAJWA III (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

DRESS POLYCREPE ZULAIKHA IJA01B

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS POLOS YANG TERKINI, EKSKLUSIF & ELEGAN
===================================
* Dress Zulaikha diperbuat daripada material polycrepe berkualiti yang tidak jarang, tahan lasak, selesa, lembut dan flowy (tidak melekap pada badan).
*Nilai tambah koleksi ini pilihan material berkualiti dan pilihan warna yang memukau :).
* Kemasan lengan bergetah yang mesra wudhu :)
* Sekalipun anda masih menyusukan si comel, ia tidak lagi menjadi halangan kerana dress Zulaikha mempunyai kemasan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan dress.
* Disempurnakan dengan potongan longgar dan selesa.
* Zulaikha adalah pilihan yang tepat untuk majlis istimewa, pejabat, kelas mahupun bersiar-siar. Pilihan ringkas namun kekal elegan.
* Terdapat dalam 9 warna pilihan yang awesome iaitu hitam, coklat, maroon, ungu, mustard, hijau emerald, hijau turkois, pink dan dusty pink .
* Hadir dalam saiz S, M, L dan XL.
* Hanya RM99 (SM) dan RM102 (SS). Pilihan super berbaloi!!!
===================================
DRESS ZULAIKHA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

TEASER JUBAH ZULAIKHA

In syaAllah koleksi kami yang seterusnya ialah Dress Zulaikha. Dress ini menggunakan material polycrepe yang lembut, flowy, tidak jarang dan tahan lasak. Pilihan kali ini kami datangkan dalam saiz S, M, L dan XL. Sesuai dengan keperluan mommies yang menyusukan si manja, dress ini kami design dengan kemasan zip di bahagian dada. Harga yang bakal kami tawarkan ialah RM99 (SM) dan RM102 (SS).

Stay tuned ya.

BAJU KURUNG MODEN MELIA UKURAN BLACK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN YANG TERKNI, SANTUN DAN MENARIK
===================================
* Koleksi baju kurung moden Melia ini kami datangkan khusus untuk penggemar baju kurung moden yang mementingkan kualiti dan kesempurnaan.
* Hadir dalam 5 warna dan corak yang menawan kalbu iaitu black, cream, apple green, light grey dan royal blue. Manakala pilihan saiz pula adalah S, M, L dan XL.
* Baju koleksi ini menggunakan fabrik Royal Silk yang berkualiti, lembut, ringan, licin, terkini dan selesa. Baju koleksi ini disempurnakan dengan potongan kurung moden yang eksklusif (ada datt di belakang baju). Nilai tambah koleksi ini adalah corak floral berkaki yang mencetuskan penampilan anggun dan bergaya. Yang menariknya, terdapat belahan sisi (tepi) pada baju yang mampu menyerlahkan penampilan.
* Manakala kainnya pula disempurnakan dengan potongan duyung (mermaid).
* Sesuai digayakan untuk ke majlis rasmi, pejabat, keraian dan sekolah. Hanya RM110 (SM) dan RM115 (SS). Pembelian super berbaloi!
=====================================
BAJU KURUNG MODEN MELIA – ALL SOLD OUT –
============================ Read More →

BAJU KURUNG MODEN ANZALNA JAPANESE COTTON SOFT GREEN

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN YANG TERKNI, SANTUN DAN MENARIK
===================================
* Koleksi baju kurung moden Anzalna ini kami datangkan khusus untuk penggemar pilihan corak berbunga besar yang sedang “in” sekarang. Ramai orang memanggilnya corak anzalna :)
* Hadir dalam 9 warna dan corak yang menawan kalbu.
* Baju koleksi ini menggunakan fabrik Japanese cotton yang berkualiti tinggi dan selesa. Baju koleksi ini disempurnakan dengan potongan kurung moden, ada datt di belakang baju (namun loose cut).
* Manakala kainnya pula disempurnakan dengan selisih depan (lipat kain batik). Pinggang kain jenis bergetah di kiri dan kanan dan kemasan zip pula di sebelah kiri.
* Sesuai digayakan untuk ke majlis rasmi, pejabat dan keraian.
* Hadir dalam saiz S, M, L dan XL.
* Nota: pre-order selama 4 hari.
=====================================
BAJU KURUNG MODEN ANZALNA
============================ Read More →

BAJU KURUNG MODEN DELIA ROYAL SILK ORANGE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN YANG TERKNI, SANTUN DAN MENARIK
===================================
* Koleksi baju kurung moden Delia ini kami datangkan khusus untuk penggemar baju kurung moden yang mementingkan kualiti dan kesempurnaan.
* Hadir dalam 5 warna dan corak yang menawan kalbu iaitu oren, grey, navy blue, dark choc dan red. Manakala pilihan saiz pula adalah S, M, L dan XL.
* Baju koleksi ini menggunakan fabrik Royal Silk yang berkualiti, lembut, ringan, licin, terkini dan selesa. Baju koleksi ini disempurnakan dengan potongan kurung moden yang eksklusif (ada datt di belakang baju). Nilai tambah koleksi ini adalah corak floral berkaki yang mencetuskan penampilan anggun dan bergaya.
* Manakala kainnya pula disempurnakan dengan potongan duyung (mermaid).
* Sesuai digayakan untuk ke majlis rasmi, pejabat, keraian dan sekolah. Hanya RM110 (SM) dan RM115 (SS). Pembelian super berbaloi!
=====================================
BAJU KURUNG MODEN DELIA – ALL SOLD OUT –
============================ Read More →

DRESS ANNABELLE PUCCI VALENTRO ORANGE RED A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS PUCCI PRINTED YANG TERKINI, EKSKLUSIF & ELEGAN
===================================
* Dress Annabelle diperbuat daripada material Italian Valentro berkualiti yang tidak jarang, selesa, lembut dan flowy (tidak melekap pada badan).
*Nilai tambah koleksi ini adalah corak Pucci yang sangat “in” sekarang :).
* Kemasan lengan berzip yang mesra wudhu :)
* Sekalipun anda masih menyusukan si comel, ia tidak lagi menjadi halangan kerana dress Annabelle mempunyai kemasan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan dress.
* Terdapat kemasan poket di kiri dan kanan dress. Pasti memudahkan anda menyimpan barang kecil yang berharga.
* Annabelle adalah pilihan yang tepat untuk majlis istimewa, keraian dan rumah terbuka. Anda pasti tampil lebih berkeyakinan.
* Terdapat dalam 4 warna pilihan yang awesome iaitu oren, biru, merah dan ungu.
* Hadir dalam saiz S, M, L dan XL.
* Hanya RM149 termasuk kos pos ke seluruh Malaysia. Pilihan super berbaloi!!!
===================================
DRESS ANNABELLE (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

PALAZZO MUSLIMAH LONGGAR CREPE ARIN GREY

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN PALAZZO COMO CREPE YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Palazzo ini diperbuat como crepe (sederhana tebal) yang tidak jarang, sangat selesa dan senang digosok (selepas digosok mudah nampak kesan gosok, jadi nampak sangat kemas).
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah labuh blouse longgar. Jadi ia syariah-compliance.
* Terdapat poket di sisi palazzo, jadi ia memudahkan anda menyimpan barang-barang kecil yang berharga.
* Bahagian pinggang dijahit dengan getah yang memeri dan disempurnakan dengan kemasan zip untuk memudahkan pemakaian. Hadir dalam saiz S, M, L, dan XL.
* Sesuai digayakan ketika bersantai, ke pejabat, membeli belah ataupun ke kelas. Santun dan manis sekali!
* 5 warna pilihan yang sukar dilepaskan. Hanya RM79 sehelai (belum termasuk kos pos).
===================================
PALAZZO COMO CREPE ARIN
============================ Read More →

SHAWL LABUH SAIZ XL CREPE MINA DMX61

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP MOSS CREPE SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Mina yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Mina menggunakan material moss crepe yang lebih tebal, kukuh, tidak licin dan lebih bertekstur. Manakala awning nya pula daripada denim cotton yang mudah dibentuk. Alhamdulillah…dek kerana sambutan hangat yang kami terima, koleksi ini telah kami restock sebanyak 3 kali!
* Kelabuhan bahagian depan antara 22-23 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik.
* Dengan harga hanya RM38 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE MINA III (SAIZ XL)
============================ Read More →

SHAWL LABUH SAIZ L CREPE MINA DML65

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP MOSS CREPE SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Mina yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Mina menggunakan material moss crepe yang lebih tebal, kukuh, tidak licin dan lebih bertekstur. Manakala awning nya pula daripada denim cotton yang mudah dibentuk. Alhamdulillah…dek kerana sambutan hangat yang kami terima, koleksi ini telah kami restock sebanyak 3 kali!
* Kelabuhan bahagian depan antara 19-20 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik.
* Dengan harga hanya RM38 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE MINA III (SAIZ L)
============================ Read More →

TUNIC MUSLIMAH FLANNEL SATIN FTC600 B

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Tunic Flannel diperbuat dull satin yang berkualiti tinggi dan berinspirasi mewah. Material ini juga tidak jarang, selesa (tidak panas), tidak mudah berkedut dan senang digosok.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan tunic yang longgar (loose cutting) dan labuh melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM69 sehelai (SM) dan RM74 (SS). Pembelan yang sangat berbaloi!
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Flannel mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan.
* Lengan (cuff) bergetah yang praktikal untuk memudahkan anda berwudhu’. Ada span padding pada bahu tunic.
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazzo. Tampil kemas dan elegan.
* Hadir dalam 3 warna memukau dan saiz S, M, L, XL dan XXL.
* Pembelian berbaloi , wajib ada dalam wardrobe… stok sangat terhad. Grab yours now :)
===================================
TUNIC MUSLIMAH SATIN FLANNEL (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

BAJU KURUNG MODEN ZAGIRI ZARIA ZZC 906 A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN YANG TERKNI, SANTUN DAN MENARIK
===================================
* Koleksi baju kurung moden Zagiri Zaria ini kami datangkan khusus untuk penggemar baju kurung moden yang mementingkan kualiti dan kesempurnaan.
* Hadir dalam 9 warna dan corak yang menawan kalbu.
* Baju koleksi ini menggunakan fabrik Galaxy Silk (sutera Galaxy) yang berkualiti, selesa, terkini dan elegan. Baju koleksi ini disempurnakan dengan potongan kurung moden yang eksklusif (ada belah tepi pada baju). Nilai tambah koleksi ini adalah jahitan “panel blocking” pada baju yang mencetuskan penampilan anggun dan bergaya.
* Manakala kainnya pula disempurnakan dengan potongan duyung (mermaid).
* Sesuai digayakan untuk ke majlis rasmi, pejabat, keraian dan sekolah. Pembelian super berbaloi!
=====================================
BAJU KURUNG MODEN ZAGIRI ZARIA
============================ Read More →

BLOUSE MUSLIMAH DENIM REYQA RQ002

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE DENIM YANG SANTUN & VERSATILE
===================================
* Blouse ini diperbuat comfort jeans yang ironless, elegan, ranggi dan paling penting selesa! Jeans juga pilihan yang versatile dan tak lapuk dek hujan dan tak lekang dek panas.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah labuh blouse melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM65 sehelai, termasuk kos pos ke seluruh Malaysia. Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Kemasan poket yang memudahkan anda menyimpan barang-barang kecil yang berharga.
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazo.
* Kemasan butang di bahagian yang lengan (memudahkan berwudhu’) dan butang sebagai hiasan.
* Terdapat dalam saiz XS – 3XL. Waah…banyaknya pilihan
* Dengan kemasan butang di bahagian hadapan, mommies yang menyusu juga boleh menggayakannya. Dapatkan sekarang warna dan corak pilihan yang sangat cantik.
===================================
BLOUSE DENIM REYQA 3 (MESRA PENYUSUAN) – BLOUSE SAHAJA
============================ Read More →

SHAWL MINA

Assalamualaikum Cik Puan yang dihormati,

Alhamdulillah dan terima kasih atas sokongan dan kepercayaan anda terhadap kami. Kami berazam untuk terus meningkatkan komitmen dan kecekapan perkhidmatan dan layanan kami demi anda kerana anda sangat berharga buat kami :)

Untuk koleksi seterusnya … kami akan restock Shawl Moss Crepe Mina saiz L, XL dan XXL yang pernah mendapat sambutan yang sangat menggalakkan. Shawl ini bukan sahaja mudah digayakan malah begitu kemas dan elok terletak. Bahkan harganya yang kompetitif menjadikan ia pilihan para pelanggan kami.

In syaAllah harga yang kami tawarkan ialah RM38 untuk saiz L dan XL manakala RM47 untuk saiz XXL (belum termasuk kos pos).

Shawl Mina in syaAllah akan kami upload esok. Stay tuned!

BLOUSE MUSLIMAH ELLE BLACK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE SUTERA THAI YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Blouse Elle diperbuat daripada material sutera Thai yang terkini, lembut, sejuk, mudah digosok dan mudah dibasuh serta sangat selesa. Material ini juga menampakkan kemewahan (berkualiti) dengan garis-garis halus yang lain dari yang lain. Telah direstock beberapa kali dek sambutannya yang super hangat!
* Nilai tambah kepada blouse ini ialah ia dihiasi kemasan lace dokoh yang menambahkan seri dan keanggunan Cik Puan
* Sangat sesuai digayakan sama ada ke pejabat, kelas mahupun keluar membeli-belah. Tampak santun dan elegan sekali :)
* 5 colour hot yang sangat menikam kalbu dengan potongan princess. Cantiknya!
* Mempunyai butang di bahagian tepi blouse, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mempunyai getah dan butang comel di bahagian pergelangan tangan, jadi ia mesra wudhu’.
* Anda gemar bergaya dengan boots, high heels atau flat shoes? Tiada masalah lagi kerana ia sesuai digayakan dengan semuanya.
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM75 sehelai termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia dan RM78 sehelai termasuk kos pos ke Sabah/ Sarawak. Pembelian super berbaloi!
* Disebabkan stok yang sangat terhad, kami mengalu-alukan bayaran terus (no booking ya).
=========================
BLOUSE ELLE 3 (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

LEESA LONG TOP PURPLE A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN LONG TOP YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Long top Leesa diperbuat moss crepe (sederhana tebal) yang ironless, tidak jarang, lembut dan selesa digayakan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan blouse yang longgar (loose cutting) dan labuh melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM69 sehelai, termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia. Tawaran sempena merdeka, pembelian 2 helai, RM125 (termasuk kos pos). Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Leesa mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan.
* Terdapat butang comel di bahagian hujung lengan yang praktikal untuk memudahkan anda berwudhu’.
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazzo. Tampil kemas dan elegan.
* Stok terhad…disebabkan hal ini, kami hanya mengalu-alukan bayaran terus (no booking) ya.
* Pembelian berbaloi , wajib ada dalam wardrobe… stok sangat terhad. Grab yours now :)
===================================
LONG TOP LEESA EDISI MERDEKA (MESRA PENYUSUAN) – SALE!!
============================ Read More →

DRESS MELLUR VALENTONO SOLUNA M01

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS YANG TERKINI, EKSKLUSIF & ELEGAN
===================================
* Dress Mellur diperbuat daripada material  3 tone Valentino Soluna yang tidak jarang, selesa, lembut, tidak mudah renyuk, tidak melekap pada pada badan dan mudah digosok.
*Material berkualiti yang pastinya menyerlahkan daya penampilan anda.
* Kemasan lengan berzip yang mesra wudhu :)
* Sekalipun anda masih menyusukan si comel, ia tidak lagi menjadi halangan kerana dress Mellur mempunyai kemasan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan dress.
* Nilai tambah kepada koleksi ini ialah corak warna 3 tona yang menyerlahkan keanggunan dan eksklusivity.
* Mellur adalah pilihan yang tepat untuk majlis istimewa, keraian dan rumah terbuka. Anda pasti tampil lebih berkeyakinan.
* Terdapat dalam 9 warna pilihan yang awesome.
* Hadir dalam saiz S, M, L, XL dan XL. Waahh…
* Hanya RM129 termasuk kos pos ke seluruh Malaysia. Pilihan super berbaloi!!!
===================================
DRESS 3 TONE MELLUR (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

KAIN PASANG ROYAL PESONA SILK RP02

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN KAIN PASANG SUTERA YANG TERKINI, ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Koleksi kain pasang Ordea Cartagena adalah corak dan material terkini yang sejuk, lembut, mudah digosok, tidak mudah berkedut  dan selesa.
* Hadir dalam corak dan warna floral yang sangat sweet, memukau dan fresh.
* 4 meter bidang 45 (siap dipotong).
* Anda bebas memilih rekaan jahitan bersama tailor anda!
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Harga jualan kami hanya RM70 sepasang ke Semenanjung Malaysia dan RM75 ke Sabah/Sarawak. Termasuk kos pos.
===================================
KAIN PASANG ROYAL PESONA SILK (BIDANG 45 X 4m)
============================ Read More →

KAIN PASANG ORDEA CARTAGENA KOD BG06

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN KAIN PASANG ORDEA CARTAGENA YANG TERKINI, ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Koleksi kain pasang Ordea Cartagena adalah corak dan material terkini yang sejuk, lembut dan selesa.
* Hadir dalam corak dan warna yang sangat sweet, memukau dan fresh.
* 4 meter bidang 45 (siap dipotong).
* Anda bebas memilih rekaan jahitan bersama tailor anda!
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Harga jualan kami hanya RM75 sepasang ke Semenanjung Malaysia dan RM80 ke Sabah/Sarawak. Termasuk kos pos.
===================================
KAIN PASANG ORDEA CARTAGENA (BIDANG 45 X 4m)
============================ Read More →

TUDUNG LABUH CHIFFON AINA EFLS14

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG LAYER CHIFFON DAN LYCRA YANG BERKUALITI DAN ELEGAN
==================================
* Susah mendapatkan tudung labuh yang cantik, elegan dan berkualiti? Kami akan bantu anda
* Tudung Aina versi raya diperbuat daripada material chiffon dan lycra (2 layer yang tebal dan tidak jarang). Jadi, ia sangat sesuai dengan kesantunan anda yang mahu kelihatan elegan namun tetap ingin menutup aurat dengan sempurna.
* Nilai tambah yang kami tawarkan adalah kemasan dokoh yang pastinya menyerlahkan lagi penampilan anda. Coding yang berbeza contohnya EFLS16A dan EFLS16C adalah disebabkan corak dokoh yang berbeza. Kami komited memperincikan setiap design demi memberikan anda pilihan yang terbaik!
* Perhatian: versi raya special kami kali ini hadir dalam soft awning dan hard awning. Bagi kod EFLH01 ada huruf “H” maka maksudnya ia adalah hard awning (huruf H stands for hard awning). Namun, bagi kod EFLS01 yang ada huruf “S” maka maksudnya ia adalah soft awning (huruf S stands for soft awning).
* Kesimpulannya, EFLH01 = hard awning, EFLS01 = soft awning. Kedua-dua soft awning dan hard awning menggunakan material corduroy, cuma yang membezakannya ialah soft awning tiada pad/kertas keras di dalamnya. Manakala bagi hard awning ada pad/ kertas keras di dalamnya. Pastikan anda membuat pilihan yang tepat!
* Labuh hadapan 19 – 20.5 inci, cukup labuh namun tampil bergaya.
* Hadir dalam 19 warna yang memukau. Salah satu darinya pasti “bingo” dengan pencarian anda :)
===================================
TUDUNG LAYER CHIFFON DAN LYCRA AINA VERSI RAYA SPECIAL (SAIZ L)
============================ Read More →

TUDUNG LABUH CHIFFON AINA EFXS09

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG LAYER CHIFFON DAN LYCRA YANG BERKUALITI DAN ELEGAN
==================================
* Susah mendapatkan tudung labuh yang cantik, elegan dan berkualiti? Kami akan bantu anda
* Tudung Aina versi raya diperbuat daripada material chiffon dan lycra (2 layer yang tebal dan tidak jarang). Jadi, ia sangat sesuai dengan kesantunan anda yang mahu kelihatan elegan namun tetap ingin menutup aurat dengan sempurna.
* Nilai tambah yang kami tawarkan adalah kemasan dokoh yang pastinya menyerlahkan lagi penampilan anda. Coding yang berbeza contohnya EFXS16A dan EFXS16C adalah disebabkan corak dokoh yang berbeza. Kami komited memperincikan setiap design demi memberikan anda pilihan yang terbaik!
* Perhatian: versi raya special kami kali ini hadir dalam soft awning dan hard awning. Bagi kod EFXH01 ada huruf “H” maka maksudnya ia adalah hard awning (huruf H stands for hard awning). Namun, bagi kod EFXS01 yang ada huruf “S” maka maksudnya ia adalah soft awning (huruf S stands for soft awning).
* Kesimpulannya, EFXH01 = hard awning, EFXS01 = soft awning. Kedua-dua soft awning dan hard awning menggunakan material corduroy, cuma yang membezakannya ialah soft awning tiada pad/kertas keras di dalamnya. Manakala bagi hard awning ada pad/ kertas keras di dalamnya. Pastikan anda membuat pilihan yang tepat!
* Labuh hadapan 21 – 23 inci, cukup labuh namun tampil bergaya.
* Hadir dalam 24 warna yang memukau. Salah satu darinya pasti “bingo” dengan pencarian anda :)
===================================
TUDUNG LAYER CHIFFON DAN LYCRA AINA VERSI RAYA SPECIAL (SAIZ XL)
============================ Read More →

SHAWL CHIFFON CORAK INARA SAIZ XL KODITCX08

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG EKSKLUSIF DAN ELEGAN
===================================
* Dijahit menggunakan dua jenis material iaitu cotton (dijahit di bahagian dalam dan next to leher). Jadi ia berfungsi sebagai inner, maka anda tidak perlu memakai inner berasingan dan tidak perlu risau kerana ia tidak lagi jarang.
* Material kedua pula adalah chiffon bubble. Material ini lebih tebal, kukuh, tidak licin dan permukaan fabrik bertesktur berbandig chiffon biasa (mohon rujuk close up yang kami sertakan)
* Labuh depan 21-23 inci, pilihan untuk anda tampil santun dan anggun
* Harga asal RM70..namun kini tawaran terbaik hanya RM52 sahaja. Penjimatan super berbaloi sebanyak RM18. Waahhhh!!!
* Soft awning diperbuat daripada cotton, lebih mudah dijaga. :)
=====================================
SHAWL DOUBLE LOOP INARA CORAK (SAIZ XL) – SALE!!! – 
============================ Read More →