BAJU KURUNG ALA KEBARUNG SELASIH RAYA 2019 MUSTARD 1BAJU KURUNG ALA KEBARUNG SELASIH RAYA 2019 TEAL BLUEKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN ALA KEBARUNG YANG EKSKLUSIF, TERKINI & BERKUALITI
===================================
* Koleksi Kurung Moden Selasih menggunakan material SB Line berkualiti tinggi yang lembut, selesa, tidak panas, tidak jarang, elok terletak, bertekstur, tidak mudah berkedut dan tahan lasak.
* Nilai tambah kepada koleksi ini rekaannya yang menyerlah iaitu kurung moden ala kebarung yang lebih labuh (baju ada belahan tengah) yang santun, elegan dan selesa.
* Motif songket (printed) dengan berlatarkan warna yang bold dan classy pula menzahirkan karektor pemakainya yang tegas dan berkeyakinan.
* Mesra penyusuan (leher bulat dengan kemasan zip), mesra wudhu (hujung lengan mudah disinsing) dan dat di belakang baju. Span pada kedua-dua bahu.
* Manakala kainnya berpotongan duyung (mermaid) yang longgar dengan kemasan getah dan zip pada bahagian pinggang.
* Sesuai digayakan ke pejabat, sekolah, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Jaminan jahitan yang kemas dan berkualiti demi kepuasan anda. Hadir dalam saiz S hingga XXL dengan 5 warna polos yang mewah. Untuk makluman, stok semakin terhad ya.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM120 (SM) & RM125 (SS) termasuk kos pos. Semestinya pembelian super berbaloi.
===================================
BAJU KURUNG MODEN ALA KEBARUNG SONGKET SELASIH (MESRA PENYUSUAN)
============================
* 5 pilihan warna yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================

====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Material baju dan skirt: SB Line

Perhatian: Warna Pakaian akan mungkin/akan berbeza sedikit dari yang sebenar kerana faktor pencahayaanBAJU KURUNG ALA KEBARUNG SELASIH RAYA 2019 UKURANBAJU KURUNG ALA KEBARUNG SELASIH RAYA 2019 MAROON 1 BAJU KURUNG ALA KEBARUNG SELASIH RAYA 2019 MAROONBAJU KURUNG ALA KEBARUNG SELASIH RAYA 2019 MAROON 2BAJU KURUNG ALA KEBARUNG SELASIH RAYA 2019 MUSTARD 1 BAJU KURUNG ALA KEBARUNG SELASIH RAYA 2019 MUSTARDBAJU KURUNG ALA KEBARUNG SELASIH RAYA 2019 MUSTARD 2BAJU KURUNG ALA KEBARUNG SELASIH RAYA 2019 PINK BLUSHER 1 BAJU KURUNG ALA KEBARUNG SELASIH RAYA 2019 PINK BLUSHERBAJU KURUNG ALA KEBARUNG SELASIH RAYA 2019 PINK BLUSHER 2BAJU KURUNG ALA KEBARUNG SELASIH RAYA 2019 PURPLE 1 BAJU KURUNG ALA KEBARUNG SELASIH RAYA 2019 PURPLEBAJU KURUNG ALA KEBARUNG SELASIH RAYA 2019 PURPLE 2 BAJU KURUNG ALA KEBARUNG SELASIH RAYA 2019 TEAL BLUE 1 BAJU KURUNG ALA KEBARUNG SELASIH RAYA 2019 TEAL BLUEBAJU KURUNG ALA KEBARUNG SELASIH RAYA 2019 TEAL BLUE 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation