BAJU KURUNG MODEN CAROLINE CBS903 c

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN BEADS SERIES ELEGAN DAN TERKINI
===================================
* Baju kurung moden Caroline Beads Series (CBS) adalah koleksi premium kami yang sangat cantik dan berkualiti. Nilai tambah koleksi ini ialah kemasan beads (dijahit) pada lengan baju yang menzahirkan imej elegan dan eksklusif.
* Fabrik baju adalah Roberto Cavalli Silk berkualiti tinggi yang terkenal dengan impak “terjatuh” dan elegan. Ia juga selesa, tidak panas dan tidak jarang. Potongan baju adalah baju kurung moden dengan kemasan zip dan “dat”di belakang baju.
* Manakala material kain pula adalah Galaxy Printed Silk dengan corak abstrak yang berkualiti. Potongan kain disempurnakan dengan potongan duyung (mermaid). Langkah anda pasti lebih berkeyakinan.
* Terdapat dalam saiz S hingga 2XL, waahh!!!.
* Jaminan jahitan yang kemas dan berkualiti bertaraf butik demi keselesaan anda. Pilihan yang sangat berbaloi dengan wang anda.
* Pilihan yang tepat untuk digayakan ke pejabat, kelas mahupun ke majlis keraian dan rumah terbuka. Tampil sedondon juga menambahkan keceriaan.
=====================================
BAJU KURUNG MODEN CAROLINE BEADS SERIES (CBS901 – CBS905)
============================

* 5 pilihan warna & corak yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================

====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Harga runcit sepasang: RM180 sahaja termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia.

Harga runcit sepasang: RM185 sahaja termasuk kos ke Sabah/ Sarawak.

Penjimatan yang sangat berbaloi.

Well recommended.
Please expect minor differences from the standard length given
Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings

UKURAN CBS

BAJU KURUNG MODEN CAROLINE CBS901 A BAJU KURUNG MODEN CAROLINE CBS901 B BAJU KURUNG MODEN CAROLINE CBS901 C BAJU KURUNG MODEN CAROLINE CBS902 A BAJU KURUNG MODEN CAROLINE CBS902 B BAJU KURUNG MODEN CAROLINE CBS902 C BAJU KURUNG MODEN CAROLINE CBS903 a BAJU KURUNG MODEN CAROLINE CBS903 b BAJU KURUNG MODEN CAROLINE CBS903 c BAJU KURUNG MODEN CAROLINE CBS904 A BAJU KURUNG MODEN CAROLINE CBS904 B BAJU KURUNG MODEN CAROLINE CBS904 C BAJU KURUNG MODEN CAROLINE CBS905 A BAJU KURUNG MODEN CAROLINE CBS905 B BAJU KURUNG MODEN CAROLINE CBS905 C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation