baju-kurung-emilio-rucci-b

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN MOTIF ABSTRAK YANG SANTUN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Koleksi baju kurung moden Emilio Rucci ini kami datangkan khusus untuk penggemar pilihan motif abstrak yang unik, eksklusif dan menawan.
* Kualiti jahitan yang kemas dan berkualiti. Mengikut rekod kami, busana keluaran LTC menerima antara testimoni terbanyak sebagai sangat berkualiti. Alhamdulillah.
* Baju dan kain (top & bottom) koleksi ini menggunakan fabrik Ordea Cartagena yang lembut, flowy, tahan lasak dan tidak mudah terkoyak, memerlukan minimal ironing,  tidak mudah luntur dan selesa.
* Baju koleksi ini disempurnakan dengan potongan kurung moden, ada datt di belakang baju (namun loose cut). Manakala kainnya pula disempurnakan dengan selisih depan (lipat kain batik). Pinggang kain jenis bergetah di kiri dan kanan dan kemasan zip pula di sebelah kiri.
* Sesuai digayakan untuk ke majlis rasmi, pejabat dan keraian.
* Hadir dalam saiz S, M, L dan XL.
* Nota: pre-order selama 4 hari.
=====================================
BAJU KURUNG MODEN EMILIO RUCCI
============================
* 26 pilihan warna & corak yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================

====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Harga runcit sepasang: RM125 (SM) dan RM130 (SS).

Well recommended.
Please expect minor differences from the standard length given
Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings

baju-kurung-emilio-rucci-ukuran

baju-kurung-emilio-rucci-5 baju-kurung-emilio-rucci-6 baju-kurung-emilio-rucci-7 baju-kurung-emilio-rucci-8 baju-kurung-emilio-rucci-9 baju-kurung-emilio-rucci-10 baju-kurung-emilio-rucci-11 baju-kurung-emilio-rucci-12 baju-kurung-emilio-rucci-13 baju-kurung-emilio-rucci-14 baju-kurung-emilio-rucci-15 baju-kurung-emilio-rucci-16 baju-kurung-emilio-rucci-17 baju-kurung-emilio-rucci-18 baju-kurung-emilio-rucci-19 baju-kurung-emilio-rucci-20 baju-kurung-emilio-rucci-21 baju-kurung-emilio-rucci-22 baju-kurung-emilio-rucci-24 baju-kurung-emilio-rucci-25 baju-kurung-emilio-rucci-26 baju-kurung-emilio-rucci-a baju-kurung-emilio-rucci-b baju-kurung-emilio-rucci-c baju-kurung-emilio-rucci-d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation