================================
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH POLOS YANG ELEGAN, EKSKLUSIF & SANTUN
===================================
* Blouse Aneesa menggunakan material Soft Como Crepe yang selesa, lembut, tidak jarang, tahan lasak, tidak melekap dan mudah digosok.
* Nilai tambah koleksi ini adalah rekaannya yang ringkas, labuh, selesa dan santun. Terdapat poket pada kanan blouse serta belahan (slit) di tepi blouse.
* Mesra penyusuan (kemasan zip).
* Mesra wudhu (kemasan butang).
* Pilihan ideal untuk digayakan ke pejabat, sekolah, kelas, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian. Padankan saja dengan shawl ataupun tudung bercorak, anda pasti tampil anggun bergaya 🙂
* Terdapat dalam saiz S hingga 2XL dengan 7 variasi warna polos yang begitu menawan hati iaitu White, Black, Dark Coffee, Dark Purple, Maroon, Pink Coral dan Pink Purple. Kami cadangkan jika anda sudah berkenan, hubungi kami segera kerana stok semakin berkurangan.
* Berapa nilai untuk blouse menawan ini? Hanya RM60 (SM) & RM65 (SS) termasuk kos pos. Pembelian berbaloi-baloi.
===================================
BLOUSE ANEESA (MESRA PENYUSUAN)
============================
* 7 warna pilihan yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================
Material: Soft Como Crepe
====================
Hubungi: 010-2252 540
====================
Harga runcit: RM60 (SM) & RM65 (SS) sehelai termasuk kos pos.
Well recommended
Please expect some differences from the measurements given
Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings
FLATLAY
BLACK
BLACK
DARK COFFEE
DARK COFFEE
DARK PURPLE
DARK PURPLE
MAROON
MAROON
PINK CORAL
PINK CORAL
PINK PURPLE
PINK PURPLE
WHITE
WHITE