BLOUSE MUSLIMAH MODEN LABUH TERKINI POLY CREPE MARQUESA MS02 2================================ 
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH POLOS YANG ELEGAN, EKSKLUSIF & SANTUN

===================================
* Blouse Marquesa menggunakan material Poly Crepe yang mudah digosok, tidak jarang, tidak melekap pada badan, elok terletak, selesa, lembut, dan praktikal.
* Nilai tambah koleksi ini adalah rekaan butang berbalut di bahagian depan blouse menyuntik eleman yang begitu ringkas namun cukup elegan. Bahkan dua poket di bahagian hadapan blouse menambah nilai praktikalitinya… tidaklah pening lagi untuk bawa handbag lagi kan untuk kemana-mana?. Berpotongan kembang ke bawah yang longgar dan selesa.
* Mesra penyusuan (kemasan zip).
* Mesra wudhu (kemasan zip).
* Pilihan ideal untuk digayakan ke pejabat, sekolah, kelas, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian. Pilihan yang wajib ada dalam wardrobe anda 🙂
* Terdapat dalam saiz S hingga 2XL dengan 6 variasi warna polos yang begitu menawan hati iaitu Red Brick, Gold, Pink, Mint Green, Emerald Green dan Deep Purple. Kami cadangkan jika anda sudah berkenan, hubungi kami segera kerana stok semakin berkurangan.
* Berapa nilai untuk blouse menawan ini? Hanya RM70 (SM) & RM75 (SS) termasuk kos pos. Pembelian berbaloi-baloi.
===================================
BLOUSE MARQUESA (MESRA PENYUSUAN)
============================
* 6 warna pilihan yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================
Material: Poly Crepe
====================
Hubungi: 010-2252 540
====================
Harga runcit: RM70 (SM) & RM75 (SS) sehelai termasuk kos pos.

Well recommended

Please expect some differences from the measurements given
Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings

BLOUSE MUSLIMAH MODEN LABUH TERKINI POLY CREPE MARQUESA UKURAN

BLOUSE MUSLIMAH MODEN LABUH TERKINI POLY CREPE MARQUESA MS ALL BLOUSE MUSLIMAH MODEN LABUH TERKINI POLY CREPE MARQUESA MS01 1 BLOUSE MUSLIMAH MODEN LABUH TERKINI POLY CREPE MARQUESA MS01 2 BLOUSE MUSLIMAH MODEN LABUH TERKINI POLY CREPE MARQUESA MS02 1 BLOUSE MUSLIMAH MODEN LABUH TERKINI POLY CREPE MARQUESA MS02 2 BLOUSE MUSLIMAH MODEN LABUH TERKINI POLY CREPE MARQUESA MS03 1 BLOUSE MUSLIMAH MODEN LABUH TERKINI POLY CREPE MARQUESA MS03 2 BLOUSE MUSLIMAH MODEN LABUH TERKINI POLY CREPE MARQUESA MS04 1 BLOUSE MUSLIMAH MODEN LABUH TERKINI POLY CREPE MARQUESA MS05 1 BLOUSE MUSLIMAH MODEN LABUH TERKINI POLY CREPE MARQUESA MS05 2 BLOUSE MUSLIMAH MODEN LABUH TERKINI POLY CREPE MARQUESA MS06 1 BLOUSE MUSLIMAH MODEN LABUH TERKINI POLY CREPE MARQUESA MS06 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation