BLOUSE MUSLIMAH TERKINI COMO CREPE LABUH NAIRAA OLIVE GREEN================================
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH POLOS YANG ELEGAN, MODEN & SANTUN

===================================
* Blouse Nairaa menggunakan material Como Crepe yang selesa, lembut, tidak jarang, tidak panas, elok terletak, mudah digosok, tahan lasak dan praktikal.
* Bercitrakan rekaan minimalis kontemporari yang mana begitu sesuai dalam menyerlahkan gaya dan personaliti anda. Ia juga menepati citarasa Muslimah moden yang santun kerana potongannya yang longgar, labuh dan tidak melekap.
* Mesra penyusuan (kemasan zip).
* Mesra wudhu (hujung lengan mudah disinsing).
* Pilihan ideal untuk digayakan ke pejabat, sekolah, kelas, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian. Padankan saja dengan skirt mahupun palazzo, anda sudah ready untuk keluar tau:)
* Terdapat dalam saiz S hingga 2XL dengan 12 variasi warna polos yang begitu menawan hati iaitu Light Green, Dark Purple, Lime Green, Baby Pink, Coral Pink, Royal Purple, Baby Peach, Soft Lavender, Emerald Green, Pink Peach, Olive Green dan Slate Grey. Kami cadangkan jika anda sudah berkenan, hubungi kami segera kerana stok semakin berkurangan.
* Berapa nilai untuk blouse menawan ini? Hanya RM70 (SM) & RM75 (SS) termasuk kos pos. Pembelian berbaloi-baloi.
===================================
BLOUSE NAIRAA (MESRA PENYUSUAN)
============================
* 12 warna pilihan yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================
Material: Como Crepe
====================
Hubungi: 010-2252 540
====================
Harga runcit: RM70 (SM) & RM75 (SS) sehelai termasuk kos pos.

Well recommended

Please expect some differences from the measurements given
Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings

BLOUSE MUSLIMAH TERKINI COMO CREPE LABUH NAIRAA UKURANBLOUSE MUSLIMAH TERKINI COMO CREPE LABUH NAIRAA BABY PEACH BLOUSE MUSLIMAH TERKINI COMO CREPE LABUH NAIRAA BABY PINK BLOUSE MUSLIMAH TERKINI COMO CREPE LABUH NAIRAA CORAL PINK BLOUSE MUSLIMAH TERKINI COMO CREPE LABUH NAIRAA DARK PURPLE BLOUSE MUSLIMAH TERKINI COMO CREPE LABUH NAIRAA EMERALD BLOUSE MUSLIMAH TERKINI COMO CREPE LABUH NAIRAA LIGHT GREEN BLOUSE MUSLIMAH TERKINI COMO CREPE LABUH NAIRAA LIME GREEN BLOUSE MUSLIMAH TERKINI COMO CREPE LABUH NAIRAA OLIVE GREEN BLOUSE MUSLIMAH TERKINI COMO CREPE LABUH NAIRAA PINK PEACH BLOUSE MUSLIMAH TERKINI COMO CREPE LABUH NAIRAA ROYAL PURPLE BLOUSE MUSLIMAH TERKINI COMO CREPE LABUH NAIRAA SLATE GREY BLOUSE MUSLIMAH TERKINI COMO CREPE LABUH NAIRAA SOFT LAVENDER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation