BLOUSE VERSATILE AURORA LIPSTICK RED 1BLOUSE VERSATILE AURORA HILL GREEN 1================================ 
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH VERSATILE YANG EKSKLUSIF, TERKINI & SANTUN

===================================
* Blouse Versatile Aurora berada dalam kelasnya yang tersendiri dengan menampilkan rekaan moden kontemporari dan minimalis. Kelebihan Aurora bukan hanya pada pesona dan gaya yang ditonjolkan bahkan pada pemilihan material dan nilai praktikalitinya. Pendek kata, ia pilihan yang wajib ada dalam wardrobe anda.
* Aurora disempurnakan menggunakan material Dubai Como Crepe (lapisan dalam) dan Premium Chiffon (lapisan luar). Effect mewah dan classy dua material ini bakal buat anda jatuh cinta pandang pertama. Sepanjang menggayakan koleksi ini anda akan berasa selesa, sopan, elegan dan berkeyakinan kerana material yang kami gunakan adalah lembut, tidak panas, tidak jarang, cantik terletak dan flowy.
* Berpotongan labuh, longgar dan santun. Bahkan ia boleh digayakan dengan multi gaya, terpulang saja pada cara dan kreativiti anda. InsyaAllah Aurora tidak akan mengecewakan anda. Mohon rujuk video yang kami sertakan juga ya 🙂
* Mesra penyusuan (kemasan zip) dan mesra wudhu (hujung lengan berbutang). Dua poket di kanan dan kiri blouse, mudahnya ke mana-mana tanpa wajib bawa handbag kan?
* Pilihan ideal untuk digayakan ke pejabat, sekolah, kelas, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian. Mix dan match sahaja dengan skirt mahupun seluar…hasilnya memang buat anda tersenyum gembira.
* Terdapat dalam saiz S hingga 2XL dengan 7 variasi warna polos yang classy dan mewah iaitu Sandy Nude, Green Mint, Hill Green, Black Red, Lipstick Red, Mac Purple dan Turquoise. Kami cadangkan jika anda sudah berkenan, hubungi kami segera kerana stok semakin berkurangan.
* Berapa nilai untuk blouse menawan ini? Hanya RM79 (SM) & RM84 (SS) termasuk kos pos. Harga pengenalan hanya untuk batch ini sahaja, maknanya jika kami restock untuk batch seterusnya, harganya akan lebih mahal.
===================================
BLOUSE VERSATILE AURORA (MESRA PENYUSUAN)
============================
* 7 warna pilihan yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================
Material: Dubai Como Crepe dan Premium Chiffon
====================
Hubungi: 010-2252 540
====================
Harga runcit: RM79 (SM) & RM84 (SS) sehelai termasuk kos pos.

Well recommended

Please expect some differences from the measurements given
Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings

BLOUSE VERSATILE AURORA UKURANBLOUSE VERSATILE AURORA RAILING

IMG_20180922_213440_084

VIDEO BAGAIMANA REKAAN AURORA VERSATILE
BLOUSE VERSATILE AURORA BLACK RED 1 BLOUSE VERSATILE AURORA BLACK RED 2 BLOUSE VERSATILE AURORA BLACK RED 3 BLOUSE VERSATILE AURORA HILL GREEN 1 BLOUSE VERSATILE AURORA HILL GREEN 2 BLOUSE VERSATILE AURORA HILL GREEN 3 BLOUSE VERSATILE AURORA L GREEN MINT 1 BLOUSE VERSATILE AURORA L GREEN MINT 2 BLOUSE VERSATILE AURORA L GREEN MINT 4 BLOUSE VERSATILE AURORA LIPSTICK RED 1 BLOUSE VERSATILE AURORA LIPSTICK RED 2 BLOUSE VERSATILE AURORA LIPSTICK RED 3 BLOUSE VERSATILE AURORA MAC PURPLE 1 BLOUSE VERSATILE AURORA MAC PURPLE 2 BLOUSE VERSATILE AURORA MAC PURPLE 4 BLOUSE VERSATILE AURORA SANY NUDE 1 BLOUSE VERSATILE AURORA SANY NUDE 2 BLOUSE VERSATILE AURORA SANY NUDE 3 BLOUSE VERSATILE AURORA TURQUOISE 1 BLOUSE VERSATILE AURORA TURQUOISE 3 BLOUSE VERSATILE AURORA TURQUOISE 4 BLOUSE VERSATILE AURORA TURQUOISE 5

BLOUSE VERSATILE AURORA FLAT LAY 4 BLOUSE VERSATILE AURORA FLAT LAY 3 BLOUSE VERSATILE AURORA FLAT LAY 2 BLOUSE VERSATILE AURORA FLAT LAY 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation