DRESS LATEEFA FURSAN LC05 PURPLE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS FURSAN YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Lateefa (classic) diperbuat daripada material fursan yang berkualiti tinggi, terkini, serap peluh dan selesa.
* Nilai tambah kepada dress ini ialah ia kemasan lace pada lengan dress dan perhiasan dokoh yang minimal namun anggun.
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka.
* 5 colour hot dan rich yang sangat menikam kalbu. Classy!
* Mempunyai bukaan (selak) sepanjang 10 – 11 inci bagi memudahkan mommies menyusukan si manja. Bahagian bukaan ini pula terdapat lapisan inner yang membolehkan mommies menyusukan si manja dengan selesa walau di mana pun jua.
* Disempurnakan dengan potongan beralun dan longgar. Cantiknya!
* Cantik beralun apabila digayakan.
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM135 ke seluruh Malaysia (termasuk kos pos).
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS LATEEFA CLASSIC (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

DRESS RAYA SEDONDON 2016 ADELIA JE038 C

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS SEDONDON UNTUK IBU & SI COMEL
===================================
* Mahu dapatkan dress sedondon dengan si puteri pada hari lebaran?
* Telah lama mencari rekaan begini namun belum berjumpa? Nanti masa Ramadhan boleh fokuskan beribadah sahaja sebab pencarian baju raya selesai?
* Biasanya mencari baju si ibu dan anak perempuan lebih cerewet dari mencari baju melayu Cik Abang? Dah beli yang ibu dan si anak perempuan, senanglah nak mencari yang sedondon seisi keluarga?
* Fabrik dress si ibu adalah fursan. Material ini selesa, tidak panas, tidak jarang dan mudah digosok.
* Fabrik dress si comel pula adalah lycra yang selesa dan tidak panas. Malah memerlukan minimal ironing sahaja.
* Nilai tambah dress ini adalah padanan ‘patch’ warna senada dan ‘bunga’ di baju si ibu dan si comel. Anda pasti tampil bergaya.
* Kedua-dua rekaan dress si ibu dan si comel adalah princess cutting agar Cik Puan tampil bergaya pada hari lebaran.
* Dress si ibu terdapat dalam saiz SS hingga XXXL. Manakala untuk si comel pula hadir dalam saiz 4 – 12.
* Harga tak masuk akal? Ya hanya RM110 sepasang bagi baju si ibu dan RM60 sepasang bagi baju si comel. Pilihan yang sangat berbaloi dengan wang anda. Harga kami telah termasuk kos pos ya.
* Nak bergaya tapi masih menyusukan baby? Dress Adelia untuk si ibu dijahit dengan zip tersembunyi (nursing friendly)
* Piihan berbaloi untuk tampil elegan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Bahkan tampil sedondon bersama sanak saudara pasti menambah keceriaan!
===================================
DRESS ADELIA SEDONDON IBU DAN ANAK
============================ Read More →

DRESS NAURA FURSAN II FD024

SAIZ: S (4), M, L (4), XL

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS FURSAN YANG SOPAN DAN ELEGAN

===================================
* Berminat menggayakan jubah dari material fursan yang selesa (tidak panas) dengan spesifikasi mesra penyusuan dan mesra wudhu’ (zip dijahit kemas di bahagian lengan), berat (elok terjatuh) dan tidak mudah berkedut?
* Inginkan jubah potongan princess?
*Biasanya jumpa dress/jubah yang belum termasuk kos pos? Harga Dress Naura II kami termasuk kos pos!
* Dress/ Jubah sedia ada sudah usang atau asyik menggayakan dress yang sama sahaja?
===================================

DRESS FURSAN NAURAA II Read More →

DRESS NAURAA III KOD FD036

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS YANG SOPAN DAN ELEGAN
===================================
* Dress Nauraa III diperbuat daripada material fursan. Kelebihan material ini tidak mudah berkedut, selesa (tidak rimas) dan tidak jarang, berat (elok terjatuh) jadi tidak melekap
* Nilai tambah kepada dress ini ialah ia dihiasi kemasa chunky beads di lengan yang menambahkan seri dan keanggunan Cik Puan
* 8 butang sampul kiri dan kanan pasti menaik kan seri di baju. Pun begitu, butang sampul hanya hiasan semata, kami sediakan zip tersorok untuk mudah berwhudu
* Terdapat zip nursing yang sangat membantu mommies menyusu dengan mudah
* Saiz bermula dari S-XXXL. Harga memang terkejut! Dress sehebat ni RM129 saja termasuk kos penghantaran ke seluruh Malaysia
* Bulan 11 dan 12 adalah musim perkahwinan kan? Memang tak salah kalau jadikan Nauraa sebagai pilihan untuk tampil sedondon
* 5 colour hot yang sangat menikam kalbu dengan potongan princess. Cantiknya!
===================================
DRESS FURSAN NAURAA III
============================ Read More →