DRESS MUSLIMAH ADELIA FLORAL BLACK A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS YANG TERKINI, EKSKLUSIF & ELEGAN
===================================
* Dress Adela Floral diperbuat daripada material wolly crepe yang tidak jarang, selesa, lembut, tidak mudah renyuk, tidak melekap pada pada badan dan mudah digosok.
*Material berkualiti yang pastinya menyerlahkan daya penampilan anda.
* Kemasan lengan berzip yang mesra wudhu :)
* Sekalipun anda masih menyusukan si comel, ia tidak lagi menjadi halangan kerana Adela Floral mempunyai kemasan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan dress.
* Kemasan poket hiasan juga menyerlahkan keceriaan!
* Adela Floral adalah pilihan yang tepat untuk majlis istimewa, keraian dan rumah terbuka. Anda pasti tampil lebih berkeyakinan.
* Terdapat dalam 4 warna pilihan yang awesome.
* Hadir dalam saiz S, M. L dan XL. Waahh…
* Hanya RM125 termasuk kos pos ke seluruh Malaysia. Pilihan super berbaloi!!!
===================================
DRESS ADELA FLORAL (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

DRESS AMEENA II A09

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS YANG ANGGUN DAN SANTUN
===================================
* Dress ini diperbuat daripada material  como crepe yang lembut, tidak jarang, flowy, tahan lasak dan mudah digosok. Pasti ramai yang sukakan?
* Nilai tambah koleksi ini ialah jahitan lace pada bahagian hujung lengan dress yang menaikkan seri Cik Puan apabila menggayakannya.
* Hadir dalam 10 warna terbaru yang menarik. Sangat sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Dan lagi… harga yang kami tawarkan termasuk kos pos. Ya anda bakal menjimatkan masa, duit petrol, tol dan parking. Siapa yang tidak mahu jimatkan wang kan?
* Mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan dress. Bahkan dilengkapi dengan zip di bahagian lengan dress untuk memudahkan Cik Puan berwuduhu’. Juga…terdapaat poket di sebelah kanan dress. Ini memang awesome :)
=====================================
DRESS AMEENA II (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

JUBAH SYIFFA POLISTER FLORAL BLUE BKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN

===================================
* Jubah Syiffa diperbuat daripada material terbaru iaitu semi polister soft yang selesa, lembut dan elegan.
* Didatangkan dengan 3 warna dan corak floral yang memukau.
* Nilai tambah koleksi ini ialah kemasan corak floral yang sangat fresh dan sweet. Pasti menambah seri.
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka.
* Bergaya bak seorang puteri.
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM90 ke seluruh Malaysia.
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
JUBAH SYIFFA
========================= Read More →

DRESS MUSLIMAH COMO CREPE MARYAM COCOA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Maryam diperbuat daripada material como crepe (high quality) yang selesa, lembut dan elegan.
* Hanya basuhan tangan digalakkan (hand-wash).
* Nilai tambah koleksi ini ialah kemasan dokoh (iron stamped) yang menambah seri.
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Malah, jika tampil sedondon pasti menambahkan keceriaan.
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mesra wudhu’ (terdapat kemasan zip pada lengan dress)
* Terdapat poket di kiri dan kanan dress. Memudahkan anda menyimpan barang kecil yang berharga.
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM145 ke seluruh Malaysia.
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS COMO CREPE MARYAM (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

DRESS MUSLIMAH DULL SATIN HAJAR OFF-WHITE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Koleksi terhad ini diperbuat daripada material dull satin yang tebal, flowy, elok terjatuh, selesa dan lembut. Elegan sangat tau!
* Nilai tambah koleksi ini ialah kemasan dokoh (warna silver) yang di ironed kemas atas dress. Anda pasti tampil elegan.
* Potongan dress ini disempurnakan dengan potongan jubah moden yang selesa, longgar dan tidak melekap pada badan. Preggy mommies pun boleh pakai.. wahhh!
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Malah, jika tampil sedondon pasti menambahkan keceriaan.
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mesra wudhu’ (terdapat kemasan zip pada lengan dress)
* Terdapat dalam saiz XS, S, M, L, XL & XXL.
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM115 ke Semenanjung Malaysia dan RM120 ke Sabah/Sarawak.
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS DULL SATIN HAJAR (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

JUBAH MUSLIMAH CREPE LACEY PUTRI DARK GREEN

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Lacey Putri adalah antara koleksi lacey terhad yang kami tawarkan.
* Dress Putri diperbuat daripada fabrik crepe (thick polybend) yang tidak jarang, selesa, elok terjatuh dan elegan.
* Nilai tambah koleksi ini ialah padanan lacey yang menambah seri mata yang memandang! 5 colour hot dan rich yang sangat menikam kalbu. Cantiknya!
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Malah, jika tampil sedondon pasti menambahkan keceriaan.
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mesra wudhu’ (terdapat kemasan zip pada lengan dress)
* Potongan menarik dan “terjatuh” yang menambah seri. Anda pasti melangkah bergaya dan berkeyakinan.
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM100 ke Semenanjung Malaysia dan RM105 ke Sabah/Sarawak.
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS CREPE LACEY PUTRI (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

DRESS MUSLIMAH MOSS CREPE AALIA SWEET PURPLE

DARK PURPLE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS MOSS CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Aalia bakal menjadi fenomena yang hangat lagi laris. Koleksi yang elegan dan sangat sweet.
* Diperbuat daripada padanan fabrik moss crepe dan Thai silk yang berkualiti, selesa dan memukau. Padanan (cantuman) material Thai silk memberikan impak moden dan elegan.
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Malah, jika tampil sedondon pasti menambahkan keceriaan!
* 8 colour hot dan rich yang sangat menikam kalbu. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mesra wudhu’ (terdapat kemasan butang pada lengan dress)
* Potongan menarik dan “terjatuh” yang menambah seri. Anda pasti melangkah bergaya dan berkeyakinan.
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM115 ke Semenanjung Malaysia dan RM120 ke Sabah/Sarawak.
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS MOSS CREPE + THAI SILK AALIA (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

DRESS CREPE VELISA NAVY BLUE C

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Velisa adalah antara pilihan terbaik kami setakat ini.
* Diperbuat daripada fabrik wolly crepe yang lembut dan selesa. Padanan (cantuman) corak batik pada bahagian dada dan lengan dress menzahirkan imej memukau.
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Malah, jika tampil sedondon pasti menambahkan keceriaan!
* 4 colour hot dan rich yang sangat menikam kalbu. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mesra wudhu’ (terdapat zip pada lengan dress)
* Mempunyai poket tersembunyi yang dijahit kemas.
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM125 ke Semenanjung Malaysia dan RM130 ke Sabah/Sarawak.
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS CREPE VELISA (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

DRESS MUSLIMAH CREPE ROSSY ELEGANT BLUE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Rossy seindah namanya diserikan dengan hiasan bunga ros pada lengan dress.
* Diperbuat daripada fabrik como crepe yang lembut dan selesa.
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Malah, jika tampil sedondon pasti menambahkan keceriaan!
* 5 colour hot dan rich yang sangat menikam kalbu. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mesra wudhu’ (terdapat zip pada lengan dress)
* Disempurnakan dengan potongan A (A-cut).
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM130 ke Semenanjung Malaysia dan RM136 ke Sabah/Sarawak.
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS CREPE ROSSY (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

JUBAH SUTERA SOFEEYA SOFT GREEN

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS SUTERA YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Sofeeya diperbuat daripada material Italian silk (sutera Itali) yang terkini, lembut, sejuk, tidak jarang, memerlukan minimal ironing serta sangat selesa. Pasti menyerlahkan kesantunan, elegan dan gaya eksklusif.
* Nilai tambah kepada dress ini ialah ia pilihan warna dan corak yang sangat segar dan sweet.
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Malah, jika tampil sedondon pasti menambahkan keceriaan!
* 5 colour hot dan rich yang sangat menikam kalbu. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mesra wudhu’ (bukaan pergelangan tangan lebar)
* Cantik beralun apabila digayakan.
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM120 ke Semenanjung Malaysia dan RM125 ke Sabah/Sarawak.
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS SOFEEYA (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

DRESS MOSS CREPE MYZA DUSTY PINK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS MOSS CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Myza diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, lembut, sejuk, tidak mudah renyuk, elok terletak, tebal serta sangat selesa. Moss crepe secara umumnya tidak pernah mengecewakan dalam menyerlahkan kesantunan, elegan dan gaya eksklusif. Sama seperti batch sebelumnya, batch kali ini juga mendapat sambutan yang sangat menggalakkan.
* Nilai tambah kepada dress ini ialah ia dihiasi kemasan lace dokoh yang sangat “in” dengan trend fesyen semasa.
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Malah, jika tampil sedondon pasti menambahkan keceriaan!
* 9 colour hot dan rich yang sangat menikam kalbu dengan potongan princess. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan, jadi ia mesra wudhu’.
* Design yang eksklusif dengan kombinasi warna menarik
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM115 sehelai termasuk kos pos ke seluruh Malaysia!
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS MYZA III (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

JUBAH RAYA 2016 VISCOSE SWEET ELEANOR JSE20A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS VISCOSE YANG BERKUALITI DAN ELEGAN
===================================
* Koleksi dress terkini kami adalah Sweet Eleanor yang sangat mementingkan kesopanan dan keselesaan.
* Tahukah anda dress ini diperbuat daripada Viscose yang sangat selesa dan elegan. Apatah lagi pilihan warna dan corak yang sangat sweet…sesuai dengan namanya :). Bukan itu saja, material ini juga tidak melekap di badan (elok terjatuh) dan tidak berkilat.
* 15 colour hot yang sangat menikam kalbu. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mempunyai getah di bahagian pergelangan tangan, jadi ia mesra wudhu’.
* Design yang eksklusif dengan kombinasi warna menarik
* Selalunya jumpa dress belum termasuk kos pos? OOhh tidak koleksi kami ini telah harganya telah termasuk kos pos tau.
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS SWEET ELEANOR (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

DRESS RAYA 2016 THAI SILK AMANI GOLD

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS SUTERA THAI YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Ya..kami telah restock buat kali ke tiga! Dress Amani diperbuat daripada material sutera Thai yang terkini, lembut, sejuk, mudah digosok dan mudah dibasuh serta sangat selesa. Material ini juga menampakkan kemewahan (berkualiti) dengan garis-garis halus yang lain dari yang lain.
* Nilai tambah kepada dress ini ialah ia dihiasi kemasan lace dokoh yang menambahkan seri dan keanggunan Cik Puan
* Memang tak salah kalau jadikan Amani sebagai pilihan untuk tampil sedondon apatah lagi pada musim perayaan ini.
* 6 colour hot yang sangat menikam kalbu dengan potongan princess. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan, jadi ia mesra wudhu’.
* Design yang eksklusif dengan kombinasi warna menarik
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM115 sehelai termasuk kos pos ke seluruh Malaysia!
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS AMANI III (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

DRESS RAYA 2016 MOSS CREPE FAYHA SJ005G

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS MOSS CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Fayha diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, lembut, sejuk, elok terjatuh (tidak melekap di badan), mudah digosok (minimal ironing) serta sangat selesa.
* Nilai tambah kepada dress ini ialah ia dihiasi tweed yang dijahit di bahagian depan dress. Pasti menambahkan seri dan keanggunan Cik Puan
* Bulan Jun nanti adalah musim perayaan kan? Memang tak salah kalau jadikan dress Fayha sebagai pilihan untuk tampil sedondon
* 7 colour hot yang sangat menikam kalbu dengan potongan yang flowy. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan dress (nursing friendly). Terdapat poket  berzip yang dijahit kemas di kanan dan kiri dress. Wah mudahlah menyimpan barang kecil yang berharga.
* Mempunyai zip di bahagian pergelangan tangan, jadi ia mesra wudhu’.
* Design yang eksklusif dengan kombinasi warna menarik
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM147 sehelai ke semenanjung Malaysia dan RM149 ke Sabah/Sarawak (termasuk kos pos)
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.

=========================
DRESS MOSS CREPE FAYHA (MESRA PENYUSUAN)
=========================

Read More →

DRESS RAYA MUSLIMAH MOSS CREPE MYZA ELEGANT MAROON

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS MOSS CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Myza diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, lembut, sejuk, tidak mudah renyuk, elok terletak, tebal serta sangat selesa. Moss crepe secara umumnya tidak pernah mengecewakan dalam menyerlahkan kesantunan, elegan dan gaya eksklusif. Sama seperti batch sebelumnya, batch kali  ini juga mendapat sambutan yang sangat menggalakkan.
* Nilai tambah kepada dress ini ialah ia dihiasi kemasan lace dokoh yang sangat “in” dengan trend fesyen semasa.
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Malah, jika tampil sedondon pasti menambahkan keceriaan!
* 8 colour hot dan rich yang sangat menikam kalbu dengan potongan princess. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan, jadi ia mesra wudhu’.
* Design yang eksklusif dengan kombinasi warna menarik
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM115 sehelai termasuk kos pos ke seluruh Malaysia!
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS MYZA II (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

DRESS RAYA SEDONDON IRIS PLOY CREPE IR2 B

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS SEDONDON UNTUK IBU & SI COMEL
===================================
* Mahu dapatkan dress sedondon dengan si puteri pada hari lebaran?
* Telah lama mencari rekaan begini namun belum berjumpa? Nanti masa Ramadhan boleh fokuskan beribadah sahaja sebab pencarian baju raya selesai?
* Biasanya mencari baju si ibu dan anak perempuan lebih cerewet dari mencari baju melayu Cik Abang? Dah beli yang ibu dan si anak perempuan, senanglah nak mencari yang sedondon seisi keluarga?
* Fabrik dress si ibu dan si comel adalah poly crepe. Material ini selesa, tahan lasak, tidak panas, ringan, tidak jarang dan mudah digosok.
* Nilai tambah dress ini adalah padanan ‘patch’ colour blocking yang sangat “in” dengan 2016. block warna senada. Anda pasti tampil bergaya.
* Dress si ibu terdapat dalam saiz S hingga XXL. Manakala untuk si comel pula hadir dalam saiz 6 – 12.
* Terdapat zip yang dijahit kemas pada lengan dress (wudhu’ friendly).
* Nak bergaya tapi masih menyusukan baby? Dress Iris untuk si ibu dijahit dengan zip tersembunyi (nursing friendly).
* Piihan berbaloi untuk tampil elegan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Bahkan tampil sedondon bersama sanak saudara pasti menambah keceriaan!
===================================
DRESS IRIS SEDONDON IBU DAN ANAK
============================ Read More →

DRESS RAYA SEDONDON 2016 ADELIA JE038 C

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS SEDONDON UNTUK IBU & SI COMEL
===================================
* Mahu dapatkan dress sedondon dengan si puteri pada hari lebaran?
* Telah lama mencari rekaan begini namun belum berjumpa? Nanti masa Ramadhan boleh fokuskan beribadah sahaja sebab pencarian baju raya selesai?
* Biasanya mencari baju si ibu dan anak perempuan lebih cerewet dari mencari baju melayu Cik Abang? Dah beli yang ibu dan si anak perempuan, senanglah nak mencari yang sedondon seisi keluarga?
* Fabrik dress si ibu adalah fursan. Material ini selesa, tidak panas, tidak jarang dan mudah digosok.
* Fabrik dress si comel pula adalah lycra yang selesa dan tidak panas. Malah memerlukan minimal ironing sahaja.
* Nilai tambah dress ini adalah padanan ‘patch’ warna senada dan ‘bunga’ di baju si ibu dan si comel. Anda pasti tampil bergaya.
* Kedua-dua rekaan dress si ibu dan si comel adalah princess cutting agar Cik Puan tampil bergaya pada hari lebaran.
* Dress si ibu terdapat dalam saiz SS hingga XXXL. Manakala untuk si comel pula hadir dalam saiz 4 – 12.
* Harga tak masuk akal? Ya hanya RM110 sepasang bagi baju si ibu dan RM60 sepasang bagi baju si comel. Pilihan yang sangat berbaloi dengan wang anda. Harga kami telah termasuk kos pos ya.
* Nak bergaya tapi masih menyusukan baby? Dress Adelia untuk si ibu dijahit dengan zip tersembunyi (nursing friendly)
* Piihan berbaloi untuk tampil elegan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Bahkan tampil sedondon bersama sanak saudara pasti menambah keceriaan!
===================================
DRESS ADELIA SEDONDON IBU DAN ANAK
============================ Read More →

DRESS MUSLIMAH RAYA 2016 MOSS CREPE MYZA DARK PURPLE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS MOSS CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Myza diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, lembut, sejuk, tidak mudah renyuk, elok terletak, tebal serta sangat selesa. Moss crepe secara umumnya tidak pernah mengecewakan dalam menyerlahkan kesantunan, elegan dan gaya eksklusif.
* Nilai tambah kepada dress ini ialah ia dihiasi kemasan lace dokoh yang sangat “in” dengan trend fesyen semasa.
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Malah, jika tampil sedondon pasti menambahkan keceriaan!
* 10 colour hot yang sangat menikam kalbu dengan potongan princess. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan, jadi ia mesra wudhu’.
* Design yang eksklusif dengan kombinasi warna menarik
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM110 sehelai termasuk kos pos ke seluruh Malaysia!
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS MYZA (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

DRESS RAYA MUSLIMAH ADELIA A709

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS TISABELLA SILK YANG EKSKLUSIF & ELEGAN
===================================
* Dress Adelia diperbuat daripada material Tisabella silk yang eksklusif dan terkini.
* Material ini juga tidak mengecut, tidak mudah tertarik, mahupun luntur warnanya sekalipun selepas dibasuh. Bahkan menampilkan kemewahan apabila Cik Puan menggayakannya.
* Kemasan lengan cuff yang dijahit kemas. Mesra wudhu :)
* Sekalipun anda masih menyusukan si comel, ia tidak lagi menjadi halangan kerana Adelia mempunyai kemasan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan dress.
*Potongan dress ini disempurnakan dengan potongan princess yang pasti akan menyerlahkan lagi keanggunan anda.
* Adelia adalah pilihan yang tepat untuk majlis istimewa, keraian dan rumah terbuka. Anda pasti tampil lebih berkeyakinan.
* Terdapat dalam 5 warna pilihan yang awesome.
* Hadir dalam saiz S hingga XL. Waahh…
* Hanya RM105 termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia. Dan RM108 sehelai termasuk kos pos ke Sabah/ Sarawak. Pilihan super berbaloi!!!
===================================
DRESS ADELIA (MESRA PENYUSUAN KOD A700 – A704)
============================ Read More →

DRESS MUSLIMAH RAYA 2016 ELVYNA VY006 E

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS POLY CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Elvyna diperbuat daripada material poly crepe yang terkini, lembut, sejuk, ringan, mudah digosok dan mudah dibasuh serta sangat selesa.
* Nilai tambah kepada dress ini ialah ia dihiasi cetakan floral di bahagian hadapan dan lengan dress yang menambahkan seri dan keanggunan Cik Puan
* Bulan Jun nanti adalah musim perkahwinan kan? Memang tak salah kalau jadikan Elvyna sebagai pilihan untuk tampil sedondon
* 7 colour hot yang sangat menikam kalbu dengan potongan A (A-cut). Cantiknya!
* Anda masih menysukan bayi? Jangan bimbang, Elvyna mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan.
* Mempunyai zip sorok di bahagian pergelangan tangan, jadi ia mesra wudhu’.
* Anda suka simpan barang-barang peribadi kecil di daam poket? Ahaa… Elvyna mempunyai poket tau. Mudahnya!
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM89 sehelai termasuk kos pos ke seluruh Malaysia! Sangat berbaoi dan sangat menjimatkan
* Potongan A (A-cut) yang memberikan ilusi penampilan yang menawan dan elegan.
=========================
DRESS ELVYNA (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

DRESS RAYA MUSLIMAH ADELIA A786

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS DUBAI SILK YANG EKSKLUSIF & ELEGAN
===================================
* Dress Adelia diperbuat daripada material Dubai silk yang eksklusif dan terkini.
* Material ini juga tidak mengecut, tidak mudah tertarik, mahupun luntur warnanya sekalipun selepas dibasuh. Bahkan menampilkan kemewahan apabila Cik Puan menggayakannya.
* Kemasan lengan cuff yang dijahit kemas. Mesra wudhu :)
* Sekalipun anda masih menyusukan si comel, ia tidak lagi menjadi halangan kerana Adelia mempunyai kemasan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan dress.
*Potongan dress ini disempurnakan dengan potongan princess yang pasti akan menyerlahkan lagi keanggunan anda.
* Adelia adalah pilihan yang tepat untuk majlis istimewa, keraian dan rumah terbuka. Anda pasti tampil lebih berkeyakinan.
* Terdapat dalam 5 warna pilihan yang awesome.
* Hadir dalam saiz S hingga XL. Waahh…
* Hanya RM105 termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia. Dan RM108 sehelai termasuk kos pos ke Sabah/ Sarawak. Pilihan super berbaloi!!!
===================================
DRESS ADELIA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

JUBAH RAYA MUSLIMAH 2016 CAMELIA CM05 B

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS COMO CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Camelia diperbuat daripada como crepe yang terkini, lembut, sejuk, ringan, mudah digosok, tahan lasak dan mudah dibasuh serta sangat selesa.
* Nilai tambah kepada dress ini cantuman printed di bahagian lengan dan bahu hingga ke pinggang dress (hadapan sahaja) yang menambahkan seri dan keanggunan Cik Puan.
* Mempunyai zip sorok yang djahit kemas di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan.
* Mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian pergelangan tangan, jadi ia mesra wudhu’
* 6 colour hot yang sangat menikam kalbu dengan potongan princess. Cantiknya!
* Terdapat dalam saiz S hingga XXL.
* Sesuai digayakan untuk ke pejabat, kelas, majlis dan keraian. Anda pasti tampil anggun!
* Hanya RM105 sehelai termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia dan RM107 sehelai termasuk kos pos ke Sabah & Sarawak. Alahaiiii…ruginya tak grab ni.
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS CAMELIA (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

DRESS RAYA 2016 MARISSA SATIN PURPLE MANGOSTEEN

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS LINEN SILK YANG EKSKLUSIF & ELEGAN
===================================
* Dress Marissa diperbuat daripada material linen silk yang eksklusif dan terkini. Garisan hals pada material ini menyerlahkan kemewahan yang memukau.
* Material ini juga mudah digosok dan mempunyai ciri seakan-akan cotton.
* Nilai tambah kepada dress ini ialah potongan kembang di tangan yang menarik ditambah pula dengan hiasan lace mewah import terbaru.
* Sekalipun anda masih menyusukan si comel, ia tidak lagi menjadi halangan kerana Marissa mempunyai kemasan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan dress.
*Potongan dress ini disempurnakan dengan potongan princess yang pasti akan menyerlahkan lagi keanggunan anda.
* Marissa adalah pilihan yang tepat untuk majlis istimewa, keraian dan rumah terbuka. Anda pasti tampil lebih berkeyakinan.
* Terdapat dalam 6 warna pilihan yang awesome.
* Hadir dalam saiz S hingga XXL. Waahh…
* Hanya RM110 termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia. Dan RM115 sehelai termasuk kos pos ke Sabah/ Sarawak. Pilihan super berbaloi!!!
===================================
DRESS MARISSA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

DRESS DQALBU COTTON LINEN SONGKET DQ004

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS COTTON LINEN DENGAN KEMASAN SONGKET YANG CANTIK & ELEGAN
===================================
* Berkonsep kombinasi warna plain cotton linen berkualiti tinggi yang lembut, selesa, ironless, tidak berkilat, tidak melekap pada badan, “berat” atau nampak terjatuh.
* Dihiasi kemasan songket di bahagian lengan dress yang sangat “in” pada masa kini. Ia juga menambahkan elegan dan gaya eksklusif dress.
* Terdapat zip di bahagian hadapan (nursing) dan belakang dress. Pasti mommies yang menyusukan happy kan?
* Potongan princess cut yang flowy dan memukau
* Zip di bahagian lengan dress yang mesra wudhu’
* Terdapat dalam pilihan saiz S hingga XL.
* Harga yang berbaloi dengan wang yang anda laburkan. Hanya RM190 (termasuk kos pos ke Semenanjung) dan RM195 (termasuk kos pos) ke Sabah dan Sarawak.
=======================================
DRESS COTTON LINEN D’QALBU (MESRA PENYUSUAN)
======================================= Read More →

DRESS MOSS CREPE DANIA BIRU B

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS MOSS CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Dania diperbuat daripada material pure moss crepe yang terkini, lembut, tidak mudah berkedut (minimum ironing), tebal dan tidak melekap di badan (jika mendapatkan saiz yang tepat). Material moss crepe, sebagaimana lazimnya, tidak pernah mengecewakan dalam menyerlahkan citarasa elegan Cik Puan.
* Nilai tambah kepada dress ini ialah ia dihiasi kemasan stripe yang memberikan imej moden kontemporer
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas malah ke majlis keraian.
* 4 colour hot yang sangat menikam kalbu dengan potongan princess. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mempunyai zip di bahagian pergelangan tangan, jadi ia mesra wudhu’.
* Design yang eksklusif dengan kombinasi warna menarik
* Terdapat dalam dua pilihan saiz S/M dan L/XL sahaja
* Harga sehelai hanya RM105 termauk kos pos ke seluruh Malaysia. Sungguh tidak masuk akal :)
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS DANIA (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →