INSTANT SHAWL RAYA ZAKIYA JIPF09KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG BERKUALITI DAN ELEGAN
================================
* Buat anda yang ingin mendapatkan shawl polos untuk digayakan bersama bersama busana bercorak, kami tawarkan koleksi terbaru iaitu Shawl Zakiya yang simple, elegan dan santun. Nilai tambah koleksi ini adalah perincian manik hiasan yang ditampal pada shawl. Tentu menambah seri anda saat menggayakannya.
* Shawl Zakiya menggunakan material Chiffon. Manakala awning nya pula diperbuat daripada Scuba yang lembut namun mudah dibentuk, in syaAllah.  Kami telah cuba menghasilkan shawl yang minima jarang, namun jika anda lebih selesa pemakaian yang betul-betul santun dan tidak jarang, kami cadangkan agar Cik Puan mengenakan inner yang sesuai di bahagian dalam terutamanya bagi warna-warna shawl yang terang.
* Disempurnakan sebagai single loop shawl yang mudah digayakan. Hanya perlu sarung dan kemaskan. Semasa shooting, model bersanggul agak besar, menjadikan shawl kelihatan lebih pendek.
* Labuh hadapan dianggarkan 19 inci (free size dan boleh disesuaikan berdasarkan ketinggian si pemakai), in syaAllah labuh dan santun digayakan. Pilih sahaja dari 20 warna menawan yang kami tawarkan.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM51 sehelai (belum termasuk kos pos). Pastinya pembelian berbaloi :)
===================================
SINGLE LOOP SHAWL ZAKIYA (FREE SIZE)
=========================== Read More →

INSTAN SHAWL SAYYIDA DFL18

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN INSTANT SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl instant shawl Sayyida yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Sayyida menggunakan material chiffon bubble yang selesa, bertekstur, lembut dan mudah digosok. Awning nya pula disempurnakan dengan menggunakan material denim yang mudah terbentuk kemas dan cantik.
* Kelabuhan bahagian depan antara 18 – 20 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 19 warna pilihan yang sangat menarik. Koleksi ini adalah butterfly-cut ya…jadi ia agak tirus (lebih singkat di bahagian tepi).
* Dengan harga hanya RM40 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
INSTANT SHAWL SAYYIDA (SAIZ L)
============================ Read More →

INSTANT SHAWL SAYYIDA DFX17

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN INSTANT SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl instant shawl Sayyida yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Sayyida menggunakan material chiffon bubble yang selesa, bertekstur, lembut dan mudah digosok. Awning nya pula disempurnakan dengan menggunakan material denim yang mudah terbentuk kemas dan cantik.
* Kelabuhan bahagian depan antara 22 – 24 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 19 warna pilihan yang sangat menarik. Koleksi ini adalah butterfly-cut ya…jadi ia agak tirus (lebih singkat di bahagian tepi).
* Dengan harga hanya RM40 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
INSTANT SHAWL SAYYIDA (SAIZ XL)
============================ Read More →

SHAWL AIRIS CHIFFON IDJF01

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG CHIFFON YANG BERKUALITI DAN ELEGAN
==================================
* Susah mendapatkan tudung labuh yang cantik, elegan dan berkualiti?
* Tudung Airis 5.0 diperbuat daripada material heavy chiffon (2 layer yang tebal dan tidak jarang). Jadi, ia sangat sesuai dengan buat anda yang mahu kelihatan elegan namun tetap ingin menutup aurat dengan sempurna.
* Koleksi ini juga hadir dengan 15 warna pilihan yang sukar dilepaskan.
* Kelebihan tudung ini ialah ia boleh digayakan menjadi XL labuh atau L (dengan mengubah kedudukan tudung di bahu si pemakai).
* Batch pertama dan kedua Airis kami sangat laris. Tentunya ia pilihan berbaloi untuk wang anda.
===================================
TUDUNG CHIFFON AIRIS 5.0 (FITS L TO XL)
============================ Read More →

SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON DHIA SAIZ L DHL14

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON BUBBLE PLAIN YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Dhia plain yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. Mudah bukan? Pilih-pilih dari 17 pilihan warna yang sangat menarik
* Material shawl Dhia adalah chiffon bubble yang bertekstur, mudah dibentuk dan tidak mudah renyuk. Jika anda bimbang ia jarang (biasanya warna plain, akan sedikit jarang), anda boleh sahaja gayakan bersama inner di sebelah dalam shawl. Pilihan praktikal untuk digayakan bersama busana bercorak, anda pasti tampil anggun dan manis sekali. Oooh ya, shawl Dhia ini adalah butterfly cut (berpotongan tirus) di sebelah tepi ya :)
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM37 (belum termasuk kos pos).
===================================
SHAWL DHIA PLAIN (SAIZ L)
============================ Read More →

shawl-double-loop-chiffon-labuh-xl-sufi-dcx16

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Sufi yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan? Ditambah pula dengan pilihan warna ombre yang sesuai dipadankan dengan busana bercorak.
* Shawl Sufi menggunakan material chiffon bubble yang selesa, lembut, bertekstur dan tidak jarang (ini kerana di bahagian leher rona warna adalah gelap, jadi ia tidak jarang). Dengan perincian soft awning (dari denim), pastinya pencarian tepat bagi Cik Puan yang sukakan awning yang mesra solat.
* Kelabuhan bahagian depan 22 – 23 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik. Koleksi ini adalah butterfly-cut ya…jadi ia agak tirus (lebih singkat di bahagian tepi)
* Dengan harga hanya RM47 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP SUFI (SAIZ XL)
============================ Read More →

shawl-double-loop-chiffon-labuh-l-sufi-dcl18

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Sufi yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan? Ditambah pula dengan pilihan warna ombre yang sesuai dipadankan dengan busana bercorak.
* Shawl Sufi menggunakan material chiffon bubble yang selesa, lembut, bertekstur dan tidak jarang (ini kerana di bahagian leher rona warna adalah gelap, jadi ia tidak jarang). Dengan perincian soft awning (dari denim), pastinya pencarian tepat bagi Cik Puan yang sukakan awning yang mesra solat.
* Kelabuhan bahagian depan +- 20 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik. Koleksi ini adalah butterfly-cut ya…jadi ia agak tirus (lebih singkat di bahagian tepi)
* Dengan harga hanya RM45 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP SUFI (SAIZ L)
============================ Read More →

shawl-double-loop-chiffon-labuh-xxl-sufi-dc2x19

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Sufi yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan? Ditambah pula dengan pilihan warna ombre yang sesuai dipadankan dengan busana bercorak.
* Shawl Sufi menggunakan material chiffon bubble yang selesa, lembut, bertekstur dan tidak jarang (ini kerana di bahagian leher rona warna adalah gelap, jadi ia tidak jarang). Dengan perincian soft awning (dari denim), pastinya pencarian tepat bagi Cik Puan yang sukakan awning yang mesra solat.
* Kelabuhan bahagian depan 25 – 26 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik. Koleksi ini adalah butterfly-cut ya…jadi ia agak tirus (lebih singkat di bahagian tepi)
* Dengan harga hanya RM55 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP SUFI (SAIZ XXL)
============================ Read More →

instant-shawl-husna-labuh-demo

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN INSTANT SHAWL (SINGLE LOOP) CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah plain instant shawl Husna kami datangkan dalam dwi-saiz iaitu XL (2.0 meter x 0.75 meter) dan XXL (2.2 meter x 0.75 meter). Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 20++ warna yang memukau. (mohon rujuk papan warna warna yang disediakan untuk warna yang lebih tepat).
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya
* Percaya atau tidak… anda tidak perlu was was lagi kerana tidak perlu mengenakan inner (melainkan jika anda memang selesa ber inner). Banyak blouse, jubah dan baju kurung bercorak yang boleh dipadankan bersama …hanya pick up warna yang sesuai.
* Material yang flowy dan sangat selesa dipakai.
* Potongan labuh depan dan belakang tauu…
* Instant shawl maksudnya ..anda Cuma perlu sarungkan dan adjust.
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
* Hanya RM49 bagi saiz XL..tapi kami nak beri anda lebih puas hati..kalau beli 3 pieces Cuma RM43 sehelai. Belum termasuk kos pos.
* Untuk saiz XXL pula hanya RM59 sehelai…tapi kalau beli ramai-ramai dengan kawan..minimum 3 helai, so akan dapat RM53 sehelai. Belum termasuk kos pos.
* Nota: pre-order 1 – 2 minggu (production masih berjalan bagi memenuhi permintaan).
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA PLAIN XL (2.0 m x 0.75 m) & INSTANT SHAWL HUSNA PLAIN XXL (2.2 m x 0.75 m)
============================ Read More →

SHAWL CHIFFON CORAK INARA SAIZ XL KODITCX08

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG EKSKLUSIF DAN ELEGAN
===================================
* Dijahit menggunakan dua jenis material iaitu cotton (dijahit di bahagian dalam dan next to leher). Jadi ia berfungsi sebagai inner, maka anda tidak perlu memakai inner berasingan dan tidak perlu risau kerana ia tidak lagi jarang.
* Material kedua pula adalah chiffon bubble. Material ini lebih tebal, kukuh, tidak licin dan permukaan fabrik bertesktur berbandig chiffon biasa (mohon rujuk close up yang kami sertakan)
* Labuh depan 21-23 inci, pilihan untuk anda tampil santun dan anggun
* Harga asal RM70..namun kini tawaran terbaik hanya RM52 sahaja. Penjimatan super berbaloi sebanyak RM18. Waahhhh!!!
* Soft awning diperbuat daripada cotton, lebih mudah dijaga. :)
=====================================
SHAWL DOUBLE LOOP INARA CORAK (SAIZ XL) – SALE!!! – 
============================ Read More →

INSTANT SHAWL HUSNA LABUH CLOSE UP 3

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN INSTANT SHAWL (SINGLE LOOP) CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah printed instant shawl Husna kami datangkan dalam dwi-saiz iaitu XL (2.0 meter x 0.75 meter) dan XXL (2.2 meter x 0.75 meter). Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 20++ warna yang memukau.
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Percaya atau tidak… anda tidak perlu was was lagi kerana tidak perlu mengenakan inner (melainkan jika anda memang selesa ber inner). Banyak blouse, jubah dan baju kurung plain yang boleh dipadankan bersama …hanya pick up warna yang sesuai.
* Material yang flowy dan sangat selesa dipakai.
* Potongan labuh depan dan belakang tauu…
* Instant shawl maksudnya ..anda Cuma perlu sarungkan dan adjust.
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
* Hanya RM49 bagi saiz XL..tapi kami nak beri anda lebih puas hati..kalau beli 3 pieces Cuma RM45 sehelai. Belum termasuk kos pos.
* Untuk saiz XXL pula hanya RM59 sehelai…tapi kalau beli ramai-ramai dengan kawan..minimum 3 helai, so akan dapat RM55 sehelai. Belum termasuk kos pos.
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA XL (2.0 m x 0.75 m) & INSTANT SHAWL HUSNA XXL (2.2 m x 0.75 m)
============================ Read More →

DOUBLE LOOP SHAWL CHIFFON RAYA LABUH SAIZ L KAUSAR IZL05

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP CHIFFON SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Kausar yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Kausar menggunakan material chiffon yang berkualiti tinggi (dwi lapisan). Manakala awning nya pula daripada cotton yang mudah dibentuk.
* Kelabuhan bahagian depan antara 21-22 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 15 warna pilihan yang sangat menarik.
* Pembelian yang sangat berbaloi. Cantik dan elegan!
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON KAUSAR (SAIZ L)
============================ Read More →

DOUBLE LOOP SHAWL CHIFFON RAYA LABUH SAIZ XL KAUSAR IZX02

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP CHIFFON SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Kausar yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Kausar menggunakan material chiffon yang berkualiti tinggi (dwi lapisan). Manakala awning nya pula daripada cotton yang mudah dibentuk.
* Kelabuhan bahagian depan antara 25-26 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 15 warna pilihan yang sangat menarik.
* Pembelian yang sangat berbaloi. Cantik dan elegan!
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON KAUSAR (SAIZ XL)
============================ Read More →

SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON ADENA PINK EXORA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN PRINTED SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Berita baikkkk!!! Adena 3.0 sudah restock. Semasa Adena 2.0 dulu, ramai yang kecewa sebab tak sempat grab tau.
* Kami bawakan 14 warna dan corak yang sangat sweet, memukau dan umpph!
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah Shawl Adena 3.0 kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.75m. Cukup labuh dan santun.
* Anda nak tahu maksud duo double loop? Begini, Adena 3.0 bahagian luar dijahit terus dengan tudung di bahagian dalam. Jadi ia seolah-olah duo (dua tudung) tapi double loop tak perlu pin-pin bagai cuma sarung dan betul-betulkan sahaja. Yang paling best ia lebih santun kerana tidak lagi jarang! Awesome kan? Video pun kami ada sertakan tau.
* Anda nak tahu, instant Shawl Adena 3.0 kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang lebih tebal dan bertekstur (inner). Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya
* Manakala bahagian luar shawl pula diperbuat daripada printed chiffon yang lebih nipis menjadikan anda sentiasa selesa, tidak panas dan anggun.
* Adik kakak yang tak sabar nak grab, boleh terus hubungi kami. Jika nak lagi jimat, boleh juga share pembelian minimum 3 helai, dan boleh terus dapat harga RM53 sehelai (harga asal RM59 sehelai). Kata sharing is caring kaaannss …
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
DUO DOUBLE LOOP ADENA 3.0 (2.0 m x 0.75 m)
============================ Read More →

SHAWL EXTRA WIDE DANEEN AZRAQ

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Daneen extra wide kami didatangkan dengan ukuran labuh XXL bagi lapisan luar (outer) dan saiz XL bagi lapisan dalam (inner). Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 10 warna yang memukau. Pilihan warna floral yang fresh dan cukup sweet!
* Anda nak tahu, instant shawl Daneen kami ni diperbuat daripada material printed chiffon (outer) dan daripada moss chiffon untuk innernya. Selain dari ia merupakan pilihan yang cantik, ia juga sangat selesa dan tidak panas… maklumlah sekarang musim panasnya memang membuatkan kita cepat berpeluh
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL DANEEN EXTRA WIDE 
============================ Read More →

SHAWL DOUBLE LOOP INARA XXL ITP2X11
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON SAIZ XXL YANG, SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Shawl dua muka (double loop) yang sangat mudah dipakai – hanya sarung & sarung lagi, PINLESS! 
* Dijahit dengan soft awning cotton yang mudah dibentuk dan tidak melekap.
* Gabungan COTTON dan CHIFFON – bahagian cotton direka lebih labuh agar dapat berfungsi sebagai inner neck untuk menutup bahagian leher. 2 dalam 1!
* Labuh depan dan belakang yang tidak perlu anda risaukan kerana kami pastikan cukup labuh sesuai pemakaian saiz XXL (labuh belakang 36 – 38 inci). Untuk info, ketinggian model 153 cm ya  
* Terdapat 9 warna pilihan yang sangat cantik. 
* Pilihan tepat untuk tampil bergaya namun kekal santun dan memelihara aurat dengan sempurna. Dapatkan segera sebelum kehabisan. 
===================================
SHAWL INSTANT DOUBLE LOOP CHIFFON + COTTON INARA (SAIZ XXL) – BATCH II
============================

Read More →

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA RIBENA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Husna Extra kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.85m. Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 13 warna yang memukau. Dah lah nama warnanya pun looks delicious. Eh…
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA (2.0 m x 0.85 m)
============================ Read More →

SHAWL HUSNA BIASA STRAWBERRY

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Husna kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.75m. Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 8 warna yang memukau. Dah lah nama warnanya pun looks delicious. Eh…
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA (2.0 m x 0.75 m)
============================ Read More →

SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON NAJIDA INPL17

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Najida yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Najida menggunakan bubble chiffon, material ini lebih tebal, kukuh, tidak licin dan lebih bertekstur berbanding chiffon biasa.
* Kelabuhan bahagian depan antara 19-20 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 17 warna pilihan yang sangat menarik.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON NAJIDA (SAIZ L)
============================ Read More →

SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON DAISY JFS01

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL HEAVY CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Daisy yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. Mudah bukan?
* Shawl Daisy walaupun menggunakan heavy chiffon, kami tetap menggalakkan anda mengenakan inner neck agar aurat dapat dipelihara dengan sempurna.
* Kelabuhan bahagian depan antara 17 – 18 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 16 warna pilihan yang tidak sangat menarik.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON DAISY (FITS M TO L)
============================ Read More →