INSTANT SHAWL RAYA ZAKIYA JIPF09KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG BERKUALITI DAN ELEGAN
================================
* Buat anda yang ingin mendapatkan shawl polos untuk digayakan bersama bersama busana bercorak, kami tawarkan koleksi terbaru iaitu Shawl Zakiya yang simple, elegan dan santun. Nilai tambah koleksi ini adalah perincian manik hiasan yang ditampal pada shawl. Tentu menambah seri anda saat menggayakannya.
* Shawl Zakiya menggunakan material Chiffon. Manakala awning nya pula diperbuat daripada Scuba yang lembut namun mudah dibentuk, in syaAllah.  Kami telah cuba menghasilkan shawl yang minima jarang, namun jika anda lebih selesa pemakaian yang betul-betul santun dan tidak jarang, kami cadangkan agar Cik Puan mengenakan inner yang sesuai di bahagian dalam terutamanya bagi warna-warna shawl yang terang.
* Disempurnakan sebagai single loop shawl yang mudah digayakan. Hanya perlu sarung dan kemaskan. Semasa shooting, model bersanggul agak besar, menjadikan shawl kelihatan lebih pendek.
* Labuh hadapan dianggarkan 19 inci (free size dan boleh disesuaikan berdasarkan ketinggian si pemakai), in syaAllah labuh dan santun digayakan. Pilih sahaja dari 20 warna menawan yang kami tawarkan.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM51 sehelai (belum termasuk kos pos). Pastinya pembelian berbaloi :)
===================================
SINGLE LOOP SHAWL ZAKIYA (FREE SIZE)
=========================== Read More →

INSTANT SHAWL HAURA SAIZ L DKL02

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN INSTANT SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl instant shawl Haura yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Haura menggunakan material premium moss crepe yang selesa, lembut, mudah digosok, tidak jarang dan cantik beralun. Awning nya pula disempurnakan dengan menggunakan material denim yang mudah terbentuk kemas dan cantik.
* Kelabuhan bahagian depan antara 18.5 – 20.5 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 10 warna pilihan yang sangat menarik.
* Dengan harga hanya RM46 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
INSTANT SHAWL HAURA (SAIZ L)
============================ Read More →

INSTANT SHAWL HAURA SAIZ XL DKX06

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN INSTANT SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl instant shawl Haura yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Haura menggunakan material premium moss crepe yang selesa, lembut, mudah digosok, tidak jarang dan cantik beralun. Awning nya pula disempurnakan dengan menggunakan material denim yang mudah terbentuk kemas dan cantik.
* Kelabuhan bahagian depan antara 22 – 24 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 10 warna pilihan yang sangat menarik.
* Dengan harga hanya RM50 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
INSTANT SHAWL HAURA (SAIZ XL)
============================ Read More →

INSTAN SHAWL SAYYIDA DFL18

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN INSTANT SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl instant shawl Sayyida yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Sayyida menggunakan material chiffon bubble yang selesa, bertekstur, lembut dan mudah digosok. Awning nya pula disempurnakan dengan menggunakan material denim yang mudah terbentuk kemas dan cantik.
* Kelabuhan bahagian depan antara 18 – 20 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 19 warna pilihan yang sangat menarik. Koleksi ini adalah butterfly-cut ya…jadi ia agak tirus (lebih singkat di bahagian tepi).
* Dengan harga hanya RM40 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
INSTANT SHAWL SAYYIDA (SAIZ L)
============================ Read More →

INSTANT SHAWL SAYYIDA DFX17

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN INSTANT SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl instant shawl Sayyida yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Sayyida menggunakan material chiffon bubble yang selesa, bertekstur, lembut dan mudah digosok. Awning nya pula disempurnakan dengan menggunakan material denim yang mudah terbentuk kemas dan cantik.
* Kelabuhan bahagian depan antara 22 – 24 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 19 warna pilihan yang sangat menarik. Koleksi ini adalah butterfly-cut ya…jadi ia agak tirus (lebih singkat di bahagian tepi).
* Dengan harga hanya RM40 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
INSTANT SHAWL SAYYIDA (SAIZ XL)
============================ Read More →

shawl-double-loop-chiffon-labuh-l-sufi-dcl18

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Sufi yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan? Ditambah pula dengan pilihan warna ombre yang sesuai dipadankan dengan busana bercorak.
* Shawl Sufi menggunakan material chiffon bubble yang selesa, lembut, bertekstur dan tidak jarang (ini kerana di bahagian leher rona warna adalah gelap, jadi ia tidak jarang). Dengan perincian soft awning (dari denim), pastinya pencarian tepat bagi Cik Puan yang sukakan awning yang mesra solat.
* Kelabuhan bahagian depan +- 20 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik. Koleksi ini adalah butterfly-cut ya…jadi ia agak tirus (lebih singkat di bahagian tepi)
* Dengan harga hanya RM45 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP SUFI (SAIZ L)
============================ Read More →

instant-shawl-husna-labuh-demo

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN INSTANT SHAWL (SINGLE LOOP) CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah plain instant shawl Husna kami datangkan dalam dwi-saiz iaitu XL (2.0 meter x 0.75 meter) dan XXL (2.2 meter x 0.75 meter). Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 20++ warna yang memukau. (mohon rujuk papan warna warna yang disediakan untuk warna yang lebih tepat).
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya
* Percaya atau tidak… anda tidak perlu was was lagi kerana tidak perlu mengenakan inner (melainkan jika anda memang selesa ber inner). Banyak blouse, jubah dan baju kurung bercorak yang boleh dipadankan bersama …hanya pick up warna yang sesuai.
* Material yang flowy dan sangat selesa dipakai.
* Potongan labuh depan dan belakang tauu…
* Instant shawl maksudnya ..anda Cuma perlu sarungkan dan adjust.
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
* Hanya RM49 bagi saiz XL..tapi kami nak beri anda lebih puas hati..kalau beli 3 pieces Cuma RM43 sehelai. Belum termasuk kos pos.
* Untuk saiz XXL pula hanya RM59 sehelai…tapi kalau beli ramai-ramai dengan kawan..minimum 3 helai, so akan dapat RM53 sehelai. Belum termasuk kos pos.
* Nota: pre-order 1 – 2 minggu (production masih berjalan bagi memenuhi permintaan).
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA PLAIN XL (2.0 m x 0.75 m) & INSTANT SHAWL HUSNA PLAIN XXL (2.2 m x 0.75 m)
============================ Read More →

INSTANT SHAWL HUSNA LABUH CLOSE UP 3

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN INSTANT SHAWL (SINGLE LOOP) CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah printed instant shawl Husna kami datangkan dalam dwi-saiz iaitu XL (2.0 meter x 0.75 meter) dan XXL (2.2 meter x 0.75 meter). Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 20++ warna yang memukau.
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Percaya atau tidak… anda tidak perlu was was lagi kerana tidak perlu mengenakan inner (melainkan jika anda memang selesa ber inner). Banyak blouse, jubah dan baju kurung plain yang boleh dipadankan bersama …hanya pick up warna yang sesuai.
* Material yang flowy dan sangat selesa dipakai.
* Potongan labuh depan dan belakang tauu…
* Instant shawl maksudnya ..anda Cuma perlu sarungkan dan adjust.
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
* Hanya RM49 bagi saiz XL..tapi kami nak beri anda lebih puas hati..kalau beli 3 pieces Cuma RM45 sehelai. Belum termasuk kos pos.
* Untuk saiz XXL pula hanya RM59 sehelai…tapi kalau beli ramai-ramai dengan kawan..minimum 3 helai, so akan dapat RM55 sehelai. Belum termasuk kos pos.
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA XL (2.0 m x 0.75 m) & INSTANT SHAWL HUSNA XXL (2.2 m x 0.75 m)
============================ Read More →

SHAWL INSTANT LABUH NAYLI ESPRESSO

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Nayli kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.8m (approx). Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 10 warna yang memukau. Dah lah nama warnanya pun looks delicious. Nilai tambah koleksi ini adalah di bahagian tepinya (printed bercorak) disempurnakan dengan material chiffon yang elegan. Sweet sangat tau!
* Anda nak tahu, instant shawl Nayli kami ni diperbuat daripada material como crepe yang sangat selesa digayakan. Ia juga mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :) Cuma …. kami syorkan Cik Puan kenakan inner bagi shawl yang berwarna terang. Bukan apa, seronok lah bergaya secara patuh syarak kan? Sep sikit.
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL NAYLI (2.0 m x 0.8 m)
============================ Read More →