SHAWL DOUBLE LOOP MARYAM DDPX07

==================================
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CREPE YANG BERKUALITI DAN ELEGAN
================================
* Buat anda yang ingin mendapatkan shawl polos untuk digayakan bersama bersama busana bercorak, kami tawarkan koleksi terbaru iaitu Shawl Maryam yang simple, elegan dan santun.
* Shawl Maryam menggunakan material moss crepe berkualiti yang lembut, selesa dan tidak jarang. Manakala awning nya pula diperbuat daripada denim yang tidak melekap dan mudah dibentuk.
* Disempurnakan sebagai double loop shawl yang mudah digayakan. Hanya perlu sarung dan kemaskan. Berpotongan slim/ butterfly (tirus di bahagian tepi).
* Labuh hadapan dianggarkan 21 – 23 inci (adjustable), in syaAllah labuh dan santun digayakan.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM40 sehelai (belum termasuk kos pos). Dapatkan warna pilihan anda selagi stok masih ada
===================================
DOUBLE LOOP SHAWL MARYAM (SAIZ XL)
=========================== Read More →

SHAWL RAYA CREPE NAFISA XL ITMX14

==================================
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CREPE YANG BERKUALITI DAN ELEGAN
================================
* Buat anda yang ingin mendapatkan shawl polos untuk digayakan bersama bersama busana bercorak, kami tawarkan koleksi terbaru iaitu Shawl Nafisa yang simple, elegan dan santun.
* Shawl Nafisa menggunakan gabungan material cotton (di bahagian leher) dan panora crepe (bahagian body shawl). Manakala awning nya pula diperbuat daripada double cotton yang lembut namun mudah dibentuk, in syaAllah. Kami telah cuba menghasilkan shawl yang minima jarang dengan mencantumkan material cotton pada bahagian leher, namun jika anda lebih selesa pemakaian yang betul-betul santun dan tidak jarang, kami cadangkan agar Cik Puan mengenakan inner yang sesuai di bahagian dalam.
* Disempurnakan sebagai double loop shawl yang mudah digayakan. Hanya perlu sarung dan kemaskan. Berpotongan slim (tirus di bahagian tepi).
* Labuh hadapan dianggarkan 23 – 25 inci (adjustable), in syaAllah labuh dan santun digayakan.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM62 sehelai (belum termasuk kos pos). Dapatkan warna pilihan anda selagi stok masih ada
===================================
DOUBLE LOOP SHAWL NAFISA (SAIZ XL)
=========================== Read More →

received_10203571759930502

================================
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL MOSS CREPE YANG BERKUALITI DAN ELEGAN
================================
* Susah mendapatkan shawl labuh yang cantik, elegan dan berkualiti? Izinkan kami membantu anda dengan menawarkan koleksi terbaru kami.
* Shawl Zaryn menggunakan material moss crepe (premium kualiti) yang selesa dan tidak jarang. Nilai tambah koleksi ini adalah perincian motif floral yang menambah gaya dan keanggunan anda apabila menggayakannya.
* Disempurnakan sebagai double loop shawl yang mudah digayakan. Hanya perlu sarung dan kemaskan. Pinless, ringkas dan praktikal.
* Labuh hadapan 22 – 24 inci, in syaAllah labuh dan santun digayakan.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM56 sehelai (belum termasuk kos pos). Dapatkan warna pilihan anda selagi stok masih ada
===================================
DOUBLE LOOP SHAWL ZARYN SAIZ XL
=========================== Read More →

INSTANT SHAWL HAURA SAIZ XL DKX06

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN INSTANT SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl instant shawl Haura yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Haura menggunakan material premium moss crepe yang selesa, lembut, mudah digosok, tidak jarang dan cantik beralun. Awning nya pula disempurnakan dengan menggunakan material denim yang mudah terbentuk kemas dan cantik.
* Kelabuhan bahagian depan antara 22 – 24 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 10 warna pilihan yang sangat menarik.
* Dengan harga hanya RM50 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
INSTANT SHAWL HAURA (SAIZ XL)
============================ Read More →

INSTANT SHAWL SAYYIDA DFX17

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN INSTANT SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl instant shawl Sayyida yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Sayyida menggunakan material chiffon bubble yang selesa, bertekstur, lembut dan mudah digosok. Awning nya pula disempurnakan dengan menggunakan material denim yang mudah terbentuk kemas dan cantik.
* Kelabuhan bahagian depan antara 22 – 24 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 19 warna pilihan yang sangat menarik. Koleksi ini adalah butterfly-cut ya…jadi ia agak tirus (lebih singkat di bahagian tepi).
* Dengan harga hanya RM40 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
INSTANT SHAWL SAYYIDA (SAIZ XL)
============================ Read More →

SHAWL AIRIS CHIFFON IDJF01

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG CHIFFON YANG BERKUALITI DAN ELEGAN
==================================
* Susah mendapatkan tudung labuh yang cantik, elegan dan berkualiti?
* Tudung Airis 5.0 diperbuat daripada material heavy chiffon (2 layer yang tebal dan tidak jarang). Jadi, ia sangat sesuai dengan buat anda yang mahu kelihatan elegan namun tetap ingin menutup aurat dengan sempurna.
* Koleksi ini juga hadir dengan 15 warna pilihan yang sukar dilepaskan.
* Kelebihan tudung ini ialah ia boleh digayakan menjadi XL labuh atau L (dengan mengubah kedudukan tudung di bahu si pemakai).
* Batch pertama dan kedua Airis kami sangat laris. Tentunya ia pilihan berbaloi untuk wang anda.
===================================
TUDUNG CHIFFON AIRIS 5.0 (FITS L TO XL)
============================ Read More →

SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON DHIA SAIZ XL DHX04

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON BUBBLE PLAIN YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Dhia plain yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. Mudah bukan? Pilih-pilih dari 17 pilihan warna yang sangat menarik
* Material shawl Dhia adalah chiffon bubble yang bertekstur, mudah dibentuk dan tidak mudah renyuk. Jika anda bimbang ia jarang (biasanya warna plain, akan sedikit jarang), anda boleh sahaja gayakan bersama inner di sebelah dalam shawl. Pilihan praktikal untuk digayakan bersama busana bercorak, anda pasti tampil anggun dan manis sekali. Oooh ya, shawl Dhia ini adalah butterfly cut (berpotongan tirus) di sebelah tepi ya :)
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM37 (belum termasuk kos pos).
===================================
SHAWL DHIA PLAIN (SAIZ XL)
============================ Read More →

shawl-dhia-corak-saiz-xl-dpx09

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON BUBBLE PRINTED YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Dhia printed yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. Mudah bukan? Pilih-pilih dari 10 pilihan warna yang sangat menarik
* Material shawl adalah chiffon bubble yang bertekstur, mudah dibentuk dan tidak mudah renyuk. Anda risau yang ia jarang? In syaAllah dengan ilusi printed (bercorak), anda tetap nampak santun dan anggun apabila menggayakannya. Manakala awningnya adalah daripada denim cotton yang mudah dibentuk.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM49 (belum termasuk kos pos).
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP DHIA CORAK SAIZ XL
============================ Read More →

shawl-double-loop-labuh-saiz-xl-busyra-iukx09

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Busyra yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Busyra menggunakan material moss crepe yang selesa, lembut dan tidak jarang. Awning nya juga disempurnakan dengan thin padding agak lebih mudah terbentuk kemas dan cantik.
* Kelabuhan bahagian depan antara 23 – 25 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 10 warna pilihan yang sangat menarik. Koleksi ini adalah butterfly-cut ya…jadi ia agak tirus (lebih singkat di bahagian tepi).
* Dengan harga hanya RM60 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE BUSYRA II (SAIZ XL)
============================ Read More →

shawl-labuh-saiz-xl-ombre-busyra-iupx16

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Busyra yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan? Ditambah pula dengan corak warna ombre yang sangat “in” pada waktu ini.
* Shawl Busyra menggunakan material moss crepe yang selesa, lembut dan tidak jarang. Dengan perincian soft awning, pastinya pencarian tepat bagi Cik Puan yang sukakan awning yang agak melekap di dahi (mesra solat). Material awning juga menggunakan material moss crepe warna kontra dan cerah berbanding warna body shawl :)
* Kelabuhan bahagian depan antara 23 – 25 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 10 warna pilihan yang sangat menarik. Koleksi ini adalah butterfly-cut ya…jadi ia agak tirus (lebih singkat di bahagian tepi).
* Dengan harga hanya RM60 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE OMBRE (SAIZ XL)
============================ Read More →

shawl-double-loop-chiffon-labuh-xl-sufi-dcx16

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Sufi yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan? Ditambah pula dengan pilihan warna ombre yang sesuai dipadankan dengan busana bercorak.
* Shawl Sufi menggunakan material chiffon bubble yang selesa, lembut, bertekstur dan tidak jarang (ini kerana di bahagian leher rona warna adalah gelap, jadi ia tidak jarang). Dengan perincian soft awning (dari denim), pastinya pencarian tepat bagi Cik Puan yang sukakan awning yang mesra solat.
* Kelabuhan bahagian depan 22 – 23 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik. Koleksi ini adalah butterfly-cut ya…jadi ia agak tirus (lebih singkat di bahagian tepi)
* Dengan harga hanya RM47 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP SUFI (SAIZ XL)
============================ Read More →

DOUBLE LOOP SHAWL RAYA DENIM SAFWA SAIZ XL DWX13

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Safwa yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Safwa menggunakan material denim yang selesa, lembut dan tidak jarang. Manakala awning nya pula daripada denim cotton yang mudah dibentuk.
* Kelabuhan bahagian depan antara 23 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik.
* Dengan harga hanya RM47 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP DENIM SAFWA (SAIZ XL)
============================ Read More →

instant-shawl-husna-labuh-demo

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN INSTANT SHAWL (SINGLE LOOP) CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah plain instant shawl Husna kami datangkan dalam dwi-saiz iaitu XL (2.0 meter x 0.75 meter) dan XXL (2.2 meter x 0.75 meter). Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 20++ warna yang memukau. (mohon rujuk papan warna warna yang disediakan untuk warna yang lebih tepat).
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya
* Percaya atau tidak… anda tidak perlu was was lagi kerana tidak perlu mengenakan inner (melainkan jika anda memang selesa ber inner). Banyak blouse, jubah dan baju kurung bercorak yang boleh dipadankan bersama …hanya pick up warna yang sesuai.
* Material yang flowy dan sangat selesa dipakai.
* Potongan labuh depan dan belakang tauu…
* Instant shawl maksudnya ..anda Cuma perlu sarungkan dan adjust.
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
* Hanya RM49 bagi saiz XL..tapi kami nak beri anda lebih puas hati..kalau beli 3 pieces Cuma RM43 sehelai. Belum termasuk kos pos.
* Untuk saiz XXL pula hanya RM59 sehelai…tapi kalau beli ramai-ramai dengan kawan..minimum 3 helai, so akan dapat RM53 sehelai. Belum termasuk kos pos.
* Nota: pre-order 1 – 2 minggu (production masih berjalan bagi memenuhi permintaan).
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA PLAIN XL (2.0 m x 0.75 m) & INSTANT SHAWL HUSNA PLAIN XXL (2.2 m x 0.75 m)
============================ Read More →

SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA SALMON

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Dapatkan shawl terbaru kami Najla. Apa yang bestnya dengan Najla ni? Mari..kami nak kongsikan… hehe..
* Najla diperbuat daripada material moss crepe (light) yang berkualiti. Bagi warna yang gelap (dark) kami jamin memang tidak jarang langsung. Tapi bagi warna pastel (light)…kami syorkan Cik Puan gayakan dengan inner. Barulah syok bergaya secara patuh syarak. Kan?
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah Shawl Adena 3.0 kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.75m. Cukup labuh dan santun.
* Anda nak tahu maksud instant double loop? Jemput tonton video yang kami sertakan ya. Najla ni tak perlu pin-pin bagai cuma sarung dan betul-betulkan sahaja. Yang paling best ia material ni langsung tak perlu di iron…hai jimat lah masa nak berhias depan cermin kan? Encik Suami pun mesti suka ni :)
*  Adik kakak yang tak sabar nak grab, boleh terus hubungi kami. Jika nak lagi jimat, boleh juga share pembelian minimum 3 helai, dan boleh terus dapat harga RM66 sehelai (harga asal RM69 sehelai). Kata sharing is caring kaaannss
* Nota: image menampilkan photoshoot studio tanpa background bunga adalah Najla Plain. Manakala image photoshoot studio dengan background bunga adalah Najla Dokoh. Happy surfing!
===================================
NAJLA PLAIN DOUBLE LOOP & NAJLA DOKOH (2.0 m x 0.75 m)
============================ Read More →

SHAWL LABUH SAIZ XL CREPE MINA DMX61

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP MOSS CREPE SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Mina yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Mina menggunakan material moss crepe yang lebih tebal, kukuh, tidak licin dan lebih bertekstur. Manakala awning nya pula daripada denim cotton yang mudah dibentuk. Alhamdulillah…dek kerana sambutan hangat yang kami terima, koleksi ini telah kami restock sebanyak 3 kali!
* Kelabuhan bahagian depan antara 22-23 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik.
* Dengan harga hanya RM38 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE MINA III (SAIZ XL)
============================ Read More →

SHAWL CHIFFON CORAK INARA SAIZ XL KODITCX08

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG EKSKLUSIF DAN ELEGAN
===================================
* Dijahit menggunakan dua jenis material iaitu cotton (dijahit di bahagian dalam dan next to leher). Jadi ia berfungsi sebagai inner, maka anda tidak perlu memakai inner berasingan dan tidak perlu risau kerana ia tidak lagi jarang.
* Material kedua pula adalah chiffon bubble. Material ini lebih tebal, kukuh, tidak licin dan permukaan fabrik bertesktur berbandig chiffon biasa (mohon rujuk close up yang kami sertakan)
* Labuh depan 21-23 inci, pilihan untuk anda tampil santun dan anggun
* Harga asal RM70..namun kini tawaran terbaik hanya RM52 sahaja. Penjimatan super berbaloi sebanyak RM18. Waahhhh!!!
* Soft awning diperbuat daripada cotton, lebih mudah dijaga. :)
=====================================
SHAWL DOUBLE LOOP INARA CORAK (SAIZ XL) – SALE!!! – 
============================ Read More →

INSTANT SHAWL HUSNA LABUH CLOSE UP 3

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN INSTANT SHAWL (SINGLE LOOP) CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah printed instant shawl Husna kami datangkan dalam dwi-saiz iaitu XL (2.0 meter x 0.75 meter) dan XXL (2.2 meter x 0.75 meter). Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 20++ warna yang memukau.
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Percaya atau tidak… anda tidak perlu was was lagi kerana tidak perlu mengenakan inner (melainkan jika anda memang selesa ber inner). Banyak blouse, jubah dan baju kurung plain yang boleh dipadankan bersama …hanya pick up warna yang sesuai.
* Material yang flowy dan sangat selesa dipakai.
* Potongan labuh depan dan belakang tauu…
* Instant shawl maksudnya ..anda Cuma perlu sarungkan dan adjust.
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
* Hanya RM49 bagi saiz XL..tapi kami nak beri anda lebih puas hati..kalau beli 3 pieces Cuma RM45 sehelai. Belum termasuk kos pos.
* Untuk saiz XXL pula hanya RM59 sehelai…tapi kalau beli ramai-ramai dengan kawan..minimum 3 helai, so akan dapat RM55 sehelai. Belum termasuk kos pos.
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA XL (2.0 m x 0.75 m) & INSTANT SHAWL HUSNA XXL (2.2 m x 0.75 m)
============================ Read More →

SHAWL INSTANT LABUH NAYLI ESPRESSO

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Nayli kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.8m (approx). Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 10 warna yang memukau. Dah lah nama warnanya pun looks delicious. Nilai tambah koleksi ini adalah di bahagian tepinya (printed bercorak) disempurnakan dengan material chiffon yang elegan. Sweet sangat tau!
* Anda nak tahu, instant shawl Nayli kami ni diperbuat daripada material como crepe yang sangat selesa digayakan. Ia juga mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :) Cuma …. kami syorkan Cik Puan kenakan inner bagi shawl yang berwarna terang. Bukan apa, seronok lah bergaya secara patuh syarak kan? Sep sikit.
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL NAYLI (2.0 m x 0.8 m)
============================ Read More →

SHAWL LABUH SAIZ XL BUSYRA MOSS CREPE IUPX07

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Busyra yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Busyra menggunakan material moss crepe yang selesa, lembut dan tidak jarang. Awning nya juga menggunakan material yang sama (moss crepe).
* Kelabuhan bahagian depan antara 23 – 25 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 10 warna pilihan yang sangat menarik. Koleksi ini adalah butterfly-cut ya…jadi ia agak tirus (lebih singkat di bahagian tepi).
* Dengan harga hanya RM60 sehelai (belum termasuk kos pos). Oooh… ya tawaran kombo pembelian 2 helai, harganya cuma RM55 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE DWI-TONE BUSYRA (SAIZ XL)
============================ Read More →

DOUBLE LOOP SHAWL CHIFFON RAYA LABUH SAIZ XL KAUSAR IZX02

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP CHIFFON SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Kausar yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Kausar menggunakan material chiffon yang berkualiti tinggi (dwi lapisan). Manakala awning nya pula daripada cotton yang mudah dibentuk.
* Kelabuhan bahagian depan antara 25-26 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 15 warna pilihan yang sangat menarik.
* Pembelian yang sangat berbaloi. Cantik dan elegan!
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON KAUSAR (SAIZ XL)
============================ Read More →

SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON ADENA PINK EXORA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN PRINTED SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Berita baikkkk!!! Adena 3.0 sudah restock. Semasa Adena 2.0 dulu, ramai yang kecewa sebab tak sempat grab tau.
* Kami bawakan 14 warna dan corak yang sangat sweet, memukau dan umpph!
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah Shawl Adena 3.0 kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.75m. Cukup labuh dan santun.
* Anda nak tahu maksud duo double loop? Begini, Adena 3.0 bahagian luar dijahit terus dengan tudung di bahagian dalam. Jadi ia seolah-olah duo (dua tudung) tapi double loop tak perlu pin-pin bagai cuma sarung dan betul-betulkan sahaja. Yang paling best ia lebih santun kerana tidak lagi jarang! Awesome kan? Video pun kami ada sertakan tau.
* Anda nak tahu, instant Shawl Adena 3.0 kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang lebih tebal dan bertekstur (inner). Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya
* Manakala bahagian luar shawl pula diperbuat daripada printed chiffon yang lebih nipis menjadikan anda sentiasa selesa, tidak panas dan anggun.
* Adik kakak yang tak sabar nak grab, boleh terus hubungi kami. Jika nak lagi jimat, boleh juga share pembelian minimum 3 helai, dan boleh terus dapat harga RM53 sehelai (harga asal RM59 sehelai). Kata sharing is caring kaaannss …
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
DUO DOUBLE LOOP ADENA 3.0 (2.0 m x 0.75 m)
============================ Read More →

SHAWL DENIM COTTON SAIZ XL MINA DMX21

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP MOSS CREPE SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Mina yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Mina menggunakan material moss crepe yang lebih tebal, kukuh, tidak licin dan lebih bertekstur. Manakala awning nya pula daripada denim cotton yang mudah dibentuk.
* Kelabuhan bahagian depan antara 22-23 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik.
* Dengan harga hanya RM37 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE MINA II (SAIZ XL)
============================ Read More →

SHAWL DENIM DOUBLE LOOP MINA SAIZ XL DMX02

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP MOSS CREPE SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Mina yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Mina menggunakan material moss crepe yang lebih tebal, kukuh, tidak licin dan lebih bertekstur. Manakala awning nya pula daripada denim cotton yang mudah dibentuk.
* Kelabuhan bahagian depan antara 22-23 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik.
* Dengan harga hanya RM37 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE MINA (SAIZ XL)
============================ Read More →

SHAWL PRINTED CHIFFON LABUH ADENA FULLKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN PRINTED SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Berita baikkkk!!! Adena 2.0 sudah restock. Semasa Adena 1.0 dulu, ramai yang kecewa sebab tak sempat grab tau.
* Kami bawakan 14 warna dan corak yang sangat sweet, memukau dan umpph!
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah Shawl Adena 2.0 kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.75m. Cukup labuh dan santun.
* Anda nak tahu maksud duo double loop? Begini, Adena 2.0 bahagian luar dijahit terus dengan tudung di bahagian dalam. Jadi ia seolah-olah duo (dua tudung) tapi double loop tak perlu pin-pin bagai cuma sarung dan betul-betulkan sahaja. Yang paling best ia lebih santun kerana tidak lagi jarang! Awesome kan? Video pun kami ada sertakan tau.
* Anda nak tahu, instant Shawl Adena 2.0 kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang lebih tebal dan bertekstur (inner). Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Manakala bahagian luar shawl pula diperbuat daripada printed chiffon yang lebih nipis menjadikan anda sentiasa selesa, tidak panas dan anggun.
* Adik kakak yang tak sabar nak grab, boleh terus hubungi kami. Jika nak lagi jimat, boleh juga share pembelian minimum 3 helai, dan boleh terus dapat harga RM53 sehelai (harga asal RM59 sehelai). Kata sharing is caring kaaannss …
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
DUO DOUBLE LOOP ADENA 2.0 (2.0 m x 0.75 m)
============================ Read More →

SHAWL ADEEBA DOUBLE LOOP KOD IWEX05

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL SAIZ XL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Shawl double loop Adeeba menggunakan material Jacquard cotton (berkualiti) yang lembut, sejuk, tidak jarang, ironless, mudah dibentuk dan selesa. Awning pula diperbuat daripada cotton.
* Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Pilihan corak floral/abstrak yang sangat menawan dan terkini. Dengan jahitan yang kemas, anda pasti tampil lebih berkeyakinan.
* Ukuran hadapan shawl Adeeba 21-23 inci, kelabuhan yang sesuai dengan Cik Puan yang mementingkan kesantunan dan kesopanan.
* Kami tawarkan 23 warna yang eksklusif buat anda (selling fast bagi warna hot).
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP ADEEBA (SAIZ XL)
============================ Read More →