DOUBLE LOOP SHAWL RAYA DENIM SAFWA SAIZ L DWL19

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Safwa yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Safwa menggunakan material denim yang selesa, lembut dan tidak jarang. Manakala awning nya pula daripada denim cotton yang mudah dibentuk.
* Kelabuhan bahagian depan antara 20 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik.
* Dengan harga hanya RM45 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP DENIM SAFWA (SAIZ L)
============================ Read More →

DOUBLE LOOP SHAWL DENIM LABUH XXL SAFWA DW2X03

ADA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Safwa yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Safwa menggunakan material denim yang selesa, lembut, tidak panas, flowy dan tidak jarang. Manakala awning nya pula daripada denim cotton yang mudah dibentuk.
* Kelabuhan bahagian depan antara 26 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik.
* Dengan harga hanya RM53 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP DENIM SAFWA (SAIZ XXL)
============================ Read More →

shawl-double-loop-chiffon-labuh-xxl-sufi-dc2x19

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Sufi yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan? Ditambah pula dengan pilihan warna ombre yang sesuai dipadankan dengan busana bercorak.
* Shawl Sufi menggunakan material chiffon bubble yang selesa, lembut, bertekstur dan tidak jarang (ini kerana di bahagian leher rona warna adalah gelap, jadi ia tidak jarang). Dengan perincian soft awning (dari denim), pastinya pencarian tepat bagi Cik Puan yang sukakan awning yang mesra solat.
* Kelabuhan bahagian depan 25 – 26 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik. Koleksi ini adalah butterfly-cut ya…jadi ia agak tirus (lebih singkat di bahagian tepi)
* Dengan harga hanya RM55 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP SUFI (SAIZ XXL)
============================ Read More →

instant-shawl-husna-labuh-demo

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN INSTANT SHAWL (SINGLE LOOP) CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah plain instant shawl Husna kami datangkan dalam dwi-saiz iaitu XL (2.0 meter x 0.75 meter) dan XXL (2.2 meter x 0.75 meter). Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 20++ warna yang memukau. (mohon rujuk papan warna warna yang disediakan untuk warna yang lebih tepat).
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya
* Percaya atau tidak… anda tidak perlu was was lagi kerana tidak perlu mengenakan inner (melainkan jika anda memang selesa ber inner). Banyak blouse, jubah dan baju kurung bercorak yang boleh dipadankan bersama …hanya pick up warna yang sesuai.
* Material yang flowy dan sangat selesa dipakai.
* Potongan labuh depan dan belakang tauu…
* Instant shawl maksudnya ..anda Cuma perlu sarungkan dan adjust.
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
* Hanya RM49 bagi saiz XL..tapi kami nak beri anda lebih puas hati..kalau beli 3 pieces Cuma RM43 sehelai. Belum termasuk kos pos.
* Untuk saiz XXL pula hanya RM59 sehelai…tapi kalau beli ramai-ramai dengan kawan..minimum 3 helai, so akan dapat RM53 sehelai. Belum termasuk kos pos.
* Nota: pre-order 1 – 2 minggu (production masih berjalan bagi memenuhi permintaan).
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA PLAIN XL (2.0 m x 0.75 m) & INSTANT SHAWL HUSNA PLAIN XXL (2.2 m x 0.75 m)
============================ Read More →

SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA SALMON

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Dapatkan shawl terbaru kami Najla. Apa yang bestnya dengan Najla ni? Mari..kami nak kongsikan… hehe..
* Najla diperbuat daripada material moss crepe (light) yang berkualiti. Bagi warna yang gelap (dark) kami jamin memang tidak jarang langsung. Tapi bagi warna pastel (light)…kami syorkan Cik Puan gayakan dengan inner. Barulah syok bergaya secara patuh syarak. Kan?
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah Shawl Adena 3.0 kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.75m. Cukup labuh dan santun.
* Anda nak tahu maksud instant double loop? Jemput tonton video yang kami sertakan ya. Najla ni tak perlu pin-pin bagai cuma sarung dan betul-betulkan sahaja. Yang paling best ia material ni langsung tak perlu di iron…hai jimat lah masa nak berhias depan cermin kan? Encik Suami pun mesti suka ni :)
*  Adik kakak yang tak sabar nak grab, boleh terus hubungi kami. Jika nak lagi jimat, boleh juga share pembelian minimum 3 helai, dan boleh terus dapat harga RM66 sehelai (harga asal RM69 sehelai). Kata sharing is caring kaaannss
* Nota: image menampilkan photoshoot studio tanpa background bunga adalah Najla Plain. Manakala image photoshoot studio dengan background bunga adalah Najla Dokoh. Happy surfing!
===================================
NAJLA PLAIN DOUBLE LOOP & NAJLA DOKOH (2.0 m x 0.75 m)
============================ Read More →

SHAWL LABUH SAIZ XL CREPE MINA DMX61

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP MOSS CREPE SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Mina yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Mina menggunakan material moss crepe yang lebih tebal, kukuh, tidak licin dan lebih bertekstur. Manakala awning nya pula daripada denim cotton yang mudah dibentuk. Alhamdulillah…dek kerana sambutan hangat yang kami terima, koleksi ini telah kami restock sebanyak 3 kali!
* Kelabuhan bahagian depan antara 22-23 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik.
* Dengan harga hanya RM38 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE MINA III (SAIZ XL)
============================ Read More →

SHAWL LABUH SAIZ L CREPE MINA DML65

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP MOSS CREPE SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Mina yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Mina menggunakan material moss crepe yang lebih tebal, kukuh, tidak licin dan lebih bertekstur. Manakala awning nya pula daripada denim cotton yang mudah dibentuk. Alhamdulillah…dek kerana sambutan hangat yang kami terima, koleksi ini telah kami restock sebanyak 3 kali!
* Kelabuhan bahagian depan antara 19-20 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik.
* Dengan harga hanya RM38 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE MINA III (SAIZ L)
============================ Read More →

SHAWL CHIFFON CORAK INARA SAIZ XL KODITCX08

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG EKSKLUSIF DAN ELEGAN
===================================
* Dijahit menggunakan dua jenis material iaitu cotton (dijahit di bahagian dalam dan next to leher). Jadi ia berfungsi sebagai inner, maka anda tidak perlu memakai inner berasingan dan tidak perlu risau kerana ia tidak lagi jarang.
* Material kedua pula adalah chiffon bubble. Material ini lebih tebal, kukuh, tidak licin dan permukaan fabrik bertesktur berbandig chiffon biasa (mohon rujuk close up yang kami sertakan)
* Labuh depan 21-23 inci, pilihan untuk anda tampil santun dan anggun
* Harga asal RM70..namun kini tawaran terbaik hanya RM52 sahaja. Penjimatan super berbaloi sebanyak RM18. Waahhhh!!!
* Soft awning diperbuat daripada cotton, lebih mudah dijaga. :)
=====================================
SHAWL DOUBLE LOOP INARA CORAK (SAIZ XL) – SALE!!! – 
============================ Read More →

INSTANT SHAWL HUSNA LABUH CLOSE UP 3

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN INSTANT SHAWL (SINGLE LOOP) CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah printed instant shawl Husna kami datangkan dalam dwi-saiz iaitu XL (2.0 meter x 0.75 meter) dan XXL (2.2 meter x 0.75 meter). Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 20++ warna yang memukau.
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Percaya atau tidak… anda tidak perlu was was lagi kerana tidak perlu mengenakan inner (melainkan jika anda memang selesa ber inner). Banyak blouse, jubah dan baju kurung plain yang boleh dipadankan bersama …hanya pick up warna yang sesuai.
* Material yang flowy dan sangat selesa dipakai.
* Potongan labuh depan dan belakang tauu…
* Instant shawl maksudnya ..anda Cuma perlu sarungkan dan adjust.
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
* Hanya RM49 bagi saiz XL..tapi kami nak beri anda lebih puas hati..kalau beli 3 pieces Cuma RM45 sehelai. Belum termasuk kos pos.
* Untuk saiz XXL pula hanya RM59 sehelai…tapi kalau beli ramai-ramai dengan kawan..minimum 3 helai, so akan dapat RM55 sehelai. Belum termasuk kos pos.
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA XL (2.0 m x 0.75 m) & INSTANT SHAWL HUSNA XXL (2.2 m x 0.75 m)
============================ Read More →

SHAWL INSTANT LABUH NAYLI ESPRESSO

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Nayli kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.8m (approx). Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 10 warna yang memukau. Dah lah nama warnanya pun looks delicious. Nilai tambah koleksi ini adalah di bahagian tepinya (printed bercorak) disempurnakan dengan material chiffon yang elegan. Sweet sangat tau!
* Anda nak tahu, instant shawl Nayli kami ni diperbuat daripada material como crepe yang sangat selesa digayakan. Ia juga mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :) Cuma …. kami syorkan Cik Puan kenakan inner bagi shawl yang berwarna terang. Bukan apa, seronok lah bergaya secara patuh syarak kan? Sep sikit.
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL NAYLI (2.0 m x 0.8 m)
============================ Read More →

SHAWL LABUH SAIZ XL BUSYRA MOSS CREPE IUPX07

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Busyra yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Busyra menggunakan material moss crepe yang selesa, lembut dan tidak jarang. Awning nya juga menggunakan material yang sama (moss crepe).
* Kelabuhan bahagian depan antara 23 – 25 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 10 warna pilihan yang sangat menarik. Koleksi ini adalah butterfly-cut ya…jadi ia agak tirus (lebih singkat di bahagian tepi).
* Dengan harga hanya RM60 sehelai (belum termasuk kos pos). Oooh… ya tawaran kombo pembelian 2 helai, harganya cuma RM55 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE DWI-TONE BUSYRA (SAIZ XL)
============================ Read More →

SHAWL LABUH SAIZ L BUSYRA MOSS CREPE IUPL09

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Busyra yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Busyra menggunakan material moss crepe yang selesa, lembut dan tidak jarang. Awning nya juga menggunakan material yang sama (moss crepe).
* Kelabuhan bahagian depan antara 20 – 21 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 10 warna pilihan yang sangat menarik. Koleksi ini adalah butterfly-cut ya…jadi ia agak tirus (lebih singkat di bahagian tepi).
* Dengan harga hanya RM56 sehelai (belum termasuk kos pos). Oooh… ya tawaran kombo pembelian 2 helai, harganya cuma RM50 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE DWI-TONE BUSYRA (SAIZ L)
============================ Read More →

DOUBLE LOOP SHAWL CHIFFON RAYA LABUH SAIZ L KAUSAR IZL05

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP CHIFFON SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Kausar yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Kausar menggunakan material chiffon yang berkualiti tinggi (dwi lapisan). Manakala awning nya pula daripada cotton yang mudah dibentuk.
* Kelabuhan bahagian depan antara 21-22 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 15 warna pilihan yang sangat menarik.
* Pembelian yang sangat berbaloi. Cantik dan elegan!
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON KAUSAR (SAIZ L)
============================ Read More →

DOUBLE LOOP SHAWL CHIFFON RAYA LABUH SAIZ XL KAUSAR IZX02

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP CHIFFON SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Kausar yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Kausar menggunakan material chiffon yang berkualiti tinggi (dwi lapisan). Manakala awning nya pula daripada cotton yang mudah dibentuk.
* Kelabuhan bahagian depan antara 25-26 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 15 warna pilihan yang sangat menarik.
* Pembelian yang sangat berbaloi. Cantik dan elegan!
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON KAUSAR (SAIZ XL)
============================ Read More →

SHAWL RAYA KANAK KANAK LYCRA NISRINA IIK22

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL BERKUALITI UNTUK SI COMEL
===================================
* Mencari double loop shawl untuk si comel anda?
* Pening nak dapatkan shawl yang selesa untuk si comel? Baju raya dah ada tapi shawl yg sesuai belum jumpa?
* Mahu si comel kelihatan ceria dan bergaya di hari lebaran?
* Nak shawl yang ringkas untuk si comel? Iyalah hari raya nanti kan nak bertandang dan berziarah…mestilah nak yang tak melecehkan.
* Shawl double-loop Nisrina kami diperbuat daripada material Korean lycra. Terdapat 15 warna yang in syaAllah salah satunya akan “bingo” dengan warna tema baju anda sekeluarga.
* Anak anda comel, anda pun mesti happy kan?
===================================
DOUBLE LOOP SHAWL LYCRA NISRINA
============================ Read More →

SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON ADENA PINK EXORA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN PRINTED SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Berita baikkkk!!! Adena 3.0 sudah restock. Semasa Adena 2.0 dulu, ramai yang kecewa sebab tak sempat grab tau.
* Kami bawakan 14 warna dan corak yang sangat sweet, memukau dan umpph!
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah Shawl Adena 3.0 kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.75m. Cukup labuh dan santun.
* Anda nak tahu maksud duo double loop? Begini, Adena 3.0 bahagian luar dijahit terus dengan tudung di bahagian dalam. Jadi ia seolah-olah duo (dua tudung) tapi double loop tak perlu pin-pin bagai cuma sarung dan betul-betulkan sahaja. Yang paling best ia lebih santun kerana tidak lagi jarang! Awesome kan? Video pun kami ada sertakan tau.
* Anda nak tahu, instant Shawl Adena 3.0 kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang lebih tebal dan bertekstur (inner). Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya
* Manakala bahagian luar shawl pula diperbuat daripada printed chiffon yang lebih nipis menjadikan anda sentiasa selesa, tidak panas dan anggun.
* Adik kakak yang tak sabar nak grab, boleh terus hubungi kami. Jika nak lagi jimat, boleh juga share pembelian minimum 3 helai, dan boleh terus dapat harga RM53 sehelai (harga asal RM59 sehelai). Kata sharing is caring kaaannss …
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
DUO DOUBLE LOOP ADENA 3.0 (2.0 m x 0.75 m)
============================ Read More →

SHAWL DENIM COTTON SAIZ L MINA DML35

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP MOSS CREPE SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Mina yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Mina menggunakan material moss crepe yang lebih tebal, kukuh, tidak licin dan lebih bertekstur. Manakala awning nya pula daripada denim cotton yang mudah dibentuk.
* Kelabuhan bahagian depan antara 19-20 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik.
* Dengan harga hanya RM37 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE MINA II (SAIZ L)
============================ Read More →

SHAWL DENIM COTTON SAIZ XL MINA DMX21

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP MOSS CREPE SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Mina yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Mina menggunakan material moss crepe yang lebih tebal, kukuh, tidak licin dan lebih bertekstur. Manakala awning nya pula daripada denim cotton yang mudah dibentuk.
* Kelabuhan bahagian depan antara 22-23 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik.
* Dengan harga hanya RM37 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE MINA II (SAIZ XL)
============================ Read More →

SHAWL DENIM DOUBLE LOOP MINA DML01

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP MOSS CREPE SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Mina yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Mina menggunakan material moss crepe yang lebih tebal, kukuh, tidak licin dan lebih bertekstur. Manakala awning nya pula daripada denim cotton yang mudah dibentuk.
* Kelabuhan bahagian depan antara 19-20 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 20 warna pilihan yang sangat menarik.
* Dengan harga hanya RM37 sehelai (belum termasuk kos pos). Pembelian yang sangat berbaloi.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP MOSS CREPE MINA (SAIZ L)
============================ Read More →

SHAWL ADEEBA DOUBLE LOOP KOD IWEX05

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL SAIZ XL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Shawl double loop Adeeba menggunakan material Jacquard cotton (berkualiti) yang lembut, sejuk, tidak jarang, ironless, mudah dibentuk dan selesa. Awning pula diperbuat daripada cotton.
* Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Pilihan corak floral/abstrak yang sangat menawan dan terkini. Dengan jahitan yang kemas, anda pasti tampil lebih berkeyakinan.
* Ukuran hadapan shawl Adeeba 21-23 inci, kelabuhan yang sesuai dengan Cik Puan yang mementingkan kesantunan dan kesopanan.
* Kami tawarkan 23 warna yang eksklusif buat anda (selling fast bagi warna hot).
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP ADEEBA (SAIZ XL)
============================ Read More →

SHAWL EXTRA WIDE DANEEN AZRAQ

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Daneen extra wide kami didatangkan dengan ukuran labuh XXL bagi lapisan luar (outer) dan saiz XL bagi lapisan dalam (inner). Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 10 warna yang memukau. Pilihan warna floral yang fresh dan cukup sweet!
* Anda nak tahu, instant shawl Daneen kami ni diperbuat daripada material printed chiffon (outer) dan daripada moss chiffon untuk innernya. Selain dari ia merupakan pilihan yang cantik, ia juga sangat selesa dan tidak panas… maklumlah sekarang musim panasnya memang membuatkan kita cepat berpeluh
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL DANEEN EXTRA WIDE 
============================ Read More →

SHAWL DOUBLE LOOP INARA XXL ITP2X11
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON SAIZ XXL YANG, SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Shawl dua muka (double loop) yang sangat mudah dipakai – hanya sarung & sarung lagi, PINLESS! 
* Dijahit dengan soft awning cotton yang mudah dibentuk dan tidak melekap.
* Gabungan COTTON dan CHIFFON – bahagian cotton direka lebih labuh agar dapat berfungsi sebagai inner neck untuk menutup bahagian leher. 2 dalam 1!
* Labuh depan dan belakang yang tidak perlu anda risaukan kerana kami pastikan cukup labuh sesuai pemakaian saiz XXL (labuh belakang 36 – 38 inci). Untuk info, ketinggian model 153 cm ya  
* Terdapat 9 warna pilihan yang sangat cantik. 
* Pilihan tepat untuk tampil bergaya namun kekal santun dan memelihara aurat dengan sempurna. Dapatkan segera sebelum kehabisan. 
===================================
SHAWL INSTANT DOUBLE LOOP CHIFFON + COTTON INARA (SAIZ XXL) – BATCH II
============================

Read More →

WARDA DOUBLE LOOP BEIGE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL KOREAN LYCRA YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Shawl double loop Warda menggunakan material Korean lycra (berkualiti) yang lembut, sejuk, tidak jarang, ironless, mudah dibentuk dan selesa.
* Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Pilihan corak floral yang sangat menawan dan terkini. Dengan jahitan yang kemas, anda pasti tampil lebih berkeyakinan.
* Ukuran shawl Warda kami ialah 2.0m x 0.75m, kelabuhan yang sesuai dengan Cik Puan yang mementingkan kesantunan dan kesopanan.
* Kami tawarkan 10 warna yang eksklusif buat anda.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP WARDA (2.0m X 0.75M)
============================ Read More →

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA RIBENA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Husna Extra kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.85m. Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 13 warna yang memukau. Dah lah nama warnanya pun looks delicious. Eh…
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA (2.0 m x 0.85 m)
============================ Read More →

SHAWL HUSNA BIASA STRAWBERRY

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Husna kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.75m. Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 8 warna yang memukau. Dah lah nama warnanya pun looks delicious. Eh…
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA (2.0 m x 0.75 m)
============================ Read More →