TUNIC ADONIA BLACK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN LONG TOP YANG VERSATILE, EKSKLUSIF & TERKINI
===================================
* Adonia Long Top disempurnakan menggunakan material Dubai Como Crepe yang selesa, lembut, mewah, tidak jarang dan tidak mengikut bentuk badan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan adalah belahan pada sisi blouse yang menyuntik elemen moden dan eksklusif saat anda menggayakannya. Poket pada bahagian kanan dan kiri blouse pula menambah nilai praktikalitinya.
* Mempunyai kemasan zip di hadapan blouse (mesra penyusuan)
* Mempunyai kemasan zip pada lengan blouse (mesra wudhu).
* Pilihan penggayaan bersama skirt, palazzo dan seluar. Tampil kemas, santai, santun dan bergaya!
* Hadir dalam 7 warna memukau. Saiz pula bagaimana? Berita baiknya seleksi saiz yang kami ada adalah S sehingga XL. Namun, stok sangat terhad ya :)
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM79 sehelai termasuk kos pos ke seluruh Malaysia.
=====================================
LONG-TOP ADONIA (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

blouse-seroja-05

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Blouse Seroja diperbuat daripada material koshibo  yang tidak mudah berkedut, lembut, selesa, flowy dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai blouse Muslimah, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggung) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun. Dan terdapat poket pada kanan blouse yang menjadikannya pilihan praktikal.
* Mempunyai kemasan zip di hadapan blouse (mesra penyusuan). Tiada zip pada hujung lengan (mohon rujuk ukuran lilit lengan) bagi mendapatkan saiz yang sesuai dan memudahkan anda berwudhu.
* Pilihan penggayaan bersama skirt, palazzo dan seluar. Tampil kemas, santai, santun dan bergaya!
* Hadir dalam 10 warna memukau. Saiz pula bagaimana? Berita baiknya seleksi saiz yang kami ada adalah XS sehingga 5XL… banyaknya pilihan :)
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM59 sehelai (SM) & RM65 sehelai (SS). Termasuk kos pos.
=====================================
BLOUSE SEROJA (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

AMEL RAILING

GRAB YOURS NOW! :)

TUNIC MUSLIMAH AMEL BLACK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Amel 2.0 diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, ironless, selesa, praktikal, flowy, tidak melekap dan tidak jarang. Dengan kualiti jahitan yang kemas dan berkualiti, pendek kata memang berbaloilah :)
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh, longgar dan ada slit sedikit (belahan di kiri dan kanan) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Amel adalah mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Amel juga mesra wudhu’ dengan bukaan hujung lengan yang longgar. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun!
* Tercari-cari Tunic dengan poket? Kami nak beritahu yang Tunic Amel dilengkapi poket (tersorok) di kiri dan kanan. Senanglah nak simpan barang kecil yang berharga kan?
* Pilihan menawan, santun, selesa dan praktikal untuk ke pejabat, sekolah, melancong atau bersiar-siar. Gayakan saja dengan palazzo mahupun skirt yang sesuai. Anda dah ready nak keluar! Bestnya :)
* Hadir dalam 8 warna super mengancam iaitu black, emerald green, grape, walnut, maroon, grey, lavender dan dusty pink. Bagaimana pula dengan saiz? Jangan risau, jadual ukuran saiz kami sediakan dalam description di bawah ya.
* Cuma…. kami nak beritahu yang stok sangat terhad dan permintaan oleh peminat Amel sangatlah tinggi. Tambahan pula dengan harga kasih sayang RM79 (harga sebenar RM89), makin ramailah yang jatuh cinta. Jadi, hubungi kami segera untuk pembelian. Nota: harga belum temasuk kos pos.
=====================================
AMEL TUNIC 2.0 (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

blouse-muslimah-lycra-crepe-luna-c

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Blouse Luna diperbuat lycra crepe berkualiti yang ironless, tidak jarang, lembut dan selesa digayakan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan blouse yang longgar (loose cutting) dan labuh melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM79 sehelai, termasuk kos pos ke seluruh Malaysia. Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, blouse Luna mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan.
* Bukaan lengan longgar untuk memudahkan anda berwudhu’.
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazzo. Tampil kemas dan elegan.
* Terdapat kemasan dua poket di bahagian hadapan blouse. Manis sekali :)
* Pembelian berbaloi , wajib ada dalam wardrobe… stok sangat terhad. Grab yours now
===================================
BLOUSE MUSLIMAH LUNA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

LEESA LONG TOP PURPLE A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN LONG TOP YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Long top Leesa diperbuat moss crepe (sederhana tebal) yang ironless, tidak jarang, lembut dan selesa digayakan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan blouse yang longgar (loose cutting) dan labuh melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM69 sehelai, termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia. Tawaran sempena merdeka, pembelian 2 helai, RM125 (termasuk kos pos). Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Leesa mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan.
* Terdapat butang comel di bahagian hujung lengan yang praktikal untuk memudahkan anda berwudhu’.
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazzo. Tampil kemas dan elegan.
* Stok terhad…disebabkan hal ini, kami hanya mengalu-alukan bayaran terus (no booking) ya.
* Pembelian berbaloi , wajib ada dalam wardrobe… stok sangat terhad. Grab yours now :)
===================================
LONG TOP LEESA EDISI MERDEKA (MESRA PENYUSUAN) – SALE!!
============================ Read More →

LONG TOP CREPE MUSLIMAH LEESA HOT PINK A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN LONG TOP YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Long top Leesa diperbuat moss crepe (sederhana tebal) yang ironless, tidak jarang, lembut dan selesa digayakan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan blouse yang longgar (loose cutting) dan labuh melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM69 sehelai, termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia. Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Leesa mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan.
* Terdapat butang comel di bahagian hujung lengan yang praktikal untuk memudahkan anda berwudhu’.
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazzo. Tampil kemas dan elegan.
* Harga kami cuma RM69 sehelai, termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia. Penjimatan yang sangat berbaloi!.
* Pembelian berbaloi , wajib ada dalam wardrobe… stok sangat terhad. Grab yours now :)
===================================
ORDER CLOSED: LONG TOP LEESA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

TUNIC MUSLIMAH AISHA DARK BLUE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Aisha diperbuat daripada material Italian crepe (high quality) yang terkini, tidak mudah renyuk, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggung) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Tunic Aisha sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Aisha adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang berbutang. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati
=====================================
AISHA TUNIC III (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

BLOUSE MUSLIMAH RAYA ZUHAA CHOCOLATE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Tunic Zuhaa menggunakan material como crepe yang selesa, tidak jarang, tidak melekap, mesra cucian mesin dan elegan.
* Nilai tambah koleksi ini ialah potongan curvy yang memberikan imej elegan dan kontemporari. Ia juga sangat cantik dan menawan hati.
* Pilihan 8 warna yang elegan dan special rich untuk 2016!
* Zip yang dijahit kemas untuk penyusuan (mesra penyusuan)
* Potongan lengan loose (mesra wudhu’)
* Sesuai digayakan ke usrah, membeli belah, bersantai, kelas atau gayakan sahaja ke pejabat.
* Terdapat dalam saiz S/M dan L/XL sahaja
* Pembelian berbaloi, hanya RM89 (belum termasuk kos pos)
===================================
TUNIC MUSLIMAH ZUHAA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

BLOUSE MUSLIMAH RAYA AISHA OLIVE GREEN

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Aisha diperbuat daripada material Italian crepe (high quality) yang terkini, tidak mudah renyuk, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggung) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Tunic Aisha sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Aisha adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang berbutang. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati
=====================================
AISHA TUNIC II (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

TUNIC MUSLIMAH RAYA 2016 MUSKA CHILLI

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Tunic Muska  menggunakan material moss crepe yang selesa, tidak jarang, tidak melekap, minimal ironing, sejuk, mesra cucian mesin dan elegan.
* Nilai tambah koleksi ini ialah pilihan warna dan kombinasi stripe di lengan yang sangat cantik dan menawan hati.
* Potongan tunic adalah serong di sebelah kanan. Anda pasti tampil dengan imej moden kontemporer.
* Pilihan 15 warna yang elegan dan special rich untuk 2016!
* Bukaan di bahagian (selak sahaja jadi ia mesra penyusuan)
* Potongan lengan loose (mesra wudhu’)
* Sesuai digayakan ke usrah, membeli belah, bersantai, kelas atau gayakan sahaja ke pejabat. Paling efisien untuk tujuan travel tau!
* Terdapat dalam saiz S/M, L/XL dan 2XL/3XL
* Pembelian berbaloi, hanya RM107 (termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia) dan RM109 (termasuk kos pos ke Sabah/Sarawak)
===================================
TUNIC MUSLIMAH MUSKA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

JANNA LACEY TRICERA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Janna Lacey diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, ironless, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Kelebihan Janna yang menjadikan sangat berbaloi ialah kombinasi dua warna yang sangat sweet dengan padanan lace yang menambah seri
* Janna sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Janna adalah pilihan yang sangat bijak.
* Janna juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang longgar. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Tercari-cari tunic dengan poket? Kami nak beritahu yang Janna dilengkapi poket (tersorok) di kiri dan kanan. Senanglah nak simpan barang kecil yang berharga kan?
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Janna juga mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati :)
=====================================
JANNA LACEY TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
===================================
Read More →

TUNIC AISHA ITALIAN CREPE GREEN PETRONAS

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Aisha diperbuat daripada material Italian crepe yang terkini, tidak mudah renyuk, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggun) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Tunic Aisha sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Aisha adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang berbutang. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati
=====================================
AISHA TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

AREEJ TUNIC ASTERKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Fluer Areej diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, ironless, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Kelebihan Areej Tunic yang menjadikan sangat berbaloi ialah padanan (attached) floral cardigan daripada chiffon yang sangat eksklusif, menawan dan cantik. Serius my dearies :)
* Tunic Areej sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Areej adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang longgar. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Tercari-cari Tunic dengan poket? Kami nak beritahu yang Tunic Areej kami dilengkapi poket (tersorok) di kiri dan kanan. Senanglah nak simpan barang kecil yang berharga kan?
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati :)
=====================================
AREEJ FLUER TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

AMEL TUNIC MOSS CREPE PROMO 1

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Amel diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, ironless, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Flare Tunic bermaksud potongan bawahnya yang beralun dan semestinya longgar. Siapa yang tak mahu Tunic yang cukup memenuhi citarasa ni kan?
* Tunic Amel sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Amel adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang longgar. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Tercari-cari Tunic dengan poket? Kami nak beritahu yang Tunic Amel kami dilengkapi poket (tersorok) di kiri dan kanan. Senanglah nak simpan barang kecil yang berharga kan?
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati :)
=====================================
AMEL FLARE TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

ELENA HI LOW TUNIC PASTEL PINK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Elena diperbuat daripada material como crepe yang terkini, ironless, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh dan mempunyai belahan di kedua-dua belah kanan dan kiri.
* Hi-low Tunic bermaksud potongan di bahagian belakang adalah sedikit labuh berbanding bahagian hadapan. Sangat sweet tau :)
* Untuk anda yang mencari Tunic dengan poket, Tunic kami mempunyai poket (tersembunyi) di kiri dan kanan baju. Sesuai untuk anda menyimpan barang kecil dan berharga.
* Untuk itu, ia sesuai dipadankan bersama seluar panjang ataupun skirt sama ada untuk ke pejabat, sekolah, kuliah, santai atau bersiar-siar. Pilih sahaja dari 5 pilihan warna hebat yang kami tawarkan.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan dengan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
=====================================
ELENA HI-LOW TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →