TUNIC BALQIS BTA03 2KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG EKSKLUSIF, TERKINI, SANTUN & ELEGAN
===================================
* Balqis Tunic menggunakan material Como Crepe berkualiti tinggi yang lembut, selesa, elok terletak, mudah digosok, tidak jarang dan praktikal.
* Kelebihan koleksi ini adalah potongannya yang kembang beralun (flare cut), labuh, selesa dan santun. Potongannya labuh di bahagian belakang (fishtail) menjadikannya pilihan moden kontemporari.
*  Mesra penyusuan (leher bulat dengan kemasan zip) & mesra wudhu (kemasan getah)
* Anda hanya perlu mix dan match dengan skirt, pants mahupun palazzo untuk tampil dengan konsep minimalis namun tetap menawan.
* Terdapat dalam saiz S hingga XL. Stok adalah terhad ya dengan variasi 5 warna polos yang cukup menawan dan disempurnakan dengan jahitan yang kemas.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM67 sehelai tidak termasuk kos pos.
===================================
BALQIS TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

ZARA TUNIC PEARL WHITE 1KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG EKSKLUSIF, SANTUN & ELEGAN
===================================
* Zara Tunic menggunakan material Como Crepe yang sejuk, selesa, elok terletak, tidak jarang, tidak mengecut, tidak mudah berkedut, easy ironing dan praktikal… pendek kata memang berbaloi lah :)
* Kelebihan koleksi ini adalah potongannya yang kembang beralun, labuh, selesa dan santun. Zara pilihan tepat untuk anda bergaya elegan dan tampil eksklusif serta classy.
*  Mesra penyusuan (kemasan zip) & mesra wudhu (kemasan butang)
* Anda hanya perlu mix dan match dengan skirt, pants mahupun palazzo untuk tamil dengan konsep minimalis namun tetap menawan.
* Terdapat dalam saiz S hingga 2XL. Stok adalah terhad ya dengan variasi 8 warna polos yang cukup menawan hati iaitu Beige Brown, Dark Purple, Black, Tiffany Green, Dark Blue, Peach, Dark Maroon dan Pearl White.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM67 (SM) & RM72 (SS) sehelai termasuk kos pos.
===================================
ZARA TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

LUNA TUNIC NUDE

LUNA TUNIC MANGOOSTEENKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG EKSKLUSIF, SANTUN & ELEGAN
===================================
* Luna Tunic menggunakan material Luxury Como Crepe berkualiti tinggi yang sangat selesa, lembut, tidak jarang dan flowy. Pendek kata memang superb material ni ya.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongannya yang elegan, moden dan eksklusif. Kemasan dua poket di kiri dan kanan tunic pasti menambah nilai praktikalitinya. Malah, ada pelanggan kami kata saat mereka menggayakannya, ada feeling-feeling duduk dekat oversea tau :)
* Pilihan yang elegan, eksklusif dan sweet.
*  Mesra penyusuan (kemasan zip) & mesra wudhu (kemasan zip)
* Pilihan ideal untuk digayakan ke pejabat, sekolah, kelas, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian. Padankan saja dengan skirt mahupun palazzo, anda sudah ready untuk keluar :)
* Terdapat dalam saiz S hingga 2XL. Stok adalah terhad ya dengan variasi 10 warna polos yang cukup menawan hati iaitu GOld, Hot Pink, Mint Green, Purple, Red Brown, Salmon, Nude, Cherry, Mangosteen dan Turqoise.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM79 sehelai termasuk kos pos ke seluruh Malaysia.
===================================
LUNA TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

MUMTAZ TUNIC OLIVE GREEN 2

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG EKSKLUSIF, SANTUN & ELEGAN
===================================
* Mumtaz Tunic menggunakan material Como Crepe yang lembut, selesa, tahan lasak dan mudah digosok.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan yang longgar serta cantuman di bahagian bawah tunic yang menyuntik gaya moden kontemporari yang begitu eksklusif.
* Pilihan yang elegan dan sweet.
*  Mesra penyusuan (kemasan zip) & mesra wudhu (kemasan zip)
* Pilihan ideal untuk digayakan ke pejabat, sekolah, kelas, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian. Padankan saja dengan skirt mahupun palazzo, anda sudah ready untuk keluar :)
* Terdapat dalam saiz XS hingga 2XL. Stok adalah terhad ya dengan variasi 6 warna polos yang cukup menawan hati iaitu Blue Black, Fuschia Pink, Olive Green, Brown, White dan Light Grey.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM75 (SM) & RM80 (SS) termasuk kos pos.
===================================
MUMTAZ TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

TUNIC ADONIA BLACK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN LONG TOP YANG VERSATILE, EKSKLUSIF & TERKINI
===================================
* Adonia Long Top disempurnakan menggunakan material Dubai Como Crepe yang selesa, lembut, mewah, tidak jarang dan tidak mengikut bentuk badan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan adalah belahan pada sisi blouse yang menyuntik elemen moden dan eksklusif saat anda menggayakannya. Poket pada bahagian kanan dan kiri blouse pula menambah nilai praktikalitinya.
* Mempunyai kemasan zip di hadapan blouse (mesra penyusuan)
* Mempunyai kemasan zip pada lengan blouse (mesra wudhu).
* Pilihan penggayaan bersama skirt, palazzo dan seluar. Tampil kemas, santai, santun dan bergaya!
* Hadir dalam 7 warna memukau. Saiz pula bagaimana? Berita baiknya seleksi saiz yang kami ada adalah S sehingga XL. Namun, stok sangat terhad ya :)
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM79 sehelai termasuk kos pos ke seluruh Malaysia.
=====================================
LONG-TOP ADONIA (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

BLOUSE MUSLIMAH ALMANDA M9

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Blouse Almanda diperbuat daripada material peach koshibo  yang sangat selesa, tidak panas, tidak jarang, sederhana tebal, tidak melekap pada badan, mudah digosok dan praktikal (mudah dijaga).
* Sesuai sebagai blouse Muslimah, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggung) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun. Dan terdapat poket pada kanan dan kiri blouse yang menjadikannya pilihan praktikal.
* Mempunyai kemasan zip di hadapan blouse (mesra penyusuan)
* Mempunyai kemasan zip pada lengan blouse (mesra wudhu).
* Pilihan penggayaan bersama skirt, palazzo dan seluar. Tampil kemas, santai, santun dan bergaya!
* Hadir dalam 19 warna memukau. Saiz pula bagaimana? Berita baiknya seleksi saiz yang kami ada adalah XS sehingga 5XL… banyaknya pilihan :)
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM69 sehelai (SM) & RM75 sehelai (SS). Termasuk kos pos.
=====================================
BLOUSE ALMANDA (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

AMEL RAILING

GRAB YOURS NOW! :)

TUNIC MUSLIMAH AMEL BLACK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Amel 2.0 diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, ironless, selesa, praktikal, flowy, tidak melekap dan tidak jarang. Dengan kualiti jahitan yang kemas dan berkualiti, pendek kata memang berbaloilah :)
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh, longgar dan ada slit sedikit (belahan di kiri dan kanan) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Amel adalah mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Amel juga mesra wudhu’ dengan bukaan hujung lengan yang longgar. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun!
* Tercari-cari Tunic dengan poket? Kami nak beritahu yang Tunic Amel dilengkapi poket (tersorok) di kiri dan kanan. Senanglah nak simpan barang kecil yang berharga kan?
* Pilihan menawan, santun, selesa dan praktikal untuk ke pejabat, sekolah, melancong atau bersiar-siar. Gayakan saja dengan palazzo mahupun skirt yang sesuai. Anda dah ready nak keluar! Bestnya :)
* Hadir dalam 8 warna super mengancam iaitu black, emerald green, grape, walnut, maroon, grey, lavender dan dusty pink. Bagaimana pula dengan saiz? Jangan risau, jadual ukuran saiz kami sediakan dalam description di bawah ya.
* Cuma…. kami nak beritahu yang stok sangat terhad dan permintaan oleh peminat Amel sangatlah tinggi. Tambahan pula dengan harga kasih sayang RM79 (harga sebenar RM89), makin ramailah yang jatuh cinta. Jadi, hubungi kami segera untuk pembelian. Nota: harga belum temasuk kos pos.
=====================================
AMEL TUNIC 2.0 (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

TUNIC IRIS SATIN TI01KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG SANTUN, MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Iris menggunakan material pearl skin yang sejuk, selesa, tidak jarang dan praktikal.
* Sesuai sebagai Tunic pilihan Muslimah, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh dan berpotongan longgar menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun. Dengan belahan di sebelah kanan dan kiri serta hadapan tunic, anda pasti tampil moden dan berkeyakinan.
* Iris disempurnakan dengan poket sorok di bahagian kanan tunic…pilihan praktikal yang sukar dilepaskan.
* Iris sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Iris adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic Iris juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan berzip. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Iris juga mesra penyusuan (dengan kemasan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan tunic).
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM69 sehelai termasuk kos pos. Pembelian super berbaloi.
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati
=====================================
TUNIC IRIS (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

leesa-long-top-candy-green

ADA: S, M, L, XL DAN XXL

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN LONG TOP YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Long top Leesa diperbuat moss crepe (sederhana tebal) yang ironless, tidak jarang, lembut dan selesa digayakan. Kini telahpun batch ke III…dek kerana sambutang yang cukup hangat.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan blouse yang longgar (loose cutting) dan labuh melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM69 sehelai, termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia. Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Leesa mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan.
* Terdapat butang comel di bahagian hujung lengan yang praktikal untuk memudahkan anda berwudhu’.
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazzo. Tampil kemas dan elegan.
* Stok terhad…disebabkan hal ini, kami hanya mengalu-alukan bayaran terus (no booking) ya. (Availablity adalah benar pada tarikh 21 Sept 2016)
* Pembelian berbaloi , wajib ada dalam wardrobe… stok sangat terhad. Grab yours now
===================================
LONG TOP LEESA EDISI III (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

TUNIC MUSLIMAH FLANNEL SATIN FTC600 B

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Tunic Flannel diperbuat dull satin yang berkualiti tinggi dan berinspirasi mewah. Material ini juga tidak jarang, selesa (tidak panas), tidak mudah berkedut dan senang digosok.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan tunic yang longgar (loose cutting) dan labuh melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM69 sehelai (SM) dan RM74 (SS). Pembelan yang sangat berbaloi!
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Flannel mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan.
* Lengan (cuff) bergetah yang praktikal untuk memudahkan anda berwudhu’. Ada span padding pada bahu tunic.
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazzo. Tampil kemas dan elegan.
* Hadir dalam 3 warna memukau dan saiz S, M, L, XL dan XXL.
* Pembelian berbaloi , wajib ada dalam wardrobe… stok sangat terhad. Grab yours now :)
===================================
TUNIC MUSLIMAH SATIN FLANNEL (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

BLOUSE MUSLIMAH ELLE BLACK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE SUTERA THAI YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Blouse Elle diperbuat daripada material sutera Thai yang terkini, lembut, sejuk, mudah digosok dan mudah dibasuh serta sangat selesa. Material ini juga menampakkan kemewahan (berkualiti) dengan garis-garis halus yang lain dari yang lain. Telah direstock beberapa kali dek sambutannya yang super hangat!
* Nilai tambah kepada blouse ini ialah ia dihiasi kemasan lace dokoh yang menambahkan seri dan keanggunan Cik Puan
* Sangat sesuai digayakan sama ada ke pejabat, kelas mahupun keluar membeli-belah. Tampak santun dan elegan sekali :)
* 5 colour hot yang sangat menikam kalbu dengan potongan princess. Cantiknya!
* Mempunyai butang di bahagian tepi blouse, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mempunyai getah dan butang comel di bahagian pergelangan tangan, jadi ia mesra wudhu’.
* Anda gemar bergaya dengan boots, high heels atau flat shoes? Tiada masalah lagi kerana ia sesuai digayakan dengan semuanya.
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM75 sehelai termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia dan RM78 sehelai termasuk kos pos ke Sabah/ Sarawak. Pembelian super berbaloi!
* Disebabkan stok yang sangat terhad, kami mengalu-alukan bayaran terus (no booking ya).
=========================
BLOUSE ELLE 3 (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

LEESA LONG TOP PURPLE A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN LONG TOP YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Long top Leesa diperbuat moss crepe (sederhana tebal) yang ironless, tidak jarang, lembut dan selesa digayakan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan blouse yang longgar (loose cutting) dan labuh melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM69 sehelai, termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia. Tawaran sempena merdeka, pembelian 2 helai, RM125 (termasuk kos pos). Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Leesa mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan.
* Terdapat butang comel di bahagian hujung lengan yang praktikal untuk memudahkan anda berwudhu’.
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazzo. Tampil kemas dan elegan.
* Stok terhad…disebabkan hal ini, kami hanya mengalu-alukan bayaran terus (no booking) ya.
* Pembelian berbaloi , wajib ada dalam wardrobe… stok sangat terhad. Grab yours now :)
===================================
LONG TOP LEESA EDISI MERDEKA (MESRA PENYUSUAN) – SALE!!
============================ Read More →

LONG TOP CREPE MUSLIMAH LEESA HOT PINK A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN LONG TOP YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Long top Leesa diperbuat moss crepe (sederhana tebal) yang ironless, tidak jarang, lembut dan selesa digayakan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan blouse yang longgar (loose cutting) dan labuh melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM69 sehelai, termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia. Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Leesa mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan.
* Terdapat butang comel di bahagian hujung lengan yang praktikal untuk memudahkan anda berwudhu’.
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazzo. Tampil kemas dan elegan.
* Harga kami cuma RM69 sehelai, termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia. Penjimatan yang sangat berbaloi!.
* Pembelian berbaloi , wajib ada dalam wardrobe… stok sangat terhad. Grab yours now :)
===================================
ORDER CLOSED: LONG TOP LEESA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

TUNIC MUSLIMAH AISHA DARK BLUE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Aisha diperbuat daripada material Italian crepe (high quality) yang terkini, tidak mudah renyuk, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggung) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Tunic Aisha sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Aisha adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang berbutang. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati
=====================================
AISHA TUNIC III (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

BLOUSE MUSLIMAH RAYA ZUHAA CHOCOLATE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Tunic Zuhaa menggunakan material como crepe yang selesa, tidak jarang, tidak melekap, mesra cucian mesin dan elegan.
* Nilai tambah koleksi ini ialah potongan curvy yang memberikan imej elegan dan kontemporari. Ia juga sangat cantik dan menawan hati.
* Pilihan 8 warna yang elegan dan special rich untuk 2016!
* Zip yang dijahit kemas untuk penyusuan (mesra penyusuan)
* Potongan lengan loose (mesra wudhu’)
* Sesuai digayakan ke usrah, membeli belah, bersantai, kelas atau gayakan sahaja ke pejabat.
* Terdapat dalam saiz S/M dan L/XL sahaja
* Pembelian berbaloi, hanya RM89 (belum termasuk kos pos)
===================================
TUNIC MUSLIMAH ZUHAA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

BLOUSE MUSLIMAH RAYA AISHA OLIVE GREEN

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Aisha diperbuat daripada material Italian crepe (high quality) yang terkini, tidak mudah renyuk, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggung) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Tunic Aisha sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Aisha adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang berbutang. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati
=====================================
AISHA TUNIC II (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

TUNIC MUSLIMAH RAYA 2016 MUSKA CHILLI

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Tunic Muska  menggunakan material moss crepe yang selesa, tidak jarang, tidak melekap, minimal ironing, sejuk, mesra cucian mesin dan elegan.
* Nilai tambah koleksi ini ialah pilihan warna dan kombinasi stripe di lengan yang sangat cantik dan menawan hati.
* Potongan tunic adalah serong di sebelah kanan. Anda pasti tampil dengan imej moden kontemporer.
* Pilihan 15 warna yang elegan dan special rich untuk 2016!
* Bukaan di bahagian (selak sahaja jadi ia mesra penyusuan)
* Potongan lengan loose (mesra wudhu’)
* Sesuai digayakan ke usrah, membeli belah, bersantai, kelas atau gayakan sahaja ke pejabat. Paling efisien untuk tujuan travel tau!
* Terdapat dalam saiz S/M, L/XL dan 2XL/3XL
* Pembelian berbaloi, hanya RM107 (termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia) dan RM109 (termasuk kos pos ke Sabah/Sarawak)
===================================
TUNIC MUSLIMAH MUSKA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

JANNA LACEY TRICERA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Janna Lacey diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, ironless, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Kelebihan Janna yang menjadikan sangat berbaloi ialah kombinasi dua warna yang sangat sweet dengan padanan lace yang menambah seri
* Janna sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Janna adalah pilihan yang sangat bijak.
* Janna juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang longgar. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Tercari-cari tunic dengan poket? Kami nak beritahu yang Janna dilengkapi poket (tersorok) di kiri dan kanan. Senanglah nak simpan barang kecil yang berharga kan?
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Janna juga mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati :)
=====================================
JANNA LACEY TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
===================================
Read More →

TUNIC AISHA ITALIAN CREPE GREEN PETRONAS

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Aisha diperbuat daripada material Italian crepe yang terkini, tidak mudah renyuk, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggun) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Tunic Aisha sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Aisha adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang berbutang. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati
=====================================
AISHA TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

AREEJ TUNIC ASTERKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Fluer Areej diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, ironless, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Kelebihan Areej Tunic yang menjadikan sangat berbaloi ialah padanan (attached) floral cardigan daripada chiffon yang sangat eksklusif, menawan dan cantik. Serius my dearies :)
* Tunic Areej sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Areej adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang longgar. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Tercari-cari Tunic dengan poket? Kami nak beritahu yang Tunic Areej kami dilengkapi poket (tersorok) di kiri dan kanan. Senanglah nak simpan barang kecil yang berharga kan?
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati :)
=====================================
AREEJ FLUER TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

AMEL TUNIC MOSS CREPE PROMO 1

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Amel diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, ironless, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Flare Tunic bermaksud potongan bawahnya yang beralun dan semestinya longgar. Siapa yang tak mahu Tunic yang cukup memenuhi citarasa ni kan?
* Tunic Amel sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Amel adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang longgar. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Tercari-cari Tunic dengan poket? Kami nak beritahu yang Tunic Amel kami dilengkapi poket (tersorok) di kiri dan kanan. Senanglah nak simpan barang kecil yang berharga kan?
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati :)
=====================================
AMEL FLARE TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

TUNIC LYCRA WT100D

MATERIAL LYCRA, POKET DI KIRI & KANAN

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic (kod WT100) adalah variasi Tunic yang diperbuat daripada material yang pelbagai (diperincikan pada setiap gambar). Apa yang penting, material yang kami gunakan melalui pemilihan yang ketat agar anda menikmati baju yang selesa, santun dan terkini.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh dan mempunyai belahan di kedua-dua belah kanan dan kiri.
* Untuk anda yang mencari Tunic dengan poket, Tunic kami mempunyai poket (tersembunyi) di kiri dan kanan baju. Sesuai untuk anda menyimpan barang kecil dan berharga.
* Untuk itu, ia sesuai dipadankan bersama seluar panjang ataupun skirt sama ada untuk ke pejabat, sekolah, kuliah, santai atau bersiar-siar. Pilih sahaja dari 3 pilihan warna hebat yang kami tawarkan.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan round neck dan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
=====================================
TUNIC MUSLIMAH (MESRA PENYUSUAN) – (WT100D – WT100F)
=================================== Read More →