TUNIC MUSLIMAH TERKINI CREPE FAIHA TF01 1================================
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG ELEGAN, MODEN & TERKINI
===================================
* Tunic Faiha menggunakan material Como Crepe berkualiti tinggi  yang selesa, lembut, tidak mudah kedut, mudah digosok, tidak panas, mudah dijaga dan tahan lasak.
* Berpotongan labuh (37 inci – 40 inci), jadi rekaan ini memberikan pilihan lebih baik bagi penggemar blouse/ tunic labuh. Nilai tambah koleksi ini adalah poket berbutang (dummy) di bahagian hadapan tunic, perincian jalur di bahagian sisi dan hujung tunic curve dengan slit (belahan di bahagian tepi). Ia juga berpotongan longgar dan sangat selesa.
* Mesra penyusuan (kemasan zip).
* Mesra wudhu (kemasan zip).
* Pilihan ideal untuk digayakan ke pejabat, sekolah, kelas, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian. Hanya mix dan match dengan seluar mahupun skirt warna senada :)
* Terdapat dalam saiz S hingga 5XL dengan 6 variasi warna polos yang begitu menawan hati iaitu Lilac, Salmon, Black, Dusty Green, Dusty Rose dan Dark Green. Kami cadangkan jika anda sudah berkenan, hubungi kami segera kerana stok semakin berkurangan.
* Berapa nilai untuk blouse menawan ini? Hanya RM85 termasuk kos pos ke seluruh Malaysia. Pembelian berbaloi-baloi.
===================================
TUNIC FAIHA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

TUNIC MUSLIMAH TERKINI CLARA CL06KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG ELEGAN, MODEN & TERKINI
===================================
* Tunic Clara menggunakan gabungan material Cotton Linen dan Como Crepe yang cukup selesa, tidak jarang, mudah digosok, tahan lasak dan praktikal .
* Bercitrakan elemen moden dan elegan dengan kemasan butang pada bahagian hadapan tunic. Ia juga berpotongan lebih labuh di bahagian hadapan. Juga terdapat poket sebelah kanan tunic.
* Mesra penyusuan (kemasan butang).
* Mesra wudhu (kemasan zip).
* Pilihan ideal untuk digayakan ke pejabat, sekolah, kelas, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian. Padankan saja dengan skirt mahupun palazzo, anda sudah ready untuk keluar tau:)
* Terdapat dalam saiz S hingga 5XL dengan 6 variasi warna polos yang begitu menawan hati iaitu Grey, Blueblack, Dark Purple, Emerald, Black dan Maroon. Kami cadangkan jika anda sudah berkenan, hubungi kami segera kerana stok semakin berkurangan.
* Berapa nilai untuk blouse menawan ini? Hanya RM79 (SM) & RM84 (SS) termasuk kos pos. Pembelian berbaloi-baloi.
===================================
CLARA TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

TUNIC MUSLIMAH WARDA PURPLE 1

TUNIC MUSLIMAH WARDA LIGHT GREEN 2KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG SANTUN, TERKINI & ELEGAN
===================================
* Tunic Warda disempurnakan menggunakan material Pearl Skin Platinum yang tidak mudah renyuk (travel friendly), selesa, lembut, tidak jarang dan tidak melekap pada badan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongannya yang longgar dan labuh melebihi paras punggung.
* Pilihan yang moden, simple dan chick tau, anda pun akan nampak lebih muda :)
* Mesra penyusuan (kemasan zip) dan mesra wudhu (kemasan getah)
* Pilihan ideal untuk digayakan ke pejabat, sekolah, kelas, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian. Padankan saja dengan skirt mahupun palazzo, anda sudah ready untuk keluar tau :)
* Terdapat dalam saiz S hingga 2XL. Mohon maklum yang stok sangat-sangat terhad ya. Jadi hanya fast payment sahaja ya (booking tidak dibenarkan)
* Berapa nilai untuk tunic menawan ini? Hanya RM75 (SM) & RM80 (SS). Termasuk kos pos
===================================
TUNIC WARDA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

LAURA TUNIC L15KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG SANTUN, TERKINI & ELEGAN
===================================
*Tunic Laura disempurnakan menggunakan material Como Crepe yang lembut, sejuk, selesa, tahan lasak, praktikal dan tidak jarang.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongannya yang longgar dan labuh melebihi paras punggung. Begitu juga dengan motif floral “berkaki” pada bahagian bawah tunic menyerlahkan gaya yang sweet dan segar
* Mesra wudhu (kemasan zip)
* Mesra penyusuan (kemasan zip)
* Pilihan ideal untuk digayakan ke pejabat, sekolah, kelas, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian. Padankan saja dengan skirt mahupun palazzo, anda sudah ready untuk keluar tau :)
* Terdapat dalam saiz S hingga 5XL. Mohon maklum yang stok sangat-sangat terhad ya.
* Berapa nilai untuk tunic menawan ini? Hanya RM79 (SM) & RM84 (SS). Termasuk kos pos
===================================
TUNIC LAURA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

IZARA TUNIC PURPLEKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG SANTUN, TERKINI & ELEGAN
===================================
* Tunic Izara disempurnakan menggunakan material Como Crepe yang selesa, lembut, tidak jarang, tahan lasak, mudah dijaga dan mudah digosok.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongannya yang longgar dan labuh melebihi paras punggung.
* Mewujudkan effect slim dengan perincian warna gabungan di bahagian tepi blouse.
* Mesra wudhu (kemasan butang)
* Mesra penyusuan (kemasan butang)
* Pilihan ideal untuk digayakan ke pejabat, sekolah, kelas, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian. Padankan saja dengan skirt mahupun palazzo, anda sudah ready untuk keluar tau :)
* Terdapat dalam saiz S hingga 5XL. Mohon maklum yang stok sangat-sangat terhad ya.
* Berapa nilai untuk tunic menawan ini? Hanya RM79 (SM) & RM84 (SS) termasuk kos pos.
===================================
IZARA TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

AISYAA TUNIC GREENKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG SANTUN, TERKINI & ELEGAN
===================================
* Tunic Aisyaa disempurnakan menggunakan material Crepe yang sangat lembut, sejuk, selesa, mudah digosok, tahan lasak, praktikal dan tidak jarang.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongannya yang longgar dan labuh melebihi paras punggung. Terdapat poket di kiri dan kanan blouse yang menambah nilai praktikalitinya.
* Mewujudkan effect mewah dan kontemporari dengan pilihan 5 warna polos yang elegan. Juga menyerlahkan gaya moden kontemporari dengan perincian stripe pada hujung lengan.
* Mesra wudhu (kemasan zip)
* Mesra penyusuan (kemasan zip)
* Pilihan ideal untuk digayakan ke pejabat, sekolah, kelas, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian. Padankan saja dengan skirt mahupun palazzo, anda sudah ready untuk keluar tau :)
* Terdapat dalam saiz S hingga XXL. Mohon maklum yang stok sangat-sangat terhad ya.
* Berapa nilai untuk tunic menawan ini? Hanya RM85 termasuk kos pos ke seluruh Malaysia.
===================================
AISYAA TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

LUNA TUNIC NUDE

LUNA TUNIC MANGOOSTEENKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG EKSKLUSIF, SANTUN & ELEGAN
===================================
* Luna Tunic menggunakan material Luxury Como Crepe berkualiti tinggi yang sangat selesa, lembut, tidak jarang dan flowy. Pendek kata memang superb material ni ya.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongannya yang elegan, moden dan eksklusif. Kemasan dua poket di kiri dan kanan tunic pasti menambah nilai praktikalitinya. Malah, ada pelanggan kami kata saat mereka menggayakannya, ada feeling-feeling duduk dekat oversea tau :)
* Pilihan yang elegan, eksklusif dan sweet.
*  Mesra penyusuan (kemasan zip) & mesra wudhu (kemasan zip)
* Pilihan ideal untuk digayakan ke pejabat, sekolah, kelas, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian. Padankan saja dengan skirt mahupun palazzo, anda sudah ready untuk keluar :)
* Terdapat dalam saiz S hingga 2XL. Stok adalah terhad ya dengan variasi 10 warna polos yang cukup menawan hati iaitu GOld, Hot Pink, Mint Green, Purple, Red Brown, Salmon, Nude, Cherry, Mangosteen dan Turqoise.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM79 sehelai termasuk kos pos ke seluruh Malaysia.
===================================
LUNA TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

TUNIC BALQIS BTA03 2KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG EKSKLUSIF, TERKINI, SANTUN & ELEGAN
===================================
* Balqis Tunic menggunakan material Como Crepe berkualiti tinggi yang lembut, selesa, elok terletak, mudah digosok, tidak jarang dan praktikal.
* Kelebihan koleksi ini adalah potongannya yang kembang beralun (flare cut), labuh, selesa dan santun. Potongannya labuh di bahagian belakang (fishtail) menjadikannya pilihan moden kontemporari.
*  Mesra penyusuan (leher bulat dengan kemasan zip) & mesra wudhu (kemasan getah)
* Anda hanya perlu mix dan match dengan skirt, pants mahupun palazzo untuk tampil dengan konsep minimalis namun tetap menawan.
* Terdapat dalam saiz S hingga XL. Stok adalah terhad ya dengan variasi 5 warna polos yang cukup menawan dan disempurnakan dengan jahitan yang kemas.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM67 sehelai tidak termasuk kos pos.
===================================
BALQIS TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

ZARA TUNIC PEARL WHITE 1KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG EKSKLUSIF, SANTUN & ELEGAN
===================================
* Zara Tunic menggunakan material Como Crepe yang sejuk, selesa, elok terletak, tidak jarang, tidak mengecut, tidak mudah berkedut, easy ironing dan praktikal… pendek kata memang berbaloi lah :)
* Kelebihan koleksi ini adalah potongannya yang kembang beralun, labuh, selesa dan santun. Zara pilihan tepat untuk anda bergaya elegan dan tampil eksklusif serta classy.
*  Mesra penyusuan (kemasan zip) & mesra wudhu (kemasan butang)
* Anda hanya perlu mix dan match dengan skirt, pants mahupun palazzo untuk tamil dengan konsep minimalis namun tetap menawan.
* Terdapat dalam saiz S hingga 2XL. Stok adalah terhad ya dengan variasi 8 warna polos yang cukup menawan hati iaitu Beige Brown, Dark Purple, Black, Tiffany Green, Dark Blue, Peach, Dark Maroon dan Pearl White.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM67 (SM) & RM72 (SS) sehelai termasuk kos pos.
===================================
ZARA TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

MUMTAZ TUNIC OLIVE GREEN 2

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG EKSKLUSIF, SANTUN & ELEGAN
===================================
* Mumtaz Tunic menggunakan material Como Crepe yang lembut, selesa, tahan lasak dan mudah digosok.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan yang longgar serta cantuman di bahagian bawah tunic yang menyuntik gaya moden kontemporari yang begitu eksklusif.
* Pilihan yang elegan dan sweet.
*  Mesra penyusuan (kemasan zip) & mesra wudhu (kemasan zip)
* Pilihan ideal untuk digayakan ke pejabat, sekolah, kelas, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian. Padankan saja dengan skirt mahupun palazzo, anda sudah ready untuk keluar :)
* Terdapat dalam saiz XS hingga 2XL. Stok adalah terhad ya dengan variasi 6 warna polos yang cukup menawan hati iaitu Blue Black, Fuschia Pink, Olive Green, Brown, White dan Light Grey.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM75 (SM) & RM80 (SS) termasuk kos pos.
===================================
MUMTAZ TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

BLOUSE SIMFONI KASIH ARRORA SKA203

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG EKSKLUSIF, SANTUN & ELEGAN
===================================
* Blouse Simfoni Kasih Arrora menggunakan material Sakura Japanese Cotton berkualiti tinggi yang selesa, lembut, tidak panas, glossy, memerlukan minimal ironing dan praktikal.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongannya yang longgar dan labuh/ tunic style. Manakala perincian butang hiasan di bahagian tangan dan hadapan blouse menyerlahkan imej moden kasual yang ada dalam diri anda.
* Kemasan dua poket di sebelah kanan dan kiri blouse. Jahitan yang cantik dan berkualiti.
*  Mesra penyusuan (kemasan butang) & mesra wudhu (kemasan butang)
* Pilihan ideal untuk digayakan ke pejabat, sekolah, kelas, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian. Padankan saja dengan skirt mahupun palazzo, anda sudah ready untuk keluar :)
* Terdapat dalam saiz S hingga 2XL.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM129 (SM) & RM134 (SS) termasuk kos pos. NOTA: Tambahan RM10 untuk saiz XXL.
===================================
BLOUSE SIMFONI KASIH ARRORA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

BLOUSE NATRAH E GREENKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG EKSKLUSIF, SANTUN & ELEGAN
===================================
* Tunic Natrah menggunakan material fursan yang berat (elok terletak), tidak jarang, lembut dan selesa.
* Nilai tambah yang kami tawarkan ialah perincian slit (belahan) pada bahagian hadapan tunic yang mewujudkan eleman moden kontemporari.
* Mesra penyusuan (kemasan zip) dan mesra wudhu (kemasan zip).
* Memenuhi impian anda untuk bergaya dengan busana yang elegan dan anggun.
*  Hadir dalam 9 warna polos yang cukup elegan.
* Pilihan ideal untuk digayakan ke pejabat, sekolah, kelas, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian. Padankan saja dengan skirt mahupun palazzo, anda sudah ready untuk keluar tau :)
* Variasi saiz S hingga 3XL. Semua ready stok, namun stok sangat terhad.
* Berapa nilai untuk tunic ini? Hanya RM75 (SM) & RM80 (SS). Termasuk kos pos
===================================
TUNIC NATRAH (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

TUNIC ADONIA BLACK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN LONG TOP YANG VERSATILE, EKSKLUSIF & TERKINI
===================================
* Adonia Long Top disempurnakan menggunakan material Dubai Como Crepe yang selesa, lembut, mewah, tidak jarang dan tidak mengikut bentuk badan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan adalah belahan pada sisi blouse yang menyuntik elemen moden dan eksklusif saat anda menggayakannya. Poket pada bahagian kanan dan kiri blouse pula menambah nilai praktikalitinya.
* Mempunyai kemasan zip di hadapan blouse (mesra penyusuan)
* Mempunyai kemasan zip pada lengan blouse (mesra wudhu).
* Pilihan penggayaan bersama skirt, palazzo dan seluar. Tampil kemas, santai, santun dan bergaya!
* Hadir dalam 7 warna memukau. Saiz pula bagaimana? Berita baiknya seleksi saiz yang kami ada adalah S sehingga XL. Namun, stok sangat terhad ya :)
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM79 sehelai termasuk kos pos ke seluruh Malaysia.
=====================================
LONG-TOP ADONIA (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

BLOUSE MUSLIMAH ALMANDA M9

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Blouse Almanda diperbuat daripada material peach koshibo  yang sangat selesa, tidak panas, tidak jarang, sederhana tebal, tidak melekap pada badan, mudah digosok dan praktikal (mudah dijaga).
* Sesuai sebagai blouse Muslimah, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggung) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun. Dan terdapat poket pada kanan dan kiri blouse yang menjadikannya pilihan praktikal.
* Mempunyai kemasan zip di hadapan blouse (mesra penyusuan)
* Mempunyai kemasan zip pada lengan blouse (mesra wudhu).
* Pilihan penggayaan bersama skirt, palazzo dan seluar. Tampil kemas, santai, santun dan bergaya!
* Hadir dalam 19 warna memukau. Saiz pula bagaimana? Berita baiknya seleksi saiz yang kami ada adalah XS sehingga 5XL… banyaknya pilihan :)
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM69 sehelai (SM) & RM75 sehelai (SS). Termasuk kos pos.
=====================================
BLOUSE ALMANDA (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

blouse-seroja-05

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Blouse Seroja diperbuat daripada material koshibo  yang tidak mudah berkedut, lembut, selesa, flowy dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai blouse Muslimah, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggung) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun. Dan terdapat poket pada kanan blouse yang menjadikannya pilihan praktikal.
* Mempunyai kemasan zip di hadapan blouse (mesra penyusuan). Tiada zip pada hujung lengan (mohon rujuk ukuran lilit lengan) bagi mendapatkan saiz yang sesuai dan memudahkan anda berwudhu.
* Pilihan penggayaan bersama skirt, palazzo dan seluar. Tampil kemas, santai, santun dan bergaya!
* Hadir dalam 10 warna memukau. Saiz pula bagaimana? Berita baiknya seleksi saiz yang kami ada adalah XS sehingga 5XL… banyaknya pilihan :)
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM59 sehelai (SM) & RM65 sehelai (SS). Termasuk kos pos.
=====================================
BLOUSE SEROJA (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

TUNIC MUSLIMAH MEDINA DUSTY PINK C

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Medina diperbuat daripada material dubai como crepe yang terkini, mewah, selesa, praktikal, flowy, tidak melekap dan tidak jarang. Dengan kualiti jahitan yang kemas dan berkualiti, pendek kata memang berbaloilah
* Nilai tambah koleksi ini yang buat anda tak lena tidur ialah design dan potongannya yang elegan, moden dan kontemporari. Ditambah pula dengan kemasan poket dan butang custom made yang menyerlahkan sentuhan yang cukup menawan dan praktikal.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Medina adalah mesra penyusuan tau!
* Medina juga mesra wudhu’ dengan bukaan hujung berzip. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun!
* Sesuai digayakan oleh semua peringkat umur.
* Pilihan menawan, santun, selesa dan praktikal untuk ke pejabat, sekolah, melancong atau bersiar-siar. Gayakan saja dengan palazzo mahupun skirt yang sesuai. Anda dah ready nak keluar! Bestnya
* Hadir dalam 5 warna super mengancam. Bagaimana pula dengan saiz? Jangan risau, variasi saiz yang kami sediakan bermula dari saiz S hingga XXL. Untuk memudahkan anda, kami juga sediakan panduan ukuran di bawah.
* Cuma…. kami nak beritahu yang stok sangat terhad dan permintaan oleh peminat Medina ini sangatlah tinggi. Tambahan pula dengan harga kasih sayang RM79 (harga sebenar RM90 – harga promosi akan tamat pada 15 April 2017), makin ramailah yang jatuh cinta. Jadi, hubungi kami segera untuk pembelian. Nota: harga telah temasuk kos pos. Pembelian super berbaloi :)
=====================================
MEDINA TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

AMEL RAILING

GRAB YOURS NOW! :)

TUNIC MUSLIMAH AMEL BLACK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Amel 2.0 diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, ironless, selesa, praktikal, flowy, tidak melekap dan tidak jarang. Dengan kualiti jahitan yang kemas dan berkualiti, pendek kata memang berbaloilah :)
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh, longgar dan ada slit sedikit (belahan di kiri dan kanan) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Amel adalah mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Amel juga mesra wudhu’ dengan bukaan hujung lengan yang longgar. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun!
* Tercari-cari Tunic dengan poket? Kami nak beritahu yang Tunic Amel dilengkapi poket (tersorok) di kiri dan kanan. Senanglah nak simpan barang kecil yang berharga kan?
* Pilihan menawan, santun, selesa dan praktikal untuk ke pejabat, sekolah, melancong atau bersiar-siar. Gayakan saja dengan palazzo mahupun skirt yang sesuai. Anda dah ready nak keluar! Bestnya :)
* Hadir dalam 8 warna super mengancam iaitu black, emerald green, grape, walnut, maroon, grey, lavender dan dusty pink. Bagaimana pula dengan saiz? Jangan risau, jadual ukuran saiz kami sediakan dalam description di bawah ya.
* Cuma…. kami nak beritahu yang stok sangat terhad dan permintaan oleh peminat Amel sangatlah tinggi. Tambahan pula dengan harga kasih sayang RM79 (harga sebenar RM89), makin ramailah yang jatuh cinta. Jadi, hubungi kami segera untuk pembelian. Nota: harga belum temasuk kos pos.
=====================================
AMEL TUNIC 2.0 (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

TUNIC IRIS SATIN TI01KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG SANTUN, MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Iris menggunakan material pearl skin yang sejuk, selesa, tidak jarang dan praktikal.
* Sesuai sebagai Tunic pilihan Muslimah, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh dan berpotongan longgar menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun. Dengan belahan di sebelah kanan dan kiri serta hadapan tunic, anda pasti tampil moden dan berkeyakinan.
* Iris disempurnakan dengan poket sorok di bahagian kanan tunic…pilihan praktikal yang sukar dilepaskan.
* Iris sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Iris adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic Iris juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan berzip. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Iris juga mesra penyusuan (dengan kemasan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan tunic).
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM69 sehelai termasuk kos pos. Pembelian super berbaloi.
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati
=====================================
TUNIC IRIS (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

blouse-muslimah-lycra-crepe-luna-c

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Blouse Luna diperbuat lycra crepe berkualiti yang ironless, tidak jarang, lembut dan selesa digayakan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan blouse yang longgar (loose cutting) dan labuh melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM79 sehelai, termasuk kos pos ke seluruh Malaysia. Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, blouse Luna mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan.
* Bukaan lengan longgar untuk memudahkan anda berwudhu’.
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazzo. Tampil kemas dan elegan.
* Terdapat kemasan dua poket di bahagian hadapan blouse. Manis sekali :)
* Pembelian berbaloi , wajib ada dalam wardrobe… stok sangat terhad. Grab yours now
===================================
BLOUSE MUSLIMAH LUNA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

leesa-long-top-candy-green

ADA: S, M, L, XL DAN XXL

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN LONG TOP YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Long top Leesa diperbuat moss crepe (sederhana tebal) yang ironless, tidak jarang, lembut dan selesa digayakan. Kini telahpun batch ke III…dek kerana sambutang yang cukup hangat.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan blouse yang longgar (loose cutting) dan labuh melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM69 sehelai, termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia. Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Leesa mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan.
* Terdapat butang comel di bahagian hujung lengan yang praktikal untuk memudahkan anda berwudhu’.
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazzo. Tampil kemas dan elegan.
* Stok terhad…disebabkan hal ini, kami hanya mengalu-alukan bayaran terus (no booking) ya. (Availablity adalah benar pada tarikh 21 Sept 2016)
* Pembelian berbaloi , wajib ada dalam wardrobe… stok sangat terhad. Grab yours now
===================================
LONG TOP LEESA EDISI III (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

TUNIC MUSLIMAH FLANNEL SATIN FTC600 B

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Tunic Flannel diperbuat dull satin yang berkualiti tinggi dan berinspirasi mewah. Material ini juga tidak jarang, selesa (tidak panas), tidak mudah berkedut dan senang digosok.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan tunic yang longgar (loose cutting) dan labuh melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM69 sehelai (SM) dan RM74 (SS). Pembelan yang sangat berbaloi!
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Flannel mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan.
* Lengan (cuff) bergetah yang praktikal untuk memudahkan anda berwudhu’. Ada span padding pada bahu tunic.
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazzo. Tampil kemas dan elegan.
* Hadir dalam 3 warna memukau dan saiz S, M, L, XL dan XXL.
* Pembelian berbaloi , wajib ada dalam wardrobe… stok sangat terhad. Grab yours now :)
===================================
TUNIC MUSLIMAH SATIN FLANNEL (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

BLOUSE MUSLIMAH ELLE BLACK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE SUTERA THAI YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Blouse Elle diperbuat daripada material sutera Thai yang terkini, lembut, sejuk, mudah digosok dan mudah dibasuh serta sangat selesa. Material ini juga menampakkan kemewahan (berkualiti) dengan garis-garis halus yang lain dari yang lain. Telah direstock beberapa kali dek sambutannya yang super hangat!
* Nilai tambah kepada blouse ini ialah ia dihiasi kemasan lace dokoh yang menambahkan seri dan keanggunan Cik Puan
* Sangat sesuai digayakan sama ada ke pejabat, kelas mahupun keluar membeli-belah. Tampak santun dan elegan sekali :)
* 5 colour hot yang sangat menikam kalbu dengan potongan princess. Cantiknya!
* Mempunyai butang di bahagian tepi blouse, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mempunyai getah dan butang comel di bahagian pergelangan tangan, jadi ia mesra wudhu’.
* Anda gemar bergaya dengan boots, high heels atau flat shoes? Tiada masalah lagi kerana ia sesuai digayakan dengan semuanya.
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM75 sehelai termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia dan RM78 sehelai termasuk kos pos ke Sabah/ Sarawak. Pembelian super berbaloi!
* Disebabkan stok yang sangat terhad, kami mengalu-alukan bayaran terus (no booking ya).
=========================
BLOUSE ELLE 3 (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

LEESA LONG TOP PURPLE A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN LONG TOP YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Long top Leesa diperbuat moss crepe (sederhana tebal) yang ironless, tidak jarang, lembut dan selesa digayakan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan blouse yang longgar (loose cutting) dan labuh melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM69 sehelai, termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia. Tawaran sempena merdeka, pembelian 2 helai, RM125 (termasuk kos pos). Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Leesa mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan.
* Terdapat butang comel di bahagian hujung lengan yang praktikal untuk memudahkan anda berwudhu’.
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazzo. Tampil kemas dan elegan.
* Stok terhad…disebabkan hal ini, kami hanya mengalu-alukan bayaran terus (no booking) ya.
* Pembelian berbaloi , wajib ada dalam wardrobe… stok sangat terhad. Grab yours now :)
===================================
LONG TOP LEESA EDISI MERDEKA (MESRA PENYUSUAN) – SALE!!
============================ Read More →

LONG TOP CREPE MUSLIMAH LEESA HOT PINK A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN LONG TOP YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Long top Leesa diperbuat moss crepe (sederhana tebal) yang ironless, tidak jarang, lembut dan selesa digayakan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan blouse yang longgar (loose cutting) dan labuh melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM69 sehelai, termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia. Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Leesa mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan.
* Terdapat butang comel di bahagian hujung lengan yang praktikal untuk memudahkan anda berwudhu’.
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazzo. Tampil kemas dan elegan.
* Harga kami cuma RM69 sehelai, termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia. Penjimatan yang sangat berbaloi!.
* Pembelian berbaloi , wajib ada dalam wardrobe… stok sangat terhad. Grab yours now :)
===================================
ORDER CLOSED: LONG TOP LEESA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

TUNIC MUSLIMAH AISHA DARK BLUE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Aisha diperbuat daripada material Italian crepe (high quality) yang terkini, tidak mudah renyuk, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggung) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Tunic Aisha sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Aisha adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang berbutang. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati
=====================================
AISHA TUNIC III (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →