SHAWL HUSNA BIASA STRAWBERRY

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Husna kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.75m. Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 8 warna yang memukau. Dah lah nama warnanya pun looks delicious. Eh…
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA (2.0 m x 0.75 m)
============================
* 8 warna pilihan yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================

====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Material: Chiffon Bubble (lebih tebal dan bertekstur)

Measurement: 2.0m X 0.75m
Level of Opaqueness (ketebalan): High

Harga runcit sehelai: RM49. Tidak termasuk kos pos.
Harga runcit sehelai: RM44 (bagi pembelian 3 helai). Tidak termasuk kos pos.

Mohon maklum jika anda membeli 5 helai, maka unit 1-3 harganya RM44 sehelai, tapi unit ke 4 dan 5 harganya menjadi RM49 sehelai. Namun, jika anda mahu menikmati juga harga RM44 sehelai, anda perlu membuat pembelian 6 helai :)

Please expect some differences from the measurements given

Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings

SHAWL INSTANT HUSNA INFO

SHAWL INSTANT HUSNA FULL

SHAWL HUSNA BIASA MARSHMALLOW

SHAWL HUSNA BIASA SPIRULINA

SHAWL HUSNA BIASA JELLY BEAN

SHAWL HUSNA BIASA GUMMY BEAR

SHAWL HUSNA BIASA BLACK FOREST

SHAWL HUSNA BIASA CARAMEL

SHAWL HUSNA BIASA LEMONADE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation