INSTANT SHAWL HUSNA LABUH CLOSE UP 3

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN INSTANT SHAWL (SINGLE LOOP) CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah printed instant shawl Husna kami datangkan dalam dwi-saiz iaitu XL (2.0 meter x 0.75 meter) dan XXL (2.2 meter x 0.75 meter). Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 20++ warna yang memukau.
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Percaya atau tidak… anda tidak perlu was was lagi kerana tidak perlu mengenakan inner (melainkan jika anda memang selesa ber inner). Banyak blouse, jubah dan baju kurung plain yang boleh dipadankan bersama …hanya pick up warna yang sesuai.
* Material yang flowy dan sangat selesa dipakai.
* Potongan labuh depan dan belakang tauu…
* Instant shawl maksudnya ..anda Cuma perlu sarungkan dan adjust.
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
* Hanya RM49 bagi saiz XL..tapi kami nak beri anda lebih puas hati..kalau beli 3 pieces Cuma RM45 sehelai. Belum termasuk kos pos.
* Untuk saiz XXL pula hanya RM59 sehelai…tapi kalau beli ramai-ramai dengan kawan..minimum 3 helai, so akan dapat RM55 sehelai. Belum termasuk kos pos.
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA XL (2.0 m x 0.75 m) & INSTANT SHAWL HUSNA XXL (2.2 m x 0.75 m)
============================
* 20++ warna pilihan yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================

====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Material: Chiffon Bubble (lebih tebal dan bertekstur)
Nota: kedua-dua model tinggi 160 cm. Cuma seorang pakai heels seorang lagi tidak hehe..

Measurement XL: 2.0m X 0.75m
Measurement XXL: 2.2m X 0.85m

Harga runcit saiz XL sehelai: RM49. (Pembelian minimum 3 helai, jadi RM45 sehelai). Tidak termasuk kos pos.
Harga runcit saiz XXL sehelai: RM59. (Pembelian minimum 3 helai, jadi RM55 sehelai). Tidak termasuk kos pos.

Please expect some differences from the measurements given

Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings

INSTANT SHAWL HUSNA LABUH CLOSE UP 4

INSTANT SHAWL HUSNA LABUH CLOSE UP 3 INSTANT SHAWL HUSNA LABUH CLOSE UP 2 INSTANT SHAWL HUSNA LABUH CLOSE UP 1

INSTANT SHAWL HUSNA LABUH APPLE TREE INSTANT SHAWL HUSNA LABUH AUTUMN INSTANT SHAWL HUSNA LABUH BEGONIA INSTANT SHAWL HUSNA LABUH BLACK ROSE INSTANT SHAWL HUSNA LABUH BLACK TULIP INSTANT SHAWL HUSNA LABUH BLUE POPPY INSTANT SHAWL HUSNA LABUH BLUE ROSE INSTANT SHAWL HUSNA LABUH CHERRY BUSH INSTANT SHAWL HUSNA LABUH DAHLIA INSTANT SHAWL HUSNA LABUH DARK DAHLIA INSTANT SHAWL HUSNA LABUH DENIM INSTANT SHAWL HUSNA LABUH FAIRY ROSE INSTANT SHAWL HUSNA LABUH GARDENIA INSTANT SHAWL HUSNA LABUH GOLDEN BELL INSTANT SHAWL HUSNA LABUH MOSAIC INSTANT SHAWL HUSNA LABUH NAVY ROSE INSTANT SHAWL HUSNA LABUH NAVY TULIP INSTANT SHAWL HUSNA LABUH PINK CANDY INSTANT SHAWL HUSNA LABUH PINK MEADOW INSTANT SHAWL HUSNA LABUH PINK PANSY INSTANT SHAWL HUSNA LABUH PRIMROSE INSTANT SHAWL HUSNA LABUH RED ROSE INSTANT SHAWL HUSNA LABUH RIBBON INSTANT SHAWL HUSNA LABUH SIENNA INSTANT SHAWL HUSNA LABUH SNOW FLAKE INSTANT SHAWL HUSNA LABUH SPRING DAISY INSTANT SHAWL HUSNA LABUH WILD ROSE INSTANT SHAWL HUSNA LABUH WINTER ROSE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation