SHAWL INSTANT LABUH NAYLI ESPRESSO

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Nayli kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.8m (approx). Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 10 warna yang memukau. Dah lah nama warnanya pun looks delicious. Nilai tambah koleksi ini adalah di bahagian tepinya (printed bercorak) disempurnakan dengan material chiffon yang elegan. Sweet sangat tau!
* Anda nak tahu, instant shawl Nayli kami ni diperbuat daripada material como crepe yang sangat selesa digayakan. Ia juga mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :) Cuma …. kami syorkan Cik Puan kenakan inner bagi shawl yang berwarna terang. Bukan apa, seronok lah bergaya secara patuh syarak kan? Sep sikit.
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL NAYLI (2.0 m x 0.8 m)
============================
* 10 warna pilihan yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================

====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Measurement: 2.0m X 0.8m
Material: Bahagian plain diperbuat daripada como crepe. Bahagian tepi bercorak (printed) pula daripada material chiffon.

Harga runcit sehelai: RM49. Tidak termasuk kos pos.
Harga runcit sehelai: RM45 (bagi pembelian 3 helai). Tidak termasuk kos pos.

Mohon maklum jika anda membeli 5 helai, maka unit 1-3 harganya RM45 sehelai, tapi unit ke 4 dan 5 harganya menjadi RM49 sehelai. Namun, jika anda mahu menikmati juga harga RM45 sehelai, anda perlu membuat pembelian 6 helai :)

Please expect some differences from the measurements given

Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings

SHAWL INSTANT LABUH NAYLI CHEWING GUM SHAWL INSTANT LABUH NAYLI COOKIES SHAWL INSTANT LABUH NAYLI COTTON CANDY SHAWL INSTANT LABUH NAYLI CUPCAKE SHAWL INSTANT LABUH NAYLI ESPRESSO SHAWL INSTANT LABUH NAYLI HAZELNUT SHAWL INSTANT LABUH NAYLI MACAROON SHAWL INSTANT LABUH NAYLI MANGOSTEEN SHAWL INSTANT LABUH NAYLI OREO MILKSHAKE SHAWL INSTANT LABUH NAYLI VANILLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation