KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN KAIN PASANG YANG BERKUALITI, MENARIK & TERKINI
===================================
* Koleksi kain pasang Songket Queen merupakan pilihan material terkini dan berkualiti iaitu Plain Lavenzi Cotton Gred A (baju) dan Printed Songket SB Line Gred A (kain) yang sangat selesa, sejuk, tahan lasak, tidak merekah, tidak mudah tertarik benangnya, tidak berbulu, tidak mengecut, tidak luntur, elok terletak, cantik beralun, tidak jarang dan elegan. Pendek kata, sememangnya pilihan yang sangat berbaloi dengan nilai wang anda.
* Nilai tambah koleksi ini adalah corak songket yang eksklusif dan malar segar.
* Sesuai dijadikan baju kurung, kebaya, kebarung mahupun jubah. Jika anda inginkan baju sedondon untuk kenduri contohnya, ini mungkin salah satu pilihan anda. Yang penting, anda bebas memilih rekaan anda sendiri. Pembelian secara pukal juga dialu-alukan
* Dijual 4 meter (bidang 45) pada harga RM80 (SM) & RM85 (SS) termasuk kos pos. Harga/ nilai sebenar adalah RM120 sepasang. Pembelian sangat berbaloi.
* Stok tersedia namun terhad.
===================================
KAIN PASANG SONGKET QUEEN
============================
* 13 pilihan warna & corak yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================

====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Perhatian: Warna Pakaian akan mungkin/akan berbeza sedikit dari yang sebenar kerana faktor pencahayaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation