BAJU KURUNG KEBARUNG RAYA 2019 MARISSA SPANISH GREYBAJU KURUNG KEBARUNG RAYA 2019 MARISSA BEET MAROONKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN KEBARUNG POLOS YANG BERKUALITI, ELEGAN & TERKINI
===================================
* Kebarung Polos Marissa pilihan yang begitu mengujakan kerana potongannya yang begitu ekskluisf, elegan, anggun dan santun.
* Pilihan material yang digunakan adalah Royal Pearl Skin berkualiti tinggi yang selesa, tidak panas, tahan lasak, elok terletak, tidak jarang, mudah digosok dan classy.
* Berpotongan kebarung yang santun, longgar dan labuh. Kemasan zip di bahagian hadapan baju (mesra penyususan). Manakala kainnya selisih depan (lipat kain batik) dengan kemasan zip dan getah di bahagian pinggang kain.
* Terdapat dalam variasi saiz XS hingga 4XL. Hadir dalam 12 warna polos yang begitu istimewa. Padankan saja dengan tudung atau shawl bercorak atau polos warna senada untuk anda gayakan ke pejabat, kelas, sekolah mahupun ke majlis keraian.
* Pastikan juga anda menyemak ukuran dengan tepat. Bila dapat baju yang kemas terletak, anda pun happy kan? (Nota: penukaran baju disebabkan tersalah saiz adalah tidak dibenarkan).
* Nilai untuk wang anda? Hanya RM100 (SM) & RM105 (SS) termasuk kos pos. Disebabkan sambutan yang hangat, kami hanya terima fast payment sahaja ya (no booking). Nota: PERCUMA brooch.  
=====================================
KEBARUNG POLOS MARISSA
============================
* 12 pilihan warna polos yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================
====================
Hubungi: 010-2252 540
====================
Material: Royal Pearl Skin

Harga runcit sepasang: RM100 (SM) & RM105 (SS) sahaja termasuk kos pos. Nota: PERCUMA brooch.  

Penjimatan yang sangat berbaloi.
Well recommended.

Please expect minor differences from the standard length given
Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settingsBAJU KURUNG KEBARUNG RAYA 2019 MARISSA UKURANBAJU KURUNG KEBARUNG RAYA 2019 MARISSA ADMIRAL B;UE BAJU KURUNG KEBARUNG RAYA 2019 MARISSA BEET MAROON BAJU KURUNG KEBARUNG RAYA 2019 MARISSA BLACK BAJU KURUNG KEBARUNG RAYA 2019 MARISSA CREAMY PEACH BAJU KURUNG KEBARUNG RAYA 2019 MARISSA DARK PURPLE BAJU KURUNG KEBARUNG RAYA 2019 MARISSA DUSTY MINT BAJU KURUNG KEBARUNG RAYA 2019 MARISSA DUSTY PINK BAJU KURUNG KEBARUNG RAYA 2019 MARISSA NAVY PEONY BAJU KURUNG KEBARUNG RAYA 2019 MARISSA OCEAN BLUE BAJU KURUNG KEBARUNG RAYA 2019 MARISSA PINE GREEN BAJU KURUNG KEBARUNG RAYA 2019 MARISSA RADIANT LILAC BAJU KURUNG KEBARUNG RAYA 2019 MARISSA SPANISH GREY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation