KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB38 2===================================
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN KURUNG MODEN LYCRA YANG BERKUALITI, SANTUN & MENARIK
===================================
* Kurung Moden Lycra Bellarina 3.0 merupakan pilihan “ready-to-wear” kurung kerana ia langsung tidak perlu digosok. Pilihan jimat elektri dan jimat masa. Best kan?
* Material yang kami gunakan ialah heavy lycra yang tidak jarang, tidak melekap pada badan, selesa, tahan lasak dan tidak perlu digosok.
* Berpotongan kurung moden yang longgar dan labuh di mana ia mengekalkan ciri-ciri Muslimah yang sopan. Terdapat poket di bahagian kanan baju menambah nilai praktikalitinya. Apatah lagi ia hadir dalam 9 pilihan warna dan corak yang begitu sweet dan segar. Variasi saiz yang ada pula adalah daripada saiz S hingga 3XL.
* Manakala kainnya berpotongan A (A cut) dengan getah sepenuhnya di bahagian pinggang kain. Seperti lazimnya, koleksi ini juga mesra penyusuan (kemasan zip) dan mesra wudhu (cuff)
* Berapa nilai untuk wang anda? Haya RM127 termasuk kos pos ke seluruh Malaysia. Pembelian super berbaloi.
=====================================
KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA 3.0 (MESRA PENYUSUAN)
============================
* 9 pilihan warna & corak yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================
====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Harga runcit sepasang: RM127 sahaja termasuk kos pos ke seluruh Malaysia.

Well recommended.

Please expect minor differences from the standard length given
Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settingsKURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB ALL KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB UKURAN KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB30 1 KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB30 2 KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB31 1KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB31 2 KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB32 1 KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB32 2 KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB33 1 KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB33 2 KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB34 1 KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB34 2 KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB35 1 KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB35 2 KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB36 1 KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB36 2 KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB37 1 KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB37 2 KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB38 1 KURUNG MODEN LYCRA BELLARINA KB38 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation