KURUNG MODEN IRONLESS TRAVEL FRIENDLY LAIQA KL27 1================================= 
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG SANTUN DAN MENARIK

===================================
* Kurung Moden Lycra Laiqa 4.0 kami kenalkan kepada anda sebagai kurung “ready-to-wear” kerana ia langsung tidak perlu digosok. Alhamdulillah atas sambutan yang sangat baik, koleksi ini telah masuk batch ke 4 ya
* Material yang kami gunakan ialah heavy lycra yang tidak jarang, tidak melekap pada badan, selesa, tahan lasak dan tidak perlu digosok.
* Nilai tambah koleksi ini ialah variasi corak dan warnanya yang sweet dan segar. Bahkan ia pilihan 2 in 1 untuk anda gayakan sebagai baju kurung dan blouse juga. Cuma mix dan match dengan seluar warna senada.
* Berpotongan kurung moden yang selesa dan santun. Manakala kainnya berpotongan A (A cut) dengan getah sepenuhnya di bahagian pinggang kain. Seperti lazimnya, koleksi ini juga mesra penyusuan (kemasan zip) dan mesra wudhu (mudah disinsing)
* Terdapat poket pada kanan baju menjadikan ia pilihan yang sangat praktikal dan memudahkan anda.
* Hadir dalam 7 pilihan warna dengan variasi saiz S hingga 3XL (rujuk kedua-dua jadual ukuran kerana jadual ukuran adalah berbeza berdasarkan kod).  Hanya RM120 termasuk kos pos ke seluruh Malaysia. Pembelian super berbaloi.
===================================
KURUNG MODEN LYCRA LAIQA 4.0 (MESRA PENYUSUAN)
============================
* 7 pilihan warna & corak yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================
====================
Hubungi: 010-2252 540
====================
Harga runcit sepasang: RM120 sahaja termasuk kos pos ke seluruh Malaysia.

Well recommended.
Please expect minor differences from the standard length given
Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings

KURUNG MODEN IRONLESS TRAVEL FRIENDLY LAIQA KL UKURAN

KURUNG MODEN IRONLESS TRAVEL FRIENDLY LAIQA KL ALL KURUNG MODEN IRONLESS TRAVEL FRIENDLY LAIQA KL RAIL KURUNG MODEN IRONLESS TRAVEL FRIENDLY LAIQA KL22 1 KURUNG MODEN IRONLESS TRAVEL FRIENDLY LAIQA KL22 2 KURUNG MODEN IRONLESS TRAVEL FRIENDLY LAIQA KL23 1 KURUNG MODEN IRONLESS TRAVEL FRIENDLY LAIQA KL23 2 KURUNG MODEN IRONLESS TRAVEL FRIENDLY LAIQA KL24 1 KURUNG MODEN IRONLESS TRAVEL FRIENDLY LAIQA KL24 2 KURUNG MODEN IRONLESS TRAVEL FRIENDLY LAIQA KL25 1 KURUNG MODEN IRONLESS TRAVEL FRIENDLY LAIQA KL25 2 KURUNG MODEN IRONLESS TRAVEL FRIENDLY LAIQA KL26 1 KURUNG MODEN IRONLESS TRAVEL FRIENDLY LAIQA KL26 2 KURUNG MODEN IRONLESS TRAVEL FRIENDLY LAIQA KL27 1 KURUNG MODEN IRONLESS TRAVEL FRIENDLY LAIQA KL27 2 KURUNG MODEN IRONLESS TRAVEL FRIENDLY LAIQA KL28 1 KURUNG MODEN IRONLESS TRAVEL FRIENDLY LAIQA KL28 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation