BAJU KURUNG MODEN LYCRA LOMA LK01 2================================== 
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG SANTUN DAN MENARIK

===================================
* Kurung Moden Lycra Loma diinspirasikan dari nama seniwati tanah air Saloma dek kerana potongan hujung lengannya yang kembang mengimbau kenangan fesyen tahun 1960an. Koleksi ini kami kenalkan kepada anda sebagai kurung “ready-to-wear” kerana ia langsung tidak perlu digosok.
* Material yang kami gunakan ialah heavy lycra yang tidak jarang, tidak melekap pada badan, selesa, tidak perlu digosok dan tahan lasak.
* Nilai tambah koleksi ini ialah variasi corak dan warnanya yang sweet dan segar. Bahkan ia pilihan 2 in 1 untuk anda gayakan sebagai baju kurung dan blouse juga. Cuma mix dan match dengan seluar warna senada.
* Berpotongan kurung moden yang selesa dan santun. Manakala kainnya berpotongan A (A cut) dengan getah sepenuhnya di bahagian pinggang kain. Seperti lazimnya, koleksi ini juga mesra penyusuan (kemasan zip) dan mesra wudhu (mudah disinsing)
* Terdapat poket pada kanan baju menjadikan ia pilihan yang sangat praktikal dan memudahkan anda. Tidak perlu lagi nak bawa handbag kan?
* Hadir dalam 7 pilihan warna dengan variasi saiz S hingga 3XL.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM120 RM100 (SM) & RM125 RM105 (SS) termasuk kos pos. Nota: Tawaran hanya sehingga 31 Disember 2018. Pembelian super berbaloi.
===================================
KURUNG MODEN LYCRA LOMA (MESRA PENYUSUAN) – SALE !!! –
============================
* 7 pilihan warna & corak yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================
====================
Hubungi: 010-2252 540
====================
Harga runcit sepasang: RM120 RM100 (SM) & RM125 RM105 (SS) termasuk kos pos. Nota: Tawaran hanya sehingga 31 Disember 2018

Well recommended.
Please expect minor differences from the standard length given
Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settingsBAJU KURUNG MODEN LYCRA LOMA LK UKURAN

TESTIMONI LOMATESTIMONIBAJU KURUNG MODEN LYCRA LOMA ALL

BAJU KURUNG MODEN LYCRA LOMA LK01 1 BAJU KURUNG MODEN LYCRA LOMA LK01 2 BAJU KURUNG MODEN LYCRA LOMA LK02 1 BAJU KURUNG MODEN LYCRA LOMA LK02 2 BAJU KURUNG MODEN LYCRA LOMA LK03 1 BAJU KURUNG MODEN LYCRA LOMA LK03 2 BAJU KURUNG MODEN LYCRA LOMA LK04 1 BAJU KURUNG MODEN LYCRA LOMA LK04 2 BAJU KURUNG MODEN LYCRA LOMA LK05 1 BAJU KURUNG MODEN LYCRA LOMA LK05 2 BAJU KURUNG MODEN LYCRA LOMA LK06 1 BAJU KURUNG MODEN LYCRA LOMA LK06 2 BAJU KURUNG MODEN LYCRA LOMA LK07 1 BAJU KURUNG MODEN LYCRA LOMA LK07 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation