KURUNG PAHANG MOTOF SONGKET SORAYA NUDE 2KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN KURUNG PAHANG MOTIF SONGKET YANG SANTUN, TERKINI & MENAWAN
===================================
* Kurung Pahang Motif Songket Soraya menggunakan material Pearl Skin (untuk baju) dan SB Line (untuk kain). Pemilihan material yang berbaloi untuk anda kerana ia lembut, selesa, tidak jarang, mudah digosok dan elok terletak.
* Nilai tambah koleksi ini adalah motif songketnya yang malar segar. Diperincikan dengan jahitan glitter lace di bahagian hujung lengan.
* Berpotongan kurung Pahang yang labuh, selesa dan santun. Manakala kainnya dijahit susun tepi dengan kemasan getah dan zip di bahagian pinggangnya.
* Terdapat dalam variasi saiz S hingga XL. Pilihan 5 warna yang bold dan elegan. Begitu sesuai digayakan ke pejabat, sekolah, majlis rasmi dan keraian.
* Pastikan juga anda menyemak ukuran dengan tepat. Bila dapat baju yang kemas terletak, anda pun happy kan? (Nota: penukaran baju disebabkan tersalah saiz adalah tidak dibenarkan).
* Nilai untuk wang anda? Hanya RM125 (SM) & RM130 (SS) termasuk kos pos.
=====================================
KURUNG PAHANG MOTIF SONGKET SORAYA
============================
* 5 pilihan warna yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================

====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Harga runcit sepasang: RM125 (SM) & RM130 (SS) sahaja termasuk kos pos.

Penjimatan yang sangat berbaloi.

Well recommended.
Please expect minor differences from the standard length given
Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings

KURUNG PAHANG MOTOF SONGKET SORAYA UKURANKURUNG PAHANG MOTOF SONGKET SORAYA BLACK 1 KURUNG PAHANG MOTOF SONGKET SORAYA BLACK 2 KURUNG PAHANG MOTOF SONGKET SORAYA GREEN 1 KURUNG PAHANG MOTOF SONGKET SORAYA GREEN 2 KURUNG PAHANG MOTOF SONGKET SORAYA MAROON 1 KURUNG PAHANG MOTOF SONGKET SORAYA MAROON 2 KURUNG PAHANG MOTOF SONGKET SORAYA NUDE 1 KURUNG PAHANG MOTOF SONGKET SORAYA NUDE 2 KURUNG PAHANG MOTOF SONGKET SORAYA PINK 1 KURUNG PAHANG MOTOF SONGKET SORAYA PINK 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation