SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD06 1====================
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SUIT MUSLIMAH MESRA HAJI YANG BERKUALITI & SELESA
====================
* Musim Haji kini kembali di mana ramai di kalangan kita yang dijemput menjadi tetamuNya. Alhamdulillah…. Allahu Akbar! Tahniah kami ucapkan Sekiranya anda masih mencari busana yang sesuai di Tanah Suci, mungkin suit yang kami tawarkan ini dapat membantu.
* Marissa 2.0 suit menggunakan material Fursan yang tidak jarang, tahan lasak, tidak panas, lembut, tidak melekap, selesa dan praktikal.
* Inovasi yang kami tawarkan untuk anda adalah kemasan getah di bahagian dalam, hujung (kaki) seluar agar memudahkan anda bergerak dengan selesa dan aurat terpelihara sempurna.
* Terdapat poket pada kanan baju koleksi ini.
* Marissa juga mesra penyusuan (kemasan zip)
* Mesra wudhu (kemasan getah).
* Manakala bahagian pinggang seluar getah sepenuhnya.
* Terdapat dalam saiz S hingga 2XL. Perhatian…stok sangat terhad ya Cik Puan.
* Terdapat dalam 8 warna polos iaitu Moss Green, Dusty Pink, Lavender, Maroon, Navy Blue, Emerald Green, Black dan Mint.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM125 (SM) & RM130 (SS) termasuk kos pos. Nota: Harga sebenar di pasaran adalah RM159 sepasang.
=====================================
MARISSA SUIT 2.0 (MESRA PENYUSUAN)
============================
* 8 pilihan warna & corak yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================
====================
Hubungi: 010-2252 540
====================
Material: Fursan
Harga runcit sepasang: RM125 (SM) & RM130 (SS) sahaja termasuk kos pos.
Penjimatan yang sangat berbaloi.

Well recommended.

Please expect minor differences from the standard length given
Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings

SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD ALL SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD CLOSE SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD UKURAN SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD06 1 SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD07 1 SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD07 2 SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD08 1 SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD08 2 SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD09 1 SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD09 2 SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD10 1 SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD10 2 SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD11 1 SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD11 2 SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD12 1 SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD12 2 SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD13 1 SUIT HAJI DAN UMRAH MUSLIMAH JUBAH SELUAR MARISSA MD13 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation