SUIT HAJI DAN UMRAH MARISSA MD04 1KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SUIT MUSLIMAH MESRA HAJI YANG BERKUALITI & SELESA

* Musim Haji kini kembali di mana ramai di kalangan kita yang dijemput menjadi tetamuNya. Alhamdulillah…. Allahu Akbar! Tahniah kami ucapkan Sekiranya anda masih mencari busana yang sesuai di Tanah Suci, mungkin suit yang kami tawarkan ini dapat membantu.
* Marissa suit menggunakan material Fursan yang tidak jarang, tahan lasak, tidak panas, lembut, selesa dan praktikal. Inovasi yang kami tawarkan untuk anda adalah kemasan getah di bahagian dalam, hujung (kaki) seluar agar memudahkan anda bergerak dengan selesa dan aurat terpelihara sempurna. Terdapat poket pada kanan dan kiri baju koleksi ini.
* Marisaa jga mesra penyusuan (kemasan zip) dan mesra wudhu (kemasan getah). Manakala bahagian pinggang seluar getah sepenuhnya.
* Terdapat dalam saiz S hingga 2XL. Perhatian…stok sangat terhad ya Cik Puan.
* Terdapat dalam 5 warna polos iaitu Purple Cadbury, Off White, Black, Dusty Pink dan Navy Black.
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM125 (SM) & RM130 (SS) termasuk kos pos. =====================================
MARISSA SUIT (MESRA PENYUSUAN)
============================
* 5 pilihan warna & corak yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================

====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Material: Fursan

Harga runcit sepasang: RM125 (SM) & RM130 (SS) sahaja termasuk kos pos.

Penjimatan yang sangat berbaloi.

Well recommended.
Please expect minor differences from the standard length given
Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings

SUIT HAJI DAN UMRAH MARISSA MD UKURANSUIT HAJI DAN UMRAH MARISSA MD ALL SUIT HAJI DAN UMRAH MARISSA MD DESCRIPTION 2 SUIT HAJI DAN UMRAH MARISSA MD DESCRIPTION 3 SUIT HAJI DAN UMRAH MARISSA MD DESCRIPTION SUIT HAJI DAN UMRAH MARISSA MD01 1 SUIT HAJI DAN UMRAH MARISSA MD01 2 SUIT HAJI DAN UMRAH MARISSA MD02 1 SUIT HAJI DAN UMRAH MARISSA MD02 2 SUIT HAJI DAN UMRAH MARISSA MD03 1 SUIT HAJI DAN UMRAH MARISSA MD03 2 SUIT HAJI DAN UMRAH MARISSA MD04 1 SUIT HAJI DAN UMRAH MARISSA MD04 2 SUIT HAJI DAN UMRAH MARISSA MD05 1 SUIT HAJI DAN UMRAH MARISSA MD05 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation