SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA SALMON

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Dapatkan shawl terbaru kami Najla. Apa yang bestnya dengan Najla ni? Mari..kami nak kongsikan… hehe..
* Najla diperbuat daripada material moss crepe (light) yang berkualiti. Bagi warna yang gelap (dark) kami jamin memang tidak jarang langsung. Tapi bagi warna pastel (light)…kami syorkan Cik Puan gayakan dengan inner. Barulah syok bergaya secara patuh syarak. Kan?
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah Shawl Adena 3.0 kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.75m. Cukup labuh dan santun.
* Anda nak tahu maksud instant double loop? Jemput tonton video yang kami sertakan ya. Najla ni tak perlu pin-pin bagai cuma sarung dan betul-betulkan sahaja. Yang paling best ia material ni langsung tak perlu di iron…hai jimat lah masa nak berhias depan cermin kan? Encik Suami pun mesti suka ni :)
*  Adik kakak yang tak sabar nak grab, boleh terus hubungi kami. Jika nak lagi jimat, boleh juga share pembelian minimum 3 helai, dan boleh terus dapat harga RM66 sehelai (harga asal RM69 sehelai). Kata sharing is caring kaaannss
* Nota: image menampilkan photoshoot studio tanpa background bunga adalah Najla Plain. Manakala image photoshoot studio dengan background bunga adalah Najla Dokoh. Happy surfing!
===================================
NAJLA PLAIN DOUBLE LOOP & NAJLA DOKOH (2.0 m x 0.75 m)
============================
* 20 warna pilihan yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================

====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Material: moss crepe (light)

Measurement: 2.0m X 0.75m
Level of Opaqueness (ketebalan): High (bagi warna gelap) tetapi low (bagi warna terang)

Harga runcit sehelai: RM69 Tidak termasuk kos pos.
Harga runcit sehelai: RM66 (bagi pembelian 3 helai). Tidak termasuk kos pos.

Mohon maklum jika anda membeli 5 helai, maka unit 1-3 harganya RM66 sehelai, tapi unit ke 4 dan 5 harganya menjadi RM69 sehelai. Namun, jika anda mahu menikmati juga harga RM66 sehelai, anda perlu membuat pembelian 6 helai

Please expect some differences from the measurements given

Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings

SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA TUTORIAL SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA BACK

SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MOSS CREPE BLUE SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MOSS CREPE CERULEAN SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MOSS CREPE CHILI SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MOSS CREPE CINNAMON SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MOSS CREPE CRIMSON SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MOSS CREPE LAVENDER SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MOSS CREPE OCEAN SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MOSS CREPE PERIWINKLE SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MOSS CREPE VIOLET

SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MOSS CREPE CRIMSON

SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MOSS CREPE BLUSH

SOLD OUT

SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MOSS CREPE ROSE

SOLD OUT

SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MOSS CREPE PEARWOOD

SOLD OUT

SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MOSS CREPE MAHOGANY

SOLD OUT

SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MOSS CREPE GREY

SOLD OUT

SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MOSS CREPE CHARCOAL

SOLD OUT

SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MOSS CREPE BLUSH

SOLD OUT

SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MOSS CREPE TURQOISE

SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA ALDER

SOLD OUT

SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA RASIN

SOLD OUT

SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA SALMON

SOLD OUT

SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA MINT SHAWL DOUBLE LOOP NAJLA PISTACHIO SHAWL DOUBLE LOOP NAJLAOAK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation