BLOUSE MUSLIMAH SONGKET ZIPPER LILY RED

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Blouse ini diperbuat gabungan material moss crepe dan songket (printed) yang eksklusif, tidak jarang, lembut, ironless dan selesa digayakan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah labuh blouse longgar (loose cutting) melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM67 (SM) & RM70 (SS). Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Mewujudkan kesan eksklusif tradisional dengan padanan songket yang memukau.
* Mesra penyusuan (kemasan zip) dan mesra wudhu (kemasan zip).
* Pilihan hebat untuk digayakan ke pejabat, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian.
* Terdapat dalam saiz 48, 50 & 52. Mohon rujuk perincian ukuran yang kami sertakan di bawah.
* Pembelian berbaloi!:)
===================================
BLOUSE SONGKET ZIPPER  (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

BAJU KURUNG MELURE COTTON KM02

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG YANG TERKNI, SANTUN DAN MENARIK
===================================
* Koleksi baju kurung Melure ini kami datangkan khusus untuk penggemar pilihan corak floral yang segar, eksklusif dan menawan.
*Koleksi ini diperbuat daripada material Indian cotton yang tahan lama, tahan lasak, tidak mengecut dan selesa (cuma agak sedikit nipis, jadi untuk kain, digalakkan memakai kain dalam ya dearies).
* Digalakkan cucian tangan kerana materialnya lembut.
* Pilihan yang berbaloi. Kenapa? Kerana harganya cuma RM109 termasuk kos pos ke seluruh Malaysia. Alahaiii….ruginya kalau tak grab :)
* Hadir dalam 5 corak eksklusif. Manakala saiz pula adalah dari S hingga 3XL.
=====================================
BAJU KURUNG COTTON MELURE
============================ Read More →

BLOUSE MUSLIMAH PAULA COMO CREPE SILVER B

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Blouse ini diperbuat como crepe yang tidak jarang, lembut, ironless dan selesa digayakan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah potongan labuh melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM85 (SM) & RM90 (SS). Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Mewujudkan efek kontemporari dengan potongan yang stylish dan kemasan butang hiasan pada sisi blouse.
* Mesra penyusuan (kemasan zip) dan mesra wudhu (kemasan zip).
* Pilihan hebat untuk digayakan ke pejabat, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian.
* Terdapat dalam saiz XS, S, M, L & XL. Mohon rujuk perincian ukuran yang kami sertakan di bawah.
* Terdapat dalam 5 variasi warna (green, lilac, sherbet, orange dan silver).
===================================
BLOUSE COMO CREPE PAULA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

BLOUSE MUSLIMAH CREPE LILY RED

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Blouse ini diperbuat pearl crepe yang tidak jarang, lembut, ironless dan selesa digayakan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah labuh blouse longgar (loose cutting) melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM67 (SM) & RM70 (SS). Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Mewujudkan slim effect dengan kemasan stripe pada sisi dan lengan blouse. Terdapat span padding pada bahu (mudahlah nak pin brooch jika mengenakan shawl)
* Mesra penyusuan (kemasan zip) dan mesra wudhu (butang).
* Pilihan hebat untuk digayakan ke pejabat, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian.
* Terdapat dalam saiz 44, 46, 50 & 52. Mohon rujuk perincian ukuran yang kami sertakan di bawah.
* Pembelian berbaloi!:)
===================================
BLOUSE PEARL CREPE LILY (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

BAJU KURUNG MODEN COTTON SONGKET DOKOH BLACK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN YANG TERKNI, SANTUN DAN MENARIK
===================================
* Koleksi baju kurung moden Songket Dokoh ini kami datangkan khusus untuk penggemar pilihan bercorak songket yang tak lapuk dek hujan dan tak lekang dek panas.
* Hadir dalam 13 warna dan corak yang menawan kalbu. Terdapat warna material yang sama namun yang membezakannya adalah corak songket yang unik dan menarik.
* Baju koleksi ini menggunakan fabrik Dull Pearl Skin Glitter yang selesa, terkini dan elegan. Baju koleksi ini disempurnakan dengan potongan kurung moden (namun loose cut). Nilai tambah bahagian baju adalah kemasan dokoh (ironed stamp) yang memberikan anda penampilan anggun dan bergaya.
* Manakala kainnya pula menggunakan material cotton songket (printed songket) dengan pilihan corak yang memukau. Bahagian kain disempurnakan dengan selisih depan (lipat kain batik). Kemasan getah pada pinggang kain (kiri dan kanan).
* Sesuai digayakan untuk ke majlis rasmi, pejabat, keraian dan sekolah. Berita baiknya…hanya RM140 (SM) dan RM145 (SS). Pembelian super berbaloi
=====================================
BAJU KURUNG MODEN SONGKET DOKOH I – ALL SOLD OUT – 
============================ Read More →

DRESS MUSLIMAH ADELIA FLORAL BLACK A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS YANG TERKINI, EKSKLUSIF & ELEGAN
===================================
* Dress Adela Floral diperbuat daripada material wolly crepe yang tidak jarang, selesa, lembut, tidak mudah renyuk, tidak melekap pada pada badan dan mudah digosok.
*Material berkualiti yang pastinya menyerlahkan daya penampilan anda.
* Kemasan lengan berzip yang mesra wudhu :)
* Sekalipun anda masih menyusukan si comel, ia tidak lagi menjadi halangan kerana Adela Floral mempunyai kemasan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan dress.
* Kemasan poket hiasan juga menyerlahkan keceriaan!
* Adela Floral adalah pilihan yang tepat untuk majlis istimewa, keraian dan rumah terbuka. Anda pasti tampil lebih berkeyakinan.
* Terdapat dalam 4 warna pilihan yang awesome.
* Hadir dalam saiz S, M. L dan XL. Waahh…
* Hanya RM125 termasuk kos pos ke seluruh Malaysia. Pilihan super berbaloi!!!
===================================
DRESS ADELA FLORAL (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

DRESS AMEENA II A09

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS YANG ANGGUN DAN SANTUN
===================================
* Dress ini diperbuat daripada material  como crepe yang lembut, tidak jarang, flowy, tahan lasak dan mudah digosok. Pasti ramai yang sukakan?
* Nilai tambah koleksi ini ialah jahitan lace pada bahagian hujung lengan dress yang menaikkan seri Cik Puan apabila menggayakannya.
* Hadir dalam 10 warna terbaru yang menarik. Sangat sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Dan lagi… harga yang kami tawarkan termasuk kos pos. Ya anda bakal menjimatkan masa, duit petrol, tol dan parking. Siapa yang tidak mahu jimatkan wang kan?
* Mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan dress. Bahkan dilengkapi dengan zip di bahagian lengan dress untuk memudahkan Cik Puan berwuduhu’. Juga…terdapaat poket di sebelah kanan dress. Ini memang awesome :)
=====================================
DRESS AMEENA II (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

JUBAH SYIFFA POLISTER FLORAL BLUE BKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN

===================================
* Jubah Syiffa diperbuat daripada material terbaru iaitu semi polister soft yang selesa, lembut dan elegan.
* Didatangkan dengan 3 warna dan corak floral yang memukau.
* Nilai tambah koleksi ini ialah kemasan corak floral yang sangat fresh dan sweet. Pasti menambah seri.
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka.
* Bergaya bak seorang puteri.
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM90 ke seluruh Malaysia.
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
JUBAH SYIFFA
========================= Read More →

BLOUSE MUSLIMAH LABUH MOSS CREPE KERAWANG PUTERI CETRONILLA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MOSS CREPE YANG SANTUN & ELEGAN
===================================
* Blouse ini diperbuat moss crepe yang tidak jarang, lembut, ironless dan selesa digayakan.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah labuh blouse longgar (loose cutting) melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM65 sehelai, termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia. Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Kemasan dokoh (ironed) pada bahagian hadapan blouse, pasti menambah seri dan keanggunan.
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazzo.
* Pilihan hebat untuk digayakan ke pejabat, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian.
* Terdapat dalam saiz 42, 44 & 46. Mohon rujuk perincian ukuran yang kami sertakan di bawah.
* Pembelian berbaloi!:)
===================================
BLOUSE MOSS CREPE KERAWANG PUTERI
============================ Read More →

BAJU KURUNG MODEN LYCRA HANNAH HN04

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG SANTUN DAN MENARIK
===================================
* Cik Puan yang dikasihi semua, dengan sukacitanya kami tawarkan koleksi baju kurung Hannah yang sangat nice. Potongan baju ini disempurnakan sebagai baju kurung moden.
* Hadir dalam 10 warna dan corak yang menawan kalbu. Sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Terdapat dalam saiz S hingga 3XL, waahh!!! Potongan skirt pula adalah kembang lepas dengan kemasan getah di pinggang. Potongan skirt kembang ini tentunya memudahkan pergerakan anda
* Kemasan leher bulat dan zip dibahagian hadapan baju. Sesuai untuk mommies yang ingin tampil menawan sekalipun masih menyusukan si manja. Bahagian pergelangan baju pula elastik untuk bukaan mudah sewaktu berwudhu’
* Material baju dan skirt adalah lycra berkualiti tinggi, sederhana tebal dan tidak melekap di badan (tidak berbentuk jika anda memilih saiz yang tepat) serta tidak mudah renyuk (ironless). Ini tentunya dapat menjimatkan masa menggosok anda setiap hari. Berita baiknya…hanya RM119 sepasang termasuk kos pos ke seluruh Malaysia. Pembelian super berbaloi
=====================================
BAJU KURUNG MODEN LYCRA HANNAH (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

KAIN PASANG DUBAI SILK D336

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN KAIN PASANG DUBAI SILK YANG TERKINI, ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Koleksi kain pasang Dubai Silk adalah corak dan material terkini yang sejuk, lembut, selesa, tahan lasak dan tidak mudah berkedut.
* Hadir dalam corak dan warna yang sangat sweet, memukau dan fresh.
* 4 meter bidang 45 (siap dipotong).
* Anda bebas memilih rekaan jahitan bersama tailor anda!
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Harga jualan kami hanya RM69 sepasang ke Semenanjung Malaysia dan RM72 ke Sabah/Sarawak. Termasuk kos pos.
===================================
KAIN PASANG BATIK DUBAI BATCH II (BIDANG 45 X 4m)
============================ Read More →

TSHIRT MUSLIMAH COTTON NURSING HBN03P

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN T-SHIRT MUSLIMAH COTTON YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* T-shirt ini diperbuat material cotton teteron yang berkualiti. Jadi ia tidak mengecut walaupun selepas dibasuh, selesa dan tidak mudah luntur warna. Yang pasti, kami tidak berkompromi dengan kualitinya. Sebab itu kebanyakan tshirt kami kod HB dab HBN laris/habis dalam tempoh 24 jam sahaja.
* Nilai tambah kepada koleksi ini ialah ia mesra penyusuan! Berita baik untuk mommies yang menyusukan :)
* Lengan longgar (loose) dan leher bulat.
* Corak floral yang menarik dan fresh. Kod HBN03 menawarkan corak pilihan berkaki…sweet sanagat!. Cantik dan sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar panjang khususnya untuk keluar bersiar-siar, hari keluarga, riadah, hari sukan mahupun berusrah.
* Warna belakang baju seperti dalam gambar yang disediakan.
* Terdapat dalam saiz S – 3XL. Waah…banyaknya pilihan
* Terdapat 6 warna pilihan yang sangat cantik.
=====================================
T-SHIRT COTTON MUSLIMAH (KOD HBN03 – MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

TSHIRT MUSLIMAH COTTON NURSING HBN02P A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN T-SHIRT MUSLIMAH COTTON YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* T-shirt ini diperbuat material cotton teteron yang berkualiti. Jadi ia tidak mengecut walaupun selepas dibasuh, selesa dan tidak mudah luntur warna. Yang pasti, kami tidak berkompromi dengan kualitinya. Sebab itu kebanyakan tshirt kami kod HB dab HBN laris/habis dalam tempoh 24 jam sahaja.
* Nilai tambah kepada koleksi ini ialah ia mesra penyusuan! Berita baik untuk mommies yang menyusukan :)
* Lengan longgar (loose) dan leher bulat. Manakala potongan flare, anda pasti melangkah bergaya :)
* Corak floral yang menarik dan fresh. Terdapat stripe pada bahagian lengan yang menambah seri apabila anda menggayakannya. Cantik dan sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar panjang khususnya untuk keluar bersiar-siar, hari keluarga, riadah, hari sukan mahupun berusrah.
* Warna belakang baju seperti dalam gambar yang disediakan.
* Terdapat dalam saiz S – 3XL. Waah…banyaknya pilihan
* Terdapat 3 warna pilihan yang sangat cantik.
=====================================
T-SHIRT COTTON MUSLIMAH (KOD HBN02 – MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

TSHIRT MUSLIMAH COTTON NURSING HBN01B A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN T-SHIRT MUSLIMAH COTTON YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* T-shirt ini diperbuat material cotton teteron yang berkualiti. Jadi ia tidak mengecut walaupun selepas dibasuh, selesa dan tidak mudah luntur warna. Yang pasti, kami tidak berkompromi dengan kualitinya. Sebab itu kebanyakan tshirt kami kod HB dab HBN laris/habis dalam tempoh 24 jam sahaja.
Nilai tambah kepada koleksi ini ialah ia mesra penyusuan! Berita baik untuk mommies yang menyusukan :)
* Lengan bergetah (gripped) dan leher bulat.
* Corak floral yang menarik dan fresh. Cantik dan sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar panjang khususnya untuk keluar bersiar-siar, hari keluarga, riadah, hari sukan mahupun berusrah.
* Warna belakang baju seperti dalam gambar yang disediakan.
* Terdapat dalam saiz S – 3XL. Waah…banyaknya pilihan
* Terdapat 3 warna pilihan yang sangat cantik.
=====================================
T-SHIRT COTTON MUSLIMAH (KOD HBN01 – MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

BLOUSE MUSLIMAH AMBER POLYCREPE MINT GREEN

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG SANTUN, MODEN & ELEGAN
===================================
* Blouse Amber diperbuat daripada material polycrepe yang terkini, sejuk, tahan lasak, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai blouse pilihan Muslimah, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh dan berpotongan longgar menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Kelebihan Amber adalah kemasan tweed (ada gambar close up kami sertakan) yang menaikkan seri bila anda menggayakannya. Risau kalau tweed ni berbulu (selepas dibasuh)? Dont worry boleh masuk mesin lagi tau :)
* Blouse Amber sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Amber adalah pilihan yang sangat bijak.
* Amber juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan berzip. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Terdapat dalam saiz XS sehingga 3XL! Waah senanglah nak buat pilihan.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Amber juga mesra penyusuan (dengan kemasan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati
=====================================
BLOUSE POLYCREPE AMBER (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

Assalamualaikum semua!

In syaAllah Blouse Muslimah Amber akan menemui anda esok 19 Ogos 2016. Blouse istimewa ini diperbuat daripada material polycrepe yang ringan, selesa, tidak jarang, mudah dijaga dan tidak mudah berkedut.

Jom inta-intai dulu full update esok… stay tuned :)

BLOUSE MUSLIMAH AMBER 1 BLOUSE MUSLIMAH AMBER 2

INSTANT SHAWL HUSNA LABUH CLOSE UP 3

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN INSTANT SHAWL (SINGLE LOOP) CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah printed instant shawl Husna kami datangkan dalam dwi-saiz iaitu XL (2.0 meter x 0.75 meter) dan XXL (2.2 meter x 0.75 meter). Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 20++ warna yang memukau.
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Percaya atau tidak… anda tidak perlu was was lagi kerana tidak perlu mengenakan inner (melainkan jika anda memang selesa ber inner). Banyak blouse, jubah dan baju kurung plain yang boleh dipadankan bersama …hanya pick up warna yang sesuai.
* Material yang flowy dan sangat selesa dipakai.
* Potongan labuh depan dan belakang tauu…
* Instant shawl maksudnya ..anda Cuma perlu sarungkan dan adjust.
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
* Hanya RM49 bagi saiz XL..tapi kami nak beri anda lebih puas hati..kalau beli 3 pieces Cuma RM45 sehelai. Belum termasuk kos pos.
* Untuk saiz XXL pula hanya RM59 sehelai…tapi kalau beli ramai-ramai dengan kawan..minimum 3 helai, so akan dapat RM55 sehelai. Belum termasuk kos pos.
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA XL (2.0 m x 0.75 m) & INSTANT SHAWL HUSNA XXL (2.2 m x 0.75 m)
============================ Read More →

KAIN PASANG JAPANESE COTTON BIDANG 45 BD267C 4

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN KAIN PASANG JAPANESE COTTON YANG BERKUALITI, MENARIK DAN TERKINI
===================================
* Koleksi kain pasang Japanese Cotton tidak perlu diperkenalkan lagi dek kerana kualiti nya yang dimaklumi ramai.
* Kelebihan material kami antara lain tidak jarang, tidak mudah mengecut, tidak berbulu selepas dibasuh, kain yang lembut dan tidak luntur warna, sejuk dan selesa digayakan. Pendek kata… kualiti yang dijamin puas hati.
* Bidang 45 x 4 meter (siap dipotong). Boleh juga jika anda ingin request by meter, dengan syarat minimum 2 meter per corak. Dan boleh juga request 4 meter (corak semua) atau 4 meter (matching 2 meter corak + 2 meter plain)
* Dijual pada harga RM78.00 (4 meter). Ready stock.
* Sesuai dijadikan baju kurung, jubah dan tudung.
* Anggaran kos pos RM8 SM/RM12 SS.
===================================
KAIN PASANG JAPANESE COTTON (BIDANG 45 x 4m)
============================ Read More →

BAJU KURUNG MODEN DUBAI SILK YASMEEN GREY SILVER

SILVER GREY

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN YANG SANTUN DAN ELEGAN
===================================
* Baju kurung moden Yasmeen begitu istimewa kerana diperbuat daripada material Dubai Silk yang lembut, selesa, berkualiti, elegan dan tidak mudah berkedut. Anda psti melangkah bergaya dan berkeyakinan.
* Nilai tambah kepada koleksi ini ialah corak floral yang memikat. Ia direka agar anda boleh mix dan match top dengan skirt dan seluar (jika berminat bergaya lebih kasual). Bahkan kainnya juga boleh digayakan dengan top bewarna polos senada. Waahh… berkreatif dalam bergaya pasti cool kan?
* Berita baik untuk mommies … koleksi Yasmeen juga mesra penyusuan. Dan mesra wudhu’.
* Terdapat dalam saiz S hingga XL. Perhatian…stok sangat terhad ya Cik Puan.
* Pastikan juga anda menyemak ukuran dengan tepat. Bila dapat baju yang kemas terletak, anda pun happy kan?
* Pilihan yang tepat untuk digayakan ke pejabat, kelas mahupun ke majlis keraian dan rumah terbuka. Tampil sedondon juga menambahkan keceriaan.
=====================================
BAJU KURUNG MODEN DUBAI SILK YASMEEN (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

DRESS MUSLIMAH COMO CREPE MARYAM COCOA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Maryam diperbuat daripada material como crepe (high quality) yang selesa, lembut dan elegan.
* Hanya basuhan tangan digalakkan (hand-wash).
* Nilai tambah koleksi ini ialah kemasan dokoh (iron stamped) yang menambah seri.
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Malah, jika tampil sedondon pasti menambahkan keceriaan.
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mesra wudhu’ (terdapat kemasan zip pada lengan dress)
* Terdapat poket di kiri dan kanan dress. Memudahkan anda menyimpan barang kecil yang berharga.
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM145 ke seluruh Malaysia.
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS COMO CREPE MARYAM (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

BAJU KURUNG MODEN MOSS CREPE ISABELLA PEACH

PEACH

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN YANG SANTUN DAN TERKINI
===================================
* Baju kurung moden Isabela mempunyai auranya yang tersendiri. Menampilkan gaya versatile dan elegan membuatkan anda melangkah penuh yakin bila menggayakannya. Sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Rekaan baju (top) dengan potongan yang cukup versatile dan bakal menjadi fenomena. Tidak mahu padankan dengan kain? Ya…boleh sahaja digayakan ke pejabat dengan padanan seluar dan skirt. Oooh ya… terdapat kemasan zip di bahagian belakang baju. Jadi lebih mudah untuk anda sarungkannya :)
* Gabungan material moss crepe dan sutera Thai (berkualiti tinggi). Material ini juga sangat selesa dipakai, lembut, terkini dan menyerlahkan nilai eksklusif.
* Terdapat dalam saiz S hingga XL. Perhatian…stok sangat terhad ya Cik Puan.
* Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang). Pastikan juga anda menyemak ukuran dengan tepat. Bila dapat baju yang kemas terletak, anda pun happy kan?
* Pilihan yang tepat untuk digayakan ke pejabat, kelas mahupun ke majlis keraian dan rumah terbuka. Tampil sedondon juga menambahkan keceriaan.
=====================================
BAJU KURUNG MODEN ISABELA II
============================ Read More →

DRESS MUSLIMAH DULL SATIN HAJAR OFF-WHITE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Koleksi terhad ini diperbuat daripada material dull satin yang tebal, flowy, elok terjatuh, selesa dan lembut. Elegan sangat tau!
* Nilai tambah koleksi ini ialah kemasan dokoh (warna silver) yang di ironed kemas atas dress. Anda pasti tampil elegan.
* Potongan dress ini disempurnakan dengan potongan jubah moden yang selesa, longgar dan tidak melekap pada badan. Preggy mommies pun boleh pakai.. wahhh!
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Malah, jika tampil sedondon pasti menambahkan keceriaan.
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mesra wudhu’ (terdapat kemasan zip pada lengan dress)
* Terdapat dalam saiz XS, S, M, L, XL & XXL.
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM115 ke Semenanjung Malaysia dan RM120 ke Sabah/Sarawak.
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS DULL SATIN HAJAR (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

TUDUNG COTTON LABUH SAIZ L FAIHA ICPL02

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG COTTON SAIZ L YANG SIMPLE, ELEGAN DAN BERKUALITI
===================================
* Sukar mencari tudung saiz L yang cantik dan simple?
* Mahu tudung untuk digayakan dengan busana bercorak?
* Mencari material tudung yang tebal, tak melekap dan tak panas?
* Koleksi Faiha adalah koleksi pertama kami yang menggunakan material cotton cationic yang tebal, selesa (tidak panas) dan tak melekap. Walaupun ia simple, namun anda tetap bergaya anggun dengan busana berkualiti.
* Didatangkan dengan awning cotton (soft) dengan lapisan istimewa yang mudah dibentuk. Anda pasti tampil kemas! :)
* Kesemua 10 warna yang menarik
* Pilihan super berbaloi untuk wang anda!
===================================
TUDUNG COTTON FAIHA (SAIZ L)
============================ Read More →

TUDUNG COTTON LABUH SAIZ XL FAIHA ICPX08

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG COTTON SAIZ XL YANG SIMPLE, ELEGAN DAN BERKUALITI
===================================
* Sukar mencari tudung saiz XL yang cantik dan simple?
* Mahu tudung untuk digayakan dengan busana bercorak?
* Mencari material tudung yang tebal, tak melekap dan tak panas?
* Koleksi Faiha adalah koleksi pertama kami yang menggunakan material cotton cationic yang tebal, selesa (tidak panas) dan tak melekap. Walaupun ia simple, namun anda tetap bergaya anggun dengan busana berkualiti.
* Didatangkan dengan awning cotton (soft) dengan lapisan istimewa yang mudah dibentuk. Anda pasti tampil kemas! :)
* Kesemua 10 warna yang menarik
* Pilihan super berbaloi untuk wang anda!
===================================
TUDUNG COTTON FAIHA (SAIZ XL)
============================ Read More →