TUDUNG DENIM MECCA DJX14

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG DENIM BERDAGU YANG SANTUN DAN BERKUALITI
===================================
* Sukar mendapatkan tudung labuh yang cantik?
* Koleksi tudung denim berdagu saiz XL anda terhad?
* Mahu tudung untuk digayakan dengan busana bercorak?
* Berminat mendapatkan tudung berkualiti yang berbaloi dengan harga?
* Kami ada 16 warna pilihan saiz XL yang santun dan elegan
* Material denim yang selesa, tidak melekap, ironless (menjimatkan masa dan elektrik), design simple namun elegan dan solat-ready.
===================================
TUDUNG DENIM BERDAGU MECCA SAIZ XL (KOD DJX01 – DJX16)
============================
Read More →

BAJU KURUNG MODEN LYCRA NAJWA SM58

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG SANTUN DAN TERKINI
===================================
* Hadir dalam 33++ warna dan corak yang menawan kalbu (stok sangat terhad). Sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Rekaan baju (top) adalah longgar (loose cut), jadi tidak menampakkan bentuk tubuh (pastikan anda menyemak ukuran yang tepat)
* Terdapat dalam saiz S hingga 3XL, waahh!!!. Potongan skirt loose mermaid (kembang kebawah) ini tentunya memudahkan pergerakan anda
* Kemasan leher berbutang (mesra penyusuan). Sesuai untuk mommies yang ingin tampil menawan sekalipun masih menyusukan si manja. Bahagian pergelangan baju berbutang untuk bukaan yang praktikal dan mudah sewaktu berwudhu’
* Material baju dan skirt adalah lycra berkualiti tinggi (premium quality) yang setanding harganya, lembut, selesa (tidak panas), tebal dan tidak melekap di badan (tidak berbentuk jika anda memilih saiz yang tepat) serta tidak mudah renyuk. Ini tentunya dapat menjimatkan masa menggosok anda setiap hari
=====================================
BAJU KURUNG MODEN LYCRA NAJWA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

RR2 CHIFFON SPONGE PEACH PUFF

Assalamualaikum Cik Puan semua.

Terima kasih kami ucapkan atas kepercayaan, kerjasama dan baik budi Cik Puan semua.

Berinspirasikan kepercayaan anda terhadap kami, maka kesungguhan dan komitmen terus kami pertingkatkan demi memberi yang lebih baik buat anda.

In syaAllah kami akan mulai menawarkan pilihan busana telekung yang berkualiti, terkini dan sangat cantik.

Batch pertama adalah material chiffon yang terdiri daripada 9 warna pilihan (yang sangat lembut dan cantik) . Stay tuned ya :)

TUDUNG DENIM CHIFFON WARDAH KOD JWFL44

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG DENIM CHIFFON YANG ELEGAN DAN SANTUN
===================================
* Tudung denim chiffon Wardah floral saiz L hadir dengan 15 warna pilihan yang sukar dilepaskan.
* Diperbuat daripada gabungan material denim dan chiffon yang elegan dan santun. Dihiasi dengan “floral timbul” yang menambah kemasan agar anda tampil menawan.
* Labuh depan 19-21 inci, kelabuhan yang sesuai agar aurat anda terjaga rapi.
* Awning dari denim (hard awning) yang berkualiti.
* Pilihan berkualiti yang berbaloi dengan wang anda.
=====================================
TUDUNG DENIM CHIFFON FLORAL WARDAH SAIZ L (JWFL30-JWFL45)
============================ Read More →

TUDUNG DENIM CHIFFON WARDAH KOD JWFX35

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG DENIM CHIFFON YANG ELEGAN DAN SANTUN
===================================
* Tudung denim chiffon Wardah floral saiz XL hadir dengan 15 warna pilihan yang sukar dilepaskan.
* Diperbuat daripada gabungan material denim dan chiffon yang elegan dan santun. Dihiasi dengan “floral timbul” yang menambah kemasan agar anda tampil menawan.
* Labuh depan 23-24.5 inci, kelabuhan yang sesuai agar aurat anda terjaga rapi.
* Awning dari denim (hard awning) yang berkualiti.
* Pilihan berkualiti yang berbaloi dengan wang anda.
=====================================
TUDUNG DENIM CHIFFON FLORAL WARDAH SAIZ XL (JWFX30-JWFX45) – ALL SOLD OUT – 
============================ Read More →

Kami could not thank you all enough! Kepercayaan anda adalah asas penting strategi perniagaan kami. Terima kasih atas kepercayaan, kerjasama dan baik budi Cik Puan semua.

We love you all!

TESTIMONI HUSNA

TESTIMONI PELANGGAN KAMI YANG BARU MENERIMA SHAWL HUSNA (EXTRA WIDE) – FEBRUARI 2016 :)

TESTIMONI PALAZZO

TESTIMONI PELANGGAN KAMI YANG MENDAPATKAN PALAZZO GREY – FEBRUARI 2016 :)

teaser wardah

Berita baik untuk Cik Puan semua yang manis-manis, kami telah restock koleksi floral Wardah II. Akan hadir dalam saiz L dan XL.

Grab cepat-cepat tau…sebab last time, ramai yang kecewa sbb tak sempat nak dapatkannya :)

In syaAllah kami akan update di web esok (13 Feb 2016) ya. Stay tuned dearies!

BAJU KURUNG RABIYA RB026

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG SANTUN DAN MENARIK
===================================
* Cik Puan yang dikasihi semua, dengan sukacitanya kami telah restock Rabiya (sekarang dah jadi Rabiya II). Salah satu sebab kenapa kami restock ialah sambutannya yang hangat dan meeltopss tau! :)
* Hadir dalam 14 warna dan corak yang menawan kalbu. Sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Terdapat dalam saiz S hingga 3XL, waahh!!! Potongan skirt pula adalah kembang lepas dengan kemasan getah di pinggang. Potongan skirt kembang ini tentunya memudahkan pergerakan anda
* Kemasan leher bulat dan zip dibahagian hadapan baju. Sesuai untuk mommies yang ingin tampil menawan sekalipun masih menyusukan si manja. Bahagian pergelangan baju pula elastik untuk bukaan mudah sewaktu berwudhu’
* Material baju dan skirt adalah lycra berkualiti tinggi, sederhana tebal dan tidak melekap di badan (tidak berbentuk jika anda memilih saiz yang tepat) serta tidak mudah renyuk. Ini tentunya dapat menjimatkan masa menggosok anda setiap hari
=====================================
BAJU KURUNG MODEN LYCRA RABIYA II (MESRA PENYUSUAN)
============================

Read More →

ADAWIYAH EGYPTION PRINT ADW PROMO

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS YANG EKSKLUSIF DAN SANTUN
===================================
* Dress ini diperbuat daripada satin inspirasi paisley printed Egyptian motif yang eksklusif, mewah, berkualiti, terkini, lembut, mudah digosok dan selesa. Pasti ramai yang sukakan?
* Potongan A (A cut) yang selesa
* Mesra penyusuan (zip dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Mesra wudhu’ (dijahit sedikit kembang)
* Terdapat lapisan kain (inner) di bahagian dalam
* Pilihan saiz bermula dari S hingga XXL.
* Nilai yang berbaloi untuk wang anda
* Hadir dalam 6 warna terbaru yang mewah dan eksklusif. Sesuai digayakan ke pejabat, kuliah, kelas, keraian atau majlis istimewa.
* Dan lagi… harga yang kami tawarkan termasuk kos pos. Ya anda bakal menjimatkan masa, duit petrol, tol dan parking. Siapa yang tidak mahu jimatkan wang kan?
=====================================
DRESS PAISLEY PRINTED EGYPTIAN ADAWIYAH (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

DRESS KAMELIA BLACK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS YANG ANGGUN DAN SANTUN
===================================
* Dress ini diperbuat daripada material moss crepe dan sutera Thailand (Thai silk) yang terkini, berkualiti, lembut dan selesa.  Pasti ramai yang sukakan?
* Potongan princess yang beralun dan santun
* Mesra penyusuan (zip dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Mesra wudhu’ (dijahit sedikit kembang)
* Terdapat poket yang memudahkan anda memudahkan anda menyimpan barang kecil yang berharga
* Pilihan saiz bermula dari S hingga XXL. Waahh… rugi tak pilih ni.
* Nilai yang berbaloi untuk wanda anda
* Hadir dalam 4 warna terbaru yang menarik. Sangat sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Dan lagi… harga yang kami tawarkan termasuk kos pos. Ya anda bakal menjimatkan masa, duit petrol, tol dan parking. Siapa yang tidak mahu jimatkan wang kan?
=====================================
DRESS KAMELIA (MESRA PENYUSUAN) 
============================ Read More →

DRESS CREPE EL VIDA PROMO 1

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS YANG ANGGUN DAN SANTUN
===================================
* Dress ini diperbuat daripada material polycrepe (ringan) yang lembut, tidak jarang, tidak mudah mengecut, mudah kering (apabila dibasuh), senang dibasuh dan tidak mudah pudar. Pasti ramai yang sukakan?
* Potongan A (A cut) yang selesa dan santun
* Mesra penyusuan (zip dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Mesra wudhu’ (zip dijahit kemas di bahagian lengan)
* Terdapat poket yang memudahkan anda memudahkan anda menyimpan barang kecil yang berharga
* Pilihan saiz bermula dari S hingga 3XL. Waahh… rugi tak pilih ni.
* Nilai yang berbaloi untuk wanda anda :)
* Hadir dalam 6 warna terbaru yang menarik. Sangat sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Dan lagi… harga yang kami tawarkan termasuk kos pos. Ya anda bakal menjimatkan masa, duit petrol, tol dan parking. Siapa yang tidak mahu jimatkan wang kan?
=====================================
DRESS EL VIDA (MESRA PENYUSUAN) 
============================ Read More →

TSHIRT COTTON MUSLIMAH KOD HS20H

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN T-SHIRT MUSLIMAH COTTON YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Blouse ini diperbuat material cotton teteron yang berkualiti. Jadi ia tidak mengecut walaupun selepas dibasuh, selesa dan tidak mudah luntur warna.
* Lengan bergetah dan leher bulat.
* Corak floral yang sweet. Cantik dan sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar panjang khususnya untuk keluar bersiar-siar, hari keluarga, riadah, hari sukan mahupun berusrah.
* Warna belakang baju seperti dalam gambar yang disediakan.
* Terdapat dalam saiz XS – 3XL. Waah…banyaknya pilihan
* Terdapat 8 warna pilihan yang sangat cantik.
=====================================
T-SHIRT COTTON MUSLIMAH FLORAL (KOD HS20)
=================================== Read More →

DRESS CREPE SOFEA JADE GREEN BROWN

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS CREPE YANG SOPAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Diperbuat daripada material crepe yang tidak mudah berkedut, selesa dan tidak melekap di badan. Material ini juga ringan serta tidak panas.
* Nilai tambah yang kami tawarkan ialah jahitan sulam yang kemas dan menarik pada bahagian lengan dress.
* Kemasan zip di bahagian hadapan dress bagi memudahkan anda menyusukan si comel.
* Kemasan zip di bahagian lengan dress (mesra wudhu’)
* Terdapat dalam 4 pilihan warna yang sangat menarik dan sukar dilepaskan. Pilihan berbaloi dengan harga yang ditawarkan.
===================================
SOFEA EXCLUSIVE DRESS (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

TUNIC AISHA ITALIAN CREPE GREEN PETRONAS

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Aisha diperbuat daripada material Italian crepe yang terkini, tidak mudah renyuk, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggun) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Tunic Aisha sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Aisha adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang berbutang. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati
=====================================
AISHA TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

SHAWL EXTRA WIDE DANEEN AZRAQ

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Daneen extra wide kami didatangkan dengan ukuran labuh XXL bagi lapisan luar (outer) dan saiz XL bagi lapisan dalam (inner). Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 10 warna yang memukau. Pilihan warna floral yang fresh dan cukup sweet!
* Anda nak tahu, instant shawl Daneen kami ni diperbuat daripada material printed chiffon (outer) dan daripada moss chiffon untuk innernya. Selain dari ia merupakan pilihan yang cantik, ia juga sangat selesa dan tidak panas… maklumlah sekarang musim panasnya memang membuatkan kita cepat berpeluh
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL DANEEN EXTRA WIDE 
============================ Read More →

SHAWL DOUBLE LOOP INARA XXL ITP2X11
KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON SAIZ XXL YANG, SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Shawl dua muka (double loop) yang sangat mudah dipakai – hanya sarung & sarung lagi, PINLESS! 
* Dijahit dengan soft awning cotton yang mudah dibentuk dan tidak melekap.
* Gabungan COTTON dan CHIFFON – bahagian cotton direka lebih labuh agar dapat berfungsi sebagai inner neck untuk menutup bahagian leher. 2 dalam 1!
* Labuh depan dan belakang yang tidak perlu anda risaukan kerana kami pastikan cukup labuh sesuai pemakaian saiz XXL (labuh belakang 36 – 38 inci). Untuk info, ketinggian model 153 cm ya  
* Terdapat 9 warna pilihan yang sangat cantik. 
* Pilihan tepat untuk tampil bergaya namun kekal santun dan memelihara aurat dengan sempurna. Dapatkan segera sebelum kehabisan. 
===================================
SHAWL INSTANT DOUBLE LOOP CHIFFON + COTTON INARA (SAIZ XXL) – BATCH II
============================

Read More →

WARDA DOUBLE LOOP BEIGE

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL KOREAN LYCRA YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Shawl double loop Warda menggunakan material Korean lycra (berkualiti) yang lembut, sejuk, tidak jarang, ironless, mudah dibentuk dan selesa.
* Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Pilihan corak floral yang sangat menawan dan terkini. Dengan jahitan yang kemas, anda pasti tampil lebih berkeyakinan.
* Ukuran shawl Warda kami ialah 2.0m x 0.75m, kelabuhan yang sesuai dengan Cik Puan yang mementingkan kesantunan dan kesopanan.
* Kami tawarkan 10 warna yang eksklusif buat anda.
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP WARDA (2.0m X 0.75M)
============================ Read More →

AREEJ TUNIC ASTERKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Fluer Areej diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, ironless, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Kelebihan Areej Tunic yang menjadikan sangat berbaloi ialah padanan (attached) floral cardigan daripada chiffon yang sangat eksklusif, menawan dan cantik. Serius my dearies :)
* Tunic Areej sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Areej adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang longgar. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Tercari-cari Tunic dengan poket? Kami nak beritahu yang Tunic Areej kami dilengkapi poket (tersorok) di kiri dan kanan. Senanglah nak simpan barang kecil yang berharga kan?
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati :)
=====================================
AREEJ FLUER TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA RIBENA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Husna Extra kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.85m. Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 13 warna yang memukau. Dah lah nama warnanya pun looks delicious. Eh…
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA EXTRA (2.0 m x 0.85 m)
============================ Read More →

AMEL TUNIC MOSS CREPE PROMO 1

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Amel diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, ironless, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Flare Tunic bermaksud potongan bawahnya yang beralun dan semestinya longgar. Siapa yang tak mahu Tunic yang cukup memenuhi citarasa ni kan?
* Tunic Amel sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, Tunic Amel adalah pilihan yang sangat bijak.
* Tunic ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan yang longgar. Jadi tak perlu risau untuk solat di mana-mana pun.
* Tercari-cari Tunic dengan poket? Kami nak beritahu yang Tunic Amel kami dilengkapi poket (tersorok) di kiri dan kanan. Senanglah nak simpan barang kecil yang berharga kan?
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip besi yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Kalau dah habis nanti Cik Puan juga yang susah hati :)
=====================================
AMEL FLARE TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

ELENA HI LOW TUNIC PASTEL PINK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUNIC MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Tunic Elena diperbuat daripada material como crepe yang terkini, ironless, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai Tunic, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh dan mempunyai belahan di kedua-dua belah kanan dan kiri.
* Hi-low Tunic bermaksud potongan di bahagian belakang adalah sedikit labuh berbanding bahagian hadapan. Sangat sweet tau :)
* Untuk anda yang mencari Tunic dengan poket, Tunic kami mempunyai poket (tersembunyi) di kiri dan kanan baju. Sesuai untuk anda menyimpan barang kecil dan berharga.
* Untuk itu, ia sesuai dipadankan bersama seluar panjang ataupun skirt sama ada untuk ke pejabat, sekolah, kuliah, santai atau bersiar-siar. Pilih sahaja dari 5 pilihan warna hebat yang kami tawarkan.
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Tunic kami ini mesra penyusuan (dengan dengan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
=====================================
ELENA HI-LOW TUNIC (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

TUDUNG LYCRA CHIFFON ZHAFIRA KOD IEL01

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG LYCRA CHIFFON YANG ELEGAN DAN TERKINI
===================================
* Tudung Zhafira saiz L adalah padanan material lycra dan chiffon (2 layer) dengan menampilkan corak dan warna yang terkini dan manis-manis
* Hadir dalam 10 warna dan corak pilihan. Cepat-cepat beritahu kami kod pilihan hati :)
* Labuh depan 18.5 – 20 inci, kelabuhan yang sesuai agar aurat anda terjaga rapi.
* Awning dari cotton yang mudah terbentuk dan mudah dijaga.
* Pilihan berkualiti yang berbaloi dengan wang anda.
=====================================
TUDUNG LYCRA CHIFFON ZHAFIRA (SAIZ L)
============================ Read More →

SHAWL HUSNA BIASA STRAWBERRY

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SHAWL CHIFFON YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
====================================
* Ada orang kata bila menggayakan shawl, kita nampak younger. Ahaa.. belum cuba belum tahu.
* Selalu mencari shawl tapi tak cukup labuh? Alhamdulillah instant shawl Husna kami didatangkan dengan saiz berukuran 2.0m x 0.75m. Cukup labuh dan santun.
* Ada shawl tapi warna yang ada terhad? Nampaknya masalah anda selesai dengan pilihan 8 warna yang memukau. Dah lah nama warnanya pun looks delicious. Eh…
* Anda nak tahu, instant shawl Husna kami ni diperbuat daripada material bubble chiffon yang bertekstur. Jadi ia lebih mudah dibentuk. Yang first timer tu jangan risau untuk gayakan shawl ni ya :)
* Dah ramai pelanggan kami yang berpuas hati. Pilihan yang cukup berbaloi dengan wang anda.
===================================
INSTANT SHAWL HUSNA (2.0 m x 0.75 m)
============================ Read More →