Assalamualaikum…tengahari ni kami nak war-warkan koleksi kami t-shirt kami yang akan release esok, in syaAllah. Ada 3 setakat ini in syaAllah.
Bagi yang selalu terlepas tshirt Muslimah kami, silakan grab cepat-cepat nnt ya :)
Terima kasih – Sa’diah (admin)
1. Tshirt Muslimah (kod HB yang seterusnya) – kemungkinan besar tidak dibuka utk borong sbb stok terhad. Harga seperti biasa RM42 sehelai.
2. Tshirt Ellysha – premium kualiti. Harga runcit RM61.
3. Tshirt JUNIOR

teaser tshirt 1

1. Tshirt Muslimah (kod HB yang seterusnya) – kemungkinan besar tidak dibuka utk borong sbb stok terhad. Harga seperti biasa RM42 sehelai.

Read More →

BLOUSE DENIM MUSLMAH AMANDA BA002A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE DENIM YANG SANTUN & VERSATILE
===================================
* Blouse ini diperbuat cotton denim yang memerlukan minimal ironing, elegan, ranggi dan paling penting selesa! Denim juga pilihan yang versatile dan tak lapuk dek hujan dan tak lekang dek panas.
* Nilai tambah yang kami tawarkan termasuklah labuh blouse melebihi paras punggung. Jadi ia syariah-compliance.
* Harga kami cuma RM81 sehelai, termasuk kos pos ke Semenanjung Malaysia. Penjimatan yang sangat berbaloi!
* Kemasan poket yang memudahkan anda menyimpan barang-barang kecil yang berharga.
* Sesuai digayakan bersama skirt mahupun seluar palazo.
* Kemasan butang di bahagian yang lengan (memudahkan berwudhu’) dan butang sebagai hiasan.
* Terdapat dalam saiz XS – 2xL. Waah…banyaknya pilihan
* Dengan kemasan butang di bahagian hadapan, mommies yang menyusu juga boleh menggayakannya. Dapatkan sekarang warna dan corak pilihan yang sangat cantik.
===================================
BLOUSE DENIM AMANDA (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

DRESS MOSS CREPE MYZA DUSTY PINK

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS MOSS CREPE YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Dress Myza diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, lembut, sejuk, tidak mudah renyuk, elok terletak, tebal serta sangat selesa. Moss crepe secara umumnya tidak pernah mengecewakan dalam menyerlahkan kesantunan, elegan dan gaya eksklusif. Sama seperti batch sebelumnya, batch kali ini juga mendapat sambutan yang sangat menggalakkan.
* Nilai tambah kepada dress ini ialah ia dihiasi kemasan lace dokoh yang sangat “in” dengan trend fesyen semasa.
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas, keraian dan rumah terbuka. Malah, jika tampil sedondon pasti menambahkan keceriaan!
* 9 colour hot dan rich yang sangat menikam kalbu dengan potongan princess. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan, jadi ia mesra wudhu’.
* Design yang eksklusif dengan kombinasi warna menarik
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM115 sehelai termasuk kos pos ke seluruh Malaysia!
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS MYZA III (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

BAJU KURUNG MODEN LYCRA ZULFA SZ010H

XS SAHAJA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Material baju adalah kain lycra Korea (berkualiti tinggi) yang tebal, elok terjatuh, tidak melekap dan tidak jarang, lembut dan selesa serta tidak perlu digosok. Berita baik untuk mommies menjimatkan masa dan elektrik setiap hari :)
* Nilai tambah koleksi ini ialah pilihan warna dan kombinasi corak yang sangat cantik dan menawan hati..pasti menyerlahkan penampilan yang santun dan memukau (kedua-dua baju dan kain adalah bercorak – printed).
* Berita baik untuk mommies kerana koleksi ini juga mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan baju (mesra penyusuan). Manakala lengan baju adalah elastik (mesra wudhu’).
* Pilihan 60 warna yang elegan dan special rich untuk 2016!
* Potongan kain koleksi ini disempurnakan dengan kembang lepas (selesa bergerak). Getah di sekeliling pinggang kain.
* Diilhamkan dengan potongan baju moden yang santun, anggun dan ayu.
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Hadir dalam saiz XS hingga 3XL.
* Harga jualan asal RM136 sahaja termasuk kos pos ke Semenanjung dan RM138 termasuk kos pos ke Sabah/Sarawak. Pilihan yang sangat berbaloi.
===================================
BAJU KURUNG MODEN ZULFA III (MESRA PENYUSUAN) 
============================ Read More →

BAJU KURUNG MODEN LYCRA BUSHRA KOD SB010G

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG SANTUN DAN MENARIK
===================================
* Koleksi Bushra kini hadir dalam batch ke II. Kali ini ia hadir dalam 20++ warna dan corak yang menawan kalbu. Sesuai untuk Cik Puan yang manis-manis belaka
* Terdapat dalam saiz XS hingga 3XL, waahh!!! Potongan skirt pula adalah kembang lepas dengan kemasan getah di pinggang. Potongan skirt kembang ini tentunya memudahkan pergerakan anda
* Kemasan leher bulat dan zip dibahagian hadapan baju. Sesuai untuk mommies yang ingin tampil menawan sekalipun masih menyusukan si manja. Bahagian pergelangan baju pula elastik untuk bukaan mudah sewaktu berwudhu’
* Material baju dan skirt adalah lycra berkualiti tinggi, tebal dan tidak melekap di badan (tidak berbentuk) serta tidak mudah renyuk. Seronoknya dapat jimatkan masa menggisk setiap hari!
=====================================
BAJU KURUNG MODEN LYCRA BUSHRA II (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

TUDUNG RAYA KANAK KANAK LYCRA EHK14BKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG CHIFFON BERKUALITI UNTUK SI COMEL
===================================
* Mencari tudung untuk si comel anda?
* Pening nak dapatkan tudung yang selesa untuk si comel?
* Mahu si comel kelihatan ceria dan bergaya ke rumah terbuka atau bersiar-siar?
* Nak tudung yang ringkas untuk si comel? Feel dengan anak-anak ni mestilah nak yang tak melecehkan.
* Tudung Hayfa (kanak-kanak) kami diperbuat daripada gabungan material lycra dan chiffon. Terdapat 20 warna yang in syaAllah salah satunya akan “bingo” dengan citarasa anda.
* Anak anda comel, anda pun mesti happy kan?
===================================
TUDUNG KANAK-KANAK HAYFA
============================ Read More →

SALAM EID UL FITRI SC

Terima kasih atas sokongan dan kepercayaan anda terhadap kami selama ini. In syaAllah Saeeda Collections akan terus komited menawarkan perkhidmatan dan busana berkualiti, terkini dan santun buat anda.

Sukacita kami juga telah mulai beroperasi hari ini… in syaAllah kami akan update koleksi terkini dari semasa ke semasa.

Dengan ingatan tulus ikhlas dari saya Sa’diah dan keluarga kecil kami.

Selamat Hari Raya!!! :)

 

EID MUBARAK

Assalamualaikum buat semua para pelanggan kami yang dikasihi,

Adalah dimaklumkan sempena sambutan Eid ul Fitri 1437 Hijriah, Saeeda Collections akan menutup sementara operasinya mulai 1 Julai 2016 sehingga 11 Julai 2016. 

Pengeposan terakhir sebelum hari raya sehingga 29 Jun 2016 sahaja,

Pengeposan selepas raya pula hanya akan kami lakukan pada 12 Julai 2016. 

Kami mengucapkan selamat bercuti dan pulang ke kampung halaman.

Eid Mubarak!

tulus dari kami di Saeeda Collections :)

BAJU KURUNG MODEN LYCRA NAJWA III SM09 00082

SAIZ: XL DAN 3XL SAHAJA

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG SANTUN DAN TERKINI
===================================
* Koleksi Najwa II diperbuat daripada lycra (premium quality) yang tebal, elok terletak (tidak melekap), tidak mudah renyuk (malah tidak perlu digosok) dan selesa.
* Rekaan baju (top) adalah longgar (loose cut), jadi tidak menampakkan bentuk tubuh (pastikan anda menyemak ukuran yang tepat)
* Manakal potongan skirt loose mermaid (kembang kebawah) ini tentunya memudahkan pergerakan anda
* Kemasan leher berbutang (mesra penyusuan). Sesuai untuk mommies yang ingin tampil menawan sekalipun masih menyusukan si manja.
* Bahagian pergelangan baju berbutang untuk bukaan yang praktikal dan mudah sewaktu berwudhu’
* Sesuai digayakan ke pejabat, kelas dan majlis keraian.
=====================================
BAJU KURUNG MODEN LYCRA NAJWA II (MESRA PENYUSUAN)
============================ Read More →

BLOUSE MUSLIMAH RAYA MISRAA SD002E

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE MUSLIMAH YANG MODEN & ELEGAN
===================================
* Blouse Misraa diperbuat daripada material moss crepe yang terkini, tidak mudah renyuk, tebal, selesa dan tidak jarang.
* Sesuai sebagai blouse Muslimah, pilihan yang kami tawarkan ialah ia lebih labuh (menutup punggung) menjadikan anda bukan saja tampil elegan namun cukup santun.
* Blouse Misraa sesuai dipadankan bersama seluar panjang, palazzo ataupun skirt. Anda tak perlu pening lagi nak gayakan apa bila nak keluar nanti. Bestnya!
* Tidak kira apapun urusan anda sama ada ke pejabat, kelas, sekolah atau bersiar-siar, blouse Misraa adalah pilihan yang sangat bijak.
* Blouse ini juga mesra wudhu’ dengan bukaan lengan berzip. Jadi, ia solat-ready!
* Berita baik untuk mommies yang menyusukan si manja, Misraa kami ini mesra penyusuan (dengan kemasan zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan)
* Semua ciri-ciri yang dicari dah ada? Jangan tunggu lagi tau. Hubungi kami segera untuk pembelian. Pembelian yang sangat berbaloi :)
=====================================
BLOUSE MISRAA (MESRA PENYUSUAN)
=================================== Read More →

JUBAH RAYA 2016 VISCOSE SWEET ELEANOR JSE20A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS VISCOSE YANG BERKUALITI DAN ELEGAN
===================================
* Koleksi dress terkini kami adalah Sweet Eleanor yang sangat mementingkan kesopanan dan keselesaan.
* Tahukah anda dress ini diperbuat daripada Viscose yang sangat selesa dan elegan. Apatah lagi pilihan warna dan corak yang sangat sweet…sesuai dengan namanya :). Bukan itu saja, material ini juga tidak melekap di badan (elok terjatuh) dan tidak berkilat.
* 15 colour hot yang sangat menikam kalbu. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mempunyai getah di bahagian pergelangan tangan, jadi ia mesra wudhu’.
* Design yang eksklusif dengan kombinasi warna menarik
* Selalunya jumpa dress belum termasuk kos pos? OOhh tidak koleksi kami ini telah harganya telah termasuk kos pos tau.
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS SWEET ELEANOR (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

BAJU KURUNG MODEN RAYA 2016 VALENTINO SATIN NIJINA SNJ82A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN YANG ELEGAN DAN TERKINI
===================================
* Baju kurung terbaru kami diberi nama koleksi NiJina Series. Nilai tambah kepada koleksi ini adalah belahan unik di bahagian kiri baju dan hiasan dokoh (iron stamped). Anda pasti tampil anggun dan bergaya.
* Fabrik baju dan kain adalah Valentino Silk (satin Valentino) yang berkualiti, terkini, elegan dan eksklusif. Potongan baju adalah baju kurung moden dengan “dat” dan zip di bahagian belakang baju.
* Potongan kain disempurnakan dengan duyung (mermaid cutting).
* Terdapat dalam saiz S hingga XXL, waahh!!!
* Jaminan jahitan yang kemas dan berkualiti demi kepuasan anda. Pilihan yang sangat berbaloi dengan wang anda.
* Pilihan yang tepat untuk digayakan ke pejabat, kelas mahupun ke majlis keraian dan rumah terbuka. Tampil sedondon juga menambahkan keceriaan.
=====================================
BAJU KURUNG MODEN VALENTINO SILK NIJINA SERIES
===================================== Read More →

TUDUNG CHIFFON RAYA LILY SAIZ XL SPECIAL EDITION HCBX16

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG CHIFFON SPECIAL EDITION SAIZ XL YANG SIMPLE, ELEGAN DAN BERKUALITI
===================================
* Sukar mencari tudung saiz XL yang cantik dan elegan?
* Mahu tudung untuk digayakan dengan busana bercorak?
* Hari lebaran sudah dekat tapi belum ada tudung yang sesuai?
* Koleksi Liliy Special edition kami kali ini menampilkan kemasan batu di sekeliling tudung. Anda akan tampil lebih bergaya dan elegan.
* Sesuai dengan imej yang simple, koleksi Lily tidak pernah mengecewakan (yaa…telah kami restock beberapa kali)
* Sekalipun kami telah cuba melekatkan batu dengan kemas dan kuat pada tudung, namun ia tetap berkemungkinan akan jatuh, jadi kami bekalkan 3 batu (sebagai spare jika anda kehilangan batu pada tudung anda)
* Pilihan super berbaloi untuk wang anda!
===================================
TUDUNG CHIFFON LILY SAIZ XL (SPECIAL EDITION)
============================ Read More →

TUDUNG CHIFFON RAYA LILY SAIZ L SPECIAL EDITION HCBL05

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG CHIFFON SPECIAL EDITION SAIZ L YANG SIMPLE, ELEGAN DAN BERKUALITI
===================================
* Sukar mencari tudung saiz L yang cantik dan elegan?
* Mahu tudung untuk digayakan dengan busana bercorak?
* Hari lebaran sudah dekat tapi belum ada tudung yang sesuai?
* Koleksi Liliy Special edition kami kali ini menampilkan kemasan batu di sekeliling tudung. Anda akan tampil lebih bergaya dan elegan.
* Sesuai dengan imej yang simple, koleksi Lily tidak pernah mengecewakan (yaa…telah kami restock beberapa kali)
* Sekalipun kami telah cuba melekatkan batu dengan kemas dan kuat pada tudung, namun ia tetap berkemungkinan akan jatuh, jadi kami bekalkan 3 batu (sebagai spare jika anda kehilangan batu pada tudung anda)
* Pilihan super berbaloi untuk wang anda!
===================================
TUDUNG CHIFFON LILY SAIZ L (SPECIAL EDITION)
============================ Read More →

TUDUNG CHIFFON AIRIS RAYA IDPF36

SOLD OUT

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG CHIFFON YANG BERKUALITI DAN ELEGAN
==================================
* Susah mendapatkan tudung labuh yang cantik, elegan dan berkualiti?
* Tudung Airis 4.0 diperbuat daripada material heavy chiffon (2 layer yang tebal dan tidak jarang). Jadi, ia sangat sesuai dengan kesantunan anda yang mahu kelihatan elegan namun tetap ingin menutup aurat dengan sempurna.
* Koleksi ini juga hadir dengan 15 warna pilihan yang sukar dilepaskan.
* Kelebihan tudung ini ialah ia boleh digayakan menjadi XL labuh atau L (dengan mengubah kedudukan tudung di bahu si pemakai).
* Batch pertama dan kedua Airis kami sangat laris. Tentunya ia pilihan berbaloi untuk wang anda.
===================================
TUDUNG CHIFFON AIRIS 4.0 (FITS L TO XL)
============================ Read More →

DOUBLE LOOP SHAWL CHIFFON RAYA LABUH SAIZ L KAUSAR IZL05

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP CHIFFON SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Kausar yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Kausar menggunakan material chiffon yang berkualiti tinggi (dwi lapisan). Manakala awning nya pula daripada cotton yang mudah dibentuk.
* Kelabuhan bahagian depan antara 21-22 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 15 warna pilihan yang sangat menarik.
* Pembelian yang sangat berbaloi. Cantik dan elegan!
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON KAUSAR (SAIZ L)
============================ Read More →

DOUBLE LOOP SHAWL CHIFFON RAYA LABUH SAIZ XL KAUSAR IZX02

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP CHIFFON SHAWL YANG SANTUN, MUDAH DIGAYAKAN DAN BERKUALITI
===================================
* Anda berminat untuk mengubah penampilan daripada bertudung biasa ke pemakaian shawl? Dapatkan dari kami shawl dwi-muka (double loop) koleksi Kausar yang santun, anggun dan menjimatkan masa. Cuma sarung dan betulkan agar tampil kemas. PINLESS. Mudah bukan?
* Shawl Kausar menggunakan material chiffon yang berkualiti tinggi (dwi lapisan). Manakala awning nya pula daripada cotton yang mudah dibentuk.
* Kelabuhan bahagian depan antara 25-26 inci (bergantung saiz badan si pemakai). Terdapat dalam 15 warna pilihan yang sangat menarik.
* Pembelian yang sangat berbaloi. Cantik dan elegan!
===================================
SHAWL DOUBLE LOOP CHIFFON KAUSAR (SAIZ XL)
============================ Read More →

Assalamualaikm para pelanggan Saeeda Collections yang dikasihi.

Sukacita dimaklumkan bahawa tarikh akhir pengeposan busana untuk sampai ke destinasi sebelum hari raya adalah pada 24 Jun 2016. 

Jika ia dipos contohnya pada 25 Jun 2016, maka poslaju tidak lagi menjamin yang busana anda akan diterima sebelum hari raya.

Untuk itu, silakan rancang pembelian anda dengan bijak.

Kami mengucapkan Selamat Beribadah dan semoga amalan diterima oleh Allah. Ameen

NOTE RAYA

TELEKUNG RENDA RAYA COTTON SATEEN CORNSILK LC

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TELEKUNG RENDA YANG BERKUALITI PREMIUM, SELESA DAN CANTIK
===================================
* Koleksi telekung anda telah usang? Mahu mengenakan telekung baru sempena lebaran?
* Mahu menghadiahkan telekung baru untuk isteri atau ibu tersayang?
* Mahu beribadah dengan sempurna dan aurat terjaga rapi?
* Mencari telekung dengan rekaan yang eksklusif?
* Telekung renda premium kami diperbuat daripada material yang berkualiti dengan hiasan renda yang eksklusif dan dijahit kemas
* Sesuai dengan kualiti material yang digunakan, ia memerlukan penjagaan minumum kerana susah berkedut dan selesa dipakai.
* Jahitan yang sangat kemas dan berkualiti. Bahagian muka yang elok terletak dan kemasan renda yang memukau. Pembelian super berbaloi :)
===================================
TELEKUNG RENDA PREMIUM I
============================ Read More →

BAJU KURUNG RAYA LYCRA ZULFA SZ013D

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG MODEN LYCRA YANG ELEGAN DAN EKSKLUSIF
===================================
* Material baju adalah kain lycra Korea (berkualiti tinggi) yang tebal, elok terjatuh, tidak melekap dan tidak jarang, lembut dan selesa serta memerlukan minimal ironing sahaja.
* Nilai tambah koleksi ini ialah pilihan warna dan kombinasi corak yang sangat cantik dan menawan hati..pasti menyerlahkan penampilan yang santun dan memukau.
* Berita baik untuk mommies kerana koleksi ini juga mempunyai zip yang dijahit kemas di bahagian hadapan baju (mesra penyusuan)
* Pilihan 15 warna yang elegan dan special rich untuk 2016!
* Potongan kain koleksi ini disempurnakan dengan kembang lepas (selesa bergerak).
* Diilhamkan dengan potongan baju moden yang santun, anggun dan ayu.
* Sesuai digayakan ke pejabat, majlis rasmi, kenduri mahupun keraian.
* Hadir dalam saiz XS hingga 3XL.
* Harga jualan asal RM129 RM97 sepasang (belum termasuk kos pos). Promosi sehingga 30 Jun 2016 sahaja.
===================================
BAJU KURUNG MODEN ZULFA II (MESRA PENYUSUAN) – ALL SOLD OUT –
============================ Read More →

SHAWL RAYA KANAK KANAK LYCRA NISRINA IIK22

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DOUBLE LOOP SHAWL BERKUALITI UNTUK SI COMEL
===================================
* Mencari double loop shawl untuk si comel anda?
* Pening nak dapatkan shawl yang selesa untuk si comel? Baju raya dah ada tapi shawl yg sesuai belum jumpa?
* Mahu si comel kelihatan ceria dan bergaya di hari lebaran?
* Nak shawl yang ringkas untuk si comel? Iyalah hari raya nanti kan nak bertandang dan berziarah…mestilah nak yang tak melecehkan.
* Shawl double-loop Nisrina kami diperbuat daripada material Korean lycra. Terdapat 15 warna yang in syaAllah salah satunya akan “bingo” dengan warna tema baju anda sekeluarga.
* Anak anda comel, anda pun mesti happy kan?
===================================
DOUBLE LOOP SHAWL LYCRA NISRINA
============================ Read More →

DRESS RAYA 2016 THAI SILK AMANI GOLD

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN DRESS SUTERA THAI YANG TERKINI DAN ELEGAN
===================================
* Ya..kami telah restock buat kali ke tiga! Dress Amani diperbuat daripada material sutera Thai yang terkini, lembut, sejuk, mudah digosok dan mudah dibasuh serta sangat selesa. Material ini juga menampakkan kemewahan (berkualiti) dengan garis-garis halus yang lain dari yang lain.
* Nilai tambah kepada dress ini ialah ia dihiasi kemasan lace dokoh yang menambahkan seri dan keanggunan Cik Puan
* Memang tak salah kalau jadikan Amani sebagai pilihan untuk tampil sedondon apatah lagi pada musim perayaan ini.
* 6 colour hot yang sangat menikam kalbu dengan potongan princess. Cantiknya!
* Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju, sesuai digayakan oleh mommies yang menyusukan
* Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan, jadi ia mesra wudhu’.
* Design yang eksklusif dengan kombinasi warna menarik
* Dengan harga tak masuk akal. Hanya RM115 sehelai termasuk kos pos ke seluruh Malaysia!
* Sangat berbaloi dan menjimatkan.
=========================
DRESS AMANI III (MESRA PENYUSUAN)
========================= Read More →

BAJU KURUNG RAYA SONGKET 2016 BELEZZA BLACK COUTURE SBC35 A

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BAJU KURUNG PRINTED SONGKET YANG SANTUN DAN TERKINI
===================================
* Baju kurung Belezza Black Couture adalah koleksi terkini kami yang menawarkan padanan baju plain dan kain printed bercorak songket. Motif coraknya adalah moden abstrak yang eksklusif.
* Fabrik baju adalah Valentino Soluna Gred A yang terkenal dengan impak “terjatuh” dan elegan. Ia juga selesa, tidak panas dan tidak jarang. Nilai tambah koleksi ini ialah padanan dokoh (ironed stamped) yang sangat “in” dengan trend masa kini. Potongan baju adalah baju kurung biasa yang mementingkan keselesaaan dan kesantunan.
* Manakala material kain pula adalah 100% cotton “printed songket” berkualiti. Potongan kain disempurnakan dengan selisih depan (lipat kain batik). Langkah anda pasti lebih berkeyakinan.
* Terdapat dalam saiz S hingga 2XL, waahh!!!.
* Jaminan jahitan yang kemas dan berkualiti bertaraf butik demi keselesaan anda. Pilihan yang sangat berbaloi dengan wang anda.
* Pilihan yang tepat untuk digayakan ke pejabat, kelas mahupun ke majlis keraian dan rumah terbuka. Tampil sedondon juga menambahkan keceriaan.
=====================================
BAJU KURUNG PREMIUM BLACK BELLEZZA COUTURE
============================ Read More →

TUDUNG CHIFFON LAYER RAYA LABUH SAIZ XL WARDAH JWFX84

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG DENIM CHIFFON YANG ELEGAN DAN SANTUN
===================================
* Tudung denim chiffon Wardah floral saiz XL hadir dengan 15 warna pilihan yang sukar dilepaskan.
* Diperbuat daripada gabungan material denim dan chiffon yang elegan dan santun. Dihiasi dengan “floral timbul” yang menambah kemasan agar anda tampil menawan.
* Labuh depan 23-25 inci, kelabuhan yang sesuai agar aurat anda terjaga rapi.
* Awning dari denim (hard awning) yang berkualiti.
* Jawapan tepat bagi Cik Puan yang sudah lama menantikan tudung labuh yang eksklusif dan elegan. Pilihan berkualiti yang berbaloi dengan wang anda.
=====================================
TUDUNG DENIM CHIFFON FLORAL WARDAH SAIZ XL II (JWFX62 – JWFX85) – ALL SOLD OUT –
============================ Read More →

TUDUNG RAYA CHIFFON LAYER SAIZ L WARDAH JWFL63

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN TUDUNG DENIM CHIFFON YANG ELEGAN DAN SANTUN
===================================
* Tudung denim chiffon Wardah floral saiz L hadir dengan 15 warna pilihan yang sukar dilepaskan.
* Diperbuat daripada gabungan material denim dan chiffon yang elegan dan santun. Dihiasi dengan “floral timbul” yang menambah kemasan agar anda tampil menawan.
* Labuh depan 20-21 inci, kelabuhan yang sesuai agar aurat anda terjaga rapi.
* Awning dari denim (hard awning) yang berkualiti.
* Jawapan tepat bagi Cik Puan yang sudah lama menantikan tudung labuh yang eksklusif dan elegan. Pilihan berkualiti yang berbaloi dengan wang anda.
=====================================
TUDUNG DENIM CHIFFON FLORAL WARDAH SAIZ L II (JWFL62 – JWFL85)
============================ Read More →