BAJU KURUNG MODEN RAYA 2019 SONGKET PUSPA ROYAL B;UEKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN KURUNG MODEN YANG ELEGAN, SANTUN & TERKINI
===================================
* Kurung Moden Puspa menggunakan material Tessa Silk (baju) dan Como Crepe (kain) yang lembut, selesa, tidak jarang, elok terletak, mudah digosok dan tidak mengecut.
* Nilai tambah koleksi ini motif songket yang malar segar dan sesuai digayakan ke mana sajaha. Koleksi ini mesra penyusuan (kemasan zip) dan mesra wudhu (hujung lengan mudah disinsing).
* Berpotongan kurung moden yang labuh dan santun dengan dat di bahagian belakang baju. Manakala kainnya berpotongan A (A cut) (mermaid) dengan perincian zip dan getah pada bahagian pinggang kain.
* Terdapat dalam variasi saiz XS hingga XXL. Pilihan  kombinasi 7 warna dan motif songket yang membuatkan anda rambang mata untuk memilih.
* Pastikan juga anda menyemak ukuran dengan tepat. Bila dapat baju yang kemas terletak, anda pun happy kan? (Nota: penukaran baju disebabkan tersalah saiz adalah tidak dibenarkan).
* Nilai untuk wang anda? Hanya RM105 (SM) & RM110 (SS) termasuk kos pos. Disebabkan sambutan yang hangat, kami hanya terima fast payment sahaja ya (no booking). 
=====================================
BAJU KURUNG MODEN PUSPA (MESRA PENYUSUAN)
============================
* 7 pilihan warna & corak yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================

====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Harga runcit sepasang: RM105 (SM) & RM110 (SS) sahaja termasuk kos pos. 

Penjimatan yang sangat berbaloi.

Well recommended.
Please expect minor differences from the standard length given
Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings

BAJU KURUNG MODEN RAYA 2019 SONGKET PUSPA UKURANBAJU KURUNG MODEN RAYA 2019 SONGKET PUSPA CHOC BAJU KURUNG MODEN RAYA 2019 SONGKET PUSPA DARK BLUE BAJU KURUNG MODEN RAYA 2019 SONGKET PUSPA GOLD BAJU KURUNG MODEN RAYA 2019 SONGKET PUSPA GREEN BAJU KURUNG MODEN RAYA 2019 SONGKET PUSPA ROYAL B;UE BAJU KURUNG MODEN RAYA 2019 SONGKET PUSPA TEAL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation