KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN KURUNG MODEN SEDONDON YANG ELEGAN, SANTUN & TERKINI
===================================
* Kurung Moden Sedondon Orked Batik disempurnakan menggunakan material Plain Korean Cotton (baju) dan Batik (kain) yang sangat selesa, lembut, tidak jarang, elok terletak, mudah digosok, tidak mudah renyuk, tahan lasak dan tidak melekap pada badan.
* Nilai tambah koleksi adalah corak batik yang eksklusif dan menawan hati. Manakala perincian dua poket di bahagian hadapan baju menyuntik elemen lebih kasual dan selesa.
* Berpotongan kurung moden yang curvy dan lebih labuh di bahagian sisi, santun, labuh dan selesa, mesra penyusuan (kemasan zip) dan mesra wudhu (hujung lengan lepas) dan pad pada bahu.
* Manakala kain (dewasa) direka selisih hadapan (lipat kain batik) dengan perincian getah dan zip pada bahagian pinggang kain. Untuk kain (kanak-kanak) pula berpotongan duyung (mermaid cut) dengan kemasan getah sepenuhnya di bahagian pinggang.
* Terdapat dalam variasi saiz S hingga XXL (dewasa) dan saiz XS – XL (anak). Pilihan 5 warna polos yang bold iaitu Black, Jade Green, Maroon, Black dan Navy Blue. Pastikan juga anda menyemak ukuran dengan tepat. Bila dapat baju yang kemas terletak, anda pun happy kan?
* Nilai untuk wang anda? Untuk kurung dewasa hanya RM130 (SM/SS). Manakala untuk kanak-kanak saiz XS – RM69 (SM/SS), saiz M dan L RM79 (SM/SS) dan saiz XL RM89 (SM/SS). Pembelian super berbaloi 🙂
=====================================
BAJU KURUNG MODEN SEDONDON ORKED BATIK (MESRA PENYUSUAN)
============================
* 5 pilihan warna yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================

====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Penjimatan yang sangat berbaloi.

Well recommended.
Please expect minor differences from the standard length given
Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation