KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN KURUNG MODEN YANG ELEGAN, SANTUN & TERKINI
===================================
* Baju Kurung Moden Natalie menggunakan gabungan material Linen dan Crepe yang sangat selesa, mudah digosok, tidak panas, elok terletak, tidak jarang dan praktikal.
* Nilai tambah koleksi ini adalah gabungan rona dwi-warna yang sangat cantik dan moden. Batu hiasan yang dijahit kemas juga pasti menyerlahkan gaya dan pesona anda sewaktu menggayakannya.
* Berpotongan kurung moden yang labuh dan santun, poket di kanan baju dan span pada bahu. Mesra penyusuan (kemasan zip) dan mesra wudhu (hujung lengan berbutang). Manakala kainnya dijahit 6 panel dengan kemasan zip dan getah pada bahagian pinggang kain.
* Terdapat dalam variasi saiz S hingga 3XL. Pilihan  kombinasi 6 warna polos yang membuatkan anda rambang mata untuk memilih.
* Pastikan juga anda menyemak ukuran dengan tepat. Bila dapat baju yang kemas terletak, anda pun happy kan? (Nota: penukaran baju disebabkan tersalah saiz adalah tidak dibenarkan).
* Nilai untuk wang anda? Hanya RM125 (SM) & RM130 (SS) termasuk kos pos. Disebabkan sambutan yang hangat, kami hanya terima fast payment sahaja ya (no booking). 
=====================================
BAJU KURUNG MODEN NATALIE (MESRA PENYUSUAN)
============================
* 6 pilihan warna polos yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================

====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Pembelian yang sangat berbaloi.

Well recommended.
Please expect minor differences from the standard length given
Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings HUJUNG LENGAN BERBUTANG (MESRA WUDHU’) PERINCIAN BATU YANG DIJAHIT KEMAS MENAMBAH SERI CIK PUAN POKET DI KANAN BAJU YANG MENAMBAH NILAI PRAKTIKALITINYA

KAIN 6 PANEL DENGAN ZIP & GETAH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation