BLOUSE PREGGY LOVE ANTI IRON TRAVEL FRIENDLY BPL04KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN BLOUSE PREGGY YANG SELESA, PRAKTIKAL & ELEGAN
===================================
* Blouse Preggy Love menggunakan Moss Crepe berkualiti yang selesa, tidak panas, lembut, tidak jarang, memeri, ironless dan elok terletak.
* Nilai tambah koleksi ini adalah jahitan layered yang begitu cantik dan selesa. Juga terdapat kemasan poket di kiri dan kanan blouse. Begitu mudah menyimpan barang kecil yang berharga tanpa perlu membawa handbag kemana-mana.
* Mesra penyusuan (kemasan zip)
* Mesra wudhu (hujung lengan mudah disinsing)
* Pilihan ideal untuk digayakan ke pejabat, sekolah, kelas, bersiar-siar mahupun ke majlis keraian. Siapa kata mommy tak boleh bergaya kan?
* Terdapat dalam saiz S hingga 2XL dengan 5 variasi warna polos yang begitu sesuai dengan mood seorang ibu iaitu Maroon, Flamingo, Navy Blue, Basil dan Purple.
* Berapa nilai untuk blouse menawan ini? Hanya RM85 termasuk kos pos ke seluruh Malaysia.
===================================
BLOUSE PREGGY LOVE (MESRA PENYUSUAN)
============================
* 5 warna pilihan yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================
Material: Moss Crepe
====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Harga runcit: RM85 termasuk kos pos ke seluruh Malaysia.

Well recommended

Please expect some differences from the measurements given

Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settingsBLOUSE PREGGY LOVE ANTI IRON TRAVEL FRIENDLY UKURANhujug lengan bplCLOSE UP MATERIAL DAN HUJUNG LENGANBLOUSE PREGGY LOVE ANTI IRON TRAVEL FRIENDLY ALL BLOUSE PREGGY LOVE ANTI IRON TRAVEL FRIENDLY BPL01 BLOUSE PREGGY LOVE ANTI IRON TRAVEL FRIENDLY BPL02 BLOUSE PREGGY LOVE ANTI IRON TRAVEL FRIENDLY BPL03 BLOUSE PREGGY LOVE ANTI IRON TRAVEL FRIENDLY BPL04 BLOUSE PREGGY LOVE ANTI IRON TRAVEL FRIENDLY BPL05

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation