KAIN PASANG JAPANESE COTTON FLORAL (BIDANG 45 x 4m)

kain-pasang-japanese-cotton-floral-18

KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN KAIN PASANG JAPANESE COTTON YANG BERKUALITI, MENARIK DAN TERKINI
===================================
* Koleksi kain pasang Japanese Cotton tidak perlu diperkenalkan lagi dek kerana kualiti nya yang dimaklumi ramai.
* Kelebihan material kami antara lain tidak jarang, tidak mudah mengecut, tidak berbulu selepas dibasuh, kain yang lembut dan tidak luntur warna, sejuk dan selesa digayakan. Pendek kata… kualiti yang dijamin puas hati.
* Bidang 45 x 4 meter (siap dipotong). Boleh juga jika anda ingin request by meter, dengan syarat minimum 2 meter per corak. Dan boleh juga request 4 meter (corak semua) atau 4 meter (matching 2 meter corak + 2 meter plain)
* Dijual pada harga RM78.00 (4 meter/ sepasang). Ready stock.
* Sesuai dijadikan baju kurung, jubah dan tudung. Jika anda inginkan baju sedondon untuk kenduri contohnya, ini mungkin salah satu pilihan anda.
* Anggaran kos pos RM8 SM/RM12 SS (untuk 4 meter/ sepasang). Jika beli lebih meter, kos pos akan dinilai berdasarkan berat kain.
===================================
KAIN PASANG JAPANESE COTTON FLORAL (BIDANG 45 x 4m)
============================
* 20++ pilihan warna dan corak yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================

====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Material: 100% Japanese Cotton

Harga: RM78 (untuk 4 meter). Kos pos RM8 ke SM dan RM12 ke SS.

Harga (jika beli by meter): RM20/ meter. Kos pos bergantung pada berat kain.

Perhatian: Warna Pakaian akan mungkin/akan berbeza sedikit dari yang sebenar kerana faktor pencahayaan

kain-pasang-japanese-cotton-floral-1 kain-pasang-japanese-cotton-floral-2 kain-pasang-japanese-cotton-floral-3 kain-pasang-japanese-cotton-floral-4 kain-pasang-japanese-cotton-floral-5 kain-pasang-japanese-cotton-floral-6 kain-pasang-japanese-cotton-floral-7 kain-pasang-japanese-cotton-floral-8 kain-pasang-japanese-cotton-floral-9 kain-pasang-japanese-cotton-floral-10 kain-pasang-japanese-cotton-floral-11 kain-pasang-japanese-cotton-floral-12 kain-pasang-japanese-cotton-floral-13 kain-pasang-japanese-cotton-floral-14 kain-pasang-japanese-cotton-floral-15 kain-pasang-japanese-cotton-floral-16 kain-pasang-japanese-cotton-floral-17 kain-pasang-japanese-cotton-floral-18 kain-pasang-japanese-cotton-floral-19 kain-pasang-japanese-cotton-floral-20 kain-pasang-japanese-cotton-floral-21 kain-pasang-japanese-cotton-floral-22 kain-pasang-japanese-cotton-floral-23 kain-pasang-japanese-cotton-floral-24 kain-pasang-japanese-cotton-floral-25 kain-pasang-japanese-cotton-floral-26 kain-pasang-japanese-cotton-floral-27 kain-pasang-japanese-cotton-floral-28 kain-pasang-japanese-cotton-floral-29

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *