KURUNG MODEN TERKINI CREPE AQEELA D BLURKURUNG MODEN TERKINI CREPE AQEELA CLOSEKHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN KURUNG MODEN POLOS YANG ELEGAN, SANTUN & TERKINI
===================================
* Kurung Moden Aqeela menggunakan material Como Crepe yang selesa, lembut, tidak jarang, bertekstur, tidak melekap pada badan, mudah digosok dan elok terletak. Pendek kata, material ini memang berbaloi kualitinya.
* Nilai tambah koleksi ini rekaannya yang labuh dengan belahan tengah yang cantik ditambah dengan perincian butang sampul di bahagian hujung lengan serta kombinasi dwi warna yang cukup sedap mata memandang. Koleksi ini mesra penyusuan (kemasan zip) dan mesra wudhu (kemasan butang).
* Manakala kainnya berpotongan duyung (mermaid) dengan perincian zip dan getah pada bahagian pinggang kain.
* Terdapat dalam variasi saiz S hingga XXL. Pilihan 7 kombinasi warna iaitu Dark Blue-Grey, Red Brick-Cream, Emerald Green-Tiffany, Rose Pink-Cream, Dark Purple-Dusty Purple, Black-Grey dan Red Ruby-Cream . Membuatkan anda rambang mata untuk memilih.
* Pastikan juga anda menyemak ukuran dengan tepat. Bila dapat baju yang kemas terletak, anda pun happy kan? (Nota: penukaran baju disebabkan tersalah saiz adalah tidak dibenarkan).
* Nilai untuk wang anda? Hanya RM115 (SM) & RM120 (SS) termasuk kos pos. Disebabkan sambutan yang hangat, kami hanya terima fast payment sahaja ya (no booking). Nota: PERCUMA 1 set brooch. 
=====================================
KURUNG MODEN AQEELA (MESRA PENYUSUAN)
============================
* 7 pilihan warna yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================

====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Material: Como Crepe

Harga runcit sepasang: RM115 (SM) & RM120 (SS) sahaja termasuk kos pos. Nota: PERCUMA 1 set brooch. 

Penjimatan yang sangat berbaloi.

Well recommended.
Please expect minor differences from the standard length given
Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settingsKURUNG MODEN TERKINI CREPE AQEELA UKURAN UKUR LILIT

KURUNG MODEN TERKINI CREPE AQEELA UKURAN 2UKUR LETAK

KURUNG MODEN TERKINI CREPE AQEELA CLOSECLOSE UP HUJUNG LENGAN

KURUNG MODEN TERKINI CREPE AQEELA BROOCHPERCUMA BROOCH

KURUNG MODEN TERKINI CREPE AQEELA BLACKKURUNG MODEN AQEELA GREYBLACK-GREY KURUNG MODEN TERKINI CREPE AQEELA D BLUR KURUNG MODEN AQEELA BLUEDARK BLUE-GREYKURUNG MODEN TERKINI CREPE AQEELA D PURPLE KURUNG MODEN AQEELA PURPLEDARK PURPLE-DUSTY PURPLEKURUNG MODEN TERKINI CREPE AQEELA E GREEN KURUNG MODEN AQEELA GREENEMERALD GREEN-TIFFANYKURUNG MODEN TERKINI CREPE AQEELA R PINK ROSE PINK-CREAMKURUNG MODEN TERKINI CREPE AQEELA RED BRICK KURUNG MODEN AQEELA PEACHRED BRICK-CREAMKURUNG MODEN TERKINI CREPE AQEELA RED RUBY KURUNG MODEN AQEELA PINKRED RUBY-CREAMKURUNG MODEN TERKINI CREPE AQEELA SAMPLE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation