KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SUIT MUSLIMAH YANG ELEGAN, BERKUALITI & TERKINI
===================================
* Melissa Suit disempurnakan menggunakan material Plain Pleated Soft Crepe (blouse) & Plain Soft Crepe (skirt) yang selesa, lembut, tidak jarang, elok terletak, praktikal, mudah digosok dan sangat praktikal.
* Nilai tambah koleksi ini adalah rekaannya yang elegan dan santun. Rekaan blouse pleated pula begitu anggun dan elegan digayakan ke mana sahaja. Begitu juga dengan perincian jahitan kembang pada hujung lengan yang menyerlahkan pesona anda sewaktu menggayakannya.
* Didatangkan sebagai satu suit (blouse dan skirt) pada harga yang sangat berbaloi. Namun, dengan sedikit kebijkasanaan, anda sentiasa boleh mix dan match koleksi ini dan ia menjadi salah satu pilihan busana anda yang 2 in 1.
* Zip di belakang blouse (tidak mesra penyusuan), mesra wudhu (hujung lengan mudah disinsing) dan labuh menutupi punggung. Tali disertakan untuk membolehkan saiz blouse disuaikan dengan fizikal si pemakai.
* Untuk skirt pula, potongannya direka kembang beralun dengan kemasan getah sepenuhnya pada pinggang skirt.
* Untuk blouse didatangkan dalam free saiz (fits S – XL). Manakala untuk skirt pula terdapat dalam saiz S – XL. Perhatian…stok sangat terhad ya Cik Puan.
* Terdapat dalam 12 warna polos yang elegan dan membuatkan anda rambang mata.
* Pilihan tepat untuk digayakan ke sekolah, pejabat, bersantai, bercuti, bersiar-siar mahupun ke majils keraian. Di musim PKP ini, digayakan di rumah sebagai busana bekerja dari rumah juga adalah sangat sesuai sekali 🙂
* Berapa nilai untuk wang anda? Hanya RM95 (SM) & RM105 (SS) termasuk kos pos. Sememangnya pembelian super berbaloi.
=====================================
MELISSA SUIT (MESRA PENYUSUAN)
============================
* 12 pilihan warna & corak yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================

====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Well recommended.

Please expect minor differences from the standard length given

Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings CHARCOAL GREY DARK BLUE DUSTY BLUE DUSTY PURPLE ELEGANT BLACK MANGOSTEEN MYSTIC GREY OFF WHITE  PEACH RED MAROON ROSE BROWN ROSE PINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation