KHUSUS BUAT CIK PUAN YANG MAHU MENDAPATKAN SUIT SEDONDON YANG EKSKLUSIF, BERKUALITI & TERKINI
===================================
* Suit Sedondon Kasya kami sempurnakan menggunakan material Premium Plain Crepe (baju) & Cotton Plain Linen (seluar) yang selesa, lembut, tidak panas, tidak melekap, elok terletak, mudah digosok dan tahan lasak.
* Nilai tambah koleksi ini ialah perincian scallop dan butang hiasan di depan baju. Penampilan yang sangat trendy, anggun dan elegan tentunya 🙂
* Baju (dewasa) berpotongan labuh dan selesa dan poket di sisi kanan baju. Mesra penyusuan (kemasan zip) dan mesra wudhu (kemasan zip).
* Seluar (dewasa) berpotongan lurus (straight cut), dua poket di kanan dan kiri dengan kemasan zip dan getah pada pinggang seluar.
*  Baju (kanak-kanak) pula ada zip di belakang dan tali untuk melaraskan saiz. Bagi seluar (kanak-kanak), getah sepenuhnya pada bahagian pinggang dan tidak mempunyai poket.
* Pilihan yang tepat untuk ke pejabat, sekolah, kelas, bersantai dan bercuti. Oh ya, jika nak beli asing-asing untuk ibu atau anak sahaja pun kami akan uruskan ya.
* Terdapat dalam 6 warna polos yang menawan hati.
* Hadir dalam saiz S hingga 3XL (dewasa) dan saiz 2 – 14 (kanak-kanak). Pilihan saiz adalah berdasarkan fizikal anak ya, dan bukannya umur. Stok telah sangat terhad ya. Hubungi kami segera untuk pembelian.
* Berapa nilai untuk wang anda? Untuk si ibu, hanya RM115 (SM) & RM125 (SS) sepasang. Manakala untuk si manja (semua saiz) RM85 (SM) & RM90 (SS). Semua harga termasuk kos pos. Pilihan super berbaloi!!!
===================================
SUIT SEDONDON KASYA (MESRA PENYUSUAN)
============================
* 6 pilihan warna yang menarik
* Material yang berkualiti
* Eksklusif dan elegan
============================

Model dewasa menggayakan saiz S (ketinggian 161 cm). Model kanak-kanak menggayakan saiz 6 berumur 7 tahun.

====================
Hubungi: 010-2252 540
====================

Please expect minor differences from the standard length given
Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation